aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Johansrudvegen 13!
Velkommen til Johansrudvegen 13!

BRUVOLL Johansrudvegen 13

Ny, moderne og liten enebolig med alt på en flate!

 • kr 2 500 000
 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 79 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 579 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Tomt1 300.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   79 542,- (Omkostninger totalt)   2 579 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Går du med tanker om flytte til en mindre bolig med alt på en flate, og som du i tillegg ikke trenger å pusse opp? Denne nesten nye eneboligen, ligger på et hyggelig boligfelt på Bruvoll i Nord-Odal. Det er ca. 8 km til Sand med butikker, barnehager og skole mm. Nærområdet kan by på mye fin natur, med fine turstier, fiskevann m.m. Eneboligen ble bygget i 2022, så her kan man flytte rett inn uten å pusse opp. Boligen på 78 kvm har trinnfri adkomst og alle rom på en flate, noe som gjør hverdagen enklere. Inneholder en romslig gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Vannbåren varme og balansert ventilasjon. Utenfor stua er en solrik terrasseplatting. Romslig tomt med muligheter for å bygge garasje.
Velkommen inn!

Johansrudvegen 13, Innlandet

 • Tomt
  1300.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er tilnærmet flat og er enkelt opparbeidet med plen. Gruset gangsti og biloppstillingsplass. Oppgitt areal er omtrentlig. Se vedlagt grunnkart.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende på Korsholen boligområde på Bruvoll i Nord-Odal. Boligen har en sydvendt terrasse med gode solforhold. I boligområdet ligger Korsholen idrettsanlegg og Bruvoll vels grendehus. Området har en aktiv velforening og det er mye aktivitet knyttet til både grendehuset og idrettsanlegget. Idrettsanlegget har to fotballbaner, en gressbane og en kunstgressbane. Det er skateanlegg og rulleskøytebane. Gjennom boligområdet går det lysløype på 5 km som knytter seg til øvrig løypenett og skihytte. Nærområdet kan by på mye fin natur, med fine turstier, fiskevann og det kort avstand til Storsjøen som kan by på ytrende båtliv og fine badeplasser. Rett ved er det Det er ca. 8 km til Sand som er kommunesenter, ca. 27 km. til Skarnes, ca. 54 km til Hamar og ca. 92 km til Oslo. Sand er kommunesentrum i Nord-Odal kommune, og har mange hyggelige forretninger, spisesteder, overnattingssted, bank, offentlige kontorer mm. Her ligger også barnehager og barneskole.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Nord-Odal kommune har fire barnehager. Barnehagene er lokalisert på Sand, i Mo og Knapper. Kommunen har to barneskoler og en ungdomsskole. Eiendommen sokner til Sand sentralskole (1.-7.trinn) som ligger 8,3 km fra boligen. Det er ca 17 km til Nord-Odal ungdomsskole som ligger på Gardvik. Skarnes videregående skole har både yrkesfaglige- og studieforberedende utdanningsprogrammer. Skolen har 5 utdanningsprogrammer: Bygg- og anleggsteknikk / Elektro og datateknologi / Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign / Studiespesialisering / Påbygging til generell studiekompetanse. Skolen er godkjent som Innlandets første "Dysleksivennlige videregående skole". Nord-Odal kommune har godt med aktivitetstilbud for liten og stor. Med naturen like utenfor døra finnes mange fine turområder og muligheter for hyggelige gå- og sykkelturer, langrenn, kano, og jakt og fiske. Sand har en koselig handlegate med café og flere forretninger. På Milepelen vertshus serveres god mat, og her er det jevnlig fine arrangementer og konserter. Her er også kino og bibliotek! Rett i nærheten er også Storsjøen med mulighet for fiske- og båtliv! Fra eiendommen er det kort veg til to fine og barnevennlige badeplasser der det er langgrunt med sandgrunn.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er ca 700m til nærmeste bussholdeplass, Korsholen. Se innlandstrafikk.no / entur.no for mer info.

  Byggemåte
  Mindre enebolig fra 2022. Boligen er fundamentert på isolert ringmur med støpt plate på mark. Tak tekket med betongtakstein. Forkantblekk, takrenner og nedløp i lakkert metall. Det er ikke nødvendig med snøfangere da taket har ru overflate, samt har under 27 graders vinkel/fall. Vanlig bindingsverkskonstruksjon isolert med 20 cm mineralull. Liggende utvendig malt panel. Saltak i trekonstruksjoner isolert med 40 cm mineralull. Det er spotlight i takutstikk v/inngangsparti og hele siden mot syd. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Malt inngangsdør med glass i dørblad og terrassedør med 3-lags isolerglass. Terrasse på terreng v/stue på 21 m2, i trekonstruksjoner. Spaltegulv beiset i 2023. Takoverbygget inngangsparti på 1 m2. Bygningen er oppført etter bygningsregler/forskrifter som gjaldt på oppføringstidspunktet.

  Innhold
  Enebolig på 78 kvm BRA som inneholder gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom/teknisk rom og 2 soverom. Følgende rom inngår i primærareal: Alle rom I tillegg et takoverbygget inngangsparti på 1 kvm og en terrasse v/stue på 21 kvm

  Standard
  Nesten ny enebolig med god standard og med minimal bruksslitasje. Her har man alt man trenger på en flate, noe som gjør hverdagen enklere. Overflater: Pene innvendig overflater. Laminatgulv m/varme. Vegger med malte mdf. veggplater. Tak-ess (m/downlights på kjøkken) i himlinger. Malte lister. Malte fyllingsdører. Kjøkken: Moderne, takhøy IKEA kjøkkeninnredning fra 2021 med melaminbelagte skrog. Slette folierte dører og fronter. Et høyskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/1-greps blandebatteri. Det er Kitchen wall plater mellom benk og overskap. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryeskap. Komfyrvakt. Water Guard. Ventilatorhette over platetopp. Bad: Romslig og moderne bad. Badet har vinylbelegg med oppbrett og varme i gulv, våtromsplater på vegger og tak-ess i tak m/downlights. Inneholder benk med heldekkende vask, overskap med speildør og overlys, høyskap, vegghengt toalett og dusjhjørne med to glassdører. Opplegg for badekar. Vaskerom/teknisk rom: Rommet har vinylbelegg med oppbrett og varme i gulv, malte mdf. veggplater på vegger og tak-ess i tak. Opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjonsanlegg. 200 l varmtvannsbereder. Sikringsskap. Røri rør skap. Gulvarmeskap. Soverom: 2 gode soverom med garderobeskap. Tekniske installasjoner: Vannrør i rør i rør system på hele anlegget. Avløpsrør av plast. Balansert ventilasjonsanlegg. 200 l varmtvannsbereder, plassert i vaskerom/teknisk rom. Vannbåren varme i alle gulv. Vannbåren vameanlegg som bruker elektrisitet til oppvarming av vann. Sikringsskap med automatsikringer og 400 V. Ny strømmåler. Skjult anlegg. Brannslukker og røykvarslere i boligen Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Boligens bestanddeler har fått tilstandsgrad TG1 (Mindre eller moderate avvik) eller TG0 (Ingen avvik).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen har vært tilknyttet internett via mobilt bredbånd. Det er installert antenner til både Telia og Telenor som medfølger. Kjøper må ordne med abonnement og utstyr utover dette til TV og internett.

  Parkering
  Parkering på eiendommen.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Polisenummer
  6895353

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   79 542,- (Omkostninger totalt)   2 579 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i alle gulv. Vannbåren vameanlegg som bruker elektrisitet til oppvarming av vann.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk varierer fra husstand til husstand etter ulike forbruksmønster.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8193

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Fordelt på: Eiendomsskatt kr 2 358,- Renovasjon kr 3 148,- Ab.Gebyr avløp kr 2 375,- Målerleie kr 312,- I tillegg kommer forbruk avløp per m3 kr 36,88 Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  128000

  Formuesverdi primær år
  2021

  Info formuesverdi
  Fastsatt formuesverdi er lav og det må påregnes at denne oppjusteres for fremtiden. I beregning av formuesverdi tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, vannavgift, forsikring, strøm m.m. Listen er ikke uttømmende.

  Info vannavgift
  Vann fra Juptjenn vannverk. Vannavgift beregnes etter antall personer i husstanden. Bolig med 1 person - kr 4 199,- Bolig med 2 - 3 personer - kr 5 320,- Boliger med 4 eller flere personer - kr 5 998,- Les mer på: https://www.juptjenn.no/avgifter/vannavgifter Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3414/27/128: 15.03.2021 - Dokumentnr: 308899 - Bestemmelse om tilbakekjøpsrett/gjenkjøpsrett Rettighetshaver: Nord-Odal Kommune Org.nr: 964 950 768 Gjelder i 3år 17.12.2021 - Dokumentnr: 1590086 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3414 Gnr:27 Bnr:41 14.10.2011 - Dokumentnr: 837940 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3414 Gnr:27 Bnr:115 01.01.2020 - Dokumentnr: 283965 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0418 Gnr:27 Bnr:128

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på nybygg enebolig datert 12.01.22. Følgende bygninger på eiendommen er registrert tatt i bruk hos kommunen: Enebolig, ferdigattest i 2022 Det foreligger godkjente byggeteginger for nybygg enebolig fra 2021. Tegningene samstemmer ikke med dagens bruk på følgende: Vaskemaskin er satt inn på bod/teknisk rom istedet for på bad. Rommet defineres i tilstandsrapport og salgsoppgave som vaskerom og P-rom. Vaskerommet er i byggtegningene definert som bod/teknisk rom og dermed S-rom. For å omgjøre arealet fra S-rom til P-rom må rommet bruksendres med søknad til kommunen. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette.

  Vei, vann og avløp
  Johansrudvegen er en offentlig vei. Privat stikkvei. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger. Vann fra Juptjenn vannverk via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til Boligområde, Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område: PlanId 20030001 - Korsholen, utvidelse langs Johansrudvegen Plantype: Eldre reguleringsplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 30.01.2003 Delareal 1 300 m Formål Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse Feltnavn BFS1 Det foreligger ikke planforslag som berører/inkluderer eiendommen pr. 24.08.23 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   79 542,- (Omkostninger totalt)   2 579 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  79542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt følgende om meglers vederlag og utlegg: Kr. 104 850,- Dersom handelen ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn- og markedspakke samt utlegg.

Amelia Åsengen-Sletholen

Megler

Amelia Åsengen-Sletholen

45 51 32 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev