aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gulaksvegen 2, Leil. 305. Presentert av Eiendomsmegler Anne Kristine Undheim, Aktiv Eiendomsmegling AS

BRYNE Gulaksvegen 2 H0305

Innbydende endeleilighet med stor, solrik balkong - Attraktiv beliggenhet - 2 soverom og parkering i lukket anlegg

 • kr 3 090 000
 • BRA 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 242 250
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 2 976
 • Tomt1 100.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000,- (Prisantydning)
  60 458,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 242 250 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å kunne presentere Gulaksvegen 2, Leil. 305 for salg. En flott endeleilighet i tredje etasje med romslig balkong og gode solforhold. Leiligheten byr på fine kvaliteter og en praktisk planløsning. Her ligger man fint til i et familievennlig boligfelt med kort avstand til turområder og Bryne sentrum. Innhold: 3.etg: Entré/gang, soverom, bad og stue/kjøkken. Bod og biloppstillingsplass (HC-plass) i felles parkeringsanlegg medfølger leiligheten. Verdt å legge merke til: - Moderne leilighet med gjennomgående god standard. - Parkett på gulv og lyse vegger. - Fjernvarme/ Varmepumpe - HTH Kjøkken - Stor, solrik balkong Velkommen til visning!

Gulaksvegen 2 H0305, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 77 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 74 kvm Entré/gang, Soverom , Soverom 2, bad/vaskerom , Stue/kjøkken
  Sekundærrom
  3. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  1100.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt. Opparbeidet og beplantet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og nyetablert boligområde i Eivindsholen. Her kan både voksne og barn ta del i et flott bomiljø, da Gulaksvegen ligger i trygge, etablerte og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til friarealer, turområder og flere lekeplasser. Det er kort vei til flere rekreasjonsområder som Tjødnå, Sandtangen og Frøylandsvatnet, med løyper for lek og trening. Her finner man blant annet turløyper i ulike lengder, lysløyper og grusveier tilpasset de fleste. For den aktive familie er det et bredt utvalg av gode sport- og fritidstilbud i gangavstand til idrettsanleggene til Rosseland BK, Bryne FK, Bryne Håndball, Bryne Friidrett og treningssentrene Evo, Club Athletic og SATS. Rema 1000 på Håland gjør dagligvarehandel svært tilgjengelig. Bryne har et godt kollektivtransporttilbud med gode tog- og bussforbindelser mot nord og sør. Eiendommen ligger også flott til med tanke på gode skole- og barnehagetilbud med det som mange vil betegne som gangavstand til blant annet Eivindsholen FUS barnehage (0-6år.) Jærbarnehagen FUS (0-6år.), Maurtuå barnehage (0-5år.), Nyland barnehage, Rosseland skule, Bryne ungdomskule, Bryne Videregåande skule og Time Vidaregåande skule. Bryne kan videre tilby et spennende spekter av ulike butikker, spisesteder og servicetilbud. Den sjarmerende Storgata kan by på ulike butikker, bar- og kafétilbud og restauranter. Fra Storgata er heller ikke veien lang ned til det populære kjøpesenteret M44. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og småhus.

  Byggemåte
  Bygning oppført med grunnmur. Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med trepaneler/fasadeplater. Betongdekke mellom etasjer. Flatt tak tekket med papp. Vinduer og dører med isolerglass. Byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av JÆRtakst AS v/Sindre Serigstad datert 13.04.2023

  Innhold
  3.etg.: Entré/gang, bod, Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom , Stue/kjøkken Bod og biloppstillingsplass (HC plass) i felles parkeringsanlegg medfølger leiligheten.

  Standard
  Velkommen til Gulaksvegen 2 - Leil. 305. Endeleiligheten ligger flott til i tredje etasje med en stor balkong med gode solforhold. GJennomgående god standard. Fra inngangsdøren ankommer man et inngangsparti med mulighet for oppbevaring av yttertøy og sko. 2 soverom i forskjellig størrelse hvor det ene er noe romsligere med god plass for en stor seng og skapplass. Det andre soverommet kan også fint brukes til kontor, barnerom eller gjesterom, alt etter behov. Videre inn på badet er det vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegg. Rommet oppleves som romslig og praktisk innredet med vegghengt toalett, servant i innredning med tilhørende speil og belysning, dusjhjørne samt opplegg for vaskemaskin skjult bak skyvedører. Bod/teknisk rom med praktisk innredning for oppbevaring. Leilighetens stue og kjøkken har en arealeffektiv planløsning med direkte utgang til en solrik balkong. Flytt deg etter solen. Rommet har store vinduer og dør ut til balkongen som gir godt lys inn i rommet. En smart og praktisk kjøkkenløsningen gir et fint skille mellom kjøkken og stue med god benke-/skapplass. Kjøkkeninnredning med profilert hvitmalt fronter/dører og laminert benkeplate. Den praktiske boden i parkeringsanlegget som tilhører leiligheten gir deg enkel mulighet for oppbevaring og lagring. Dette er en leilighet som passer for de fleste! Velkommen til visning! Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG3: INGEN  Forhold som har fått TG2: ETASJESKILLE/ GULV MOT GRUNN: Vurdering av avvik: ? Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Ujevnheter av denne typen er ikke uvanlige på store bygninger med større spenn. Dette kan føre til at f.eks skap gliper fra vegg. Tiltak ? For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  En stk parkeringsplass (HC-plass) i lukket parkeringsanlegg ellers gjesteparkering. P-plass i kjeller tilhørende seksjon nr. 15 er tilpasset bevegelseshemmede (hcplass). Seksjonseiere, samt andre som bor fast sammen med dem i deres husstand, som har behov for hc-plass, har fortrinnsrett til bruk av denne plassen. Eier av seksjon nr. 15, som har denne hc-plass som tilleggsdel til sin seksjon, plikter derfor å bytte sin plass med plassen til en seksjonseier som har slikt behov. Dette gjelder dog ikke hvis eier av seksjon 15 selv har et dokumentert behov for HCplass. Dersom noen har behov for hc-plass, skal dette behovet meldes til styret sammen med nødvendig dokumentasjon. Som nødvendig dokumentasjon regnes normalt at vedkommende har kommunalt bevis for rett til å parkere på offentlige hcplasser. Dersom vedkommende dokumenterer sitt behov, skal styret pålegge bytte. Byttet gjelder også tilhørende bod. Retten til bytte bortfaller, dvs at plassene byttes tilbake, når vedkommende som låner plassen ikke lenger kan dokumentere sitt behov eller vedkommende flytter fra Sameiet. Ved et eventuelt bytte vil en bli tildelt kun en vanlig parkeringsplass (normal bredde)

  Diverse
  Styret besluttet i 2022 å ta opp lån på kr. 1.000.000,- og øke felleskostnadene med 78% for å styrke likviditeten til sameiet. Økningen i felleskostnadene var gjeldende fra 01.04.2022.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000,- (Prisantydning)
  60 458,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 242 250 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe, fjernvarme og elektrisk.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8668

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og gebyr utgjer for 2022, totalt kr.8668,- I dette inngår bl.a. avgift for vatn, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet er fordelt på to terminar. Avgift for 1.termin 2023 på kr.7836,- Avgift for 2.termin 2023 på kr.

  Formuesverdi primær
  776621

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2795836

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021, ifølge Skatteetaten: Som primærbolig: kr 776 621 Som sekundærbolig: kr 2 795 836

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Årlig velavgift
  1000

  Velforening
  Pliktig medlemskap i EIvindsholen Vel. Årlig kontingent på ca. kr. 1000,-

  Sameiebrøk
  76/1134

  Felleskostnader pr. mnd
  2976

  Felleskostnader inkluderer
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.976,? pr. md. Herav: A konto fjernvarme 380,- Diverse 75,- Felleskostnader 2.232,- Kabel-tv 289,- (Canal Digital) Felleskostnadene dekker også bla. forsikring av bygg, vedlikehold, renter og avdrag.

  Andel fellesgjeld
  60458

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiets navn er Sameiet Eivindsbolen BB10 og består av 20 eierseksjoner.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: OBOS-98208004603 Annuitetslån: Restsaldo: 902.122,- Restløpetid: 8 år og 10 mnd. Terminer per år: 12 Type rente: Flytende Rente (18.04.23): 6,50% Andel restgjeld: 60.458,-

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter som følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1121/19/650/15: 04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Time Kommune
  Org.nr: 859 223 672
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lyse Dialog AS
  Org.nr: 980 335 178
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Telenor Asa
  Org.nr: 982 463 718
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Time Kommune
  Org.nr: 859 223 672
  Rett til å ha liggende og skifte ut kantstein m.m
  Rett til å ha stående, vedlikeholde og skifte ut trafikkskilt og gatenavnskilt på tomten
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Eivindsholen Vel
  Org.nr: 996 428 893
  Rett til å ha liggende og skifte ut kantstein m.m
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Eivindsholen Vel
  Org.nr: 996 428 893
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.05.2016 - Dokumentnr: 398592 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 76/1134


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 23.08.2017.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Vannmåler er installert og de kommunale avgiftene beregnes etter forbruk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Plan 0343 Detaljregulering for boligområde Eivindsholen felt E, Bryne. Formål bustad, friområde, veg. Vedtaksdato 30.04.2013. Kommuneplan: Time kommune - Trygg og framtidsretta, periode 2018-2030. Med tilhørende reguleringsforskrifter.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000,- (Prisantydning)
  60 458,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  91 792 (Omkostninger totalt)

  3 242 250 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert tilsvarende kr. 45.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9.900 ,- oppgjørshonorar kr  5.900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Anne Kristine Undheim

Megler

Anne Kristine Undheim

48 25 42 77

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev