aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Kamgrasvegen 3! Et moderne og lettstelt rekkehus med attraktiv beliggenhet.

BRYNE Kamgrasvegen 3

Moderne rekkehus fra 2015 med stor solrik terrasse i et attraktivt område. 3 soverom, 2 stuer, bi-inngang og carport.

 • kr 4 190 000
 • BRA 114 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 190 000
 • Omkostningerkr 121 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 311 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 015
 • Soverom3
 • ArealP-rom 108 m²
 • Tomt169.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  121 792 (Omkostninger totalt)

  4 311 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen inn til Kamgrasvegen 3! Innhold: 1. etasje: Gang, bi-inngang/bod, vaskerom, bod under trapp, gjestetoalett og kjøkken/stue. 2. etasje: Gang/stue, 3 soverom, bad og bod/garderoberom. Carport Kort fortalt: -Lettstelt rekkehus fra 2015 -Gjennomgående god standard -Stor solrik terrasse -Praktisk og godt utnyttet planløsning -Påkostet kjøkken med alle hvitevarer integrert -En-stavs eikegulv i stue/kjøkken -Oppvarming av fjernvarme -Nærhet til flotte turområder som Tjødna Velkommen til visning!

Kamgrasvegen 3, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 57 kvm Entre/gang/stue/kjøkken, wc, bi-inngang/bod, bod under trapp og vaskerom.
  2. etasje: 57 kvm Stue/gang, 3 soverom, bod og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 55 kvm Entré/gang/stue/kjøkken, wc, bi-inngang/bod og vaskerom.
  2. etasje: 53 kvm Stue/gang, 3 soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Bod under trapp.
  2. etasje: 4 kvm Bod.  Tomt
  169.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med med asfalt og betong heller i gårdsrom/inngansparti og stor terrasse med levegg og gjerde.

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i et svært attraktivt og nyere boligområde i Eivindsholen. Her kan både voksne og barn ta del i et flott bomiljø, da Kamgrasvegen ligger i trygge, etablerte og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til friarealer, turområder og flere lekeplasser. Det er kort vei til flere rekreasjonsområder som Tjødnå, Sandtangen og Frøylandsvatnet, med løyper for lek og trening. Her finner man blant annet turløyper i ulike lengder, lysløyper og grusveier tilpasset de fleste. For den aktive familie er det et bredt utvalg av gode sport- og fritidstilbud i gangavstand til idrettsanleggene til Rosseland BK, Bryne FK, Bryne Håndball, Bryne Friidrett og treningssentrene Evo, Club Athletic, Robust og Sats. Rema 1000 på Håland gjør dagligvarehandel svært tilgjengelig. Bryne har et godt kollektivtransporttilbud med gode tog- og bussforbindelser mot nord og sør. Til dette er det gåavstand fra eiendommen. Leiligheten ligger også flott til med tanke på gode skole- og barnehagetilbud med det som mange vil betegne som gangavstand til blant annet Eivindsholen FUS barnehage, Jærbarnehagen FUS, Maurtuå barnehage, Rosseland skule, Bryne ungdomsskule og Bryne Videregåande skule. Bryne kan videre tilby et spennende spekter av ulike butikker, spisesteder og servicetilbud. Den sjarmerende Storgata kan by på ulike butikker, kino, bar- og kafétilbud og restauranter. Fra Storgata er heller ikke veien lang ned til det populære kjøpesenteret M44. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nyere og eletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leiligheter.

  Byggemåte
  Sammendrag fra takstrapport: Rekkehus som er oppført med ringmur og plate i betong. Yttervegger i lett bindingsverk som utvendig er kledd med liggende og stående trepaneler. Etasje skillet i tre bjelkelag. Pulttak i tre tekket med papp. Takrenner/nedløp i aluminium. Vinduer og dører med isolerglass. Bygningen er i god stand, mindre tilstand anmerkninger registrert. Dette er merknader som hovedsakelig er tilknyttet vedlikehold og normal brukslitasje. Opplysninger om vedlikeholdsarbeid, oppgraderinger og påkostninger, som er opplyst i rapporten, er opplysninger som er gitt av selger. De enkelte vurderinger er nærmere beskrevet i rapport. Rapport anbefales lest i sin helhet.

  Innhold
  1. etasje: Gang, bi-inngang/bod, vaskerom, gjestetoalett og kjøkken/stue. 2. etasje: Gang/stue, 3 soverom, bad og bod/walk-in-closet. Carport

  Standard
  Velkommen inn til Kamgrasvegen 3. 1. etasje: Boligen har en Bi-inngang og en hverdagsinngang/bi-inngang. Bi-inngangen er romslig med god oppbevaring av yttertøy, sko og diverse. Fra gangen har en inngang til et vaskerom med fliser på gulv. Rommet har plass til vaskemaskin, tørketrommel og praktisk oppbevaring. I etasjen har man gjestetoalett. Det er en lys en-stavs eikeparkett på gulv kombinert med gipsvegger/himlinger som er malt i moderne farger. Stue/kjøkken løsningen er gjennomført med åpen løsning som likevel fremstår som avskjermet fra sofagruppen. En har også god plass til et stort spisebord uten at det tar for mye av rommet. Her har en utgang til stor terrasse med gode solforhold. Kjøkkenet i boligen er lyst og funksjonelt med lyse slette skapdører/skuffer med skjulte håndtak. Alle hvitevarer er integrert og medfølger i handelen. Praktisk bod under trapp for mer lagring. 2. etasje: Når man kommer opp i boligens andre etasje kommer man til gang og stue som har en god takhøyde. Et fleksibelt rom til leking, leker, tv eller spilling. Plass til stor sofagruppe, bord og TV-seksjon. Hovedsoverommet er lyst, luftig og har god plass til en stor dobbeltseng. Det er garderobeskap, samt plass til nattbord på begge sider av sengen. Soverom 2 og 3 har begge en god størrelse med plass til seng og ulike garderobeløsninger. Det ene rommet har lofts luke til loft med oppbevaring. Rommene kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Moderne bad med tidsriktige fliser. Baderomsinnredning med skuffer, hvit servant og overhengende speil. Som belysning er det spotter. Det er vegghengt toalett, dusj med innfellbare dusjvegger og mulighet for badekar. Bod for oppbevaring. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er kun registert TG1.   Velkommen til visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Medfølger ikke i handelen: -Ingen pendellamper medfølger.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er lagt inn fiber/altibox i boligen.

  Parkering
  Parkering på egen tomt og i carport.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  121 792 (Omkostninger totalt)

  4 311 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Fjernvarme med vannbåren varme i Gang, gjestetoalett, vaskerom og bad, samt radiator i stue. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder følger det heller ikke med.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9351

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter for 2022 utgjorde totalt kr. 9.351,- i dette inngår bl.a. avgift for vann, avløp og renovasjon. Det er vannmåler og vil derfor variere etter bruk.

  Formuesverdi primær
  978572

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3522857

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  1000

  Velforening
  Eiendommen er tilknyttet vellag.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 29.09.2015 - Dokumentnr: 893299 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1121 Gnr:19 Bnr:672


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 20.10.2015. Ferdigattest for 7 rekkehus med tilhøyrande carport. Gnr. 19 Bnr. 672 , Kamgrasvegen 1, 3, 5, 7,9, 11 og 13 (delfelt BK5, Eivindsholen).

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplan: Plan 0434 Boligoråde Eivindsholen felt E, Bryne, formål: Bolig, vedtaksdato: 30.04.2013. Kommuneplan: Time kommune - trygg og fremtidsretta for periode 2018-2030.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 190 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  121 792 (Omkostninger totalt)

  4 311 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  121792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 45.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14.900,- oppgjørshonorar kr  5.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle sine kostnader i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva. 

Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev