aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i Markavegen 20
Velkommen til visning i Markavegen 20

BRYNE Markavegen 20

EIVINDSHOLEN - Svært innbydende rekkehus over to plan - 2 stuer, 4 soverom og 2 bad - Meget gode solforhold

 • kr 4 490 000
 • BRA 173 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 490 000
 • Omkostningerkr 125 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 615 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2014
 • Soverom4
 • ArealP-rom 148 m²
 • Tomt159.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1.etasje
Innhold: 1.et.: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og isolert bod med utvending adkomst. 2.et.: Gang, stue, bad, 4 soverom og bod. Utvendig bod til oppbevaring og isolert garasje. Svært innbydende rekkehus i populære Eivindsholen. Boligen går over to plan, er oppført i 2014 og holder en gjennomgående god standard hvor en kan flytte rett inn. Boligen ligger nest inderst i blindvei som gjør at det er meget barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Terrasse og hage med ettermiddag og kveldssol. Fra eiendommen er det gangavstand til Rosseland barneskule. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 2,2 km til Bryne ungdomsskule. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager. Velkommen til en hyggelig visning
Terrasse med god plass til både sofagruppe og spisebord. Over sofagruppen er det elektrisk markise med vindstopper

Markavegen 20, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 92 kvm Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og bod.
  2. etasje: 81 kvm Gang, stue, bad, 4 soverom og bod
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm Entré, stue, kjøkken, bad, og vaskerom
  2. etasje: 81 kvm Gang, stue, bad og 4 soverom  Tomt
  159.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt. Hagen er pent inngjerdet med bl.a steinmur med utebelysning. I hagen er det bærbusker som blåbær, ripsbær og jordbær.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Eivindsholen/Bryne. Her har man nærhet til barnehager, skoler, friluftsområder og offentlig kommunikasjon. I Bryne sentrum finner du togstasjon og et variert servicetilbud. Området har kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som kan benyttes gjennom hele året hvor "tjødnå" ligger i umiddelbar nærhet til rekkehuset. Sandtangen og Njåskogen byr på gode turstier og lysløype vinterstid. Langs østsiden av Frøylandsvatnet er det opparbeidet turvei fra Bryne til Kvernaland, over "Midgardsormen". Området kan tilby flere ulike fritidsaktiviter med blant annet Fotball i Bryne FK og Rosseland BK. Bryne har også tennisklubb, taekwon-do klubb, karateklubb, svømmeklubb og håndballag. For golfentusiaster kan Jæren golfklubb tilby en 9-hulls høykvalitetsbane, 6-hulls treningsbane og driving-range. Ved Bryneåna finner du Fritz Røed skulpturpark. I enden av parken ligger Bryne mølle med utstillingslokaler, scene og kafé. Ikke langt fra parken ligger også Garborgsenteret som er et nasjonalt formidlingssenter for forfatterskapene til Hulda og Arne Garborg. I underetasjen på senteret finner du Time bibliotek. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 like ved Eivindsholen. På M44 har en et rikt utvalg butikker og forretninger, samt flere spisesteder. Bryne sentrum kan by på flere ulike restauranter av god kvalitet, samt butikker og Kino m.m. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Brøytvegen som ligger noen hundre meter unna, og det er ca. 2,8 km til Bryne stasjon hvor toget tar deg til Stavanger på ca. 32 min. Ved å benytte bil tar det ca. 37 min til Stavanger, 29 min til Sandnes og 37 min til Stavanger Lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Rosseland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det ca. 2,2 km til Bryne ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

  Adkomst
  For beskrivelse av adkomst se kartlenke på finn.no. Det vil bli godt skiltet med Aktiv Eiendoms visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Konferer Time kommune

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon

  Byggemåte
  Tre og mur. Se forøvrig tilstandsrapport utført av takstmann Asbjørn Frafjord

  Innhold
  1.et.: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og isolert bod med utvending adkomst. 2.et.: Gang, stue, bad, 4 soverom og bod. Utvendig bod til oppbevaring.

  Standard
  Svært innbydende rekkehus i poulære Eivindsholen. Boligen går over to plan er oppført i 2014 og holder en gjennomgående god standard hvor en kan flytte rett inn. 1.et.: Lys og innbydende entré med god plass til yttertøy i praktisk skyvedørsgarderobe med speil. Stue og kjøkken i åpen løsning med vegger malt i moderne fargevalg og parkett på gulv. Store vinduer gir mye naturlig lys og gir god atmosfære. Fra stuen er det utgang til inngjerdet hage og terrasse med ettermiddag og kveldssol. På terrassen er det utvendig krane og elektrisk markise til solfylte dager. Det er også mur med utelys som går på automatisk når det blir mørkt. Pent kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. God benk - og skapplass i over-og underskap og sokkelskuff. Integrerte hvitevarer, downlight og demping på alle skuffer og skap. God plass til stort spisebord. Pent helfliset bad med varme i gulv, spotter i tak, vegghengt toalett og dusjhjørne. Vegg i vegg med bad er eget vaskerom med utslagsvask. 2.et.: Loftsue med ekstra takhøyde og utgang til balkong med formiddagssol. 4 soverom. Pent helfliset bad med varme i gulv, badekar og vegghengt toalett. En innveding bod til oppbevaring. Det kan også nevnes at det er vannbåren varme i alle gulv i 1.etasje og vannbåren varme gjennom radiatorovn i 2.etasje. Plisségardiner på alle vinduer i 1.etasje og balansert ventilasjon. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflater Gulv,TG2 Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Fall mot sluk er målt til 13 mm. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox

  Parkering
  Parkering i enkel garasje med eletrisk port og el-billader og parkering i eget gårdsrom.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  83251858

  Diverse
  Tv-benk i stue nede følger ikke handel

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i alle gulv i 1.etasje og vanbåren varme gjennom radiator i 2.etasje.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  15826

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  1135763

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4088746

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Eivindsholen Vellag

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1121/19/602/5: 24.08.2010 - Dokumentnr: 630350 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Time Kommune
  Org.nr: 859 223 672
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:19 Bnr:602
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.08.2010 - Dokumentnr: 630350 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lyse Dialog AS
  Org.nr: 980 335 178
  Rettighetshaver: Telenor Asa
  Org.nr: 982 463 718
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:19 Bnr:602
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.04.2014 - Dokumentnr: 273055 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 148/868


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 20.08.2014

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i gjeldene reguleringsplan Bebyggelsesplan for Eivindsholen felt C og felt D, Bryne. plannr: 0315.03, sist revidert 02.11.2016

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt

  Kommentar konsesjon
  Det er ikke konsesjon på eindommen

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odelsrett

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,00))   125 292,- (Omkostninger totalt)   4 615 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  125292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Joveig Søyland

Megler

Joveig Søyland

93 21 19 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev