aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Kjekk endeleilighet i 2. etg.
Kjekk endeleilighet i 2. etg.

BRYNE Sandtjønnbakken 2B

Kjekk selveierleilighet i 2.etg. Gangavstand til Bryne sentrum

 • kr 1 990 000
 • BRA 42 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 42 m²
 • Felleskostnaderkr 414
 • Tomt2 970 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Sandtjonnbakken_2D.jpg
Ønsker du å bo sentralt på Bryne er kanskje dette leiligheten du er på jakt etter? Her bor du med gangavstand til sentrum! Kjekk endeleilighet i 2.etg. med 2 soverom og solrik balkong. Kort vei til togstasjonen forenkler hverdagslogistikken enten du skal nordover eller sørover.

Sandtjønnbakken 2B, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 42 kvm Utvendig bod ikke oppmålt
  Primærrom
  2. etasje: 42 kvm Entre, stue, kjøkken, soverom, kontor ( brukes som soverom) og bad/vaskerom  Tomt
  2970m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt - pent opparbeidet og beplantet

  Beliggenhet
  Sandtjønnbakken 2B har en fin beliggenhet på Tu/Kåsen like ved Bryne sentrum i Klepp kommune. Herfra har du gangavstand til det meste, alt fra M44 og Bryne sentrum til Kåsen idrettslag med topp fasiliteter og Tu skole. Eiendommen ligger i nærheten til flotte turmuligheter for å nevne noen har vi; Klepps høyeste punkt Tinghaug, Sandtangen og den flotte turvegen langs Frøylandsvatnet med "midgardsormen" som midtpunkt. Leiligheten er tilknyttet Tu skole krets. Like ved skolen ligger Kåsen IL - her tilbys det aktiviteter for alle aldersgrupper; fotball, håndball, barneidrett og bingo bare for å nevne noe. Kåsen har et flott anlegg med idrettshall, innendørs fotballhall, gressbane og kunstgressbane.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Tu

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til Bryne stasjon med meget god togforbindelse til både Sandnes, Stavanger og sørover mot Egersund.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 31.08.23 av Rune Sivertsen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  2.etg.: Entre, gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom. Biloppstillingsplass og utvendig bod. Det gjøres oppmerksom på at det minste soverommet er angitt som bod på byggetegningene, og bruksendringen er ikke godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

  Standard
  Lys og arealeffektiv leilighet. Eikeparkett i alle oppholdsrom og veggflater i tidsriktige farger. Utgang til balkong fra stuen. Hvitt kjøkken med slette fronter og mørke grå fliser over benk. Integrert komfyr og platetopp. Bad med toalett, dusj og god baderomsinnredning. Vinylbelegg på badegulv. Det er også opplegg for vask og tørk her. Gode soverom med lyse veggflater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig Vinduer Vurdering av avvik: ? Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Konsekvens/tiltak ? Det må foretas lokal utbedring. Dører Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Balkongdør har fuktskader i nedre del. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Utskiftning av brystnings panel må regnes med. Våtrom Bad Overflater gulv Vurdering av avvik: ? Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Dusj terskel er tett og høyere enn dørterskel/oppbrett av membran. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Sluk, membran og tettesjikt Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Konsekvens/tiltak ? Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Elektrisk anlegg På generelt grunnlag anbefales Elkontroll fra uhildet eltakstmann for å kontrollere anlegget i forhold til gjeldende forskrifter for da boligen ble bygget.   Forhold som har fått TG3: Kjøkken Vurdering av avvik: ? Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Benkeplate har fuktskader som ikke lar seg reparere. Konsekvens/tiltak ? Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning. Utskiftning må regnes med.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk, varmekabler på bad - gassradiator i stue

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  7922

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  480097

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1728348

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  42/673

  Felleskostnader pr. mnd
  414

  Felleskostnader inkluderer
  Felles bygningsforikring samt noe avsetning til fremtidig vedlikehold. Det har vært diskutert om sameiet skal øke fellesutgiftene noe til fremtidig vedlikehold men ingenting er vedtatt p.t.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1120/17/359/7: 04.07.2006 - Dokumentnr: 317601 - Bestemmelse om gjerde Gjelder denne registerenheten med flere
  04.07.2006 - Dokumentnr: 317601 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighetshaver: Klepp Kommune
  Org.nr: 864 969 682
  Bestemmelse om vann og kloakkledning
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.07.2006 - Dokumentnr: 317601 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Ke Nett AS
  Org.nr: 977 285 712
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.07.2006 - Dokumentnr: 317601 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Jæren Kabelnett
  Org.nr: 982 106 036
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.07.2006 - Dokumentnr: 317601 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 42/673


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 06.11.2006 Det gjøres spesielt oppmerksom på at kontor (soverom) er angitt som bod på byggetegningene, og bruksendringen er ikke godkjent. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  62792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900 ,- oppgjørshonorar kr  5 900,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Målfrid Tjora

Megler

Målfrid Tjora

90 55 75 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev