aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vardheivegen 9, H0503!
Velkommen til Vardheivegen 9, H0503!

BRYNE Vardheivegen 9 H0503

Lekker leilighet i 5. etasje med stor balkong, fin utsikt og sentrumsnær beliggenhet - parkering i garasjeanlegg - heis

 • kr 3 990 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 112 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 102 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 83 m²
 • Felleskostnaderkr 2 570
 • Tomt5 315.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Velkommen til Vardheivegen 9, H0503! En flott leilighet med etterspurt beliggenhet. Leiligheten skiller seg ut med sin fine beliggenhet i femte etasje med stor balkong på ca. 26 kvm., hvor ca. halve har overbygg. Her bor man midt i smørøyet like ved togstasjon, butikker, restauranter og turområder som Sandtangen. Leiligheten har en god planløsning med romslig stue og kjøkken. Stort bad og eget vaskerom. Flott utsikt mot friareal og elven som går til Bryneånå. Det er heis til alle etasjer og parkering i lukket garasjeanlegg. 5. etasje: Entré/gang/stue/kjøkken, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom og bad. Balkong på ca. 26 kvm. 1 stk. fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Sportsbod i garasjeanlegg Velkommen til visning!
Fasade - plassering

Vardheivegen 9 H0503, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 83 kvm Entré/gang/stue/kjøkken, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom og bad.
  Primærrom
  5. etasje: 83 kvm Entré/gang/stue/kjøkken, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom og bad.  Tomt
  5315.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Sentral beliggenhet med gangavstand til alt sentrum har å by på, samt gode kollektivtilbud med togstasjon og buss. Bryne har det man trenger av tilbud, alt fra treningssenter, kjøpesenter, idrettstilbud, turområder, skoler og barnehager. Idretts- og trenings tilbud: Man har Bryne FK like i nærheten, som har fotball lag for både små og store. Her har man en flott kunstgressbane tilgjengelig som brukes flittig hele året. Av treningssenter har Bryne flere valgmuligheter. SATS, Evo, samt Sport4you ligger innen kort avstand. Tur og fritidsområdet Sandtangen ligger rett i nærheten som brukes flittig til jogging, tur, trening og frisbeegolf. Butikker og kjøpesenter: Bryne sentrum har flere butikker og shopping muligheter. Dagligvarebutikken Spar i kjøpesenteret Gamle Bryne Mek ligger kort avstand fra boligen. For enda mer shopping har man M44 som inneholder alt du trenger av forskjellige butikker og shopping.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Utdrag fra takstrapport: Generell beskrivelse av boligen. Boligblokk som er oppført med grunnmur i betong. Yttervegger av betongelement, og lett bindingsverk som utvendig er kledd med liggende trepaneler. Etasjeskillet i hulldekke av betong. Flatt tak, antatt stålkonstruksjon med papptekking. Takrenner/nedløp i aluminium. Vinduer og dører og isolerglass. Leilighet i del av boligblokk som ble oppført i 2013. Bygningen er i all hovedsak fra byggeåret, god stand, kun mindre tilstands anmerkninger registrert. Da leiligheten er en del av ett sameie, er bygningen ikke vurdert med tilstandsgrader utvendig, kostnadene med dette vedlikeholdet vil i stor grad tilfalle sameiet. De enkelte vurderinger er nærmere beskrevet i rapport. Rapport anbefales lest i sin helhet.

  Innhold
  5. etasje: Entré/gang/stue/kjøkken, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom og bad. Balkong på ca. 26 kvm. 1 stk. fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Sportsbod i garasjeanlegg

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 (4 stk.) og TG 3 (0 stk.).   Forhold som har fått TG2: BALKONG - 26 M2 Totalvurdering: "Bom", manglende dekning av flislim under enkelte fliser. Tg:2. Ingen umiddelbar behov for utbedring. Det er ellers ikke registrert skader eller forhold med behov for tiltak. ETASJESKILLE Totalvurdering: Påregnelig normalt med noen småhakk, enkelte gliper og noe falming på parkett av en viss alder. Parkett flate med normal slitasje iht. alder. Stedvis noe spenninger. Det er ikke registrert forhold som tyder på svekkelser i konstruksjonen. Anbefaler kontroll/utbedring av undergulv ved skifte av toppdekke på sikt. Stedvis noe riss i fuger i overgang vegg/tak, og listverk/foringer vindu og dør, påregnelig normalt. BAD Totalvurdering overflater: Overflater ellers fremstår i normal stand iht. alder. Det er ikke tilfredsstillende lokalt fall til sluk. Noe vannansamling omliggende slukrist ved spyling. Soppdannelser i fuger grunnet mangelfull lokalt fall til sluk i dusj. Normal tid før utskifting av våtrom, keramiske fliser på membran, lettvegg er 10 - 20 år. Normal tid før reparasjon av keramiske fliser er 5 - 15 år. Normal tid før utskifting av keramiske fliser er 10 - 30 år. Anbefalte tiltak overflater: Rengjøre svertesopp/soppdanelser i fuger i dusjsonen. Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann. Totalvurdering av sanitær og ventilasjon: Sanitær installasjoner og ventilasjon fra byggeåret. Løs laminering i nedre del av sideplate innredning. Avskalling i nedre del av speil. Drensrør er ikke tilstrekkelig ført utenfor flis, fare skader i vegg ved en eventuell lekkasje. Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon: Montere siklemikk i drensrør i vegg.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse/altibox

  Parkering
  1 stk. fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Selger har leid ut leiligheten de siste årene og har ikke bebodd eiendommen selv de siste årene og har derfor noe begrenset kunskap ut over det som er opplyst i salgsoppgave.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  -Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Er det rom uten fastmonterte varmekilder medfølger det heller ikke.

  Energiklasse
  C

 • Formuesverdi primær
  866517

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3119460

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  84/7042

  Felleskostnader pr. mnd
  2570

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkuderer blandt annet: Byggforsikring, fellesstrøm, heis, diverse ytre vedlikehold, vaktmester, regnsakp, revisjon, TV/internett (Lyse) og oppsparing fremtidig vedlikehold.

  Andel fellesformue
  6163

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men styret skal informeres.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det er dugnadsplikt i sameiet, og det arrangeres inntil to hoveddugnader hvert år. Hver leilighet må møte med 1 person til dugnad.

  Dyrehold
  Det er tillatt med husdyr i sameiet, men dyreholdet skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Dyr skal alltid være under eiers kontroll på sameiets område. Hunder holdes i bånd. Har du husdyr kan du gjerne gi styret informasjon om dette.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1121/1/53/64: 24.04.1951 - Dokumentnr: 1905 - Erklæring/avtale KONTRAKT MED NSB OM ANLEGG AV SIDESPOR M.V.
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:1 Bnr:53
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.07.1955 - Dokumentnr: 2245 - Erklæring/avtale OVERENSKOMST MED NSB OM EKSPR. M.V..
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:1 Bnr:53
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.01.1975 - Dokumentnr: 26 - Jordskifte AVLØSNING AV TORVRETTIGHETER
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:1 Bnr:53
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.03.2012 - Dokumentnr: 232151 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Brynediamanten AS
  Org.nr: 987 101 059
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:1 Bnr:53
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.03.2012 - Dokumentnr: 251985 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 64
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 84/7042


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest av 27.05.2013. At slik attest foreligger gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan: Plan 0261.03. Mindre endring av Serigstadkvartalet innenfor delområde A. Bustad, Uteområde 05.04.26 Kommuneplan: Time kommune - Trygg og framtidsretta, Periode: 2018 - 2030.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Styret/sameiet skal informeres.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 39.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9.900,- oppgjørshonorar kr  5.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle sine kostnader i forbindelse med oppdraget. Alle beløp er inkl. mva. 

Steinar Stokka

Megler

Steinar Stokka

46 59 59 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev