aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vestervegen 12, leil. H302
Velkommen til Vestervegen 12, leil. H302

BRYNE Vestervegen 12 Leil H0302 302

Nylig ferdigstilt leilighet med 2 soverom og romslig balkong. Innflyttingsklar. Mulighet til å kjøpe ekstra p-plass

 • kr 5 490 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 27 142
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 517 142
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 83 m²
 • Felleskostnaderkr 2 609
 • Tomt3 082.3 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 100 (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 564 000,-)) 27 142 (Omkostninger totalt) 5 517 142 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Vestervegen 12, H0302! Nylig ferdigstilt leilighet i tredje etasje med gjennomgående god standard. Leiligheten har en fin plassering med romslig balkong på godt 10 kvm. Her bor man i et moderne bygg i sentrumsnært, men alikevel rolig område. Innhold Entré/gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Balkong på ca. 10 kvm. Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Sportsbod på ca. 5 kvm. og felles sykkelparkering. Leilighetens kvaliteter: -Mulighet til å kjøpe ekstra p-plass -God planløsning -Bad og vaskerom -God takhøyde i stue/kjøkken -Utgang til solrik balkong med god størrelse -Balansert ventilasjon -Flislagte bad -HTH kjøkken -Gangavstand til M44, Bryne sentrum og togstasjon Velkommen til visning!
Fasade

Vestervegen 12 Leil H0302 302, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 83 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 83 kvm Entre/gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken.  Tomt
  3082.3m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger flott til med en attraktiv og sentral beliggenhet på Bryne. Her kan både voksne og barn ta del i et flott bomiljø med fine friområder like utenfor døren. Kort vei til flere rekreasjonsområder som Sandtangen, Frøylandsvatnet med den nye bruen Midgardsormen og Fritz Røedparken. Her finner man blant annet turløyper i ulike lengder, lysløyper og grusveier tilpasset de fleste. Bryne kan tilby flere gode sport- og fritidstilbud i nærområdet med blant annet fotball, håndball, friidrett og svømming. Treningssentrene Evo, Robust, Sats og Sport4You ligger alle med gangavstand fra leiligheten og sikrer den aktive et rikt tilbud av treningsalternativer. Bryne kan videre tilby et spennende spekter av ulike butikker, spisesteder og servicetilbud. Det er kort avstand til det populære kjøpesenteret M44 som blant annet kan tilby dagligvarehandel, apotek, bokhandler, kaféer, vinmonopol og shopping. I tillegg er heller ikke avstanden lang til den sjarmerende Storgata med ulike butikker, kino, bar- og kafétilbud og restauranter. Innen gåavstand har man også Rema 1000. Leilighetens beliggenhet fremstår fordelaktig i forhold til kort avstand til kollektivtransport med gode tog- og bussforbindelser mot både nord og sør. Et perfekt sted for deg som ønsker en tilbaketrukket, men likevel svært sentral beliggenhet på Bryne. For flere detaljer og kart se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

  Adkomst
  Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilter ved fellesvisninger ellers kontakt megler for ytterligere veibeskrivelse. Leiligheten er merket med Aktiv sin "Til Salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, småhus og leilighets-/gårdsbebyggelse.

  Byggemåte
  Betong, stål og tre. Fasadene er aluminiums kompositt med innslag av trekledning og glass.

  Innhold
  Entré/gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Balkong på ca. 10 kvm. Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Sportsbod på ca. 5 kvm. og felles sykkelparkering.

  Standard
  Velkommen til Vesterhagen, hvor vi kan presentere denne flotte, nyoppførte leiligheten med gjennomgående høy standard og kvaliteter både utvendig og inne, i tillegg til en svært attraktiv beliggenhet med gangavstand til sentrum. Leilighetens kvaliteter: - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Vannbåren varme. - Eikeparkett. - Flislagte bad. - HTH kjøkken klargjort for integrerte hvitevarer. - Parkering i lukket anlegg. Heis. Leiligheten har en god planløsning og er godt utnyttet. Flislagt bad i en moderne utførelse og separat vaskerom. Badet har servant i lys innredning med tilhørende speil og belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne. Videre kommer man til en åpen stue-/kjøkkenløsning der man har et praktisk og velfungerende kjøkken delvis avskjermet fra stuen. Selve stuen har en god planløsning der man kan ha et romslig spisebord. Man får store vindu som gir mye lys i rommet og skaper et trivelig bo miljø. Fra stuen er det utgang til en stor balkong. Ønsker man å bo i sentrale, men likevel skjermet område, i et særegent leilighetsbygg med gode løsninger så er denne leiligheten noe for dere. Meglerforetaket anbefaler at det alltid utarbeides tilstandsrapport før markedsføring av bolig. Da eiendommen er nyoppført og ikke tatt i bruk har selger ikke ønsket at det utarbeides tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Egen biloppstillingsplass til en bil med tilhørende sportsbod i felles lukket garasjeanlegg i underetasjen følger seksjonen. Det er installert infrastruktur for el bil lading. Konf. megler.

  Diverse
  Plantegningene vedlagt i denne salgsoppgaven er ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske forhold. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 100 (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 564 000,-)) 27 142 (Omkostninger totalt) 5 517 142 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming av leiligheter skjer gjennom varmepumpe luft-til-vann med viftekonvektor og vannbåren varme i gulv på bad/vaskerom.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene. Boligen er nyoppført og derfor ikke fastsatt og ikke fakturert. Kommunale avgifter vil faktureres hvert halvår. Det er vannmåler og vil derfor variere etter bruk.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Felleskostnader pr. mnd
  2609

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Forsikring av bygningen, forretningsførsel, a-konto varmtvann, drift og vedlikehold av fellesarealer/garasje m.m.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie, Sameiet Vesterhagen. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet består av 32 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner (parkeringsplasser)

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Ved dyrehold skal ikke dette være til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1121/3/148/25: 21.04.1961 - Dokumentnr: 1769 - Erklæring/avtale BESTEMMELSE OM REGULERING AV ROSLANDSELVEN
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.11.1965 - Dokumentnr: 6174 - Skjønn BESTEMMELSE OM REGULERING AV ROSLANDSELVEN
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.10.1966 - Dokumentnr: 5867 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.09.1968 - Dokumentnr: 4241 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.2020 - Dokumentnr: 3231536 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS
  Org.nr: 834 001 942
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.12.2021 - Dokumentnr: 1602216 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:8
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.12.2021 - Dokumentnr: 1602216 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:672 Snr:8
  Bruk av felles renovasjonsanlegg
  Overført fra: Knr:1121 Gnr:3 Bnr:148
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.04.2022 - Dokumentnr: 446177 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 25
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 83/3008


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.06.2022. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via separert system. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig, Reguleringsplan nr. 296 datert 22.03.2017 sist revidert 06.12.2018 for K3B Reefeltet, Øst, Bryne med tilhørende reguleringsbestemmelser godkjent 22.03.2017 sist revidert 06.12.2018. Kopi av reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan fås utlevert hos megler, og vil også være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 100 (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 564 000,-)) 27 142 (Omkostninger totalt) 5 517 142 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  27142

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag er avtalt til kr. 37 500,- pr. solgte enhet (beløpet er inkl. mva.). Megler har i tillegg krav på å få dekket alle dokumenterte utlegg iht. oppdragsavtale med selger.

Dokumenter

Andreas Rage

Megler

Andreas Rage

93 49 41 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev