aktiv-eiendomsmegling
Fearnleys gate 23b, 3 etg.

MOSJØEN Fearnleys gate 23B HO303

Nedsatt pris! Byflata - 4-roms leilighet med garasje - Felles takterasse - Kontakt megler for visning

 • kr 1 750 000
 • BRA 82 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 750 000
 • Omkostningerkr 8 962
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 771 462
 • EierformAndel
 • Byggeår2 016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 80 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 012 500
 • Felleskostnaderkr 13 694
 • Tomt1 853 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 750 000,- (Prisantydning) 2 012 500,- (Andel av fellesgjeld) 3 762 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 962,- (Omkostninger totalt) 3 771 462,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kontakt megler for privat visning! Vi har gleden av å presentere en trivelig leilighet med en av Mosjøens mest sentrale beliggenhet! Leiligheten er en 4-roms med garasje, kjellerbod, balkong samt felles takterrasse. Takterrassen er et yndet samlingssted for naboene. Her er det rigget til med sittegrupper, blomsterkasser og en lagringsbod for utemøbler. Her kommer en beskrivelse av boligen: Du kan ta heisen rett opp til leiligheten, hvor du kommer inn i en gang med plass til å henge fra deg yttertøy. Badet har dusjhjørne og plass for vaskemaskin og tørketrommel om man ønsker. Kjøkken og stue er koselig samtidig som det er godt med vindu som slipper inn et naturlig lys, noe som gir en behagelig følelse. Tre soverom. Kontakt megler for visning!

Fearnleys gate 23B HO303, Nordland

 • Tomt
  1853m²

  Beskrivelse av tomt
  Flatt tomteareal opparbeidet med innkjørsel, parkeringsplasser og fortau mot gater. Alle arealer utenfor bygningene pålagt asfalt. Leilighetene er tilknyttet offentlig vann- og avløpssystem via private stikkledninger.

  Beliggenhet
  Andelsleiligheten ligger på Byflaten, ca. 300 m. øst for forretningssentrum i Mosjøen. Ca. 300 m. til barneskole, ca. 200 m. til videregående skole, banker og forretninger i Mosjøen sentrum. Utsikt mot Dolstadåsen, mot Skjervengan og ellers nærliggende bebyggelse.

  Adkomst
  Offentlig adkomst.

  Bebyggelse
  Bebyggelsen på eiendommen består av tidligere forretningsbygg som i dag er seksjonert til forretning/kontor i 1.etasje og leiligheter i 2. og 3.etasje med tilsammen 10 leiligheter organisert i Borettslaget Fearnleysgt. 23. I tillegg oppført to garasjerekker i 2016 med tilsammen 10 garasjer.

  Barnehage/skole/fritid
  Ca. 300 m. til barneskole, ca. 200 m. til videregående skole, banker og forretninger i Mosjøen sentrum.

  Skolekrets
  Mosjøen skole

  Offentlig kommunikasjon
  Buss. samt 1 km til togstasjon og 5 km til Kjærstad flyplass.

  Byggemåte
  Yttervegger av betong utvendig utlektet og etterisolert med 20 cm. mineralull og innvendig utlektet og isolert med 5 cm. mineralull. Ytterveggene utvendig kledd med stående og liggende bordkledning, innvendig er ytterveggene kledd med gipsplater. Betongdekke med oppforet trekonstruksjon. Takkonstruksjonen isolert med 30 cm. mineralull. Taktekking av papptekking. Malte trevinduer med 2-lags glass i leiligheten. Persianere montert innvendig på enkelte vinduer. Malt balkongdør i tre med 2-lags glass, isolert hovedinngangsdør med malt glatt overflate. Balkong på ca. 7 m² med utgang fra stue VÅTROM Leilighetene i borettslaget ferdigstilt i 2016. Fliser på veggene i dusj, ellers malt glassfiberstrie på veggene i rommet. Fliser på gulv i rommet, med lokalt fall i dusjsonen. Målt 32 mm. fall til sluken målt fra topp slukrist til topp gulvflis ved dørstokk. Plastsluk i gulv i dusjsonen. Innmontert 1 dusj med dusjvegger i hjørne, 1 servant, 1 klosett med innebygd sisterne og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning i laminat utførelse med speil. Mekanisk avtrekk i rommet via balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten. Hulltaking foretatt i skillevegg mellom entre og bad/wc/vaskerom mot dusjsonen på bad/wc/vaskerommet. Det ble ikke målt fukt i bunnsvillen i skilleveggen. KJØKKEN Kjøkkeninnredning i laminat utførelse fra Nygaards Trevarefabrikk og med laminat benkeplater. Innmontert komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Komfyrvakt over platetoppen. Parkett på gulv, malingsstrie på veggene og med kitchenboard på vegger over benkeplatene, sparklet og malte gipsplater i himlingen. Kjøkkenhette via balansert ventilasjonsanlegg type Swegon CASA. Løs del av sokkel under innredning på vegg mot bad/wc/vaskerom. Mindre bruksskader/riper på parkettgulv og bruksskade/skruehull i vegg på stue TEKNISKE INSTALLASJONER Innvendige vannledninger i leiligheten av plastrør installert som rør-i-rør system med fordelingsskap i himlingen på bad/wc/vaskerom. Elektrisk vannstopp montert i kjøkkenbenk. Innvendige avløpsledninger i leiligheten av plast. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning type Swegon CASA, ventilasjonsaggregatet montert på kjøkken og med styretablå på kjøkken. Dørtelefonanlegg med muligheter for åpning av hovedinngangsdøren i 1.etasje. Innlagt kabel-TV med bredbånd internett i leiligheten. Sikringsfordeling med sikringsautomater montert i gang i leiligheten, 63 A hovedbryter, 1x25 A kurs, 8x16 A kurser og 1x10 A kurs. Det elektriske anlegget i leiligheten er utført som skjult installasjon. 6 kg. pulverapparat montert i entre, røykvarslere montert i gang utenfor soverommene og på stue, sprinkeldyser (sprinkleranlegg) montert i alle rommene i leiligheten. Vedlikehold av varmekablene i gulvene er andelshaverens ansvar. Dørtelefonanlegget og kabel-TV anlegget er en del av byggets felleskonstruksjoner hvor borettslaget har vedlikeholdsansvaret, tilstandsgrad er derfor ikke satt på konstruksjonen.

  Innhold
  3. etg.: Stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, entré, gang, 3 soverom + bod.

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Bra vedlikeholdt leilighet med normalt bra standard. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Det er ingen anmerkninger på TG 2 og 3.

  Innbo og løsøre
  Hvitevarer medfølger unntatt vaskemaskin. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt kabel-TV med bredbånd internett i leiligheten

  Parkering
  Garasje: Bra 18 m2. Garasjerekken fundamentert som plate på mark av betong og med ringmur av betong. Yttervegger av uisolert bindingsverk utvendig kledd med stående bordkledning. Pulttakkonstruksjon i tak tekket med profilerte stålplater. Innmontert leddport med elektrisk portåpner. Skillevegger mellom garasjeplassene av uisolert bindingsverk kledd med OSB-plater. Innlagt strøm i garasjen med lys og stikkontakt. Dårlig fall på terreng foran garasjen har ført til oppdemming og inntregning av vann på gulv i garasjen, og med fuktskader nederst på platekledning på skillevegg mellom garasjene. I befaringsrapport foretatt 12.09.2016 (datert 20.09.2016) ble disse problemene anmerket ovenfor utbygger, likeledes manglende undertak i garasjene som kan medføre kondens og lite fall i takkonstruksjonen. Utbedringer av påpekte feil var ikke gjennomført på takseringstidspunktet, men er under behandling av borettslagets styre I 2021 ble det inngått et makebytte mellom entreprenøren, utbygger av naboeiendommen og borettslaget vedrørende feilplassert garasjerekke. Garasjerekken mot nord ble flyttet i tomtegrensen mot sør. I forbindelse med dette arbeidet ble avløpet fra sluk utenfor garasjerekken kappet med konsekvens at sluken ikke fungerer og det demmes opp med vann utenfor garasjerekken. Pr. i dag er ansvarsforholdet for utbedring av dette forholdet under behandling i borettslagets forsikringsselskapet. Det samme gjelder for fuktskadene i de enkelte garasjene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 750 000,- (Prisantydning) 2 012 500,- (Andel av fellesgjeld) 3 762 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 962,- (Omkostninger totalt) 3 771 462,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Varmeanlegg tilkoblet fjernvarme montert i kjelleren for oppvarming (radiatorer) og varmtvann. Radiatorer montert på stue/kjøkken og på soverommene. Varmekabler i gulv på bad/wc/vaskerom og i entre.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Info formuesverdi
  Formueverdi primærbolig 680 874,- pr. 31.12.2020 Formueverdi sekundærbolig 2 451 146,- pr. 31.12.2020

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  10

  Part.obl.nr.
  924851236

  Felleskostnader pr. mnd.
  13694

  Andel fellesgjeld
  2012500

  Andel fellesgjeld per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  128071

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Fearnleys gate 25 AS;

  Borettslagets org.nr
  924851236

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra oppdragsansvarlig.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  if..Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0001231149

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter. Må i såfall søkes om.

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1824/103/1113: 12.02.1951 - Dokumentnr: 259 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA UKJENT HOVEDBRUK 02.11.2015 - Dokumentnr: 1014328 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:1824 Gnr:103 Bnr:1987 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083076 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 878/2500 Snr: 2 Formål: Samleseksjon bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1622/2500 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Leilighetene i borettslaget ferdigstilt i 2016.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst. Offentlig vannforsyning fra kommunalt nett med private stikkledninger. Tilknyttet offentlig avløp med private stikkledninger

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et regulert område med formål bolig/forretning/kontor, detaljregulering for Fearnleysgt 23 vedtatt 18.06.2015.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 750 000,- (Prisantydning) 2 012 500,- (Andel av fellesgjeld) 3 762 500,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 962,- (Omkostninger totalt) 3 771 462,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  8962

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 1900 ,- oppgjørshonorar kr 1900 -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 29000 ,-. utlegg fotografering kr. 3200,-, takst etter regning. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 6000 ,-. Utleggene omfatter.fotografering, takst etter regning. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Merete Solvang

Megler

Merete Solvang

90 01 43 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev