aktiv-eiendomsmegling
Solgt

DAL Finstadvegen 20

Nydelig, detaljrik enebolig med solrik, idyllisk hage og terrasser. Stor låve med verksted, garasjer og lagringsplass.

 • kr 6 500 000
 • BRA 185 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 179 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 679 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 802
 • Soverom4
 • ArealP-rom 155 m²
 • Tomt3 497.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1.etasje
Finstadvegen 20 er en fin eiendom med mye historie. Eneboligen er fra 1802, detaljrik og sjarmerende, med god planløsning. Rundt boligen er det solrike uteplasser og idyllisk hage. To av terrassene er overbygd. Eiendommen er nesten 3,5 mål og har en stor tilhørende låve med garasjer, verksted og mye lagringsplass. Beliggenheten er sentral på Dal, i kort gangavstand til matbutikk, barnehager og togstasjon. Det er også flotte turmuligheter i nærområdet, samt idrettsanlegg og barneskole. Boligen har to koselige stuer i første etasje, hvor en har peis og utgang til terrasse mot hagen. Kjøkkenet ligger i eget rom og har grue, vedovn og spiseplass. Videre har boligen fire gode soverom og et hobbyrom/kontor. Tre av soverommene har garderobeløsning. I kjelleren er det lagringsplass i to boder.

Finstadvegen 20, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  -1. underetasje: 30 kvm 2 boder
  1. etasje: 94 kvm
  2. etasje: 61 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 94 kvm Entré, bad/wc, gang m/trapp, kjøkken, stue, spisestue og soverom.
  2. etasje: 61 kvm Trappegang, 3 soverom og hobbyrom.  Tomt
  3497.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger sentralt på Dal med en tomt på 3 497 kvm. Tomten er bebygd med enebolig, stabbur og en stor tilhørende låve. Eneboligen ligger godt tilbaketrukket fra veien, med en stor sørøstvendt hage i front. Hagen er inngjerdet med stakitt mot veien og en fin gangport. Fra porten er det en gruset gangsti gjennom hagen til en overbygd terrasse på ca. 5 kvm. Terrassen har skiferdekke, og overbygget har en rikt utsmykket staffasje. Ulike beplantninger som busker, vintergrønt, trær og blomster, er med å skap fine soner og ekstra idyll. Langs gavlveggen mot sørvest har boligen en overbygd, delvis inngjerdet terrasse, med adkomst til hagen og en stor markterrasse ved inngangspartiet. Terrassen har plastheller, mens inngangspartiet har brostein. Innkjørselen og gårdsplassen er gruset, og på baksiden av låven er det et større parkeringsareal. Låven brukes som lagringsplass, og har verksted med smøregrav, samt rom for billagring, med mer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sentrumsnært og barnevennlig til på Dal i Eidsvoll kommune. Like i nærheten ligger det barnehager, matbutikk og idrettsanlegg. Det er kun 400 meter å gå til Dal stasjon, hvor toget har avganger til Oslo hver halvtime. I nærområdet er det fine turområder med stier og veier mot Haslertårnet. Det er bare 6 min med bil til idylliske Hersjøen, et vernet naturområde med en rik flora. Sjøen er også fin for både padling og fisking. Bade og fiske kan du også gjøre i Hurdalssjøen, og det er ellers kort vei til populære Råholt bad med flere basseng som passer for både mosjonister og barnefamilier. Eidsvollsbygningen er en opplevelse for alle og byr på et idyllisk parkområde, samt Wergelands hus. Rett i nærheten finner du også både galleri Festiviteten og Stallgården. I tillegg kan du besøke Mjøssamlingene ved Minnesund, Gullverket, eller Norges eneste innlands sjøfartsmuseum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Prix Dal som ligger 200 meter fra boligen. Av shoppingmuligheter har Amfi Eidsvoll et godt og variert utvalg. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter, et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Dal stasjon som ligger ca. 400 meter fra boligen. Fra stasjonen har toget avganger til Oslo hver halvtime. Med bil fra Dal tar det ca. 7 min til Råholt, 14 min til Jessheim, 15 min til Oslo lufthavn, 16 min til Eidsvoll og 50 min til Oslo S. Fra eiendommen er det ca. 1 km å gå til Dal barneskole. Råholt ungdomsskole ligger rett i underkant av 4 km unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager. Flere barnehager ligger i gangavstand.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Nedløp og beslag TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/loft Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører - 2 Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Utvendige trapper Innvendig > Overflater Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Innvendig > Rom Under Terreng Innvendig > Krypkjeller Innvendig > Innvendige trapper Innvendig > Innvendige dører - 2 Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Andre installasjoner Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innhold
  - Nydelig enebolig fra 1802. - Stor låve med verksted. - Eiendom på 3 497 kvm. - Solrik, idyllisk hage. - Store terrasser, noen overbygd. - Garasjer og carport. - Supert for bilentusiaster. - Koselig stue med peis. - Spisestue med brystning. - Kjøkken med grue og vedovn. - Spiseplass på kjøkkenet. - Entré med garderobe. - Fire gode soverom. - Fine garderobeløsninger. - Hobbyrom/kontor. - Bad med gulvvarme. - To boder i kjelleren.

  Standard
  Entré Boligen har et pent inngangsparti mot nordvest, med brosteinslagt grunn og vindu på hver side av ytterdøren. Inne venter en romslig entré med skyvedørsgarderobe og plass for kommode eller lignende. Entreen har gulvbelegg med flismønster, høy brystning og åpen løsning til en gang med trapp til andre etasje. Under trappen er det lagringsplass i et kott. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom, stort og praktisk med god plass til spisebord. Rommet oser av sjarm med både gruepeis og vedovn. Gulvet har belegg med flismønster, veggene har lysmalt panel og himlingen hvitmalt panel med bjelker. Kjøkkeninnredningen har hvite, profilerte fronter, benkeplater i laminat og dobbel oppvaskkum i stål. Det er avsatt plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilatoren har mekanisk avtrekk. Stue og spisestue Boligen har en lys, fin vinkelstue med vinduer mot to retninger og tofløyet dør ut til terrassen mot hagen. Stuen har lysmalt panel på veggene, pent enstavs parkett og en hvitmalt teglsteinspeis med innsats. Langs to vegger er det innebygde bokhyller. Stuen har ellers god plass til både godstoler og sofagruppe. Fra stuen er det bred åpning inn til spisestua, et elegant rom som har brystning med speil og hvitmalt paneltak med bjelker. Bad/wc/vaskerom Boligen har et koselig bad med varmekabler, grå gulvfliser og lysmalt panel. To av veggene har hvite fliser. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med skuffer, speilskap med belysning og dusjhjørne med innsvingbare glassdører. Det er også opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har fire gode soverom og et hobbyrom/kontor. Tre soverom ligger i andre etasje og ett i første. Soverommet i første etasje har malt tregulv og pen brystning med speil. I andre etasje har to av soverommene furugulv og plassbygde skap, mens hovedsoverommet har malt tregulv og garderoberom bak en høy knevegg. Av lagringsplass har boligen to boder i kjelleren.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsmulighetene er svært gode med stor gårdsplass, dobbel carport og en driftsbygning med garasjer.

  Forsikringsselskap
  If forsikring

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har oppvarming med peis i stuen, vedovn i kjøkkenet og en varmepumpe. Badet har varmekabler. Det er naturlig ventilasjon i boligen, med mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator og elektrisk vifte på bad. Varmtvannsbereder på ca. 200 l fra 1996 er plassert på loft, med Waterguard. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i kjeller.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13118

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/88/7: 27.04.1954 - Dokumentnr: 1181 - Fredningsvedtak Fuglelivet Gjelder denne registerenheten med flere 14.06.1979 - Dokumentnr: 5280 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:88 Bnr:9 Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand. 21.07.1987 - Dokumentnr: 6599 - Erklæring/avtale Bestemmelse om septiktank m.m. Rettighetshaver Eidsvoll kommune Dokumentnr: 900686 - Opprettelse av matrikkelenheten EIENDOMMEN ER OPPRETTET FØR 1930 25.11.1886 - Dokumentnr: 900016 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:88 Bnr:9 23.04.1955 - Dokumentnr: 1344 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:88 Bnr:36 29.05.1973 - Dokumentnr: 3772 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:88 Bnr:107 04.11.1991 - Dokumentnr: 7961 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0237 Gnr:88 Bnr:176 Areal 324,8m2 06.03.1992 - Dokumentnr: 1858 - Målebrev AREAL: 3498,4 M2 01.01.2020 - Dokumentnr: 1374352 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:88 Bnr:7 09.09.1982 - Dokumentnr: 6892 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:88 Bnr:12 Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Delareal 3 486 m2 Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavna_B Delareal 1 059 m2 KPHensynsonenavn aktsomhetssone flom KPFare Flomfare Delareal 12 m2 Arealbruk Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone,Nåværende Områdenavna_VBV

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at  er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  179542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag for gjennomføring av salgsoppdraget. Fast provisjon kr. 49 900,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr  3 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev