aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hellestadvegen 64! En lys og fin 3-roms selveierleilighet i 1. etasje med trappefri adkomst.

Lys 3-roms selveierleilighet med stor terrasse og carport - meget barnevennlig område

 • 2 790 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 790 000
 • OMKOSTNINGER81 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 871 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 003
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 67 m²
 • FELLESKOST./MND2 220
 • TOMT9 572 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
  --------------------------------------------------------
  81 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 871 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1 etasje 67 kvm p-rom: Entre, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Sekundære rom: innvendig bod på ca 3 kvm.

Det følger en sportsbod på ca 5 kvm og en carportplass i rekke til leiligheten.
Trivelig overbygget inngangsparti med plass til utemøblement.

Hellestadvegen 64, Viken

 • 3- roms selveierleilighet med god planløsning. Leiligheten holder en normalt god standard gitt alder.

  Overflater:
  Gulv: Vesentlig laminat fra 2020, belegg på gulv i soverom og bod. På bad er det lagt fliser i 2021 over originalt baderomsbelegg på gulv.
  Vegger: Malt strie. Flisimiterte våtromsplater fra 2021 på bad.
  Himlinger: Hvitmalte elementer.

  Kjøkken:
  Fint kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Flislagt på vegg over kjøkkenbenken. Oppvaskmaskin på kjøkken medfølger i handelen.

  Bad:
  Bad med flisimiterte plater på vegg, og flislagt gulv med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, dusjhjørne med innfellbare glassdører, toalett og opplegg for vaskemaskin.

  Kort fortalt:
  - Fin 3-roms selveierleilighet i 1. etasje.
  - Entre med garderobeskap.
  - Gang.
  - Fint kjøkken med mye skap- og benkeplass.
  - Lys og trivelig stue med peisovn.
  - 2 gode soverom, begge med garderobeskap.
  - Flislagt bad med gulvvarme.
  - Praktisk innvendig bod.
  - Sentralstøvsuger.
  - Stor utbygget terrasse med rekkverk og med god plass til utemøblement.
  - Gulvvarme i alle rom utenom soverom og bod.
  - Skjermet hagedel utenfor terrassen.
  - Carport.
  - Sportsbod med gode lagringsmuligheter.
  - Barnevennlig beliggenhet på Dal med kort vei til marka, daglivarebutikk, kollektivtransport, skole og barnehager.

  Følgende punkter har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2- avvik som kam kreve tiltak:
  - Innvendig > Overflater: Observert noe retningsavvik i innervegger, opptil 10 mm. på full høyde, målt i stue.
  - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  - Innvendig > Pipe og ildsted: Innvendig > Pipe og ildsted Gå til side Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Synlige ufagmessigheter i flislegging/fuging av gulv.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: 400 V anlegg med automatsikringer og vesentlig skjult elektrisk opplegg. 40 A hovedsikring.

  Takstmannen har ikke vurdert tilstanden på taktekking, takontruksjoner/loft eller radon på eiendommen.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt 26.07.2022 av Hans Petter Lindstad. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.
 • Leiligheten ligger fint til i Dalsliene på Dal i Eidsvoll kommune. Området består i hovedsak av eneboliger og småhusbebyggelse.

  Dal er et hyggelig og barnevennlig sted sør i Eidsvoll kommune. Siden 2000 har området vært attraktivt for utbyggere og tilflyttere grunnet nærheten til E6 og Oslo lufthavn Gardermoen. På Dal er det barneskole og flere barnehager. Skolen huser ca 440 elever og har et stort og variert uteområde med bla. skog, fotballbane, ballbinge, lekestativ, m.m. På Dal finner du også dagligvarebutikker og god offentlig kommunikasjon med tog og buss. Det er gang- og sykkelsti fra eiendommen til Dal stasjon og skolen. Det er litt over 2 km til Dal barneskole, og ungdomsskolen er på Råholt.

  I Dalsliene, like ved siden av sameiet, ligger Dal Idrettspark med klubbhus, samt speiderhus og hoppbakke. Her finner du også en ny, flott BMX bane. Ikke langt unna er Hasleråsen med flotte turstier og veier mot Haslertårnet med fantastisk utsikt.

  På Letohallen finner du treningssenteret Puls som har et variert trenings-og aktivitetstilbud for alle. Du finner også InterPadel padeltennis på Leto med 8 padelbaner og 2 cageballbaner.

  Det er ca 6 km til Råholt senter. Her er det et nyere Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Det tar ca 13 min med bil til Eidsvoll sentrum hvor kommuneadministrasjonen ligger.

  Ca 15 min med bil til Jessheim som har Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg finner man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 butikker og serverdingsteder.

  Nærområdene på Øvre Romerike kan by på et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter. Det er flere flotte turstier i Eidsvoll, samt badeplasser både ved Hurdalsjøen og Mjøsa. Det er også fine naturområder og fiskemuligheter ved Hurdalsjøen. Hurdal skisenter er ett av Romerikes største utendørs alpintanlegg, og ligger ca 25 minutter med bil fra eiendommen.

  Fra Dal stasjon går det tog stort sett hver halvtime til/fra Jessheim, Lillestrøm og Oslo, og buss ofte til/fra Jessheim, Råholt og Eidsvoll Verk med videre kommunikasjon til Oslo og Gardermoen lufthavn.
  Det tar ca 15 min med bil til OSL Gardermoen og Jessheim, og ca 45 min til Oslo.

  For info angående Dal og Eidsvoll kommune se: www.eidsvoll.kommune.no
 • Fra E6: Ta av til Mogreina og ta til høyre i rundkjøringen inn på Fv454. Følg denne i ca 4 km Dal. Ta så til høyre og kjør over jernbanen ved Dal stasjon. Hold venstre og følg veien noen hundre meter og ta til høyre inn Finstadvegen. Du vil så få avkjøringen til Haslervegen på din høyre hånd. Følg Haslervegen oppover i ca 1 km og ta til høyre inn Hellestadvegen. Sameiet ligger på venstre side i veien. Leiligheten er helt innerst på venstre side og er merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Du kan også ta av ved Dal-krysset og følg fylkesvei 501 (Kolonivegen) til denne krysser Tronheimsvegen. Her tar du av førte avkjøring til høyre som er Trondheimsvegen. Følg Trondheimsvegen til du får Dal skole på din venstre hånd, og ta avkjøringen til venstre på Aksel Bråtens veg. Etter ca 700 meter ta veien til venstre over brua (Finstadvegen) og følg denne forbi Coop Prix. Du vil så få avkjøringen til Haslervegen på din høyre hånd. Følg Haslervegen oppover i ca 1 km og du vil finne Hellestadvegen på din høyre hånd.
 • Antatt fundamentert med støpt armert såle/plate på markkonstruksjon på fast grunn. Yttervegger av trebindingsverk, utevendig kledd med liggende bordkledning. Saltek av tre tekket med betongtakstein. Malte trevinduer med 2-lags glass.

  Overbygget terrasse utenfor stuen på ca 7,5 kvm sammenhengende med terrasseplatting å ca 13 kvm med spaltegulv og rekkverk i tre. Levegger i tre mot nabo.

  Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.
 • 1.etg: 70 Kvm. BRA
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad, stue, kjøkken, gang og entre. Panelovner i soverom og bod. Peisovn for vedfyring i stuen.
 • Sameiets felles tomt er lett skrående og opparbeidet med plener, lekeplasser og asfalterte internveier.
 • Parkering i tilhørende carport.
  Gjesteparkering på sameiets felles tomt etter gjeldende bestemmelser.
 • Privat stikkvei til offentlig vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.
  Det er installert vannmåler.
 • Forretningsfører: RR Regnskap & Råd AS
 • Boligsameiet Hellestad består av 34 seksjoner på eiendommen gnr/bnr 86/143 i Eidsvoll kommune.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.
 • Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere. Styret skal holdes informert om dyreholdet.
 • IF forsikring
  IF forsikring
  Polisenummer: SP911355.7.1
 • Formuesverdi som primærbolig kr 717 521 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 583 076 per 31.12.21
 • 2 220 pr. mnd. Felleskostnadene inkl.: Drift, noe vedlikehold, kabel-tv, felles bygningsforsikring og forretningsførsel.
 • Andel fellesgjeld kr 0 ,- per 31.12.2021
  Andel fellesformue kr 0 ,- per 31.12.2021
 • Sameiet har pt. ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 11 174 pr. år
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt (1,9 promille for 2021), strøm, innboforsikring, m.m
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligene med snr. 1-34, datert 09.08.2004.
 • Utleie er tillatt etter godkjenning fra styret. Leiligheter kan ikke leies ut til firma.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
  - Lagt fliser og baderomspanel på bad. Vinylbelegg som membran. Utført ved egeninnsats.
  - El kontroll for 6/7 år siden. Manglende jordforbindelse i en kontakt.
  - Bygd ut terrassen med levegg. Utført ved egeninnsats.
  - Sukkermaur under heller i hagen.

  Opplysninger fra sameiet:
  - Eiere av boligsekjson i 1. etasje har bruks- og vedlikeholdsplikt av grøntarealer tildelt hver seksjon og må selv bla. klippe gress her.
  - Gressklipping av fellesarealer skal fordeles mellom sameierene etter gjeldende klippelise i følge kart.
  - Styret i sameiet må alltid kontaktes dersom seksjonseier ønsker å iverksette utvendige fasadeendringer som eks. oppsett av markiser eller varmepumper.
  - Sameiet har en egen side på Facebook som heter "De gode naboer i Hellestadvegen", der alle beboere bør være medlem.
  - Det avholdes sommer/høstfest, samt julegrantenning 1. desember hvert år. Alle beboere må være med på dugnad hver vår.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 2003/15399-2/10 Bestemmelse iflg. skjøte 15.12.2003
  Pliktig medlemskap i velforening m.v.

  Grunndata
  2020/1431089-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  2002/11600-1/10 Seksjonering 27.09.2002
  opprettet seksjoner:
  snr: 29
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 70/3094

  Heftelsene omhandler sameiets plikt til å være medlem i Velforeningen, samt sekjsoneringsbegjæring.
  Overnevte heftelser følger eiendommen i salget.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og frisiktsone i eldre reguleringsplan for Dalsliene 6.

  Avsatt i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 til nåværende boligbebyggelse.

  På et par av naboeiendommene (Gnr./bnr. 86/1 og 87/1) er det regulert til og planlagt oppføring av omsorgsboliger.
 • Gnr. 86 Bnr. 143 Snr. 29 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter avtale med selger. Vennligst oppgi ønsket dato i vedlagte budskjema.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.450-, og visninger kr. 2.000,- per stk, der 1 er gratis. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 37.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 7.975,-. Utleggene omfatter forretningsførerinfo, foto, eierskiftegebyr og sikring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ole Martin Karlsen
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev