aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hjerakroken 7 A ? en lys, luftig og innbydende 3-roms selveierleilighet fra 2021.
Velkommen til Hjerakroken 7 A ? en lys, luftig og innbydende 3-roms selveierleilighet fra 2021.

DAL Hjerakroken 7A

Luftig og moderne 3-roms selveier fra 2021 - God standard - Carportplass - Overbygd balkong - Barnevennlig og landlig.

  • kr 3 300 000
  • BRA-i 68 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 300 000
  • Omkostningerkr 83 810
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 387 000
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2021
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 2 000
  • Tomt8 589.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 3 190 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 3 303 190 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 82 570 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 83 810 Omkostninger totalt 94 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 97 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 387 000 Totalpris. inkl. omkostninger 3 397 400 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 400 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning - Hjerakroken 7 A - 2. etasje
Velkommen til Hjerakroken 7 A ? en lys, luftig og innbydende 3-roms selveierleilighet fra 2021. Eiendommen har god internbeliggenhet i et barnevennlig boområde med nærhet til lekeplasser, busstopp, matbutikk og turområder, samt kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg og E6. Fellestomten er grønn og velstelt, og leiligheten har egen plass i felles carport og egen, overbygd balkong på ca. 7 kvm med gode solforhold. Inne fremstår leiligheten med stilrene farge- og materialvalg og god standard. Her er det en luftig stue med peisovn og møbleringsfrihet, og på et lyst Aubo-kjøkken er det integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten et helfliset bad/wc/vaskerom, en pen entré og to gode soverom. Flere rom har garderobeskap, og lagringsplass finnes i en innebod og i en disponibel utebod.
Stuen har lysmalte vegger, tidsmessig laminatgulv og en god peisovn med stort flammebilde.

Hjerakroken 7A, Akershus

  • Tomt
    8589.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles tomt opparbeidet med grøntareal og beplantning.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et trafikkstille og svært barnevennlig boligområde på Dal i Eidsvoll kommune. På Dal er det skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I nærheten er det fine turområder med stier og veier mot Haslertårnet. Det tar kun 10 min å kjøre til idylliske Hersjøen, et vernet naturområde med en rik flora. Ved innsjøen er det talt over 200 dyrearter, blant annet flere rødlistede arter. Sjøen er også fin for både padling og fisking. Bade og fiske kan du også gjøre i Hurdalssjøen, og det er ellers kort vei til populære Råholt bad med flere bassenger som passer for både mosjonister og barnefamilier. Dal IL holder til ved Dal idrettspark og kan by på aktiviteter innenfor fotball og bordtennis. Eidsvollsbygningen er en opplevelse for alle og byr på et idyllisk parkområde, i tillegg til Wergelands hus. Rett i nærheten finner du også både Galleri Festiviteten og Stallgården. Videre kan du besøke Mjøssamlingene ved Minnesund, Gullverket eller Norges eneste innlands sjøfartsmuseum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Dal og Coop Prix Dal. Av shoppingmuligheter har Amfi Eidsvoll et godt og variert utvalg. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter, et moderne kjøpesenter med over 150 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Movegen, som ligger ca. 650 meter fra eiendommen. Det tar ca. 7 minutter å sykle til Dal stasjon hvor toget har avganger til Oslo hver halvtime. Med bil fra eiendommen tar det ca. 5 min til Råholt, 13 min til Jessheim, 14 min til Oslo Lufthavn og 42 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Dal barneskole og ca. 4,1 km til Råholt ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, hvor fire stykker ligger i nærområdet.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Byggemåte
    Leiligheten er bygget 2021 og bygget etter forskrift fra 2017. Småhus med leiligheter. Yttervegger av bindingsverk i tre med utvendig liggende panel. Valmet tak tekket med takstein. Støpt dekke. Etasjeskiller er av trebjelkelag.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja Beskrivelse Det var ikke tettet tilstrekkelig rundt pipa fra bygget var nytt, dette ble utredet av Peisselskabet AS og har vært kontrollert for fuktskade i etterkant. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja Beskrivelse Når bygget var nytt

    Innhold
    Planløsning 2. etasje: Entré, bod, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue. Annet: Disponibel utebod på ca. 5 kvm. Kort fortalt - Lys, luftig og innbydende 3-roms - Selveierleilighet fra 2021 i 2. etasje - Egen plass i carport medfølger - Barnevennlig og attraktivt område - Grønne og velstelte fellesområder - Overbygget balkong på ca. 7 kvm - Pen entré med garderobeskap - Lys, innbydende stue med peisovn - Moderne, lyst og velutstyrt kjøkken - Helfliset, delikat bad/wc/vaskerom - 2 gode soverom med garderobeskap - Lagringsplass i innebod og utebod - Leiligheten har balansert ventilasjon - Sikringsskap med automatsikringer Entré Leiligheten ligger i andre etasje, og har adkomst via en utvendig, felles tretrapp til et overbygd inngangsparti. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med lysmalte vegger og tidsmessig laminatgulv. Her er det fin plass til kommode og skohyller, og mer oppbevaringsplass finnes i et romslig garderobeskap med hvite fronter. Kjøkken Kjøkkenet har et tidsmessig og stilfullt design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen fra Aubo har hvite, glatte fronter, takhøye skap og lys laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og induksjonstopp, samt ventilator, komfyrvakt, benkestikk og god arbeidsbelysning. Stue Stuen oppleves som luftig og innbydende, og rommet har store vindusflater i to himmelretninger som sørger for unik, naturlig lyssetting. Her er det fin plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon, samt et spisebord for både små og store selskapeligheter. Rommet har lysmalte vegger, tidsmessig laminatgulv og en god peisovn med stort flammebilde. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 7 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Bad/wc/vaskerom Badet er av god størrelse, og fremstår som lyst og delikat. Rommet har hvite fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulv med elektrisk gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite underskap og hvit laminatbenkeplate med nedfelt servant, og på veggen er det et stort speil med integrert belysning. Under benken er det opplegg for plass for vaskemaskin, og badet er videre utstyrt med et toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Soverom og garderobe Det er to gode soverom i leiligheten, og begge er holdt i en stilren kombinasjon med lysmalte vegger mot tidsmessig laminatgulv. Rommene har store vinduer som sørger for rikt, naturlig lysinnslipp, og på soverom 2 er det montert rullegardin for effektiv mørklegging på kveldstid. Det er romslig garderobeskap på begge soverommene og i entreen. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en innebod og i en disponibel utebod på ca. 5 kvm.

    Standard
    Overflater: Gulv: Innvendig er det gulv av laminat. Vegger: Veggene har malte flater. Himling: Innvendige tak har himlingsplater. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Overflater: Det er noe knirk i laminat. Det er opplyst om at dette vil gi seg etter noen år. Det har gått ca 4 år og fortsatt knirk. Lovligheter: - Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Øyvind Nåmo Rønning, datert 16.09.2024. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG 2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Kollektiv TV/internett for sameiet.

    Parkering
    Det medfølger egen plass i felles carport-rekke, nummerert 7A. Det er mulighet for å etablere el-bil lader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Radon er ikke undersøkt eller dokumentert etter teknisk forskrift for denne typen bygg. Informasjon om radon kan gis av sameie.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 3 190 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 3 303 190 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 82 570 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 83 810 Omkostninger totalt 94 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 97 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 387 000 Totalpris. inkl. omkostninger 3 397 400 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 400 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Leiligheten er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på badet og panelovner i enkelte rom. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Teknisk Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og skapet er montert i inneboden. Leilighetens varmtvannsbereder rommer ca. 120 liter.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    18795

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil variere årlig.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt pt. i Eidsvoll kommune på 2,9 promille.

    Formuesverdi primær
    807749

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    3230995

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    68/2032

    Felleskostnader pr. mnd
    2000

    Felleskostnader inkluderer
    Drift av sameiet, revisor, felles byggforsikring mm.

    Andel fellesgjeld
    3190

    Andel fellesgjeld per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue
    8540

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet Hjerakroken 1,3,5,7 og 9 (heretter Sameiet) er et eierseksjonssameie i eiendommen gnr.92, bnr.887, i Eidsvoll kommune med påstående bygninger, installasjoner og anlegg (heretter eiendommen). Sameiet består av 32 boligseksjoner (heretter i fellesskap omtalt som "bolig"). Bruksenhetenes hoveddel består av klart avgrensede og sammenhengende deler av bebyggelsen på eiendommen slik som angitt i seksjoneringsbegjæringen. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter (inkl. tilleggsareal) er fellesareal. Sameiebrøkene bygger på hoveddelens BRA areal, eksklusive evt. terrasser, balkonger, boder og parkeringsplasser.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har ingen lån.

    Styregodkjennelse
    Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Sameiet har ikke hatt årsmøte i 2023 enda, men legger ved protokoll fra 2022. Sameiet har ikke utarbeidet budsjett for 2023. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Som del av sameiet pliker man å delta på felles dugnader.

    Dyrehold
    Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges melding/søknad til styret. Søknaden skal være behandlet innen en måned fra den mottas av styret. Passivitet er å anse som godkjenning. Et avslag kan påklages til generalforsamling/sameiermøte. Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret. - Regler for dyrehold: Reglene gjelder for hund og katt der intet annet er nevnt. Melding/søknad sendes sameiets styre før dyr anskaffes eller ved innflytting. 1. Dyreeieren er ansvarlig for skade som er forårsaket av dyret. Krav om erstatning framsettes gjennom styret. 2. Hunder skal alltid føres i bånd på sameiets område. 3. Det er forbudt å la hunder gjøre fra seg på sameiets fellesområde. Ved ?uhell? må ekskrementer fjernes umiddelbart. 4. Dyr skal ikke være til sjenanse for naboene. Dersom dyreeieren ikke retter seg etter styrets pålegg, kan eieren bli pålagt å fjerne dyret.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3240/92/887/12: 25.05.1937 - Dokumentnr: 990080 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 04.01.1952 - Dokumentnr: 26 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 10.07.1953 - Dokumentnr: 2246 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:191 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 24.08.1954 - Dokumentnr: 903924 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.1954 - Dokumentnr: 3602 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.1960 - Dokumentnr: 401 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:238 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.1960 - Dokumentnr: 402 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:239 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.1960 - Dokumentnr: 403 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:240 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.1960 - Dokumentnr: 404 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:241 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 06.05.1966 - Dokumentnr: 1935 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:271 Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 21.10.1981 - Dokumentnr: 8700 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 07.12.1981 - Dokumentnr: 10113 - Skjønn Sak 35/80 B: Akershus E-verk mfl vedr. høyspent Minne-Dal. Bestemmelser om erstatning. Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 01.08.2016 - Dokumentnr: 690591 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3240 Gnr:92 Bnr:887 Gjelder denne registerenheten med flere 27.08.2024 - Dokumentnr: 1863216 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 Elektronisk innsendt 27.01.2021 - Dokumentnr: 107728 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 68/2032

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for Hjerakroken 7 hus 9 datert 09.11.2021. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: mindre vesentlig mangler.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligformål. Kommuneplaner: Id: 0237202001 Navn: Kommuneplanens arealdel for 2021-2031 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 13.04.2021 Bestemmelser: - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3240/0237202001/Dokumenter/Bestemmelser%20og%20retningslinjer.pdf Delarealer: Delareal 3 571 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavn: a_B Delareal: 4 635 m Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende Områdenavn: Se detaljregulering Delareal: 383 m Arealbruk: Grønnstruktur (utgått),Nåværende Områdenavn: Se detaljregulering Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Reguleringsplaner: Id: 023724600 Navn: Del av Mo gård, gbnr. 92/15 m.fl. Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 10.03.2015 Bestemmelser: - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3240/023724600/Dokumenter/023724600.bestemmelser%20.pdf Delarealer: Delareal: 3 526 m Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn: BKS4 Delareal: 1 204 m Formål: Parkering Feltnavn: f_P5 Delareal: 424 m Formål: Parkering Feltnavn: f_P3 Delareal: 621 m Formål: Parkering Feltnavn: f_P4 Delareal: 202 m Formål: Lekeplass Feltnavn: f_Lek 3 Delareal: 19 m Formål: Annen veggrunn - tekniske anlegg Feltnavn: o_VT Delareal: 411 m Formål: Lekeplass Feltnavn: f_Lek 4 Delareal: 1 163 m Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn: BKS3 Delareal: 1 017 m Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn: BKS2 Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 300 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- 3 190 Andel av fellesgjeld -------------------------------------------------------- 3 303 190 Pris inkl. fellesgjeld -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 82 570 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 83 810 Omkostninger totalt 94 210 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 97 010 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 387 000 Totalpris. inkl. omkostninger 3 397 400 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 400 200 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    83810

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 13 500,-. Utleggene omfatter pantedokument m/urådighet (500,-), fotograf (4 000,-), kommunale opplysninger (4 000,-), forretningsfører informasjon (5 000,-) og tilstandsrapport. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

Megler

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev