aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hjerakroken 7E.
Velkommen til Hjerakroken 7E.

DAL Hjerakroken 7E 7 E

Nyere arealsmart 2- roms, beliggende i 2. etasje. Sentralt med carport og balkong. Nærhet til buss og Tog

 • kr 2 650 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 79 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 731 537
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 53 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt8 589.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning)
  2 195,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 300 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  79 342 (Omkostninger totalt)

  2 731 537 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Hjerakroken 7E. Dette er en nyere, lekker 2- roms leilighet med sentral beliggenhet på Dal. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, gang, stue, separat kjøkken, bad og ett romslig soverom med garderobeløsning. Fra stuen er det utgang til balkong i god størrelse. Det er en innvendig bod samt utvendig bod rett utenfor inngangsdøren. Boligen disponerer en plass i felles carportanelgg. Boligen ligger i et etablert boligfelt på Dal med gangavstand til barnehager, Dal barneskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon via tog og buss. Fra Dal stasjon tar toget ca 50 minutter til Oslo S. Det er også kort veg til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, ungdomsskoler mm. Velkommen til visning.
Plantegning.

Hjerakroken 7E 7 E, Viken

 • Tomt
  8589.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat fellestomt med asfalterte internveier inn til carport og inngangspartier. Opparbeidet plen med beplantinger.

  Beliggenhet
  Hjerakroken 7E har en sentralt beliggende i et etablert boligfelt på Dal. Her i fra har du gangavstand til flere fasiliteter, blant annet, togstasjon, busstopp, dagligvarehandel og treningssenter. Det er også kort vei til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, bibliotek og ytterligere aktivitetstilbud. Dal tilbyr også et rikt utvalg av turområder. Område kan friste med fine turstier og lysløyper. Romerike byr for øvrig også på alpinanlegg, golfbaner, ridesentre og treningssentre. Innsjøene Mjøsa og Hurdal-sjøen ligger bare en kort kjøretur unna og byr på bademuligheter i naturskjønne omgivelser. Det er kort vei til E6-aksen som tar deg til Jessheim på ca. 10 min, til Oslo lufthavn Gardermoen på ca. 15 min og til Oslo på ca. 45 min. På Jessheim finner man Ullensaker kulturhus som tilbyr kino, kunstgalleri, teater og konserter. Her finner man også Jessheim storsenter som for med ca. 150 butikker og cafeer.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Dal har et godt utvalg av barnehager.

  Skolekrets
  Dal skole

  Offentlig kommunikasjon
  Dal har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Lillestrøm og Jessheim via tog og buss. Tog til Oslo lufthavn Gardermoen går jevnlig fra Eidsvoll Verk stasjon, en kort kjøretur fra boligen.

  Byggemåte
  Frittliggende flermannsbolig oppført i 2021 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke. Valmtak, tekket med papp og takstein. Liggende beiset/malt trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/fliser med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Vegger: Malte MDF plater og malt brannmur. Fliser på bad. Tak/himlinger: Malte tak-ess plater. Gulv: Laminat. Fliser på bad.

  Innhold
  Gang, stue, kjøkken, bad, bod og soverom

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Ingen forhold som har fått TG2 eller TG3, se forøvrig vedlagt tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. - Gjør oppmerksom på at lamper over spisestue og stuebord medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger. vitevarer utover dette medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett grunnpakke er inkludert i felleskostnader. Ønsker man en større pakke vil dette komme som ekstra kostnad. Det er fibertilknytning.

  Parkering
  Det medfølger en plass i felles carportanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000,- (Prisantydning)
  2 195,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 300 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  79 342 (Omkostninger totalt)

  2 731 537 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Panelovner, peisovn på stue og varmekabler på bad

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15289

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er opplyst årsprognose for 2023. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er ikke fastsatt noe gebyr pt. Nyoppført bygning som helt eller delvis brukes som bolig fritas etter eiendomsskatteloven § 7 c i tre år fra den tid boligen er ferdigstilt, eller til kommunestyret endrer eller opphever fritaket. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  684344

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2463638

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til de offentlige/kommunale avgiftene kommer utgifter til forsikringer, strøm etter forbruk, huseierlag. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  56/2032

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inneholder følgende: Grunnpakke med TV og internett, utvendig vedlikehold, felles forsikring og kommunale utgifter. Byggene er ikke malt, og må males innen de neste to årene. Noe usikkerhet mtp. økningav felleskostnader. Eier opplyser at maling og utstyr dekkes av sameiet, selve jobben utføres av hver enkelt seksjonseier, som betyr at ny eier må påregne å utføre malejobb på sin seksjon. Fellesanlegg males på dugnad.

  Andel fellesgjeld
  2195

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  8984

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Sameiet har ikke hatt årsmøte i 2023 enda, men legger ved protokoll fra 2022. Sameiet har ikke utarbeidet budsjett for 2023. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Som del av sameiet pliker man å delta på felles dugnader.

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges melding/søknad til styret. Søknaden skal være behandlet innen en måned fra den mottas av styret. Passivitet er å anse som godkjenning. Et avslag kan påklages til generalforsamling/sameiermøte. Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret. - Regler for dyrehold: Reglene gjelder for hund og katt der intet annet er nevnt. Melding/søknad sendes sameiets styre før dyr anskaffes eller ved innflytting. 1. Dyreeieren er ansvarlig for skade som er forårsaket av dyret. Krav om erstatning framsettes gjennom styret. 2. Hunder skal alltid føres i bånd på sameiets område. 3. Det er forbudt å la hunder gjøre fra seg på sameiets fellesområde. Ved ?uhell? må ekskrementer fjernes umiddelbart. 4. Dyr skal ikke være til sjenanse for naboene. Dersom dyreeieren ikke retter seg etter styrets pålegg, kan eieren bli pålagt å fjerne dyret.

  Eierskiftegebyr
  3750

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/887/11: 25.05.1937 - Dokumentnr: 990080 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.01.1952 - Dokumentnr: 26 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.07.1953 - Dokumentnr: 2246 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:191
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.08.1954 - Dokumentnr: 903924 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.1954 - Dokumentnr: 3602 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 401 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:238
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 402 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:239
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 403 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:240
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 404 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:241
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.05.1966 - Dokumentnr: 1935 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:271
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.10.1981 - Dokumentnr: 8700 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.1981 - Dokumentnr: 10113 - Skjønn Sak 35/80 B: Akershus E-verk mfl vedr. høyspent Minne-Dal.
  Bestemmelser om erstatning.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.08.2016 - Dokumentnr: 690591 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:887
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.01.2021 - Dokumentnr: 107728 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 56/2032


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse gjelder for Hjerakroken 7, Hus 9 datert 09.11.2021. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Gjenstående arbeid må ferdigstilles innen angitte dato for ferdigattest. Søknad om midlertidig brukstillatelse er mottatt 04.11.21. Rammetillatelse/Igangsettingstillatelse ble gitt den 29.06.15/24.08.15. I følge ansvarlig søker er det registrert mindre vesentlig mangler: Jfr. det som er angitt i søknaden om midlertidig brukstillatelse. Bygningen eller deler av den må ikke tas i bruk til annet formål enn det tillatelsen fastsetter. Det er opplyst i søknaden at det skal søkes om ferdigattest 31.12.24. Gjenstående arbeid må ferdigstilles innen denne dato. Dersom gjenstående arbeider ikke blir gjennomført innen fristen, skal kommunen gi pålegg om ferdigstillelse, som kan gjennomføres ved sanksjoner etter kapittel 32, jf. plan- og bygningsloven § 21-10 tredje ledd.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Offentlig vei med privat stikkvei. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område i utvikling og ytteligere bebyggelse og utvidelse av boligfelt må påregnes. Delarealer Delareal 3 526 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BKS4 Delareal 411 m Formål Lekeplass Feltnavn f_Lek 4 Delareal 1 163 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BKS3 Delareal 424 m Formål Parkering Feltnavn f_P3 Delareal 1 017 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BKS2 Delareal 621 m Formål Parkering Feltnavn f_P4 Delareal 1 204 m Formål Parkering Feltnavn f_P5 Delareal 202 m Formål Lekeplass Feltnavn f_Lek 3 Delareal 19 m Formål Annen veggrunn - tekniske anlegg Feltnavn o_VT

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000,- (Prisantydning)
  2 195,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  66 300 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000))

  79 342 (Omkostninger totalt)

  2 731 537 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  79342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon på kr. 39 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6500 ,- og visninger kr. 2500, - markedsføringspakke kr. 18 000,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 39 000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev