aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hjeramoen 28B!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hjeramoen 28B!

DAL Hjeramoen 28B

Nyere og moderne 4-roms selveierleilighet over 2 etasjer med rolig og attraktiv beliggenhet | Terrasse og garasjeplass!

 • kr 3 990 000
 • BRA 85 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 112 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 102 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • ArealP-rom 85 m²
 • Felleskostnaderkr 2 150
 • Tomt12 894.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Hjeramoen 28B! En nyere og moderne 4-roms selveierleilighet fra 2021 med sentral og attraktiv beliggenhet på Dal i Eidsvoll kommune. Leiligheten går over 2 etasjer, hvor 1. etasje er bestående av entré, stue med åpen kjøkkenløsning og et praktisk toalettrom. I 2. etasje finner du 3 romslige soverom og et fresht bad. Fra stuen følger utgang til en hyggelig terrasse. Leiligheten disponerer utvendig sportsbod og parkeringsplass i felles parkeringshus. Leiligheten har nærhet til skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Området byr også på flotte naturområder. Gode togforbindelser til Lillestrøm, Oslo og Drammen fra Dal stasjon. Det er i tillegg kun 15 minutter i bil til Oslo Lufthavn. Husk påmelding til visning!
Kjøkkenet er ellers lyst og trivelig og har godt med skap- og benkeplass

Hjeramoen 28B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 42 kvm
  2. etasje: 43 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 42 kvm Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning og toalettrom.
  2. etasje: 43 kvm Gang, soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 0 kvm
  2. etasje: 0 kvm  Tomt
  12894.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Noe skrånet tomt med asfalterte internveier inn til inngangspartier og felles parkeringshus. Opparbeidet gressplener.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et sentralt boligområde på Dal i Eidsvoll kommune, med nærhet til skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Området byr også på lekeplass, skiløyper, idrettshall, svømmehall og treningssenter. Dal ligger sentralt til mellom Jessheim, Råholt og Gardermoen, hvor du finner de fleste servicetilbud og diverse naturopplevelser. Gangavstand til barnehage, barneskole, kiosk og offentlig kommunikasjon. Ca 2 km til Råholt senter med svømme- og idrettshall, forretninger, banker, post, apotek, samt det nye senteret med et godt utvalg av forretninger. Du finner også flotte turområder i nærområdet med stier og veier mot Haslertårnet. Det er ca. 10 minutters bilkjøring til fine badeplasser og naturområder i Hersjøen og Hurdalssjøen. Ca 15 min med bil til Jessheim som byr på de fleste fasiliteter med kulturhus, storsenter med over 140 forretninger, spisesteder, etc. Ca. 15 min med bil til Eidsvoll Sentrum. Det går tog hver halvtime i ukedagene fra Dal stasjon mot Oslo/Drammen. God bussforbindelse til Jessheim fra Movegen busstopp, som ligger en knappe 5 minuters gangtur fra leiligheten. Ca. 15 min med bil til Gardermoen og ca. 40 min til Oslo. Et perfekt område for deg som ønsker å bo rolig til med naturen rett ved, men med samtidig nærhet til alle dagligdagse fasiliteter!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Leilighet i flermannsbolig over 2 plan oppført i 2021 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon og grunnmur i betong. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran. Liggende beiset/malt trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater med gips og flisoverflater. Temakart fra NGU viser at boligen ligger i ett område med middels mulighet for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire. Dataene kommer fra NGU. For mer informasjon om kartet, se internettsiden til NGU.

  Innhold
  1. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue og toalettrom. 2. Etasje: Soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad. Leiligheten har oppbevaringsplass i utvendig sportsbod. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt og fresh entré. Entréen er åpen og har en god romfølelse. Her har du godt med plass til garderobeløsning til oppbevaring av yttertøy. For ytterligere oppbevaring disponeres en utvendig sportsbod. Fra entréen følger praktisk adkomst til toalettrom/gjestetoalett. KJØKKEN Leilighetens kjøkken ligger i delvis åpen løsning til stuen og har en romslig følelse. Kjøkkenet er av tidsriktig innredning med glatte sorte fronter og skuffer, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer. De integrerte hvitevarene inkluderer oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonkoketopp og kjøleskap. Kjøkkenet er ellers lyst og trivelig og har godt med skap- og benkeplass. STUE Stuen er lys og luftig og har god plass til både spisegruppe og sofahjørne. Her har du godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater og en lekker biopeis for en god og behagelig atmosfære. Perfekt til kalde vinterdager! Fra stuen følger utgang til en trivelig terrasse, hvor du har godt med plass til diverse utemøblering. SOVEROM Leiligheten er bestående av 3 romslige soverom, som alle ligger praktisk til i 2. Etasje. Hovedsoverommet er lysmalt og har godt med plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 og 3, også av gode størrelser, er godt egnet som for eksempel barnerom, gjesterom eller kontor. Alt etter behov! BAD/TOALETTROM Lyst og fresht flislagt bad med varmekabler på gulv, Badet har en tidløs innredning bestående av servant med underskap og speil, vegghengt toalett med innbygd sisterne og dusjnisje. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet fremstår ellers som romslig og har godt med plass til oppbevaringsmuligheter. Leiligheten har i tillegg et praktisk toalettrom/gjestetoalett i 1. Etasje med adkomst fra entré, bestående av vegghengt toalett og servant.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Andre rom   Forhold som har fått TG3: - Ingen forhold har fått TG3 Se eierskifterapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Ingen endringer er gjort.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv/internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det disponeres parkeringsplass nr. 10 i sameiets felles parkeringshus.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at temakart fra NGU viser at boligen ligger i ett område med middels mulighet for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire. Dataene kommer fra NGU. For mer informasjon om kartet, se internettsiden til NGU.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten blir oppvarmet med panelovn på stue og varmekabler på bad i 2 etasje. Leiligheten har biopeis på stue.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  12144

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det oppgitte beløp er beregnet prognose for 2023.

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Registrert vannavgift vil variere etter forbruk. Målernummer: 8SEN0120756975.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  85/4953

  Felleskostnader pr. mnd
  2150

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel, vaktmestertjenester, forsikring, drift og vedlikehold, fellesanlegg, Tv/internett og andre driftskostnader.

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  17447

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Leiligheten er en del av Sameiet Hjeratunet. Sameiet består av 88 boligseksjoner.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ikke kjent at det foreligger mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Forkjøpsrett
  Det foreligger ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. Panteretten omfatter også krav som skulle ha vært betalt etter at det har kommet inn en begjæring til namsmyndighetene om tvangsdekning.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/161/43: 19.03.1947 - Dokumentnr: 655 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.1949 - Dokumentnr: 1196 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.01.1951 - Dokumentnr: 252 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  31.01.1951 - Dokumentnr: 253 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.10.1990 - Dokumentnr: 8892 - Bestemmelse om veg Rettigheten tilligger både opprinnelige bnr. 167 samt de
  opprinnelige bnr. 232 og 591 som nå er sammenføyet med bnr.
  167.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.08.1992 - Dokumentnr: 6341 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.09.1992 - Dokumentnr: 7053 - Bestemmelse om veg samt best om vedlikehold
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.10.2019 - Dokumentnr: 1169480 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om transport og ferdsel
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.04.2020 - Dokumentnr: 2330484 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 43
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 85/4953
  01.06.2021 - Dokumentnr: 641168 - Reseksjonering Snr: 43
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 85/4956
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Deling av seksjon
  Endring av sameiebrøk
  Endring av areal for snr. 85, 86 og 87
  Endring av fellesareal
  Endring av tegninger


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 24.06.2021. Det gjøres oppmerksom på at tiltakshaver pålegges innen 01.11.23 å ferdigstille tiltaket (leilighetsbygg med tilhørende anlegg) på eiendom gbnr. 92/161. Det vises i den forbindelse til følgende hjemmelsgrunnlag: Dersom gjenstående arbeider ikke blir gjennomført innen angitte dato for ferdigattest, skal kommunen gi pålegg om ferdigstillelse som kan gjennomføres ved sanksjoner etter plan- og bygningsloven kapittel 32, se plan- og bygningsloven § 21-10 tredje ledd.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert i reguleringsplan for "Del av Mo gård, gbnr. 92/161" datert 10.04.2018.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring og har ikke bebodd leiligheten. Selger har derfor heller ikke fylt ut egenerklæringsskjema.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på kr 30 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000 ,- oppgjørshonorar kr 6 500 ,- og visninger kr 2 500 , -. Alle beløp er inkl. mva. 

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev