aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hjeramoen 32B
Velkommen til Hjeramoen 32B

DAL Hjeramoen 32B

Flott nyere 2-roms i 2.etasje med gode solforhold og fin planløsning. Romslig balkong på ca 14 kvm.

 • kr 2 690 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 80 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 770 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Felleskostnaderkr 1 700
 • Tomt6 321 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,00))   80 292,- (Omkostninger totalt)   2 770 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Boligen ligger i et etablert boligfelt på Dal med gangavstand til barnehager, Dal barneskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon via tog og buss. Fra Dal stasjon tar toget ca 50 minutter til Oslo S. Det er også kort veg til Råholt som byr på Amfisenter, svømmehall, ungdomsskoler mm.

Hjeramoen 32B, Viken

 • Tomt
  6321m²

  Beskrivelse av tomt
  2-roms selveierleilighet beliggende i 2. etg. Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje. Leiligheten er fra 2013 og innehar 1 soverom, bod, gang, bad, kjøkken, stue og balkong.

  Beliggenhet
  Hjeramoen 32B har en sentralt beliggende i et etablert boligfelt på Dal. Her i fra har du gangavstand til flere fasiliteter, blant annet, togstasjon, busstopp, dagligvarehandel og treningssenter. Det er også kort vei til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, bibliotek og ytterligere aktivitetstilbud. Dal tilbyr også et rikt utvalg av turområder. Område kan friste med fine turstier og lysløyper. Romerike byr for øvrig også på alpinanlegg, golfbaner, ridesentre og treningssentre. Innsjøene Mjøsa og Hurdal-sjøen ligger bare en kort kjøretur unna og byr på bademuligheter i naturskjønne omgivelser. Det er kort vei til E6-aksen som tar deg til Jessheim på ca. 10 min, til Oslo lufthavn Gardermoen på ca. 15 min og til Oslo på ca. 45 min. På Jessheim finner man Ullensaker kulturhus som tilbyr kino, kunstgalleri, teater og konserter. Her finner man også Jessheim storsenter som for med ca. 150 butikker og cafeer.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Dal har et godt utvalg av barnehager, hvor nærmeste er læringsverkster som ligger korte 5min gangavstand unna

  Skolekrets
  Dal skole, samt div ungdomskole og vgs som ligger tilknyttet til offentlig transport

  Offentlig kommunikasjon
  Dal har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Lillestrøm og Jessheim via tog og buss. Tog til Oslo lufthavn Gardermoen går jevnlig fra Eidsvoll Verk stasjon, en kort kjøretur fra boligen.

  Byggemåte
  TAK: Sal tak tekket med betongtakstein. YTTERVEGGER: Bindingsverkvegger kledd med stående og liggende panel. Det er også stedvis fasadeplater utvendig og plateslått på innsiden. Yttervegger antatt isolert med mineralull/isolasjon etter kravet på oppføringstiden. VINDUER Boligen har malte trevinduer med 2-lags glass. YTTERDØRER: Bygningen har malt hovedytterdør og malt tofløyet balkongdør i tre. BALKONG OG VERAND: Det er en balkong på ca. 14 kvm. med utgang fra stue og inngang fra hage. Deler av balkongen har overbygg. Det er også en veranda med delvis overbygg ved inngangspartiet på ca. 9,5 kvm. Verandaen er i felles svalgang. Balkongen og verandaen er i trekonstruksjoner. INNVENDIG Gå til side GULV: Laminat/tarkett og fliser. VEGGER: Fliser, malte flater og smart-panel. HIMLINGER: Tak-ess/takplater og malte flater. ETASJESKILLER: Støpt plate på mark og trebjelkelag mellom 1. etg. og 2. etg. PIPELØP: Elementpipe. ILDSTEDER: Det er ingen ildsteder i boligen

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Varmluftfunksjonen i stekeovnen fungerer ikke.

  Innhold
  Bad , Stue , Kjøkken , Soverom , Gang, bod

  Standard
  Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Selger tar med seg vitrineskap i stue, lampe over spisebord samt knaggerekke i gangen.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Fryseskap i bod tar selger med seg.

  TV/Internett/bredbånd
  Pakke som inngår i felleskostnader.

  Parkering
  Parkering på anviste plasser etter områdets gjeldende regler.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,00))   80 292,- (Omkostninger totalt)   2 770 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Ca. 108 liters Ctc varmtvannstank.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  5197

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  675609

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  2432192

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  55/1764

  Felleskostnader pr. mnd
  1700

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel, brøyting, felleskostnader, byggningsforsikring, TV/Internett. Felleskostnadene kan variere og evt. fremtidige oppjusteringer må forventes

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/663/19: 17.10.2012 - Dokumentnr: 865478 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om nettstasjon med transformator
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:663
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.01.2013 - Dokumentnr: 50059 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 55/1764
  17.10.2012 - Dokumentnr: 865478 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om nettstasjon med transformator
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:663
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.01.2013 - Dokumentnr: 50059 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 55/1764


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2013.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,00))   80 292,- (Omkostninger totalt)   2 770 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Carl Fredrik Bergener

Megler

Carl Fredrik Bergener

94 85 17 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev