aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hjeramoen 47 E.
Velkommen til Hjeramoen 47 E.

DAL Hjeramoen 47E

Nyere arealsmart 3- roms, beliggende i 2. etasje. Sentralt med carport og balkong. Nærhet til buss og Tog

 • kr 3 190 000
 • BRA 68 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostningerkr 92 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 290 895
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr 1 800
 • Tomt6 759.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Velkommen til Hjeramoen 47E. Dette er en pen og velholdt 3- roms leilighet med sentral beliggenhet på Dal. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder gang, stue, separat kjøkken, bad og to soverom. Fra stuen er det utgang til balkong i god størrelse. Det er en innvendig bod samt utvendig bod rett utenfor inngangsdøren. Boligen disponerer en plass i felles carportanelgg. Boligen ligger i et etablert boligfelt på Dal med gangavstand til barnehager, Dal barneskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon via tog og buss. Fra Dal stasjon tar toget ca 50 minutter til Oslo S. Det er også kort veg til Råholt som byr på Amfi-senter og ytterligere aktivitest og servicetilbud. Velkommen til visning.
Velkommen inn.

Hjeramoen 47E, Viken

 • Tomt
  6759.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellestomt med gressplener og gangveger.

  Beliggenhet
  Hjeramoen 47E ligger sentralt og fint til i et veletablert boligfelt på Dal. Her i fra har du gangavstand til flere fasiliteter, blant annet, togstasjon, busstopp, dagligvarehandel og treningssenter. Det er også kort vei til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, bibliotek og ytterligere aktivitetstilbud. Dal tilbyr også et rikt utvalg av turområder. Område kan friste med fine turstier og lysløyper. Romerike byr for øvrig også på alpinanlegg, golfbaner, ridesentre og treningssentre. Innsjøene Mjøsa og Hurdal-sjøen ligger bare en kort kjøretur unna og byr på bademuligheter i naturskjønne omgivelser. Det er kort vei til E6-aksen som tar deg til Jessheim på ca. 10 min, til Oslo lufthavn Gardermoen på ca. 15 min og til Oslo på ca. 45 min. På Jessheim finner man Ullensaker kulturhus som tilbyr kino, kunstgalleri, teater og konserter. Her finner man også Jessheim storsenter som for med ca. 150 butikker og cafeer.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Området har et godt utvalg barnehager. Nærmeste er Læringsverkstedet Dal og Læringsverkstedet Bjørnsrud.

  Skolekrets
  Dal skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Kort veg til bussholdeplass. Man bruker ca. 10 minutter å gå til Dal stasjon. Her er det jevnlige avganger mot Jessheim, Lillestrøm og Oslo.

  Byggemåte
  UTVENDIG Boligbygg fra 2020 fundamentert med støpt plate på mark med antatte isolerte ringmurselementer. Isolert bindingsverk i trekonstruksjoner, utvendig kledd med panel. Valmet tak som er tekket med takstein. Utvendig trapp i strekkmetall med rekkverk av tre. Bygningen har malte trevinduer med 2 og 3-lags glass. Leiligheten har fabrikkmalt ytterdør, boddør og balkongdør i tre med 2 lags glass. Balkong med spaltegulv av impregnerte gulvbord og er ca 7,5 m2 Malt rekkverk med stående panelbord. INNVENDIG Overflater på gulv består av laminat. Overflater på vegger består av malte mdf plater. Overflater på innvendig tak består av himlingsplater. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Boligen har isolert stålpipe, toppmontert på peisovn i stue. Innvendig har boligen fabrikkmalte 3 speils dører med hvite lister og flate terskler. Skyvedør mellom kjøkken og entre. Viser til vedlagt tilstandsrapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? - Huset er tett, så har du på vifte på kjøkken må du ha et vindu åpent Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? - Videre utbygging av feltet, men vil ikke påvirke denne eiendommen på noen måte. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? - Har vært mus i 1 av leilighetene i sameiet, men gjelder ikke dette bygget eller leilighet. Tilleggskommentar Malt i 2022. En felles utelampe bruker strøm fra leiligheten, men det blir gitt tilbake en vis sum i året av borettslaget.

  Innhold
  Gang, kjøkken, stue, bad, to soverom og bod.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble observert noe stedvis knirk i gulv. Hva knirkelyden kommer av kan være flere forhold, men en mulighet kan være at laminat er lagt for tett mot vegg. Konsekvens/tiltak - For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. - Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Hvitevarer utover dette medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Fibertilknytning fra Telenor. Grunnpakke TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  En plass i felles carportanlegg følger seksjon. Øvrige parkeringsmuligheter på gjesteparkering. Det er felles gjesteparkering for hus 47 og 49.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  - Varmtvannstanken er på ca 120 liter og er plassert i kjøkkenskap. - El-skap med automatsikringer og skjult anlegg. - Røykvarsler i tak, brannslukningsapparat er plassert i bod. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad. Vedovn i stue. Panelovner.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  14219

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er opplyst årsprognonse fra Eidsvoll kommune. Gebyret omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er ikke fastsatt noe gebyr pt. Nyoppført bygning som helt eller delvis brukes som bolig fritas etter eiendomsskatteloven § 7 c i tre år fra den tid boligen er ferdigstilt, eller til kommunestyret endrer eller opphever fritaket. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel kommunale avgifter, evt. veglag, strøm etter forbruk, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  68/1760

  Felleskostnader pr. mnd
  1800

  Felleskostnader inkluderer
  Felles bygningsforsikring, forretningsførsel, TV og internett grunnpakke, snømåking.

  Andel fellesgjeld
  8103

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  1463

  Andel fellesformue per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 28 boliger.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Man plikter å delta på felles dugnader.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler. Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges melding/søknad til styret. Søknaden skal være behandlet innen en måned fra den mottas av styret. Passivitet er å anse som godkjenning. Et avslag kan påklages til generalforsamling/sameiermøte. Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret. Regler for dyrehold: Reglene gjelder for hund og katt der intet annet er nevnt. Melding/søknad sendes sameiets styre før dyr anskaffes eller ved innflytting. 1. Dyreeieren er ansvarlig for skade som er forårsaket av dyret. Krav om erstatning framsettes gjennom styret. 2. Hunder og katter skal alltid føres i bånd på sameiets område. 3. Det er forbudt å la katter eller hunder gjøre fra seg på sameiets fellesområde. Ved ?uhell? må ekskrementer fjernes umiddelbart. 4. Dyr skal ikke være til sjenanse for naboene. Dersom dyreeieren ikke retter seg etter styrets pålegg, kan eieren bli pålagt å fjerne dyret.

  Eierskiftegebyr
  3750

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/888/4: 25.05.1937 - Dokumentnr: 990080 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.01.1952 - Dokumentnr: 26 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.07.1953 - Dokumentnr: 2246 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:191
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.08.1954 - Dokumentnr: 903924 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.1954 - Dokumentnr: 3602 - Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 401 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:238
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 402 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:239
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 403 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:240
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.02.1960 - Dokumentnr: 404 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:241
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.05.1966 - Dokumentnr: 1935 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:271
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.10.1981 - Dokumentnr: 8700 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.1981 - Dokumentnr: 10113 - Skjønn Sak 35/80 B: Akershus E-verk mfl vedr. høyspent Minne-Dal.
  Bestemmelser om erstatning.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.08.2016 - Dokumentnr: 690591 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:888
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.06.2018 - Dokumentnr: 896659 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 68/1760


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for Hjeramoen 47 datert 12.11.2020. Midlertidig brukstillatelse gis i medhold av plan- og bygningsloven § 21-10 og byggeforskrift SAK10 § 8-1. Midlertidig brukstillatelse gjelder for deler av tiltaket: Hus 18. Rammetillatelse/Igangsettingstillatelse er gitt den 29.06.15/24.08.15. Bygningen eller deler av den må ikke tas i bruk til annet formål enn det tillatelsen fastsetter. Det forutsettes at produkter som benyttes i byggverk, tilfredsstiller kravene i Teknisk forskrift vedrørende produkter til byggverk, jf. TEK 10 kapittel 3. Dersom vesentlig feil eller mangler som er knyttet til byggverket, produkter i byggverket eller dokumentasjon knyttet til produkter, avdekkes ved kommunalt tilsyn eller på en annen måte, kan kommunen vurdere ikke å innvilge ferdigattest, eller oppheve tidligere tillatelser. Ferdigattest utstedes når nødvendig dokumentasjon foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledinger. Tilkomst fra privat veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område i utvikling. Ytterligere utbygging må påregnes i tiden som kommer. Delareal 440 m Formål Parkering Feltnavn f_P13 Delareal 152 m Formål Lekeplass Feltnavn f_Lek 8 Delareal 468 m Formål Parkering Feltnavn f_P11 Delareal 204 m Formål Lekeplass Feltnavn f_Lek 9 Delareal 554 m Formål Parkering Feltnavn f_P10 Delareal 2 483 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BKS9 Delareal 2 458 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn BKS10

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   3 282 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  92792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon på kr. 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16000,- oppgjørshonorar kr. 6500,- og visninger kr. 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 30 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev