aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hjeramoen 54E!
Velkommen til Hjeramoen 54E!

DAL Hjeramoen 54E

2-roms selveierleilighet i 2.etasje med trivelig balkong. Barnevennlig og sentral beliggenhet. 2 biloppstillingsplasser.

 • kr 2 650 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 79 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 729 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom1
 • ArealP-rom 51 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt5 500.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,00))   79 292,- (Omkostninger totalt)   2 729 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Velkommen til Hjeramoen 54E. Dette er en velholdt 2- roms leilighet med sentral beliggenhet på Dal. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, gang, stue, separat kjøkken, bad og ett romslig soverom med garderobeløsning. Fra stuen er det utgang til balkong i god størrelse. Det er en innvendig bod samt utvendig bod rett utenfor inngangsdøren. Boligen disponerer to biloppstillingsplasser. Boligen ligger i et etablert boligfelt på Dal med gangavstand til barnehager, Dal barneskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon via tog og buss. Fra Dal stasjon tar toget ca 50 minutter til Oslo S. Det er også kort veg til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, ungdomsskoler mm. Velkommen til visning
Stuen er lysmalt og har godt med lysinnslipp.

Hjeramoen 54E, Viken

 • Tomt
  5500.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets tomt er pent opparbeidet med grøntarealer, diverse beplantning, lekeplasser og asfalterte intern veier.

  Beliggenhet
  Hjeramoen 54E har en sentralt beliggende i et etablert boligfelt på Dal. Her i fra har du gangavstand til flere fasiliteter, blant annet, togstasjon, busstopp, dagligvarehandel og treningssenter. Det er også kort vei til Råholt som byr på Amfi-senter, svømmehall, bibliotek og ytterligere aktivitetstilbud. Dal tilbyr også et rikt utvalg av turområder. Område kan friste med fine turstier og lysløyper. Romerike byr for øvrig også på alpinanlegg, golfbaner, ridesentre og treningssentre. Innsjøene Mjøsa og Hurdal-sjøen ligger bare en kort kjøretur unna og byr på bademuligheter i naturskjønne omgivelser. Dal har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Lillestrøm og Jessheim via tog og buss. Tog til Oslo lufthavn Gardermoen går jevnlig fra Eidsvoll Verk stasjon, en kort kjøretur fra boligen. Det er kort vei til E6-aksen som tar deg til Jessheim på ca. 10 min, til Oslo lufthavn Gardermoen på ca. 15 min og til Oslo på ca. 45 min. På Jessheim finner man Ullensaker kulturhus som tilbyr kino, kunstgalleri, teater og konserter. Her finner man også Jessheim storsenter som for med ca. 150 butikker og cafeer.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Flermannsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Panelplater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Takess på innvendige takoverflater. Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflategulv.

  Innhold
  Gang, kjøkken, stue, ett soverom, bad og bod.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > Overflater Gulv > Bad Tekniske installasjoner > Vannledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  To biloppstillingsplasser. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,00))   79 292,- (Omkostninger totalt)   2 729 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Gulvvarme bad. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  20063

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  684344

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2463638

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  56/1312

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, standardpakke kabel-tv og internett, vedlikehold, forretningsførsel.

  Andel fellesformue
  6495

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiets navn er Hjeramoen 48, 50, 52 og 54 Sameie. Sameiet består av 20 seksjoner av eiendommen gnr. 92, bnr. 857, i Eidsvoll kommune.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyr er tillatt, men skal holdes i bånd inne på området. Gjør dyret i fra seg på området, bruk pose og plukk det opp.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/857/19: 28.12.2016 - Dokumentnr: 1205506 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende netstasjon. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Gjelder denne registerenheten med flere 20.04.2016 - Dokumentnr: 348426 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 56/1312

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på bygget, datert 28.03.2017.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Deler av Hjeramoen er privatveg og deler er kommunalveg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,00))   79 292,- (Omkostninger totalt)   2 729 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  79292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 45 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev