aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Motunet 19! En lys og pen 3-roms selveierleilighet, beliggende i 2. etasje.
Velkommen til Motunet 19! En lys og pen 3-roms selveierleilighet, beliggende i 2. etasje.

DAL Motunet 19

Fin 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med garasje, p-plass og trivelig balkong - sentral og barnevennlig beliggenhet!

 • kr 3 290 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 95 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 385 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt900.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Motunet 19! En flott 3-roms selveierleilighet med god planløsning, beliggende i 2. etasje. Leiligheten inneholder gang, fint kjøkken med mye skap- og benkeplass samt hvitevarer, lys stue med vedovn, to gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod/tek.rom. Utgang fra stuen til balkong på ca 10 kvm med el-markise. Leiligheten er også påkostet med innvendig screens på vinduer. Det medfølger isolert sportsbod, garasjeplass og ekstra parkeringsplass. Det er kort vei til barneskole, barnehager og Kiwi dagligvarebutikk. Det er gode kollektivtilbud i området med buss til bla. Råholt hvor det er øvrige servicetilbud med Amfi kjøpesenter, spisesteder og u.skole. Tog på Dal stasjon til Oslo, evt fra Eidsvoll Verk til Oslo lufthavn Gardermoen, Oslo, m.m.
På balkongen har du godt med plass til utemøblement og grill.

Motunet 19, Viken

 • Tomt
  900.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet som er pent opparbeidet med plen, beplantning, asfaltert innkjørsel og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til på Dal i Eidsvoll kommune. Dal er et hyggelig og barnevennlig sted sør i Eidsvoll kommune. Siden 2000 har området vært attraktivt for utbyggere og tilflyttere grunnet nærheten til E6 og Oslo lufthavn Gardermoen. På Dal finner du bla. togstasjon, skole og flere barnehager. I Dalsliene ligger Dal Idrettspark med klubbhus, samt speiderhus og hoppbakke. Ikke langt unna er Hasleråsen med flotte turstier og veier mot Haslertårnet med fantastisk utsikt. På Letohallen er det treningssenteret Trento som har et variert trenings- og aktivitetstilbud for alle. Der finnes også InterPadel padeltennis med 8 padelbaner og 2 cageballbaner, samt klatresenteret Høyt under taket. Det er ca 3 km til Råholt senter. Her er det et nyere Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Det tar ca 15 min med bil til Eidsvoll sentrum hvor kommuneadministrasjonen ligger. Ca 15 minutter med bil til Jessheim som har Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg er det Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 butikker og serverdingsteder. Nærområdene på Øvre Romerike kan by på et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter. Det er flere flotte turstier i Eidsvoll, samt badeplasser både ved Hurdalsjøen og Mjøsa. Det er også fine naturområder og fiskemuligheter ved Hurdalsjøen. Hurdal skisenter er ett av Romerikes største utendørs alpintanlegg, og ligger ca 25 minutter med bil fra eiendommen. Det tar ca 15 min med bil til OSL Gardermoen og Jessheim, og ca 45 min til Oslo. For info angående Dal og Eidsvoll kommune se: www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 til Dal/Råholt, og følg Kolonivegen mot Dal/Råholt. Etter ca 1 km ta av på Trondheimsvegen mot Dal. Følg Trondheimsvegen i 650 meter og ta så inn Mosvingen på din høyre hånd. Etter noen hundre meter ta til høyre inn Mobakken, og hold til venstre inn Motunet. Boligen vil være merket med Aktiv "Til Salgs" skilt.

  Bebyggelse
  Området består i hovedsak av eneboliger og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  På Dal er det barneskole og flere barnehager. Skolen huser ca 440 elever og har et stort og variert uteområde med bla. skog, fotballbane, ballbinge, lekestativ, m.m. På Dal finner du også dagligvarebutikker og god offentlig kommunikasjon med tog og buss. Det er gang- og sykkelsti fra eiendommen til Dal stasjon og skolen. Det er ca 1 km til Dal barneskole, og ungdomsskolen er på Råholt. Nærmeste videregående skoler er Eidsvoll, Jessheim og Nannestad.

  Skolekrets
  Dal skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Dal stasjon går det tog stort sett hver halvtime til/fra Jessheim, Lillestrøm og Oslo. Man kan også enkelt ta buss til Eidsvoll Verk og toget derifra til OSL Gardermoen, Oslo, Hamar, m.m. Nærmeste bussholdeplass heter "Movegen", og det går ofte buss her mellom Jessheim og Eidsvoll.

  Byggemåte
  4-mannsbolig fra 2013 oppført med yttervegger i trebindingsverk. Etasjeskiller av trebjelkelag. Pulttak av tre tekket med betongtakstein. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Balkong av tre utenfor stuen på ca 10 kvm. Balkongen er oppført på peler og innfestet til bygningen. Spaltegulv av trebjelkelag og rekkverk av tre. Elektrisk terrassemarkise på balkongen, samt innvendig solskjerming med screens på vinduer. Dobbel garasje, der denne leiligheten eier den ene delen. Garasjen er oppført med støpt gulv og grunnmur i leca. Yttervegger i trebindingsverk kledd med liggende panel. Saltak i tre tekket med takstein. Leddport med elektrisk åpner. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Koblet til ekspansjonskar på vv. bereder. Utført av B & O Forberg. - Har vært kommunal kontroll av el-anlegget. Usikker på når. - Ytterboden er utvidet av leverandør av bygget.

  Innhold
  2. etasje 68 kvm p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod/teknisk rom på ca 4 kvm. Det følger garasjeplass og isolert sportsbod på ca 8 kvm til leiligheten.

  Standard
  Fin 3-roms selveierleilighet i 2. etasje, oppført i 2013. Leiligheten holder en normalt god standard. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på gulv på baderom og belegg på gulv i bod/teknisk rom. Vegger: Malte mdf-plater (smartpanel). Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Hvite, folierte himlingsplater (takess). Kjøkken: Fint kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin, samt frittstående kombiskap i kjøkken. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Flott 3-roms selveierleilighet med god planløsning og beliggenhet. - Gang med plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderobe. - Kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. - Stue med vedovn. - To gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Bod/teknisk rom med lagringsmuligheter. - Balansert ventilasjon. - Innvendig solskjerming med screens på alle vinduer. - Flott balkong på ca 10 kvm med plass til utemøblement. - El-markise på verandaen og screens på vinduer. - Stor isolert sportsbod ved inngangsparti. - Garasjeplass og p-plass. - Fin og sentral beliggenhet på Dal med kort vei til det meste. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig > Innvendige dører: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Fuktsvell i dørblad og omramming til badedør. - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Det er påvist skader på innredning. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt .14.08.2023 av Hans Petter Lindstad. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Hver eier tegner eget abonnement for tv/internett.

  Parkering
  Parkering i tilhørende garasjeplass, samt en utendørs p-plass. For øvrig felles gjesteparkering på sameiets tomt.

  Radonmåling
  Dokumentasjon av radonmålinger viser høye verdier, men under anbefalte grenseverdier.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med panelovner og gulvvarme i bad. Vedovn for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  19572

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fordeler seg på følgende måte: Avløp 7 684,36 kr Eiendomsskatt 3 779,00 kr Feiing 530,81 kr Renovasjon 4 042,58 kr Vann 3 535,41 kr Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. eiendomsskatt i Eidsvoll kommune på 2,9 promille. Denne faktureres sammen med de andre kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  832612

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3163924

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Sameiet er medlem i Bjørnsrud skog velforening, og kontingent betales via felleskostnadene.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Felles bygningsforsikring, drift, noe vedlikehold, velavgift til Bjørnsrud skog og snøbrøyting. Styret har varslet at felleskostnadene økes fra 1000,- i mnd til 1500,- per mnd, fra om med september 2023.

  Om sameiet
  Motunet 13-19 Boligsameie består av 4 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 92 Bnr. 785 i Eidsvoll kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke godkjenning av ny eier, men styrets skal underrettes om eierskiftet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter/husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Sameiet består av kun 4 seksjoner, og alle er derfor pliktet til å delta som styremedlem i sameiet.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/785/4: 27.12.2011 - Dokumentnr: 1084727 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:785 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2013 - Dokumentnr: 28425 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/4 Heftelsene omhandler pliktig medlemskap i velforeningen og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for 4-mannsboligen og to doble garasjer, datert 31.05.2013.

  Vei, vann og avløp
  Motunet er en privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for "Bjørnsrud skog". Avsatt i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 til nåværende boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Utleie av seksjonen er tillatt, men styret skal varsles om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  95292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,15% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.000,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 7.000,-. Utleggene omfatter foto, eierskiftegebyr og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr    16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev