aktiv-eiendomsmegling
Kart fra Seeiendom.no.jpg
Kart fra Seeiendom.no.jpg

DAL Sessvollvegen 13C

Dal - Tomt på ca 711 kvm. med barnevennlig beliggenhet og umiddelbar nærhet til Dal stasjon

 • kr 1 490 000
 • Prisantydningkr 1 490 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 490 000
 • ObjektstypeTomt
 • EierformSelveier
 • Tomt711.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt

Meld deg på visning!

Påmelding
Kart fra Norgeskart..jpg
Lyst å bygge selv? Sessvollvegen 13C er en tomt, beliggende i sentralt og barnevennlig boligområde på Dal i Eidsvoll kommune.
Grunnkart..jpg

Sessvollvegen 13C, Viken

 • Tomt
  711.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er uregulert pt. Tomten er opparbeidet med plen og noe beplanting, da den er fraskilt fra hagen til en annen eiendom.

  Beliggenhet
  Dal er et hyggelig og barnevennlig sted sør i Eidsvoll kommune. Siden 2000 har området vært attraktivt for utbyggere og tilflyttere grunnet nærheten til E6 og Oslo lufthavn Gardermoen. På Dal er det barneskole og flere barnehager. Skolen huser ca 440 elever og har et stort og variert uteområde med bla. skog, fotballbane, ballbinge, lekestativ, m.m. På Dal finner du også dagligvarebutikkerne Coop Prix og Kiwi, og god offentlig kommunikasjon med tog og buss. Det er ca. 800 meter til Dal barneskole, og ungdomsskolen er på Råholt. Dal stajson ligger kun 200 meter fra tomten. Fra Dal stasjon går det tog stort sett hver halvtime til/fra Jessheim, Lillestrøm og Oslo, og buss ofte til/fra Jessheim, Råholt og Eidsvoll Verk med videre kommunikasjon til Oslo og Gardermoen lufthavn. I Dalsliene ligger Dal Idrettspark med klubbhus, samt speiderhus og hoppbakke. Her finner du også en ny, flott BMX bane. Ikke langt unna er Hasleråsen med flotte turstier og veier mot Haslertårnet med fantastisk utsikt. På Letohallen finner du treningssenteret Puls som har et variert trenings-og aktivitetstilbud for alle. Du finner også InterPadel padeltennis på Leto med 8 padelbaner og 2 cageballbaner. Det er ca 6 km til Råholt senter. Her er det et nyere Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Det tar ca 13 min med bil til Eidsvoll sentrum hvor kommuneadministrasjonen ligger. Ca 15 min med bil til Jessheim som har Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg finner man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 butikker og serverdingsteder. Nærområdene på Øvre Romerike kan by på et bredt utvalg av rekreasjonsmuligheter. Det er flere flotte turstier i Eidsvoll, samt badeplasser både ved Hurdalsjøen og Mjøsa. Det er også fine naturområder og fiskemuligheter ved Hurdalsjøen. Hurdal skisenter er ett av Romerikes største utendørs alpintanlegg, og ligger ca 25 minutter med bil fra eiendommen. Det tar ca 15 min med bil til OSL Gardermoen og Jessheim, og ca 45 min til Oslo. For mer info angående Dal og Eidsvoll Kommune se www.eidsvoll.kommune.no.

  Adkomst
  Adkomst via sessvollvegen som er en kommunal vei.

 • Info kommunale avgifter
  Det har ikke vært fakturert noen kommunale avgifter på eiendommen foregående år. Kommunale avgifter vil stipuleres når eiendommen bygges ut og tas i bruk og man må pr i dag påregne ca. mellom 13.000-16.000 per år for en vanlig eneboligeiendom i kommunen. Dette avhenger også med forbruk.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/842: 29.08.2014 - Dokumentnr: 724587 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:304
  29.08.2014 - Dokumentnr: 724587 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:304
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:305
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:306
  Bestemmelse om spillvannsledning
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  10.09.2019 - Dokumentnr: 1055051 - Bestemmelse om bebyggelse 29.08.2014 - Dokumentnr: 724553 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3035 Gnr:92 Bnr:306
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1354090 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:92 Bnr:842
  29.08.2014 - Dokumentnr: 724683 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:305
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:306
  Bestemmelse om spillvannsledning
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.08.2014 - Dokumentnr: 724683 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:92 Bnr:306
  Bestemmelse om vannledning
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er pt. ikke tilknyttet offentlig vann og avløp, men skal tilknyttes ved utbygging.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse i Kommuneplanens arealdel for 2020-2031.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev