aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skogvegen 37B!

Flott og moderne halvpart av tomannsbolig. 4 soverom. Skjermet terrasse og hage. Barnevennlig. Gangavstand til tog!

 • 4 350 000
 • BRA 115 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 350 000
 • OMKOSTNINGER124 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 474 892
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 110 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT216 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 350 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,-))
  --------------------------------------------------------
  124 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 474 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott halvpart av tomannsbolig fra 2015 med fine og usjenerte uteplasser på begge sider.

Boligen går over to plan og inneholder:

Sokkeletasje:

Entré/ gang:
Romslig flislagt entré/gang med varme i gulv. Her er det god plass til sko- og yttertøy og evt. garderobeløsning. Fra entréen er det videre adkomst til hall og trapperom som gir tilgang til øvrige rom i 1.etasje.

Soverom I, II og III:
I 1.etasje er det 3 soverom. Alle av god størrelse. Hoved soverom har god plass til dobbeltseng og stort garderobeskap. Alle soverom har forøvrig garderobeskap.

Bad/wc:
Stort flislagt baderom med moderne og lyse fargevalg og varme i gulv. Innredet med hvit glatt servantinnredning med skuffeseksjon og speil over, dusjhjørne med glassdører og toalett.

Vaskerom:
Separat, praktisk vaskerom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Her er det opplegg og plass for både vaskemaskin og tørketrommel og innredet med skyllekar og vaskeromsinnredning.

I bakkant av vaskerommet er det en praktisk liten bod og under trappen er det et lite kott for ekstra lagring. Her er også varmtvannsbereder på ca. 200l plassert.

2. etasje:

Soverom IV:
Boligen har hele 4 soverom. Soverommet i 2.etasje er perfekt for hjemmekontor eller når man har overnattingsbesøk.

Wc:
Praktisk ekstra toalettrom i 2.etasjen.

Stue:
Stor og lys stue med god plass til sofa og TV møbler på den ene enden samt spisemøbler i andre enden i tilknytning til kjøkkenet. Peisovn i stuen gir ekstra hygge og varme.
Mange vindusflater mot 3 retninger slipper inn mye dagslys og gir gode lysforhold. Fra spisestuedelen er det utgang til hyggelig sydvendt balkong med utsikt over nærområdet. Fra andre enden er det utgang til stor og hyggelig, skjermet terrasse og videre ned til hagen.

Kjøkken:
Meget innholdsrikt og stort kjøkken, tilbaketrukket fra stuen. Kjøkkenet ble påkostet og oppgradert når det var nytt og innredningen har lyse, moderne fronter i glatt utførelse. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin og avsatt plass for stort frittstående kombinert kjøle- og fryseskap. Det er montert kitchenboard plater på vegg mellom benkeplate og overskap. Her er det rikelig med både benke- og skapplass og vindu på kjøkkenet gir gode lysforhold også her.

Lagring:
Det er gode lagringsmuligheter i utvendig bodhus samt innvendige boder.

Utearealer:
Boligen har meget flotte uteområder. I forkant av inngangspartiet er det biloppstillingsplass/ oppkjørsel og terrasseplatting i forkant av inngangsdør. Fra stuen i 2.etasje er det tilgang til en hyggelig liten balkong med gode solforhold og terrasseplatting på baksiden av boligen. Fra terrassen er det trapp ned til hagen som er inngjerdet og pent opparbeidet med plen og beplantning.

Her ligger alt til rette for at man vil kunne trives både inne og ute.
Hovedsoverom har god plass til dobbeltseng og stort garderobeskap

Skogvegen 37B, Viken

 • Tomannsbolig fra 2015, med praktisk planløsning og en god utnyttelse av bruksarealet.

  Innvendige overflater:

  Innvendige gulvflater er belagt med henholdsvis fliser og laminat. Veggflater er belagt med smart panel og himling med takessplater.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):

  Utvending - dører
  Tidsmessig fabrikkmalt hvit ytterdør med glassfelt og kodelås. 2 stk. balkong/terrassedører med 3- lags isolerglass, karm og ramme i tre fra 2015. Hvitmalte lister/gerikter rundt ytterdørene i glatt utførelse. Vedlikehold: Dørene ble visuelt undersøkt og funksjonstestet under befaringen og
  de fremstår i normalt god stand, alder tatt i betraktning.

  Vurdering av avvik:
  • Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Balkongdøren ved kjøkkenet subber i terskelen.
  Tiltak:
  • Dører må justeres.

  Radon
  Statens strålevern, www.nrpa.no/radon. Radon målinger blir anbefalt de fleste steder for å danne seg et bilde av situasjonen angående risiko
  knyttet til eventuelt radon eksponering.
  Vurdering av avvik:
  • Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Tiltak
  • Innhent dokumentasjon, om mulig.
  • Andre tiltak:

  Det foreligger ingen forhold som har fått TG3.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Skogvegen 37B ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Dal i Eidsvoll kommune. Boligen ligger flott til på et barnevennlig og usjenert felt og har en meget god intern beliggenhet med gangavstand til både barneskole, barnehage og togstasjon.

  Kollektiv transport
  Fra boligen er det bare 300m til nærmeste bussholdeplass og 400m til Dal togstasjon som har avganger to ganger i timen mot Oslo. Her kan man la bilen stå igjen hjemme og ta toget inn til Oslo på ca. 50min, perfekt for en enkel pendlerhverdag!

  Rekreasjonsområder
  Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, svømmehall, treningssenter og bibliotek m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I vest har Hurdalssjøen flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren. Videre kan Eidsvoll kommune by på Mistberget som ligger 663 moh, er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Mistberget er synlig fra de fleste steder på Romerike.

  Shopping
  Dagligvarehandelen gjøres på Kiwi som ligger i kort avstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Råholt et variert utvalg med blant annet dagligvare, post, bank, minibank, apotek, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. På Råholt finnes også kjøpesenter Amfi Eidsvoll med over 50 butikker. Det er også kort vei til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter.

  Avstander med bil:
  Råholt ca. 5 min. (fra Eidsvoll Verk togstasjon er det ca. 30min. med tog til Oslo S)
  Jessheim ca. 15 min.
  Oslo Lufthavn ca. 15 min.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Del av tomannsbolig over 2 plan.

  Grunn og fundamenter:
  Antatt fundamenteres med støpt såle/plate på mark konstruksjon til sprengsteinsfylling på fjell. Trolig er det radonduk og fuktsperre mot grunnen under betonggulv.

  Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
  Yttervegger oppført som bindingsverk/treverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Utvendige flater av malt liggende trepanel.

  Vinduer og dører:
  Vinduer med 3- lags isolerglass, ramme og karmer i tre fra 2015. Hvitmalte lister/gerikter rundt vinduene i glatt utførelse. Tidsmessig fabrikkmalt hvit ytterdør med glassfelt og kodelås. 2 stk. balkong/terrassedører med 3- lags isolerglass, karm og ramme i tre fra 2015. Hvitmalte lister/gerikter rundt ytterdørene i glatt utførelse.

  Nedløp og beslag:
  Takrenner og nedløp av stål der overflatevann ledes bort fra konstruksjonen med drensrør.

  Takkonstruksjon:
  Taket er tekket med grå flat takstein. Takkonstruksjon var ikke tilgjengelig for inspeksjon grunnet manglende tilgang/adkomst. Det antas at boligen har kryploft.

  Selger opplyser om at de har sjekket takstein i 2021 og for sikkerhetsskyld har byttet ut enkelte som hadde fått små kantsprekker.

  Balkonger, terrasser:
  Terrasse med adkomst fra stuen på ca. 15,5m2. Terrassen er belagt med impregnerte terrassebord. Balkong med adkomst fra stuen/kjøkkenet på
  ca. 4,5m2. Balkongen er belagt med impregnerte terrassebord og rekkverk i stål/alu med glassfelt. Rekkverkshøyden ble målt til ca. 102cm.

  Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport avholdt 28.06.2022 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 1.etasje: 57kvm Bra, 52kvm P-rom

  2.etasje: 58kvm Bra, 58kvm P-rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Entré/hall m/trapp, bad, vaskerom, 3 soverom
  2.etasje: Trapperom/gang, kjøkken, stue, wc, soverom

  Bodhus i hagen.
 • Følgende utstyr kan nevnes som medfølger boligen:
  Garderobeskap i soverom
  Integrerte hvitevarer på kjøkkenet

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner. Gulvvarme i gang, vaskerom og bad. Balansert ventilasjon, aggregatet er plassert på vegg i boden.
 • Eiet tomt på 216,6kvm, pent opparbeidet med singlet gårdsplass, plenarealer, prydbusker og annen beplantning.
 • Parkering på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst via privat vei.

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning og avløpsnett via private stikkledninger.
 • Sameie med 4 boenheter. Hver seksjon bærer sine egne kostnader med unntak av vedlikehold og brøyting av felles gårdsplass/ biloppstilling.
 • Sameie med 4 boenheter. Hver seksjon bærer sine egne kostnader med unntak av vedlikehold og brøyting av felles gårdsplass/ biloppstilling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt.
 • Dnb
  Polisenummer: 00021306164
 • Formuesverdi som primærbolig kr 900 416 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 241 497 per 31.12.20
 • Hver seksjon bærer sine egne kostnader med unntak av vedlikehold og brøyting av felles gårdsplass/ biloppstilling.
 • Ingen fellesgjeld.
 • Ikke aktuelt da sameiet ikke har gjeld.
 • Ikke aktuelt.
 • Kr. 19 319,20 pr. år
  Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2021

  Inkluderer gebyr for vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt
 • Kommunale avgifter, strøm, forsikring, medieabonnement, vedlikehold fellesareal og veilagsavgift.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 92 Bnr. 676 Snr. 2 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr. 80.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Rebaz Osman
  Roza Diyar A Abubakr
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev