aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Storeliene 25B!
Velkommen til Storeliene 25B!

DAL Storeliene 25B

Moderne og arealsmart halvpart av tomannsbolig med attraktivt og barnevennlig beliggenhet. 4 soverom. Dobbel garasje.

  • kr 4 990 000
  • BRA 174 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 4 990 000
  • Omkostningerkr 141 792
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
  • ObjektstypeTomannsbolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2017
  • Soverom4
  • ArealP-rom 130 m²
  • Tomt736 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   143 992,- (Omkostninger totalt)   5 133 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.
etg
Velkommen til Storeliene 25B. En flott og velholdt halvpart av tomannsbolig med fin intern beliggenhet på feltet. Boligen går over 2 plan med lagringsrom og garasje i sokkeletasjen. Hovedetasjen inneholder gang, bad/vaskerom, bod, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse og pent opparbeidet hage. 2. etg har gangareal, 4 romslige soverom og lekkert bad med badekar. Området er sentralt og fint med nærhet til både skog og mark, samt offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt sentrumsfasiliteter. Toget har jevnlige avganger mot Jessheim, Lillestrøm og Oslo S. Dal barneskole ligger ca. 2,4 km fra boligen. Med bil bruker du ca. 15 min til Oslo Lufthavn, 15 min. til Jessheim og 45 min. til Oslo. Velkommen til visning.
Velkommen inn.

Storeliene 25B, Akershus

  • Tomt
    736m²

    Beskrivelse av tomt
    Relativ flat tomt på med gruset adkomstområdet og opparbeidet gressplen med beplanting. Tomten er felles for Storeliene 25 A og B.

    Beliggenhet
    Storeliene 25 B ligger flott til i et attraktivt, rolig og barnevennlig område i Liene på Dal, med kort avstand til skole, barnehager, nærbutikker og offentlig kommunikasjon via både tog og buss. Det er jevnlig avgang fra Dal togstasjon mot Oslo S. Hasleråsen ligger i umiddelbar nærhet og her har du mange fine turmuligheter som kan benyttes hele året rundt. På sommeren vil du finne oppmerkede turstier og på vinteren er det preparerte skiløyper. På toppen av Hasleråsen er det også et tårn hvor du kan se hele Romerikssletta fra. I gangavstand finner du flotte lekeplasser, fotballbane og en nyere sykkelbane. Letohallen ligger i kort avstand til boligen og tilbyr padel-baner, treningssenter og en nyere klatrehall. Det er ca. 10 minutter til Råholt hvor du finner et Amfi senter med et godt utvalg av butikker og spisesteder. Her finner du også flere treningssenter og en flott svømmehall. Ca. 40 minutter unna finner du Hurdalssjøen med flere fine badeplasser. Dal ligger svært sentralt i forhold til Jessheim hvor du finner blant annet Jessheim Storsenter. Ullensaker Kulturhus ligger også på Jessheim, her tilbys det kunstgalleri, teater, konserter og kino. På Eidsvoll Verk finner du Eidsvollbygningen. Her er det mulig å få guidet tur eller nyte den flotte parken som omgir Eidsvollbygningen. Romerike byr forøvrig også på golfbaner, ridesentre og et utvalg treningssentre. Lokale kafeer og butikker med egen sjarm.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er tilsammen 4 barnehager på Dal. Nærmeste er Nordlandia Barnehage som ligger noen hundre meter fra boligen.

    Skolekrets
    Dal barneskole.

    Offentlig kommunikasjon
    Dal stasjon. Her går både buss og tog.

    Byggemåte
    Vertikaldelt tomannsboligen ble oppført i 2017. Huset har saltak tekket med papp og asfalt-belegg. Støpt betongdekke. Liggende malt/beiset trepanel kledning, tradisjonell bindingsverkkonstruksjon. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/ plater/gips med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Kjellervegger: Malt gips og pusset mur. Kjellertak/himlinger: Malt gips og ubehandlet gips. Kjellergulv: Parkett, epoxymaling og ubehandlet betong. 1 Etasje vegger: Malt gips og fliser. 1 Etasje tak/himlinger: Malt gips. 1 Etasje gulv: Parkett og fliser. 2 Etasje vegger: Malt gips og fliser. 2 Etasje tak/himlinger: Malt gips. 2 Etasje gulv: Parkett og fliser. VESENTLIGE ENDRINGER ETTER BYGGEÅR: Eier opplyser om: Satt inn Elbil lader i garasje med egen kurs i sikringsskap utført av Haaland elektro AS. Viser til ytterligere beskrivelse i vedlagt eierskifterapport.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? -Ja, kun av faglært Beskrivelse Satt inn Elbil lader i garasje med egen kurs i sikringsskap Arbeid utført av Haaland elektro. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja, Zaptec med 1 ladepunkt.

    Innhold
    Kjeller: bod, garasje 1.etg: KJøkken, stue, bad, bod, terrasse 1, terrasse 2. 2.etg: 4 soverom og bad.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Forhold som har fått TG2: TG 2 6.1 Balkonger, verandaer og lignende Konstruksjonen vurderes som forsvarlig festet. Det er ikke påvist svekkelser i forankring eller understøtting. Oppkant mot vegg og dør vurderes som tilstrekkelig. Forhold med TG2 Garasje: Det ble målt noe høye fuktverdier på betonggulv i garasjen og gulvet har små setningssprekker og små riss. Dette er en indikasjon på at støpt dekke ligger direkte på grunn uten fuktsperre (plast).

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Følgende medfølger ikke: - Taklamper i stue og kjøkken. - Klesskap på 1 soverom ved trappa medfølger. Øvrige klesskap medfølger ikke. - Tomannsboligen eier en snøfreser i fellesskap. Denne medfølger.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger. Hvitevarer utover dette medfølger ikke.

    TV/Internett/bredbånd
    Fibernett.

    Parkering
    Egen garasje.

    Forsikringsselskap
    JBF

    Radonmåling
    Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Storeliene 25 B er del av "Sameie 25". Sameie består av 2 seksjoner. Det opplyses at det ikke betales mnd. fellesutgifter med nabo. Dersom det skal gjøres felles vedlikehold, evt. oppgradering av fellesarealer fordeles dette likt mellom partene. Sameievedtekter følger som vedlegg i salgsoppgaven.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   143 992,- (Omkostninger totalt)   5 133 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Boligen blir oppvarmet av panelovn, varmepumpe, peisovn og varmekabler på bad.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    25392

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Oppgitt beløp er årsprognose for 2023. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, eiendomsskatt, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    1083135

    Formuesverdi primær år
    2021

    Formuesverdi sekundær
    3899287

    Formuesverdi sekundær år
    2021

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» , påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, veglag, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Listen er ikke uttømmende.

    Velforening
    Pliktig medlemskap i velforening. Eier opplyser om at denne er på ca 2000kr, denne kan endres.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 15.12.2017 - Dokumentnr: 1408569 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 2
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 1/2


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

    Vei, vann og avløp
    Tilknyttet offentlig avnn og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar bo- og driveplikt
    Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   143 992,- (Omkostninger totalt)   5 133 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    141792

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastprovisjon stor kr. 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr. 2500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr. 24 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev