aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Storeliene 29 A.
Velkommen til Storeliene 29 A.

DAL Storeliene 29A

Sentralt beliggende tomannsbolig med 3 soverom og god planløsning. Nærhet til lekeplasser- kort veg til tog/buss.

 • kr 3 200 000
 • BRA-i 91 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 102 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 302 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2003
 • Soverom3
 • Tomt679 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   99 242,- (Omkostninger totalt)   3 299 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Storeliene 29 A ligger fint til i et populært og barnevennlig boligfelt på Dal. Her bor du i umiddelbar nærhet til lekeplasser, Dal idrettspark, barnehager, barneskole, matbutikker samt offentlig kommuniasjon både via buss og tog. Boligen går over to plan og har en fin og funksjonell planløsning. 1.etg inneholder gang, wc, vaskerom, stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Fra stuen er det utgang til markterrasse og pent opparbeidet hage. 2.etg: Gang, tre soverom og baderom. Velkommen til visning.
Plantegning 1.etg.

Storeliene 29A, Akershus

 • Tomt
  679m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat fellestomt med gruset ankomstområde til inngangsparti. Opparbeidet gressplen med beplanting. Tomten er felles for seksjon 1 og 2. Eidsvoll kommune opplyser at to av eiendommens tomtegrenser er mindre nøyaktige. Oppgitt areal er derfor med forbehold.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Dal i Eidsvoll kommune. Området ligger har en fin beliggenhet i forhold til skole, barnehager og butikker. Det er også gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Kollektiv transport: Fra boligen er det kort vei til bussholdeplass som har korresponderende busser iht. togavganger. Nærmeste togstasjon er Dal stasjon samt Eidsvoll Verk som ligger på Råholt, noe som gir gode pendlermuligheter inn til Oslo og Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Dal tar det ca. 54 minutter med toget inn til Oslo S og fra Eidsvoll verk tar det ca. 10 minutter med tog til Oslo lufthavn Gardermoen og ca. 35 minutter til Oslo S. Rekreasjonsområder: Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, svømmehall, treningssenter og bibliotek m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Avstand med bil: Råholt ca. 10 min. Jessheim ca. 15 min. Oslo Lufthavn ca. 15 min.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Dal skole

  Byggemåte
  Tomannsboligen ble oppført i 2003. Boligen har saltak tekket med sort takstein, grunnmur i betong, trebindingsverk med liggende malt/beiset trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): 1 Etasje vegger: Malt tapet, malt strie, malte plater og fliser. 1 Etasje tak/himlinger: Malte tak-ess plater. 1 Etasje gulv: Laminat og fliser. 2 Etasje vegger: Malt tapet, malt strie, malte plater og fliser. 2 Etasje tak/himlinger: Malt trepanel. 2 Etasje gulv: Laminat og fliser. VESENTLIGE ENDRINGER ETTER BYGGEÅR: Eier opplyser om: Bygd ny platting. Satt inn flere stikkontakter på stue, kjøkken, to soverom, og ute på forsiden av hus. Tre tak stein var knust, byttet de, ingen fukt. Det ble oppdaget feil i kabelens endeavsluttning under innmurt badekar, kabelen ble hugget opp, og avsluttet med ny endeavsluttning. Uført av M-tek (forsikrings sak). Viser til vedlagt rapport.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Det ble oppdaget feil i kabelens endeavsluttning under innmurt badekar, kabelen ble hugget opp, og avsluttet med ny endeavsluttning. Utført av M-tek. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Murt ned ny flis Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Tre tak stein var knust, byttet de, ingen fukt Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Satt inn flere kontakter, stue, kjøkken, to soverom, og ute på forsiden av hus, vennetjeneste utført av fagfolk, ingen dokumentasjon Feilsøk på varmeanlegg, byttet defekt vifte, og skiftet ut regulator på vaskerom, utført av dal elektriske Utført av Dal Elektriske. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Skiftet tre takstein, og bygd ny platting, vennetjeneste utført av fagfolk, ingen dokumentasjon Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? - Nabovarsel fra storeliene 34, påbygg på garasje Tilleggskommentar Sentralstøvsugeren var for gammel for nye deler, har fjernet den, kjøper kan evnt installere ny om hun/han ønsker det

  Innhold
  1. etasje: vaskerom, toalett, kjøkken, terrasse og bod 2. etasje: 3 soverom, bad

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   3.1 Vinduer og ytterdører Det er små hakk og merker på nedre del av dørkarmer og gerikter. TG2 Det er små tørrsprekker på vindusrammer utvendig. TG2 Vinduer og balkongdører har passert mer enn halvparten av sin forventet levertid, derfor satt tilstandsgrad TG2 4.1 Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak Stedvis mye mose på takstein. TG2. Takstein har behov for vask. Det mangler utkast på enkelte nedløp. TG2 6.1 Balkonger, verandaer og lignende Terrassebord på terrassen har noe tørrsprekker. Entreplatting har tørrsprekker og avflassing av maling og ett stort hakk på ett terrassebord. TG2 Det er behov for vedlikehold og behandling av begge dekker. Noe avflassing av maling på håndrekke og rekkverk på entreplatting. TG2 7.1.1 Bad Overflate vegger og himling Paneltak/himling har synlig kvister og såperester (fettmerker). TG2 Dette kan komme av at eier ikke bruker ventilasjons anlegget. 7.1.2 Bad Overflate gulv Fall på gulv ble målt med krysslaser. Det er ikke tilstrekkelig fall på deler av gulvet. Fra terskel til sluk i dusjsone ble det målt 10mm til sluk. TG2 . Kravet er 25mm. Gulv fra terskel til badekar har tilstrekkelig fall. 7.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk Det er ingen synlig mansjett under klemring i sluk. Det kan være lagd en underliggende membran. Det blir satt tilstandsgrad TG2, grunnet at eier ikke fremlegger dokumentasjon på utført membran. Ytterligger undersøkelser må gjøres. 7.2.1 Vaskerom Overflate vegger og himling Vegger har stedvis mye små hull, alder og bruksslitasje. TG2 7.2.2 Vaskerom Overflate gulv På befaringsdagen ble det målt noe høye fuktverdier på steder rundt sluk. TG2 Målt normale fuktverdier på resten av gulvet. TG1 Eier opplyser om at det er avdrypp noen ganger fra varmtvannsbereder når det fylles opp etter bruk. Merker i fuger på fliser rundt sluk. TG2 Fliser på gulv har alder og bruksslitasje. TG2 7.2.3 Vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk Se resultatet for fuktmåling på punkt 7.2.2 Det settes også tilstandsgrad TG2 grunnet manglende dokumentasjon for membran. Ytterligere undersøkelser må gjøres. 8.1 Kjøkken Kjøkken Eier opplyser at lys på kjøkkenventilator fungerer ikke. TG2 Kjøkkeninnredning (innvendig) og benkeplate har alder og bruksitasje TG2 Laminatgulv har stedvis fuktsveller og alder og bruksslitasje. TG2 10.2 Varmtvannsbereder Eier opplyser om at det er avdrypp noen ganger fra varmtvannsbereder når det fylles opp etter bruk. Rørlegger må utføre service på varmtvannsbereder. Varmtvannsbereder har passert mer enn sin forventet levetid på 20 år. TG2 11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Det settes tilstandsgrad TG2 på punkt om dokumentasjon, grunnet at det mangler dokumentasjon på el-tilsyn og på deler av utførte el-arbeider i boligen. El- kontroll må utføres av en elektriker. Viser til vedlagt rapport.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. - Hylle over sofa medfølger ikke. - Hylle på toalett medfølger ikke. - Hyller på soveorm medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger, hvitevarer utover dette medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Fibernett.

  Parkering
  På egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Sameiet Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Det opplyses at det ikke betales fellesutgifter pr. mnd. Dersom seksjonene skal utbedre/oppgradere fellesareal o.l fordeles kostnadene til dette mellom partene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   99 242,- (Omkostninger totalt)   3 299 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet av Legalett luftbåren gulvvarme i gang, vaskerom og på kjøkken. Peisovn i stue, varmekabler i gulv på bad i 2 etasje. Det opplyses at varmekablene under badekar ikke fungerer.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  19557

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitte kommunale avgifter er årsprognose for 2023. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  788602

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2838967

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Listen er ikke utfyllende.

  Årlig velavgift
  2000

  Velforening
  Pliktig medlemsskap i huseierlag. Selger opplyser om årlig kostnad på kr. 2000,-Gjør oppmerksom på at denne vil kunne variere.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/86/48/1: 11.11.1997 - Dokumentnr: 9800 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rettighetshaver: Telenor Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERLAG Overført fra: Knr:3035 Gnr:86 Bnr:48 Gjelder denne registerenheten med flere 03.01.2003 - Dokumentnr: 69 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/2 Tinglyste bestemmelser kan ses hos megler ved forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 14.10.2003.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Delareal 3 m Formål Frisiktsone Delareal 679 m Formål Frittliggende småhusbebyggelse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   99 242,- (Omkostninger totalt)   3 299 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  102042

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16000,- oppgjørshonorar kr. 6500,- og visninger kr. 2500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr. 2500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 24000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev