aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vestbykroken 26A!
Velkommen til Vestbykroken 26A!

DAL Vestbykroken 26A

Arealsmart 3-roms med carport og hage. Enkel tilkomst til fine fellesarealer- kort veg til buss og tog.

 • kr 2 750 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 831 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 004
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Felleskostnaderkr 1 500
 • Tomt9 056.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Vestbykroken 26 A! Dette er en arealeffektiv leilighet beliggende i et trivelig boligfelt på Dal i Eidsvoll kommune. Boligen ligger i 1.etg og går over ett plan. Her finner man en romslig entrè, bad, 2 soverom, åpen stue-kjøkken løsning med utgang til terrasse og hage. Boligen har også egen utebod og en carport felles rekke. Boligen ligger fint til med gangavstand til de fleste fasiliteter. Man har barnehage, Dal barneskole, Kiwi samt tilgang til offentlig kommunikasjon via tog og buss innen rimelig rekkevidde. Det er også kort vei til Råholt som byr på flere servicetjenester. Velkommen til visning!
Inngang til hovedsoverom.

Vestbykroken 26A, Viken

 • Tomt
  9056.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat fellestomt med asfalterte internveier til inngangspartier og carporter på felles rekke. Opparbeidet plen med beplanting.

  Beliggenhet
  Vestbykroken ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Dal i Eidsvoll kommune. Området har en fin beliggenhet i forhold til skole, barnehage og butikker. Det er også gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Kollektiv transport: Fra boligen er det kort vei til bussholdeplass som har korresponderende busser i henhold til togavganger. Nærmeste togstasjon er Dal stasjon samt Eidsvoll Verk som ligger på Råholt, noe som gir gode pendlermuligheter inn til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Fra Dal tar det ca 54. minutter med toget inn til Oslo S og fra Eidsvoll Verk tar det ca. 10 minutter med tog til Oslo Lufthavn Gardermoen, og ca. 35 minutter til Oslo S. Rekreasjonsområder: Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, svømmehall, treningssenter og bibliotek m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Hurdalsjøen tilbyr flere fine badeplasser. Videre kan Eidsvoll kommune by på Mistberget som ligger 663 moh, og er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Mistberget er synlig fra de fleste steder på Romerike. Råholt bad: Flott svømmehall med 25 meters basseng med seks baner, terapibasseng, kafeteria, stupetårn, vannsklie, kaldkulp, plaskebasseng for barn, boblebad, badstue og steambad. Morgen og kveldsåpen. Shopping: Dagligvarehandelen gjøres på Kiwisom ligger i kort avstand fra boligen. Ønsker du er ytterligere servicetilbud finner du Amfi senter på Råholt med et godt utvalg butikker og spisesteder. Avstand med bil: Råholt ca. 5 minutter. Jessheim ca. 15 min. Oslo Lufthavn Gardermoen ca. 15 min.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Bjørnsrud barnehage - 0.4km unna Ladderud og Dal barnehage - 1km unna.

  Skolekrets
  Dal Skole

  Offentlig kommunikasjon
  God tilgang til alt av kollektiv transport

  Byggemåte
  Frittliggende flermannsbolig oppført i 2004 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke. Saltak, tekket med papp og takstein. Liggende malt trepanel kledning. Trebjelkelag og betong i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/ plater/gips med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Vegger: Malt strie, malte plater/gips og fliser. Tak/himlinger: Malte betongelementer. Gulv: Parkett, vinylbelegg og fliser.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Gang, to soverom, stue, kjøkken, bad og bod. Boligen disponerer også egen utebod.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Boligen holder en gjennomgående grei standard med noe behov for vedlikehold   Forhold som har fått TG2: 1.1.1 Bad Overflate vegger og himling Innredning har alderslitasje som må forventes utfra bruk. TG2 Hull etter gamle skruer bak dusjkabinett er ikke tettet igjen, disponibelt for vanninntrenging. TG2 Rørføring til opplegg for vaskemaskin mangler mansjett mellom flisevegg og rør. TG2 1.1.2 Bad Overflate gulv Det ble registrert noe lekk fra avløpsrør til dusjkabinettet ned til sluket. TG2 Justering eller utskifting av rør anbefales. Noe svertesopp på silikonen rundt toalett. TG2 Fliser har bruksslitasje som må forventes utifra alder. TG2 1.1.3 Bad Membran, tettesjiktet og sluk Det blir satt tilstandsgrad TG2, grunnet at det ikke er dokumentasjon på utført membran. 2.1 Kjøkken Kjøkken Kjøkkeninnredning har små merker og bruksslitasje som må forventes utifra alder og bruk. TG2 Stedvis små fuktsveller i parkett skjøter og noe glippe ved kjøleskap på gulv. TG2 3.1 Andre rom Vegger har små hull etter gamle fester, små merker. Alder og bruksitasje. TG2 Parkettgulv i boligen har stedvis fuktsveller i parkett skjøter, stedvis slitemerker. TG2 Vinylbelegg har alderslitasje. TG2 4.1 Vinduer og ytterdører Vinduer i boligen har passert mer enn halvpartene av sin forventet levetid, derfor gitt tilstandsgrad. TG2 Små hakk i karm til verandadør. TG2 5.1 Balkonger, verandaer og lignende Det ble observert en del tørrsprekker, grønske på veranda og entre platting. TG2 Dekkene har behov for behandling og vedlikehold. 6.3 Ventilasjon I.h.h.t NS 3600 så gis det i bestefall tilstandsgrad TG2 når det ikke er balansert ventilasjon med varmegjenvinning, selv i eldre boliger. Etter nyere standard krevers balansert ventilasjon med varmegjenvinning. TG2 Ventilasjonen kan likevel fungere tilfredsstillende med dagens løsning. Kjøkkenventilator virker noe tett, ventilator og ventiler har behov for rengjøring og inspeksjon. TG2 7.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Det settes tilstandsgrad TG2 på punkt om dokumentasjon, grunnet at det ikke fremlegges dokumentasjon på utført el-tilsyn eller samsvarserklæring for det elektriske anlegget. El-kontroll må utføres av en elektriker. Det er ingen forhold som har fått Tg3 i tilstandsrapporten.

  Innbo og løsøre
  Hvitevarer på kjøkken medfølger. Hvitevarer utover dette medfølger ikke. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  En plass i felles carportanlegg følger leiligheten. Øvrige parkeringsmuligheter etter sameiets bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  - Det opplyses at viftet på kjøkkenet er dårlig og bør byttes.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet med elektriske ovner, vedovn på stue, varmekabler på bad og i entre

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  18963

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  709870

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2555530

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  I tillegg til felleskostnader og de offentlige/ kommunale avgiftene må ny eier regne med kostnader til strøm etter forbruk, tv/ internett, innboforsikring, evt. veglag. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  70/2912

  Felleskostnader pr. mnd
  1500

  Felleskostnader inkluderer
  Herav inkluderer: Regnskapsføring, forsikring(ikke innbo),gressklipping og snøbrøyting. Det opplyses om at felleskostnader skal øke. Vedr. økning i fellesutgifter svarer styreleder følgende: "Det ikke tatt en beslutning, men dette er det rimeligste forslaget som ble presentert på årsmøtet for 1. etg kr 2726,- pr mnd. Det er flere faktorer som spiller inn, bl.a. låneavtale. Det vil bli et ekstraordinært årsmøte etter ferien når styret har fått innhentet flere priser på vedlikeholdet, og lån"

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Alle beboere plikter å delta i felles dugnader.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler. Det er en begrensning på ett utgående dyr (hund og katt) pr. boenhet.

  Eierskiftegebyr
  4500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/92/623/29: 29.08.2003 - Dokumentnr: 10000 - Bestemmelse om vannledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.08.2003 - Dokumentnr: 9509 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 29
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 70/2912


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for seksjon 27-29 inkludert carporter datert 25.11.04. Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: finplanering og såing.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledinger. Tilkomst via privatveg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser følger som vedlegg i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 831 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon på kr. 45 000 av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000 ,- oppgjørshonorar kr. 6 500  ,- og visninger kr. 2500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev