aktiv-eiendomsmegling
Nyere, arkitekttegnet enebolig med alt på èn flate, åpne løsninger, mye naturlig lys og gjennomgående høy standard i moderne utførelse.
Nyere, arkitekttegnet enebolig med alt på èn flate, åpne løsninger, mye naturlig lys og gjennomgående høy standard i moderne utførelse.

DALEN Åslandsreinane 65

Dalen - Arkitekttegnet enebolig med høy standard - Alt på èn flate - Nydelig beliggenhet og utsikt

 • kr 6 000 000
 • BRA 189 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 000 000
 • Omkostningerkr 167 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 167 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2011
 • Soverom3
 • ArealP-rom 147 m²
 • Tomt1 084.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   167 042,- (Omkostninger totalt)   6 167 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Aslandsreinane_65_2D.jpg
Nyere, arkitekttegnet enebolig med alt på èn flate, åpne løsninger, mye naturlig lys og gjennomgående høy standard i moderne utførelse. Bolig med spennende arkitektur og påkostede løsninger på en flott utsiktstomt med nærhet til det meste! Eiendommen har en særdeles flott beliggenhet i vakre Dalen i Telemark. Boligen ligger i nyere del av etablert boligfelt ca. 125 moh med fritt utsyn til vakre fjell og områdene rundt. Med uteplasser mot syd og vest har man sol fra morgen til kveld. Tokke kommune ble i Unicef`s kommuneanalyse for 2. år på rad i 2022 kåret til beste kommune for barn og unge. - Makspris på strøm kun 38 øre pr. kWh eks. mva. Boligen inneholder bl.a. stor stue med spisestue og påkostet kjøkkeløsning. Hagestue. 3 soverom, 2 bad og eget vaskerom. Garasje og boder.
Nyere, arkitekttegnet enebolig med særpreg og stilfulle, praktiske og moderne løsninger.

Åslandsreinane 65, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 189 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 147 kvm Entrè/hall, kjøkken, stue, bad, vaskerom, 3 soverom, bad 2, hagestue.
  Sekundærrom
  1. etasje: 42 kvm Garderoberom, teknisk rom, dobbel garasje, sportsbod.  Tomt
  1084.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig tomt med fin opparbeidelse og sentral beliggenhet i Dalen. Rundt bebyggelsen er det opparbeidet med asfaltert gårdstun, grus og steinlagte adkomstveier og fine uteplasser mot alle sol- og himmelretninger, alle med fin utsikt mot praktfult fjell landskap. Ved inngangsparti mot syd er det romslig terrasse med fliser. Mot vest har man hagen med plen og prydbusker, hellelagt platting og den flotte hagestuen i glass. Mot nord har man en hyggelig frokostbalkong med fliser og glassrekkverk og bak garasjen har man en østvendt uteplass med treplattning, kjøkkenhage og beplantning. I tillegg er det noe naturtomt. Dagens gårdstun og adkomstvei består også av eventuell fremtidig adkomstvei til ytterligere regulerte tomter i.h.t. gjeldende reguleringsplan (1 til 2 tomter).

  Beliggenhet
  Eiendommen har en særdeles flott beliggenhet i vakre Dalen i Telemark. Boligen ligger i nyere del av etablert boligfelt ca. 125 moh med fritt utsyn til vakre fjell og områdene rundt. Med uteplasser mot syd og vest har man sol fra morgen til kveld. Fra eiendommen ligger Dalen sentrum med sitt servicetilbud kun en kort spasertur unna. Her finner man butikker og kafeer, vakre Dalen hotell, barne- og ungdomsskole samt videregående skole, idrettsanlegg og svømmeanlegg. Dalen har også Kulturhus med bibliotek og bygdekino. Vakre Telemarkskanalen har sitt endestopp i Dalen og området har et utall turmuligheter i naturskjønne omgivelser sommer som vinter. Hallbjønnsekken med alpintanlegg og rikelig med langrennsløyper ligger kun ca. 20 minutters kjøretur unna. Tokke kommune ble i Unicef`s kommuneanalyse for 2. år på rad i 2022 kåret til beste kommune for barn og unge. Se mer informasjon her: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/kommuneanalysen-2022-tokke-beste-kommune-for-barn-og-unge-for-andre-ar-pa-rad?publisherId=17846799&releaseId=17940244

  Adkomst
  Fra Dalen sentrum følg Storvegen ca. 1,4 km forbi skole, kulturhus og Best bensinstasjon på venstre hånd. Ta til venstre (Åslandsreinane). Følg veien til endes (ca. 500 m). Boligen ligger på høyre hånd.

  Bebyggelse
  Frittliggende enebolig med dobbel garasje.

  Byggemåte
  Enebolig oppført 2011 med gjennomgående høy standard. Boligen er oppført på oppfylte steinmasser på fjell med yttervegger i murte isolerblokker med utvendig puss. Taket er plassbygget pulttak tekket med sink bunntekking og Sarnafil sveisetak over garasje. Vinduer har 3-lags isolerglass. Det er vannbåren varme i de fleste gulv. Eiendommen har fått innstallert balansert ventilasjon (Flexit) i 2024. Se komplett tilstandsrapport datert 20.10.2022 for ytterligere detaljer og tilstandsvurderinger.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunne besvare denne. Det henvises til egenerklæring datert 29.08.2022 for utfyllende opplysninger. Etter at denne ble utferdiget og tilstandsrapport ble ferdigstilt (20.10.2022) er det fremkommet følgende forhold: - Det har vært lekkasje i tak, våren 2023 i forbindelse med snøsmelting. Lekkasjen med følgeskader er utbedret.

  Innhold
  Nyere, arkitekttegnet enebolig med alt på èn flate, åpne løsninger, mye naturlig lys og gjennomgående høy standard i moderne utførelse. 1. etasje: Vindfang med gang og garderobe. Stor og åpen stue og kjøkkenløsning med stue og spisestue, utgang frokostterrasse samt halvplan til hagestue med utgang hage. Hovedsoverom med walk-through garderobe til privat hovedbad. Ytterligere 2 soverom, dusjbad og romslig vaskerom. Garasje med sporstbod og teknisk rom.

  Standard
  Nyere, arkitekttegnet enebolig med særpreg og stilfulle, praktiske og moderne løsninger. Boligen er tegnet av sivilarkitekt Th Nordskog, har alt på en flate og er oppført i en spennende kombinasjon mur og isoblokk med mye bruk av glass, aluminium og sink samt store vindusflater og overlysvinduer for mye naturlig lys. Boligen har gjennomgående høy standard og lite bruksslitasje. Innvendige gulv har 1 stavs parkettgulv i stue og kjøkkenløsning samt soverommene. Forøvrig fliselagte gulv. Vegger og tak er pusset og malt med utstrakt bruk av downlights i innvendige tak. Kjøkken og stue har en nydelig åpen løsning med god spiseplass, romslig innredning, peisinnsats og halvplan til hagestuen som er innglasset og har utgang til hagen. Innredningen er av merket Poggenpohl i delikat og tidsriktig 2-farget design, tykk benkeplate og alt av hvitevarer integrert (Miele komfyr, oppvaskmaskin, vinskap, kaffemaskin, induksjonstopp, avtrekkshette og kjøl-/fryseskap). Hovedbadet er tilknyttet hovedsoverom med praktisk walk-through garderobe. Badet er fliselagt til tak, har dusjnisje, vegghengt toalett og servant. I tillegg er det komplett gjestebad med fliser til tak, dusjhjørne, servant og vegghengt toalett. Separat vaskerom med fliser på gulv, god skapinnredning med arbeidsbenk og opplegg for vaskemaskin. Boligen har en lys og åpen løsning med gjennomgående gang, midt i boligen med glassak og mye naturlig lys samt utgang til sol-, frokostterrasse og hage mot henholdsvis syd, vest og nord. Soverommene har dels faste innredninger, skap og senger fra Grindberg som kan medfølge mot pristillegg. Det er også god garderobeskap i henholdsvis hall og tilknyttet hovedsoverom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Ingen. Forhold som har fått TG3: Ingen. Etter at tilstandsrapporten (20.10.2022) forelå er det fremkommet følgende opplysninger: - Balansert ventilasjon er innstallert (2024). Ventilasjonsagregat er innstallert på loft. - Det har vært lekkasje i tak, våren 2023 i forbindelse med snøsmelting. Lekkasjen med følgeskader er utbedret (forsikringsskade).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken (Miele komfyr, oppvaskmaskin vinskap, kaffemaskin, induksjonstopp, avtrekkshette og kjøl-/fryseskap). Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Dobbel garasje (ca. 35 m2) med tilhørende teknisk rom og sporstbod på siden. Garasjen har støpt dekke og aluminiumsport med portåpner. I tillegg er det biloppstillingsplasser på egen grunn.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Radonmåling
  Eiendommen er oppgitt å ha radonsperre. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved kjøper som enda ikke har overtatt eiendommen. Selger har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   167 042,- (Omkostninger totalt)   6 167 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i beboelsesrom og våtrom. Vann/vann varmepumpe fra egen energibrønn (190m). Peisovn i stuen. Forøvrig eventuelt elektrisk.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  23205

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkl. vann, avløp, renovasjon og feiing.

  Formuesverdi primær
  658881

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  2371972

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3824/121/133: 16.07.2010 - Dokumentnr: 534461 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3824 Gnr:121 Bnr:128
  01.01.2020 - Dokumentnr: 818898 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0833 Gnr:121 Bnr:133


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 15.03.2012

  Vei, vann og avløp
  Privat adkomstvei (siste del av Åslandsreinane og stikkveg til eiendommen). Offentlig vann og kloakk.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert område. Plan for Dalen og Vistad vedtatt i kraft 15.03.2005. Formål: Boliger. Detaljreguleringsplan for Dalen er igangsatt (plan under arbeid). Boligområde, LNF område og restriksjonsområde untatt for rettsvirkning i.h.t. gjeldende kommuneplan. I.h.t. reguleringsopplysninger vedlagt i komplett salgsoppgave er deler av området rundt, som i dag er ubebygget, også avsatt til boligformål og det er mottatt nabovarsel for tomten mot øst. Mer informasjon ved henvendelse megler. Det er også innregulert ytterligere 2 boliger mot vest.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 000 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   167 042,- (Omkostninger totalt)   6 167 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  167042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Meglerprovisjon: 1% Digital annonsering: 9.400,- Tilrettelegging: kr. 5.450,- Grunnpakke: kr. 3.950,- Visninger: kr. 3.500,-

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev