aktiv-eiendomsmegling
Boligen har en fantastisk utsikt mot sjøen. Huset ligger mot vest og har ideelle solforhold

En attraktiv og meget romslig enebolig | Vestvendt med utsikt mot sjø | Dobbel garasje | Mulig å etablere utleie | Hage

 • 8 950 000
 • BRA 274 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING8 950 000
 • OMKOSTNINGER239 970
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER9 189 970
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 980
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 257 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT987 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 8 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  250,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  223 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 950 000,-))
  --------------------------------------------------------
  239 970,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 189 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse underetasje

Åskanten 8, Viken

 • Underetasje:
  Består av: Entré, 3 soverom, kjølerom, peisstue, trappekott, og et bad med badstue fra 2001.

  Det er hovedinngang i underetasjen. Entréen er romslig med god plass til oppbevaring av yttertøy. Her er det også varme i gulv. Det er praktisk med en ekstra sosial sone. Her har dere en stor peisstue med varme i gulv samt varmeeffektiv peis. Det ene soverommet er det mulig å gjøre om til et kjøkken som igjen gir mulighet for å lage en stor utleiedel. Ellers har etasjen idag, soverom med god plass til dobbeltseng samt større garderobeløsninger, et flislagt bad med boblebad og funksjonell badstue, kjølerom, og trappekott. Gode vindusflater slipper inn godt med lys, som igjen skaper en lys atmosfære i hele underetasjen. ved inngangsparti er det bod hvor det er lagt inn vann ( kaldt og varmtvann)

  Huset har mange alternative løsninger. Dersom man fjerner vegg mellom bod nede og kontoret kan man etablere kjøkken. Se vedlagt alternativ planskiss for en eventuell utleiemuliget. Søknader/godkjenninger må eier selv besørge.

  1. etasje:
  Består av: Entré med adkomst fra en stor markterrasse, vaskerom, kjøkken fra 2001, spisestue med adkomst til en vestvendt balkong med utsikt mot sjøen, stue, hall, bad fra 2014, hovedsoverom som også har adkomst til balkong, samt et stort loft (det er lagt ut plater)

  Nylige oppgraderinger:
  Det er montert led-lys i tak på kjøkken, bad, stue og soverom med fjernkontroll.
  Montert varmepumpe i stue
  Nye gulv på kjøkken, stue og soverom.
  Det er satt opp ny parabol antenne samt dratt inn kabel på stue, kjøkken og peisstue.
  Det er lagt inn fiber (telenor)
  Pipe ble sist feiet 17.08.2021 av Moss brann og redning
  Varmtvannsbereder fra 2020

  Hovedinngangen i 1.etasje leder inn til en entré av god størrelse som igjen fører til vaskerommet og kjøkkenet. Huseby kjøkken med profilerte fronter på skuffer og skapdører. Her er det rikelig med skap- og benkeplass og er videre plass til en mindre spisegruppe. Det finnes et stort praktisk kjølerom rett ved vaskerommet Fra spisestuen er det utgang mot en delvis innglasset balkong. Stuen er meget romslig med store vindusposter og flott utsikt. Hovedsoverommet har et eget garderoberom med utgang til balkong, samt et flott flislagt bad. Balkongen er på ca 50 kvm, og har utsikt mot sjøen med supre solforhold.

  Uteområde:
  Stor veranda bak huset med utepeis og dukkestue med innlagt strøm. Både hage, ute stue og terrasse har flott belysning samt spotter i tak.
  Hagen er lettstelt med fine kanter med runde stener mot gårdsplass. Hagen er inngjerdet, fint om man har småbarn.
  ...............................................................................................................................................................................................................................................
  Oppsummering av tilstandsgrader. Konferer gjerne med megler dersom det er spørsmål rundt dette. Se tilstandsrapport for en mer detaljert beskrivelse av tilstandsgradene.

  TG2: Bad 1. etasje. Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system.

  TG2: Bad underetasje. Det er foretatt hulltaking i bod og utført fuktmåling med egnet instrument, i tilstøtende rom til våtsone (badekar). Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Mangler ventilasjonsspalte dørterksel.

  Badet har fått TG2 bl.a. fordi det ikke er kursoversikt for rør-i-rør-system. Fordelerstamme for rør-i-rør-systemet er plassert i bod uten mulighet for sikker avrenning til sluk. Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. Det er ikke observert synlige skader, men membransystem på vegger/ gulv er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Avløpsrør fra byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. TG2: Vaskerom 1. etasje

  Vaskerommet har fått TG2 fordi vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Det er ikke mulig på forsvarlig måte å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt. Hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom er ikke mulig grunnet inventar/ yttervegg. TG2 er satt for å belyse risiko. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av innredning. Sluk og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.

  TG2: Kjøkken
  Kjøkkenet har fått TG2 fordi vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.

  TG2: Kjølerom
  Kjølerommet har fått TG2 fordi det er fuktmerker rundt lufteventil, kjøleaggregat og stedvis i himling. Kan skyldes kondens.
  Ytterligere undersøkelser anbefales.

  TG2: Etasjeskiller
  Det er mindre skjevheter i stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 15mm. Det er målt fra yttervegg mot terrasse. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

  TG2: Tekniske anlegg, VVS anlegg
  TG2 er valgt på vannrør og avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Restlevetiden er usikker.

  TG2: Elektrisk anlegg.
  Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.

  TG2: Dører og vinduer.
  Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Til opplysning er vinduer overflatebehandlet innvendig i år 2020.

  TG2: Balkonger, terrasser, veranda.
  Dør fra omkledningsrom til veranda går tregt. Restlevetid er begrenset/ usikker.

  TG2: Grunnmur.
  Riss observert i mur på endevegg mot garasje. Mest trolig ikke gjennomgående i muren uten at det kan sies med sikkerhet.

  TG2: Drenering.
  Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

  TG2: Stikkledninger og tanker.

  Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.
  Redusert/usikker restlevetid.
 • Åskanten 8 ligger i det vakre området like ved Fuglevik Båthavn. Boligen har umiddelbar nærhet til badestrender, hvor man kan nyte en fantastisk utsikt og solnedgang mot vest.

  Lekre herregårdslandskap og kyster gir turmuligheter til lands og til vanns. Kilometerlange turer kan tas ved blomsterstien og kyststien. Kyststien følger kysten fra grensen til Råde, ut rundt Larkollen og inn til Moss. Her går det også flere stier som kalles Blomsterstien. Tilsammen utgjør disse stiene 60km med rålekker natur.

  Kun 4 minutters gangavstand unna finner man Fuglevik Camping, som tilbyr flotte camping muligheter rett ved Fuglevikstranda. 4 km unna har du en av Norges flotteste golfbaner, Evje Golfpark, perfekt golfentusiastger eller deg som vil prøve deg på en ny hobby! Her er det også fine områder for tur øamg Evjesund og Kajalunden.

  På 10-15 minutter med bil kan du finne et rikt utvalg av butikker og servicetibud som handelsområdet i Varnaveien med Rygge storsenter, Mosseporten senter og Moss sentrum. Det er også enkel adkomst til E6 fører deg til Oslo og eller Sverige på 45 minutter hver retning.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagt kartkisse på FINN. Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under visning. Godt med plasser til bil langs vei.
  Velkommen til visning!
 • Enebolig med garasje, terrasser og hage beliggende på Fuglevik/ Dilling. Enebolig på 1 etasje og underetasje. Fra vei er det adkomst til innkjørsel,
  gårdsplass og inngangspartiet. Tomten ligger i ett flatt/ skrånende terreng med adkomst fra Åskanten. Eiendommen ligger i nærheten av sjøen med
  trehusbebyggelse fra varierende årstall.

  Selveier med adkomst fra inngangspartiet i underetasje. Egen inngang til 1. etasje. Boligen er oppgradert i år 2001 med stedvis oppgraderinger
  senere- og i år 2021. I kjellerstuen og gang er det ildsted. I stuen er det ildsted. Fra spisestuen er det utgang til vestvendt veranda på ca. 50m2 som
  vender mot sjøen. Fra omkledningsrom er det utgang til vestvendt veranda. Fra yttergang i 1. etasje er det utgang til østvendt terrasse på ca. 80m2
  med adkomst til garasje/ hems, lekestue og hage/ eiendommen. Tomten er inngjerdet med port, opparbeidet med belegningsstein på gårdsplass.
  Flaggstang, skiferheller, hekk, busker, plen og beplantning. Parkering i garasje eller biloppstillingsplasser på eiendommen.

  Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Yttervegger har stående og liggende
  trekledning og pusset mur på fasaden. Grunnmur i lettklinkerbetong. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er glassért takstein fra 2001.
  Det er foretatt 73 mm hulltaking i bod ved trapp mot yttervegg. Det er utført fuktmåling med egnet instrument i utlektet kjellervegg. Det ble ikke registert forhøyede verdier.

  Garasje: Støpt plate på mark. Yttervegger har liggende trekledning på fasaden. Pulttak. Glassert takstein.
 • Totalt areal:
  Bruksareal: 274 kvm
  Primærrom: 257 kvm

  1. etasje:
  Bruksareal: 142 kvm
  Primærrom: 138 kvm.
  Følgende rom inngår i primærareal i 1. etasje: Yttergang, trapp, gang, stue/spisestue, kjøkken, bad, soverom, og omkledningsrom.
  Sekundærrom: 4 kvm består av kjølerom

  Underetasje:
  Bruksareal: 132 kvm
  Primærrom: 119 kvm.
  Følgende rom inngår i primærareal i underetasje: Entré, hall/ trapp/ gang, peisestue, bad/ badstue, 2 soverom+bibliotek
  Sekundærrom: 13 kvm og består av 2 boder.

  Boligen disponerer også en dobbel garasje på 28 kvm (sekundærrom)
  Garasje har ikke fullt målbart areal grunnet skråtak. Gulvareal på 33 kvm og hems 14 kvm.

  Vestvendt veranda på ca 50 kvm. Østvendt markterrasse på ca 84 kvm. Lekestue med innlagt strøm på 4 kvm.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming er elektrisitet og vedfyring i begge etasjer.
  Det er luft til luft varmepumpe i begge etasjer, samt gulvvarme i bad, vaskerom, kjellerstue, hall/gang, kjøkken, og gang i 1. etasje.
 • En flott hage med flaggstang, skiferheller, hekk, busker, plen og beplantning. Tomten ligger i ett flatt/ skrånende terreng med adkomst fra Åskanten og er inngjerdet med port, opparbeidet med belegningsstein på gårdsplass.
 • Parkering i dobbel garasje med elektrisk leddport og belysning. Garasjen er på ca 28 kvm. Det er videre biloppstillingsplasser på eiendommen. Eier opplyser at det er plass til 3 biler ved innkjøringen. Godt med lagring på hems.
 • Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.
  Privat vei ved innkjøring til garasje
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 480 910 per 28.10.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 331 275 per 28.10.21
 • Kr. 13 824 pr. år
  Årsprognose for 2022
  De kommunale avgiftene inkluderer: eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgenyr, og feie og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Man må påregne utgifter til strøm og villa/ innboforsikring i tillegg til kommunaleavgifter/eiendomsskatt.
 • Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

  Det det ble søkt om ferdigattest gjensto det kun mindre arbeider. Søknaden ble henlagt uten ferdigattest. Huset har vært brukt til bolig siden 1980. Arbeidet antas å være utført idag. Det har kun blitt bygget på en veranda etter 1980 og dette arbeidet er registert hos kommunen.

  1. Garasje skal kles med tennvernende kledning.
  2. Vaskerom, badstue, wc i kjeller ikke ferdig.
  3. Kjellervinduer ikke ferdig innpusset.
  4. Ventilasjonsanlegget ikke ferdig fra bad og wc.
  5. Utvendig trapp kjøkkeninngang mangler.
 • Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

  Det er luftutskiftningsvifter i underetasjen. Det er ikke foretatt måling av radon i huset, men tidligere eier har allikevel installert dette.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • En servitutt er en rettighet/forpliktelse eller bestemmelse. Denne kan være både positiv og negativ. Bestemmelsen innskrenker en eiers rett til å fritt bestemme over egen eiendom. F.eks en nabo som gir en annen nabo rett til å kjøre over sin eiendom. En servitutt etableres i all hovedsak ved inngåelse av en avtale, enten skriftlig eller muntlig, mellom de berørte partene, men den kan også være etablert på andre måter.

  På denne eiendommen er følgende er tinglyst på eiendommen:

  1980/10034-2/87 Bestemmelse om bebyggelse. 23.12.1980
  Forbud om generende virksomhet. Handel og industriell virksomhet. Hus på feltet har også lov til legge ledninger i tomten etter godkjente planer. Det har også kommunen.
 • Eiendommen er regulert til boligformål.

  Kommuneplaner:
  Id KP_3002
  Navn Kommuneplanens arealdel 2021 -2032
  Plantype Kommuneplanens arealdel
  Status Endelig vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 24.03.2021
  Delarealer deareal 987 m
  Arealbvruk Boligbebyggelse, Nåværende Områdenavn Bolig

  Reguleringsplaner:
  Id M37
  Navn Fuglevikåsen
  Plantype Eldre reguleringsplan
  Status Endelig Vedtatt arealplan
  Ikrafttredelse 28.03.1983
 • Gnr. 187 Bnr. 79 i Moss kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Birger Baastad
  Karin Mathisen
Marius Wang

Megler

Marius Wang

46 82 88 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev