aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til hyggelige Pettersvollen 8 A
Velkommen til hyggelige Pettersvollen 8 A

DRAMMEN Pettersvollen 8A

Konnerud - 3 roms endeleilighet med trappefri adkomst på hyggelige Pettersvollen - Solrik balkong - Garasjeplass

 • kr 3 200 000
 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 16 824
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 586 777
 • EierformAndel
 • Byggeår1985
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Andel fellesgjeldkr 369 953
 • Felleskostnaderkr 5 677
 • Tomt8 883 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000 (Prisantydning) 369 953 (Andel av fellesgjeld)   3 569 953 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 992 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 824 (Omkostninger totalt)   3 586 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Pettersvollen 8a_2D
Koselig leilighet med trappefri adkomst. Fin og luftig planløsning. Leiligheten inneh. Entrè, gang, lys stue/spisestue med utgang til overbygget terrasse med ny motordrevet markise, romslig bad, kjøkken med god spiseplass. 2 gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Leiligheten innehar en enkel standard og overflateoppussing må påregnes. Sentralt og fint beliggende på Konnerud rett ved Konnerudsenteret. Her er det bl.a. både Meny og Kiwi butikk, treningssenter , apotek, bank og mange andre tilbud. Kort vei til bussholdeplass med god busskommunikasjon til sentrum. Gangavstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Nært til Konnerud skistadion som er et supert utgangspunkt for flotte turer innover marka både sommer og vinter. Her er det også lysløype og rulleskibane.
Store grøntområder rundt bebyggelsen

Pettersvollen 8A, Viken

 • Tomt
  8883m²

  Beskrivelse av tomt
  Pen opparbeidet felles tomt på 8883 kvm

  Beliggenhet
  Sentralt og fint beliggende på Konnerud rett ved Konnerudsenteret. Her er det bl.a. både Meny og Kiwi butikk, treningssenter, apotek, bank og mange andre tilbud. Kort vei til bussholdeplass med god busskommunikasjon til sentrum. Gangavstand til flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Nært til Konnerud skistadion som er et supert utgangspunkt for flotte turer innover marka både sommer og vinter. Her er det også lysløype og rulleskibane.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skole og barnehage.

  Skolekrets
  Konnerud skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til buss. 10 min med bil til sentrum og Drammen togstasjon.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt av taksmann Thomas Green for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1. Etasje og inneholder: Entré, gang, stue, kjøkken, bad , 2 soverom og bod. Utvendig sportsbod. Parkering i felles garasjeanlegg.

  Standard
  Koselig leilighet med trappefri adkomst. Fin og luftig planløsning. Leiligheten inneholder Entrè, gang, lys stue/spisestue med utgang til overbygget terrasse med ny motordrevet markise, romslig bad med varmekabler, dusj med plassbesparende dører, innredning med servant, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med god spiseplass. Store vindusflater gir godt med dagslys. 2 gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Leiligheten innehar en enkel standard og overflateoppussing må påregnes.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altiboks TV

  Parkering
  I felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på taket av garasjeanlegget.

  Diverse
  Boligen holder innvendig en enkel standard, oppussing må påregnes.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000 (Prisantydning) 369 953 (Andel av fellesgjeld)   3 569 953 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 992 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 824 (Omkostninger totalt)   3 586 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming i form av panelovner og varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk 2022: 10.600 Kwh.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  873434

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3144362

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  24

  Part.obl.nr.
  952473697

  Felleskostnader pr. mnd.
  5677

  Andel fellesgjeld
  369953

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-30T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  17710

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Gåserud Borettslag

  Borettslagets org.nr
  952473697

  Gebyr forkjøpsrett
  6992

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12133955826, DNB Boligkreditt AS - ikke standard Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 31.08.2023: 4.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 36 Saldo per 31.08.2023: 11 735 205 Andel av saldo: 369 953 Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.06.2041 ) Flytende rente

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  Polisenr: 86240205

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000 (Prisantydning) 369 953 (Andel av fellesgjeld)   3 569 953 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 6 992 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 824 (Omkostninger totalt)   3 586 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  16824

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag er avtalt til kr. 39.000,-. Tilrettelegging kr. 11.900,- Oppgjørsgebyr kr 5.375,-. Markedsføring kr. 15.500,-. Visning kr. 2.900,-. (pr. visning). Alle beløp er inkl. mva.

Ole Anders Bjerkedok

Megler

Ole Anders Bjerkedok

48 26 27 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev