aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Trykk på 360-ikonet for å oppleve boligen virtuelt.
Trykk på 360-ikonet for å oppleve boligen virtuelt.

DRAMMEN Sagveien 12B

Pen og stor leilighet. 2 soverom. Bod m/vindu. Sentral. Kort vei Brakerøya stasjon.

 • kr 3 490 000
 • BRA 69 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 100 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 590 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1880
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Tomt302 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   100 292,- (Omkostninger totalt)   3 590 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Trykk på 360-ikonet for VR. Trapperom er fellesareal.
Velkommen til Sagveien 12B! - Pen og stor leilighet. - 2 soverom. - Bod med vindu. - Fin og sentrumsnær beliggenhet. - Det er gangavstand til Brakerøya jernbanestasjon. - CC-kjøpesenter sikrer et fint servicetilbud i nabolaget. - Nytt sykehus kommer også i området. - Det er flotte grøntarealer langs elvebredden med badestrand og koselige turveier m.m. - Virtuell visning: Trykk på 360 under nyttige lenker i annonsen -
Fint hovedsoverom m/skyvedørsgarderobe.

Sagveien 12B, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet i tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 69 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 69 kvm Entré, bad, stue, kjøkken, soverom, soverom 2.  Tomt
  302m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet uteareal/gårdsplass med belegningsstein og gjerde. Parkering i gate. Grunnmasser av leire. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser av takstmannen. Tomtearealet er basert på oppgitt areal i matrikkelopplysninger (offentlig eiendomsregister).

  Beliggenhet
  Fin og sentrumsnær beliggenhet. Det er gangavstand til CC-kjøpesenter, med vinmonopol, og Brakerøya jernbanestasjon. Nytt sykehus kommer også i området. Det er også kort vei til Drammen sentrum hvor det er et servicetilbud, samt et rikt kulturliv. Det er flotte grøntarealer langs elvebredden med badestrand og koselige turveier m.m. Vurderer du å flytte til Drammen? Mange som bor i Drammen pendler til Oslo og Kongsberg. Mange påpeker at Drammen de senere årene har hatt en rivende utvikling, selv om vi som har vokst opp her synes det alltid har vært fint å bo i byen vår Drammen. Spisestedene har fått seg et løft og det er mange aktiviteter å ta seg til. Test f.eks. Condelica som er konditori, café og restaurant. Evt. Tilskuddet Lille Ælling eller La Boulangerie. Vi har alpinløyper, trampolinepark, elvecruise, kino og Spiralen for å nevne noe. Om vinteren er det skøytebane på torget og skisprint har vært arrangert med stort hell. Om sommeren arrangeres det Elvefestival med en rekke artister og aktiviteter. Union Scene og Drammens teater byr på opplevelser gjennom hele året. Det er også et fint studentliv i Drammen med Universitetet i Sørøst Norge, Campus Drammen i spissen. Rekord Bar er populært for den som er glad i god drikke, hamburger, Shuffleboard, Flipperspill og gode venner. O'Learys og Skutebrygga er også populært. For den som er glad i god mat er Frukt og Grønt en populær restaurant. Friluftsmulighetene er mange. Drammensmarka har et svært godt løypenett og mange deltar på Topp7turen. Langs elva har vi sandstrender i sentrum hvor det er fint å bade. Rivaliseringen i fotball mellom Strømsgodset og Mjøndalen IF skaper engasjement og får utløp i Ælv Classico

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning. Se kart i annonse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Se nabolagsprofil på hjemmeside og områdebeskrivelse.

  Skolekrets
  Se kommunens hjemmesider.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er 2 min. gange til Solbakken busstopp. Linje 71 Drammen/Asker via Lierbyen, 72 Drammen/Lierskogen via Tranby og 139 Drammen/Åmot. Det er 9 min. gange til Brakerøya stasjon. Reisetid med toget fra Brakerøya stasjon: - Asker, 11 min. - Lysaker, 23 min. - Skøyen, 26 min. - Nationaltheatret, 30 min. - Oslo S, 34 min. - Oslo Lufthavn Gardermoen, 60 min. - Mjøndalen, 10 min. - Kongsberg, 47 min. Med bil tar det 55 min. til Sandefjord Lufthavn Torp og 65 min. til Oslo Lufthavn Gardermoen. Se mer på Brakars og Flytogets hjemmeside, samt på Google Maps. Minutter i cirkatall i annonse og salgsoppgave.

  Byggemåte
  Fin leilighet med sentral beliggenhet. Innvendig er leiligheten godt vedlikeholdt. Bygget er av eldre dato og trenger vedlikehold. Det pågår enkelte utv. vedlikeholdsarbeider. Utvendig. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Innvendig. Overflater gulv har parkett. Overflater vegger har malte flater. Himling har malte flater. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Det bemerkes at dette er en lukket konstruksjon, det er kun foretatt målinger av retthet. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig har boligen malte glatte dører. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport, datert 22.08.2023, av takstmann Thomas Bergodd for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Når kjøpte du eiendommen? År 2019 4 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Tilbakeslag i avløp i felles kjeller. Arbeid utført av: Ringerike septikk. 5 Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Svar: Ja Beskrivelse: Dette ble meg opplyst da jeg kjøpte. Det er flyttet taknedløpet lengre ut fra veggen slik at vannet da renner ut i gaten og ikke inn mot muren. 9 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: For lang tid tilbake observert skadedyr i felles kjeller. Skadedyrkontroll blir utfør/ fulgt opp to ganger pr år. 22 Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Svar: Ja Beskrivelse: Bod ute i gangen er ferdigstilt som soverom men mangler godkjennelse. Regnes derfor i dag som bod. 27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: Skadedyr i kjelleren som blir kontrollerte to ganger pr år av et komponent firma. Tilleggskommentar: Det er utført utbedring i forhold til vann og kloakk systemet i gaten. I denne forbindelsen endret vi vårt vann og avløpsystem, med å dele rørene ut til felle i gaten. Det vil si at 12a har et rør ut og 12 b har et rør ut. Ikke felles som tidligere. Sameie fikk tilbud om dette da kommunen utbedret gatens gamle rør.

  Innhold
  Entré, bad, stue, kjøkken, soverom, soverom 2. I tillegg er det en bod med adkomst fra felles trapperom på ca. 9 kvm. Det er en bod på loft og lagringsplasss i kjeller som eier dispknerer.

  Standard
  Annet: Leiligheten disponerer bod. Felles avfallsløsning. Integrerte hvitevarer medfølger. Frittstående hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale. Tv, vegglamper, taklamper montert med sukkerbit, kjøkkenhylle, bordbrikkeholder, speil(med unntak av bad), spisestueskap, medfølger ikke. Boligen er visningsvasket og vaskes lettere over til overtakelse. Støv og/eller merker etter oppheng av bilder mm må påregnes ved kjøp av bruktbolig. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått, tilstandsgrad, TG 2: Radon Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: ? Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak ? Det bør gjennomføres radonmålinger Innvendige dører Innvendig har boligen malte glatte dører. Vurdering av avvik: ? Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Konsekvens/tiltak ? Enkelte dører må justeres. Sanitærutstyr og innredning Rommet har hvit høyglans innredning med nedfelt servant,veggmontert toalett,dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Innhent dokumentasjon om mulig. Ventilasjon Det er mekanisk avtrekk. Vurdering av avvik: ? Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Elektrisk anlegg Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. Noe åpent og noe skjult el.anlegg, sikringsskap m/automatsikringer. Det er lagt inn fiber i leiligheten. 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei 2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? 2014 3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja 4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja. Eksisterer det samsvarserklæring? Nei. 5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei 6. Forekommer det at sikringene løses ut? Nei 7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei 8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank Nei 9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei 10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei 11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja 12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja Det foreligger ikke samsvarserklæring og det er ikke foretatt el.kontroll, det anbefales derfor utvidet el.kontroll Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått, tilstandsgrad, TG 3: Vannledninger Røropplegg av plast. Det er ikke rørskap i leiligheten. Det er ikke stoppekran i leiligheten. Vurdering av avvik: ? Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig. Konsekvens/tiltak ? Det er opplyst av eier om at det ikke er montert innvendig stoppekran på vann. Dette må etableres. Kostnadsestimat: Under 10 000. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått, tilstandsgrad ikke undersøkt, TGIU: Varmtvannstank Varmtvannstanken er på ca 120 liter. Denne er bygd inn i kjøkkeninnredningen, ikke tilgjengelig for befaring.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Selger har Altibox fra VikenFiber med uttak i stuen. Evt. tv/it skaffes og bekostes selv av den enkelte sameier.

  Parkering
  Gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   100 292,- (Omkostninger totalt)   3 590 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe. Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  921362

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3316901

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 30.12.2011 - Dokumentnr: 1093844 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 82/386 Dagens bruk er annerledes enn seksjoneringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Bygget er byggemeldt og det foreligger godkjente bygningstegninger. Dagens bruk avviker fra tegningene. Det er flere byggesaker på eiendommen. Bla: 1979 Fasadeendring. 1955 Innbygging av bad og klosetter. 2022 Søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Sagveien 12 i 3. etg. Seksjon 3. Se vedlegg inntatt i salgsoppgave, samt se kommuens hjemmesider Kommunen finner ikke midlertidig brukstillatelse og/eller ferdigattest i arkivene. Eiendommen er først registrert tatt i bruk 01.01.1880. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk.  Bygningsnummer: 158495457. Type: 122 - Tomannsbolig, horisontaldelt. Status: Tatt i bruk. Sefrak-bygning: Ja. Fredet: Nei. Bygningene i SEFRAK-registeret er i utgangspunktet ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registreringa fungerer mer som et varsel om at kommunen vurdere verneverdien før det eventuelt før det tillates å endre, flytte eller rive bygget. Dersom du har spørsmål til registreringene eller opplysningene om kulturminner som framkommer i rapportene kan du ta kontakt Drammen kommune.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bybebyggelse). Plan (vedtaksdato): Kommuneplan (5.10.2015). Areal: 301.67 kvm. Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Ukjent. Plan (vedtaksdato): Kommunedelplan - Kommunedelplan sentrum (30.5.2006). GJELDENDE REGULERING Ligger eiendommen i et regulert område? Nei. BEBYGGELSESPLAN Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei. REGULERING UNDER ARBEID Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei. PLANFORSLAG Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter melding til styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Grunnbeløpet pr. 01.05.2023 er kr. 118 620,-. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,00))   100 292,- (Omkostninger totalt)   3 590 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  100292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  17 500,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr  3 150, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedsføring, finn annonse, fotografering, plantegning, sikringspant, grunnbok, opplysninger fra kommunen, virtuell visning og kveldsvisning. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for utført arbeid med kr 3 000,- pr. time, begrenset oppad til til kr 17 500.  Alle beløp er inkl. mva. 

Aleksander Myrvold

Megler

Aleksander Myrvold

99 00 75 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev