aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Gautefallveien 1124F!
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Gautefallveien 1124F!

DRANGEDAL Gautefallveien 1124F

Totalrenovert fritidsleilighet ved Ski Lodge Gautefall. Alpinanlegg og skiløyper i umiddelbar nærhet!

 • kr 1 800 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 800 000
 • Omkostningerkr 58 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 858 042
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1978
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Tomt1 340 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Gautefallveien 1124F! Leiligheten inneholder: ? Stue/Kjøkken, gang, kontor, bad og soverom. Det medfølger også en praktisk skibod på ca. 5kvm. Vinterparadiset Gautefall er et av Telemarks største skisteder, og ligger sentralt i Sør-Norge, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Gautefall skisenter kan tilby flotte bakker, kafé, skiutleie og afterski. Like ved ligger hotellet, Ski Lodge Gautefall, som leiligheten ligger i tilknytning til. Utenfor hotellet ligger Gautefall Biathlon Skiarena, et helårs skianlegg. Flotte preparerte løyper ligger rett utenfor døra. Gautefall har en vakker natur, og det bugner av fine vann og flotte toppturer i området, noe som gjør stedet til en helårsdestinasjon. Ta kontakt for å avtale en hyggelig visning!

Gautefallveien 1124F, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsleilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 49 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 49 kvm Stue/kjøkken, gang, bad og 2 soverom. Arealet av disponibelt rom (kontor) er ca. 6,5 kvm, og er tatt med som primærrom.  Tomt
  1340m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet fellestomt, 1,340 m² ihht. eiendomsrapport fra Nordkart (oppdatert kopi av matrikkelen) mottatt fra Drangedal kommune. Grunneier: Olav Gautefald Varighet: 60 år Årlig grunnleie for gnr 44 Bnr. 302 satt til kr 32 000,-. Festeavgiften vil bli bli fordelt likt på de 24 seksjonene. Sameiet er ansvarlig for betaling av grunnleie, og denne seksjonens andel utgjør pr. 2022 kr 1 335,-. Festeavgiften reguleres hvert 10. år. Det foreligger utinglyst festekontrakt fra 09.12.1970 med varighet på 60 år. Festekontrakt er tinglyst på hovedbøl 09.12.1970, med dagboknr. 2424. Opprinnelig festeavtale for en del av av tomten tilknyttet gamle Gautefall Hotell. Festekontrakten kan ikke sies opp dersom den er pantsatt til rettighetshaver: distriktenses utbyggsfond. Festekontrakten kan ei heller utløpe uten Utbyggsfondets samtykke, selv om kortere festetid er avtalt

  Beliggenhet
  Sentralt beliggende fjellsuite på 48 kvm i 2.etasje, ved Ski Lodge Gautefall. Gangavstand til alle Gautefalls fasiliteter. Vinterparadiset Gautefall er et av Telemarks største skisteder, og ligger sentralt i Sør-Norge, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Midt på Gautefallheia ligger Gautefall skisenter som kan tilby flotte bakker, kafé, skiutleie og afterski. Anlegget har blitt oppgradert de siste årene med moderne ekspressheis med 6 stoler, og i dag består anlegget av 14 nedfarter, 2 stolheiser og 3 skitrekk. Like ved finner vi også hotellet på Gautefall, Ski Lodge Gautefall, som åpnet dørene i 2015. Her ligger leiligheten som nå selges. På hotellet finner du også blant annet lounge/bar, buffet restaurant og lekerom for barn. Utenfor hotellet ligger Gautefall Biathlon Skiarena, et helårs skianlegg. Flotte preparerte løyper ligger rett utenfor døra! Gautefall har en vakker natur, og det bugner av fine vann og flotte toppturer i området. Dette gjør stedet til en fin helårsdestinasjon, som er like flott sommer som vinter. Man kan blant annet ta turen til Jørundskarsvåene eller "Himmelriket". Dette er et helt spesielt område, som består av glattskurte fjell som ble skapt av isbreen ved forrige istid. Dette er Drangedals desidert mest populære tur, og man kan starte på turen fra hotellet. Det er ca. 15 - 20 minutter til Treungen med butikker, kafé, bank og lignende. I Treungen ligger også Telemarks nest største innsjø, Nisser, som har mange fine sandstrender. I nærheten finner man også Jettegrytene, som er et slags naturlig badeland bestående av glattslipte fjell. Her finnes fosser og kulper, sklier og basseng, og er en flott opplevelse. Til Drangedal sentrum er det ca. 30 minutter, og her finner man dagligvareforretning, vinmonopol osv. Gautefallheia ligger i overkant av 1 time i fra Grenland og Langesund, og ca. 2 timer fra Kristiansand.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Området består av hovedsakelig hotell, hytter og fritidsleiligheter

  Byggemåte
  Malte trevinduer med to lags glass. Balkongdør av tré med innsatt isolérglass. Terrasse dekke av impregnert trelast. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø Takst AS, datert 15.08.2023. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: ? Stue/Kjøkken, gang, kontor, bad og soverom.

  Standard
  Lekker fjellsuite i 2.etasje, ved Ski Lodge Gautefall. Leiligheten tilhører et leilighetskompleks på 10 leiligheter. Gjennomgående lekker leilighet med åpen kjøkken- og stueløsning. Fra stue er det utgang til sør-øst vendt terrasse. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten. Det er LED downlights i himling. Kjøkkeninnredning med beige, profilerte fronter, integrert komfyr og platetopp. Flott bad med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med hvite fronter og heldekkende hvit servant, samt toalett i hvitt porselen. Moderne firkantet dusjhjørne av klarglass. Leiligheten inneholder 1 soverom. Nåværende eier har benyttet kontor som ekstra soverom. Rommet mangler rømningsvei og har for liten dagslysflate for rom til varig opphold, og kan dermed ikke godkjennes som soverom. Det medfølger også en praktisk skibod på ca. 5kvm. Denne ligger sør i bygget. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Varmtvannsbereder: Berederen er bygget inn i hjørne og er utilgjengelig for inspeksjon og ettersyn. Berederen er tilgjengelig ved å demontere benkeplate. Tiltak: Berederen bør være tilgjengelig for inspeksjon.   Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø Takst AS, datert 15.08.2023. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har ikke fast p-plass, men kan benytte seg av hotellets fellesparkering.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Panelovner og varmekabler.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7551

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Andre utgifter
  Brøyting/strøing/parkering: kr 3000,- pr.år Tv/internett: kr 649,- pr.mnd (Altibox) Festeavgift ca. kr 1.335,- pr.år

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 05.01.1987 - Dokumentnr: 20 - Erklæring/avtale Gjelder feste AVTALE MED GAUATEFALL ALPINSENTER AS OM TILKOBLING AV KLOAKK- AVLØPET TIL HOTELLETS RENSEANLEGG MOT NOK 38000 I ÅRLIG AVG Overført fra: Knr:3815 Gnr:44 Bnr:302 F Gjelder denne registerenheten med flere Rett til å benytte hotellets avløpsystem mot en avgift. 14.09.2016 - Dokumentnr: 834965 - Erklæring/avtale Gjelder feste Rettighetshaver: Gautefall Alpineiendom AS Org.nr: 997 596 307 Tidsubegrenset avtale om utleie minimum 50% av året Gjelder denne registerenheten med flere Dokumentnr: 904398 - Erklæring/avtale DIVERSE SERVITUTTER - UFULLSTENDIG SPESIFISERT OVERFØRT FRA HOVEDBØLET (MFL) - KAN INNEHOLDE PENGEHEFTELSER. Overført fra: Knr:3815 Gnr:44 Bnr:302 Gjelder denne registerenheten med flere Erklæring/avtale DIVERSE SERVITUTTER - UFULLSTENDIG SPESIFISERT OVERFØRT FRA HOVEDBØLET (MFL) - KAN INNEHOLDE PENGEHEFTELSER. Denne merknaden henviser ikke til en spesiell heftelse eller rettighet. Det er en "sekkepost" med tinglyste merknader som ligger på hovedbølet, gnr. 44, bnr. 302. Merknaden kan teoretisk inneholde bestemmelser av betydning for denne eiendom, dog er dette helt usannsynlig. Merknaden vil ikke bli slettet, og kjøpers eventuelle lånegiver vil få prioritet bak denne. Grunnboken til hovedbølet, gnr. 44, bnr. 302 er ikke gjennomgått, disse tinglyste bestemmelser er ikke bestilt. 09.12.1970 - Dokumentnr: 2424 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 60 år ÅRLIG AVGIFT NOK 5,000 BESTEMMELSER OM FORLENGELSE LEIEN KAN REGULERES KONTRAKTEN KAN IKKE SIES OPP SÅ LENGE DEN ER PANTSATT TIL RETTIGHETSHAVER: DISTRIKTENES UTBYGGINGSFOND MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.2012 - Dokumentnr: 291618 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/12 05.05.2020 - Dokumentnr: 2411818 - Reseksjonering Snr: 6 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/24 Vederlag: NOK 0 Omsetningstype: Uoppgitt Deling av seksjon Endring av sameiebrøk

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 03.05.2023. Det foreligger godkjente byggetegninger fra Drangedal kommune som stemmer med dagens bruk. Tegninger fra kommunen, samsvarer med tegningsvedlegg i seksjonering.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for del av Gautefallheia, gnr. 44, bnr. 1, 2, 19 m. fl. på Gautefall. Reguleringsformål for eiendommen er hotell. Området omfattes av kommunedelplan for Gautefall, hvor eiendommen er avsatt til næring. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Drangedal, hvor eiendommen er markert som LNRF "areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag". Reguleringsplanen inngår i Kommuneplanens arealdel, og skal fortsatt gjelde. Kopi av reguleringskart og bestemmelser ligger som vedlegg til salgsoppgave.

  Adgang til utleie
  Skisenteret vil disponere leilighetene for utleie, når leilighetseierene selv ikke benytter leiligheten. Leiligheten har utleieklausul der leiligheten skal være tilgjengelig for utleie minimum 50% av året. Leiligheten kan også leies ut gjennom hele året. Eier av fritidsbolig velger selv når leiligheten er tilgjengelig for utleie. Ved eget bruk, logger eier inn og booker leiligheten til eget bruk. Ved utleie vil 70% av leieinntekter gå til eier, de resterende 30% går til hotellet. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Slike tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. Det er ikke foretatt radonmålinger i leiligheten og kjøper må påregne seg kostnader rundt dette. Ifølge kart på geo.ngu.no er radon aktsomheten i dette området merket som moderat til lav.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 800 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 800 000,00))   58 042,- (Omkostninger totalt)   1 858 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  58042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Jon Reidar Haugland

Megler

Jon Reidar Haugland

47 71 51 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev