aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Mjelkåsveien 15B!

DRANGEDAL Mjelkåsveien 15B

Leilighet med gode solforhold og garasjeplass!

 • kr 690 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 690 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 770 505
 • EierformAndel
 • Byggeår1 988
 • Soverom2
 • ArealP-rom 75 m²
 • Andel fellesgjeldkr 70 673
 • Felleskostnaderkr 5 872
 • Tomt2 370 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 690 000 (Prisantydning) 70 673 (Andel av fellesgjeld)   760 673 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   770 505 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Mjelkåsveien 15B! Leiligheten ligger i Mjelkåsen i Drangedal kommune, med gåavstand til Drangedal 10-årige skole. Eiendommen ligger også i kort avstand fra Drangedal sentrum med dagligvareforretninger, togforbindelse til Oslo og Kristiansand, butikker og ikke minst fine bademuligheter i Drangedals største innsjø - Toke. Toke er en perle med sine utallige øyer og bukter, og en strandlinje på 160 km. Leilighet går beliggende i 2. etasje og består av stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Det medfølger i tillegg garasjeplass i felles garasjeanlegg rett utenfor leiligheten.

Mjelkåsveien 15B, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 83 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 75 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Vindfang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.  Tomt
  2370m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet fellestomt i borettslaget. Gruset adkomst til leiligheter i 1 og 2. etasje, samt til felles garasje. Resterende tomt er naturtomt med fjellknauser, trær og buskvekster.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i Mjelkåsen i Drangedal kommune, med gåavstand til Drangedal 10-årige skole. Eiendommen ligger også i kort avstand fra Drangedal sentrum med dagligvareforretninger, togforbindelse til Oslo og Kristiansand, butikker og ikke minst fine bademuligheter i Drangedals største innsjø - Toke. Toke er en perle med sine utallige øyer og bukter, og en strandlinje på 160 km. Det er et unikt område for bade- og båtliv, samt fine turmuligheter med småbåter og nydelige forhold for kano og kajakk. For den fiskeinteresserte byr også Toke på rikelig med røye, ørret, abbor og sik. Til vinterparadiset Gautefall, med alpinanlegg og skiløyper, er det ca. 30 minutter med bil. Gautefall skisenter kan tilby flotte bakker, kafé, skiutleie og afterski. På Gautefall finner man også Gautefall Biathlon Skiarena med fine langrennsløyper. I 2015 åpnet Ski Lodge Gautefall. Her finner man blant annet lounge/bar, buffet restaurant og lekerom for barn.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

  Barnehage/skole/fritid
  Heirekshaug barnehage

  Skolekrets
  Drangedal 10-årige skole.

  Byggemåte
  Grunn av synlig grunnfjell og spredte løsmasser. Taket er tekket med takstein av betong og har underliggende lekter og bordtak av tré. Taket er lagt nytt i 2020. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål. Beslag ble skiftet ifm omlegging av tak i 2020. Veggkonstruksjon av bindingsverk av tré med stående bordkledning. Tak av takstoler med lastoverføring på yttervegger. Malte trevinduer med to lags glass. Malt hovedytterdør av tré. Balkongdør av tré med innsatt isolérglass. Malt ytterdør av tré i bod. Terrasse av impregnert trelast.

  Innhold
  Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Det medfølger i tillegg garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Standard
  Leilighet over 1 plan, beliggende i Mjelkåsen i Drangedal kommune. Leiligheten er beliggende i 2. etasje og består av stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Det medfølger i tillegg garasjeplass i felles garasjeanlegg rett utenfor leiligheten. Romslig stue med utgang til vest-vendt terrasse med gode solforhold. Stue- og kjøkken er utformet i L-form. Eldre kjøkken med glatte, dekormalte fronter, og plass til spisegruppe. Fra kjøkken er det adkomst til romslig bod. Boden har i tillegg utvendig adkomst. Leiligheten inneholder 2 dobbeltrom. Eldre bad med hvit innredning og heldekkende hvit servant. Badet inneholder også dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsvegger av våtromspanel, belegg på gulv med varmekabler. Det er glippe mellom belegg på gulv. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2 og TG3: Forhold som har fått TG3 (store eller alvorlige avvik, som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid): - Våtron generelt: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik som kan kreve tiltak): UTVENDIG: - Vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Tiltak: Vinduer må justeres. Det bør planlegges å skifte vinduer. - Dører: Dørhåndtak på terrassedør og i bod er litt vanskelig å åpne/lukke. Tiltak: Dørhåndtak bør justeres/skiftes. INNVENDIG: - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Overflater og innredning, kjøkken: Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken. Tiltak: Det er påregnelig med utskiftning/utbedringer av kjøkkeninnredningen. - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Tiltak: Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Forhold som har fått TG2 (mindre avvik, som ikke som ikke krever umiddelbare tiltak): - Varmtvannstank: ? Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø Takst AS ved Kevin Hunter Nielsen, datert: 28.04.2023 Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Canal Digital

  Parkering
  Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  690 000 (Prisantydning) 70 673 (Andel av fellesgjeld)   760 673 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   770 505 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Mulighet for å installere vedovn.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  476318

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1714745

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring, innbo forsikring og om ønskelig: abonnement til tv og internett.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3569

  Part.obl.nr.
  944784020

  Felleskostnader pr. mnd.
  5872

  Andel fellesgjeld
  70673

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-03T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget kan endre felleskostnader med en måneds skriftlig varsel.

  Avdrag fellesgjeld
  293

  Rentekostnad fellesgjeld
  268

  Andel fellesformue
  180085

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Mjelkåsveien Borettslag;

  Borettslagets org.nr
  944784020

  Om borettslaget
  Borettslaget er tilknyttet Porsgrunn Bamble Borgestad boligbyggelag, og består av 8 leiligheter. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Andelseierne i borettslaget og dernest andelseierens slekninger i rett opp- eller nedstingende linje har forkjøpsrett. Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Kontakt megler for mer utfyllende informasjon.

  Styregodkjennelse
  Ny eier må godkjennes av styret i borettslaget. Borettslaget kan ikke nekte godkjennelse uten saklig grunn. Borettslaget skal nekte godkjennelse av ny eier dersom det er i strid med punkt 2 i vedtektene: - Bare fysiske personer kan være andelseier i borettslaget. Ingen kan eie mer enn 1 andel. - Stat,fylkeskommune eller kommune kan til sammen eie inntil 10% av andelene i borettslaget.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Kr 5 872 ,- pr mnd som dekker renter og avdrag på felleslån, kommunale skatter og avgifter, forsikring av bygning, utvendig vedlikehold og forretningsførsel KBBL. LÅNEBETINGELSER FELLESGJELD: Lånet innfris : 31.03.2038 Rentesats : 4,65 % pr 04.05.2023 Långiver : DNB Renter og avdrag pr.mnd utgjør henholdsvis ca. kr 268 ,- og kr 293,- Resterende er driftsutgifter på 5 311,- Tilsammen er det 5 872,- i månedlig felleskostnader. Kjøper og evt. medeiere må ha hvert sitt medlemskap i PBBL: Innmeldingsavgift kr. 500.- pr. medlemskap. Årskontingent utjgør kr. 200,- pr. år. Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseierunnlater å betale sine felleskostnader

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003215496

  Vedtekter/husordensregler
  - Klesvask må ikke henge ute på helldigdager, eller den 1. og 17. mai. Det er ikke tillatt å riste, lufte eller banke tepper o.l. på verandaer eller gjennom vinduer. - Fett må ikke tømmes i vasker eller sluk. - Ikke kast mat til fugler, det trekker rotter og mus til husene. - Lagring av campingvogner/båter må avtales med styret i borettslaget. - Beboerne må vise gjensidig hensynsfullhet. Naboer må ikke forstyrre hverandre med unødig bråk, og vise særlig hensyn mellom kl. 23:00 og 06:00, Gi beskjed til naboer dersom det antas å bli unødig støy i en periode.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  - Felles hagearel skal borettshaveren være med på å holde i orden. Dette skjer ved oppsatte dugnader av styret i brl. - Borettshaverne plikter å holde området rundt dsøppeldunker rent og ryddig.

  Dyrehold
  Husdyrhold er ikke illatt uten skriftelig samtykke fra styret i borettslaget. Styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder husdyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen, datert 02.11.1988. Det er i denne anmerket følgende mangler: - Lydgjennomgangen mellom leilighetene må forbedres. Det er uvisst om anmerkningene er utbedret. Nåværende eier opplyser om at beboere i 1. etasje, kan høre skritt fra 2. etasje. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Det foreligger godkjente byggetegninger, dater: 26.02.1987. Tegningene stemmer ikke med dagens løsning: - Leiligheten er speilvendt. - Sport- og matbod på tegninger er slått sammen til en større bod, samt utvidet mot vindfang. - Byggetegninger viser vindfang med adkomst til gang. Dagens løsning er vindfang og gang slått sammen til en stor gang. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann- og avløp. Avkjøring fra offentlig vei, inn på felles tomt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av "reguleringsplan for Mjelkåsen Vest". Reguleringsformål er bolig. Eiendommen omfttes også av "Kommuneplan for Drangedal", og er merket som boligbebyggelse. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Planområdet vest og nord for eiendommen er regulert til anlegg for lek. Dette området er i overkant av 16 mål og blir flittig benyttet av barn i området. Planområdet sør for eiendommen er regulert til forretning. Planområdet ca. 30 meter sør for eiendommen er regulert til 10 boligtomter. Dette området er ikke bebygd, og ny eier må påregne seg byggearbeider i fremtiden. Rett utenfor østre hjørne av eiendommen, er et lite område, ca. 20 kvm, regulert til kommunalteknisk virksomhet. Planområdet øst for eiendommmen er regulert til kjørevei.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  690 000 (Prisantydning) 70 673 (Andel av fellesgjeld)   760 673 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   770 505 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr  ,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Eileen Johnsen

Megler

Eileen Johnsen

94 08 40 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev