aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stemmenveien 33A!
Velkommen til Stemmenveien 33A!

DRANGEDAL Stemmenveien 33A

Praktisk og lettstelt selveierleilighet med sentral beliggenhet og flott utsikt!

 • kr 875 000
 • BRA 55 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 875 000
 • Omkostningerkr 34 912
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 909 912
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1893
 • Soverom1
 • ArealP-rom 55 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt1 894 m²
 • Eierform tomt -
 • 875 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  21 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 875 000))

  34 912 (Omkostninger totalt)

  909 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje Plantegning
Velkommen til Stemmenveien 33A! En selveierleilighet med sentral beliggenhet og flott utsikt. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder: Gang, Stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Stemmenveien 33A ligger i Drangedal sentrum med kort avstand til dagligvareforretninger, togforbindelse til Oslo og Kristiansand, butikker og ikke minst fine bademuligheter i Drangedals største innsjø - Toke. Bygget ble ombygd til leiligheter i 2011, og i 2022 ble de seksjonert. Det er lagt nye gulv, malt opp og installert nye hvitevarer siste året. Leiligheten fremstår lys og fin. Det er en romslig felles festettomt. Ta kontakt for å avtale en hyggelig visning!

Stemmenveien 33A, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet A
  Bruksareal
  1. etasje: 55 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 55 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang , Bad/vaskerom , Stue , Kjøkken ,Soverom  Tomt
  1894m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesfestet tomt på 1894 kvm i følge matrikkelbrev fra Drangedal kommune. Gruset adkomst fra nord. Tomten er skrående naturtomt, området øst for boligbygget, samt parkering er planert. Leiligheten har fint utsyn mot sørøst. Deler av tomt er veigrunn, ca. 50 kvm. Grunneier: Opplysningsvesenets fond Festeavgift kr: 2420,- Denne vil bli regulert når sameiet overtar festeretten. Reguleres: Hvert 25. år etter konsumprisindeks. Varighet: 99.år fra 1.7.1951 til 2050.

  Beliggenhet
  Leiligheten har umiddelbar nærhet til Toke, ca. 30 meter til strandlinje. Badestrand og lekeplass i kortavstand fra eiendommen, ca. 200 meter. Leiligheten ligger i Drangedal sentrum med kort avstand til dagligvareforretninger, togforbindelse til Oslo og Kristiansand, butikker og ikke minst fine bademuligheter i Drangedals største innsjø - Toke. Toke er en perle med sine utallige øyer og bukter, og en strandlinje på 160 km. Det er et unikt område for bade- og båtliv, samt fine turmuligheter med småbåter og nydelige forhold for kano og kajakk. For den fiskeinteresserte byr også Toke på rikelig med røye, ørret, abbor og sik. Eiendommen ligger i kort avstand fra Drangedal 10-årig skole og barnehage. Skoleelever i dette område får taxi til skolen, grunnet manglende fortau langs skolevei. Til vinterparadiset Gautefall, med alpinanlegg og skiløyper, er det ca. 30 minutter med bil. Vinterparadiset Gautefall er et av Telemarks største skisteder, og ligger sentralt i Sør-Norge, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. Midt på Gautefallheia ligger Gautefall skisenter som kan tilby flotte bakker, kafé, skiutleie og afterski. Anlegget har blitt oppgradert de siste årene med moderne ekspressheis med 6 stoler, og i dag består anlegget av 14 nedfarter, 2 stolheiser og 3 skitrekk. Like ved finner vi også hotellet på Gautefall, Ski Lodge Gautefall. Utenfor hotellet ligger Gautefall Biathlon Skiarena, et helårs skianlegg. I Drangedal kommune bugner det av flotte toppturer, blant annet Toskefjell, Braknesheia og Rønnomnibben m.m. På Braknesheia ble det oppført gapahuk og trehuske i 2021, noe som gjør turen ekstra hyggelig for små og store.

  Adkomst
  Adkomst til fots opp trapp fra fylkesvei. Adkomst med bil fra privat stikkvei. Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leiligheter, eneboliger og tomannsboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen er beliggende ca. 1,6 km. fra Heirekshaug barnehage

  Skolekrets
  Eiendommen ligger i underkant av 1 km. til Drangedal 10-årige skole.

  Byggemåte
  Leilighet i bygning/sameie med totalt 5 boenheter over et plan i Drangedal sentrum. Malte vinduer av tré med innsatt isolérglass. Vinduene er produsert i 2010. Malt og brann/lydklassifiser hovedytterdør av tré fra gang.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom.

  Standard
  Flott leilighet med fint utsyn mot Toke! Leiligheten består av bad/vaskerom, soverom og delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten ble oppgradert i 2022 med nye gulv og malte overflater. Kjøkkeninnredning med hvite, glate fronter, oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag. Det er installert nye hvitevarer på kjøkken som medfølger i salget; komfyr kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad inneholder baderomsinnredning med hvite fronter og heldekkende hvit servant. På gulv er det keramiske hvite fliser, format 10 x 10 cm. Varmekabler. Baderomsvegger er våtromsplater utformet i tilsvarende stil som gulvfliser. Leiligheten inneholder 1 soverom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2: Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik som kan kreve tiltak): - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. - Kjøkken, avtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tiltak: Om mulig bør det etableres mekanisk/forsert avtrekk ut fra kokesonen. - Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Tiltak: Ventilasjonsløsningen må utbedres. Det bør settes inn ventiler i soverom. Forhold som har fått TG2 (mindre avvik, som ikke som ikke krever umiddelbare tiltak): - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø takst AS ved Kevin Hunter Nielsen, datert: 22.03.2023 Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Det følger med nye hvitevarer; kjøleskap og komfyr. Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Det er installert nye hvitevarer i leiligheten. Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger i salget.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen er ombygd til totalt 5 leiligheter. Det er foretatt diverse oppgraderinger de siste årene.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er installert fiber i enheten.

  Parkering
  Felles parkering på egen festetomt.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  875 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  21 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 875 000))

  34 912 (Omkostninger totalt)

  909 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk er installert i enheten.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  19552

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør ca. kr. 21 415,- pr år/2022. Disse omfatter vann, kloakk, renovasjon, feieavgift og eiendomsskatt.

  Sameiebrøk
  1/5

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer utvendig forsikring, festeavgift og brøyting. Felleskostnader for leiligheten er ikke fastsatt. Sameiet etableres når alle seksjoner er solgt. I mellomtiden må kjøper betale sin forholdsmessige andel av felles forsikring, festeavgift og brøyting. Pr.nå utgjør dette ca.350,- pr. mnd for denne enheten. Kjøper må tegne egen innboforsikring. Leiligheten har egen strømmåler og vil betale for sitt forbruk.

  Om sameiet
  Sameiet etableres når alle seksjoner er solgt. Felleskostnader for leiligheten er ikke fastsatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3815/32/1/130: 01.01.2020 - Dokumentnr: 514443 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0817 Gnr:32 Bnr:1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.01.2023 - Dokumentnr: 56282 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/5
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/5
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/5
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/5
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/5
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 24.06.2011. Tegninger mottatt av Drangedal kommune stemmer med dagens løsning.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann- og avløp. Adkomst via privat stikkvei. For nærmere beskrivelse se punktet "tomt".

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Drangedal sentrum. Reguleringsformål for eiendommen er kombinert formål bolig. Eiendommen ligger i et bevaringsmiljø, se avsnitt 2. Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Drangedal, og er avsatt/utnyttet til sentrumsformål. I kommuneplanen ligger eiendommen i området "Kommunesenter". Områdenavnet er f_. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Relevante fellesbestemmelser fra reguleringsplan: - Bygningene skal ha saltak eller avledende takformer. Mindre takoppbygg, arker o.l. kan tillates. Takvinkelen fastsettes av kommunen. - Kommunen skal ved behandling av byggemeldinger, ha for øye at bebyggelsen får en god form og materialbehandling og at bygninger i samme byggeflukt eller gruppe får en harmonisk utforming. Kommunen kan kreve aty det utarbeides fasaderoiss av nabobygninger for bedømmelse av prosjektets virkning i gatebildet. Kommunen kan bestemme utvendige farger på bygninger, herunder farge på tak. - Det skal på egen tomt, i fellesareal eller på annen måte som kommunen kan godkjenne, avsettes og opparbeides tilstrekkelig plass for lek, biloppstilling og for lasteareal for vare- og lastebiler. - Ubebygde deler av tomtene skal gis en tiltalende utforming og beplanting. Felling av større trær som er registrert i Grøntstrukturplan for Drangedal sentrum, skal godkjennes av kommunen. Kommunen kan kreve fjernet busker og trær som kan være sjenerede for naboer eller til ulempe for alminnelig ferdsel. - Ved nye tiltak må tiltakshaver avklare om det er radon i grunnen, og det må evt. iverksettes utbedringer som godkjennes av kommunen. - Tak skal sikres med snøfangere dersom snøras kan skade mennesker. Der piper ikke kan feies fra loft, skal tak og piper i nødvendig utstrekning sikres med stigetrinn for feiere. - Veglys, utendørs amatur på bygninger, reklameskilt og annet utendørs utstyr skal tilpasses områdets miljø og samstemmes så langt det lar seg gjøre. Ca. halvparten av eiendommen er beliggende i et bevaringsområde, B8. Eksisterende bygninger og tekniske installasjoner markert som verneverdige, kan ikke rives uten etter brann eller totalskade. Ved gjenoppbygging skal bygningene, tekniske installasjoner i størst mulig grad være en kopi av den tapte. Ved reparasjoner og annen istandsetting, må så mye som mulig av de gamle materialene benyttes. Deler som må skiftes bør være kopier av de gamle. Senere endringer kan føres tilbake til en tidligere situasjon. Vilkår om slik tilbakeføring og krav til materialbruk, form og farge stilles i forbindelse med meldepliktig arbeid. Nybygg og tilbygg kan tillates under forutsetning av at dette tilpasses eksisterende bygg med hensyn til materialvalg, form og farge. For nybygg, tilbygg og større ombyggingsarbeider, skal det utarbeides en bebyggelsesplan som viser eksisterende bygninger, veier, gjerder, vegetasjon, eiendomsgrenser m.v. Planen skal godkjennes av kommunen etter at kulturmyndighetene/fylkeskonservator har uttalt seg. Dispensasjon fra reguleringsbestemmelsene må legges fram for kulurmyndighetene.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Kommunen har opplyst at bygget har vernestatus, noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  875 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  21 870 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 875 000))

  34 912 (Omkostninger totalt)

  909 912 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  34912

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Jon Reidar Haugland

Megler

Jon Reidar Haugland

47 71 51 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev