aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Horndalsvegen 108.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Horndalsvegen 108.

EIDSLANDET Horndalsvegen 108

Nydelig hytteperle fra 2010 m/gode kvaliteter og innredet bod/anneks. Idyllisk og usjenert beliggenhet i rolig område

 • kr 3 090 000
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostningerkr 94 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 184 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2010
 • Soverom3
 • ArealP-rom 87 m²
 • Tomt1 114.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   94 292,- (Omkostninger totalt)   3 184 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning hytte.
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Horndalsvegen 108 - En tiltalende fritidsbolig fra 2010 med en nydelig beliggenhet ved foten av Stølsheimen. Hytten ligger omkranset av nydelig natur og har en fantastisk og naturskjønn utsikt over nærområdet. Beliggenheten byr på et rikt utvalg av turmuligheter "rett utenfor døren". Hytten har en gjennomgående pen standard og har fine kvaliteter. Koselig stue/kjøkkenløsning med mange vindusflater og utgang til magisk terrasse hvor en kan nyte idyllen. Kjørevei helt til frem til hytten sommerstid og tilhørende anneks med et bruksareal på 23m². Ca. 800 fra vinterparkering og frem til hytten. Hytten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom. Utvendig bod. Anekset inneholder: Oppholdsrom, hems, bad, gang og bod! Velkommen til visning!
Hytten har god standard og meget gode kvaliteter.

Horndalsvegen 108, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Primærrom
  1. etasje: 66 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom.

  Anneks
  Primærrom
  1. etasje: 21 kvm Gang, bad, oppholdsrom, bod og hems  Tomt
  1114.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Flott naturtomt med gruset innkjørsel. Flat og fin tomt i usjenerte og naturskjønne omgivelser.

  Beliggenhet
  Horndalsvegen 108 har en fantastisk og naturskjønn beliggenhet i foten av Stølsheimen. En hytteperle omringet av nydelig natur med en fantastisk utsikt over nærområdet. Hyttens beliggenhet byr på et rikt utvalg av turmuligheter "rett utenfor døren". Det er nydelige turmuligheter i alle vanskelighetsgrader - som er like flott både sommer og vinter. Fine bade og fiskemuligheter i nærområdet. Perfekt område for lange skiturer og toppturer vinterstid. Også massevis av elver og vann i området som en både kan fiske og bade i. Elven som renner rett ved hytten har en kulp som er nydelig å bade i både for store og små. Solrikt område med sol hele året og sol til ca. kl. 2000 midtsommers ifølge eier. Denne fantastiske plassen ligger ca. 1 time og 30 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Dersom man tar handlingen på veien, ligger Snarkjøp Eksingedalen ca. 20 minutters kjøring fra hytten, denne er døgnåpen. Det er ca. 40 minutters kjøring til det sjarmerende Eidslandet sentrum. Stølsheimen er et fjellområde i Vestland fylke mellom Bergensbanen i sør og Sognefjorden i nord, fra E39 gjennom Masfjorden i vest til veien over Vikafjell (riksvei 13) i øst. Stølsheimen er meget berglendt og med et uoversiktlig nett av daler med tallrike elver, bekker og vann. Høyden øker østover til 1375 meter over havet på Skabotsvarden i Voss, tre-fire kilometer vest for høyeste punkt på riksvei 13 over Vikafjell.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning. Adkomst fra Vaksdal/Voss eller gjennom Masfjorden/Modalen. Fra Arna bruker en ca. 1 time og 35 min.

  Bebyggelse
  Området består av spredt bebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Yttertaket er oppført med 200 mm + 50 mm kryssisolerte trekonstruksjoner. Yttertaket er tekket med papp, knotteplast og torv. Veggkonstruksjon: Ytterveggene er oppført i 150 mm isolert bindingsverk. Liggende villmarkskledning. Vinduer og dører: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Dører: Profilert malt ytterdør, med isolerglassfelt. Altandør med isolerglass i malte trekarmer. Massive formpressede fyllingsdører. Drenering: Antatt selvdrenerende masser, kultet med steinmasser. Grunn og fundamenter: Ringmur i betong på antatt faste masser. Muren er utvendig kledt med bruddskifer.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema: - Det er søkt om ferdigattest.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Horndalsvegen 108 - En gjennomført fritidsbolig fra 2010 med en nydelig beliggenhet ved foten av Stølsheimen. Hytten ligger omkranset av nydelig natur og har en fantastisk og naturskjønn utsikt over nærområdet. Beliggenheten byr på et rikt utvalg av turmuligheter "rett utenfor døren". Hytten har en gjennomgående høy standard med gode kvaliteter og god planløsning. Anneks/gjestehytte med et bruksareal på 23 m² og p-rom på 21 m² som kommer i tillegg til arealet i hytten. Gjestehytten inneholder gang, bad, bod, oppholdsrom og hems. Gjestehytten er godkjent som bod. Hytten har også sommervei helt frem med plass til flere biler. Ca. 800 fra vinterparkering og frem til hytten. Totalt 10 sengeplasser i hytten. Velkommen på visning! Entré: Førsteinntrykket til hytten er en innbydende og romslig entré. Her er garderobeløsning for oppheng av yttertøy og oppbevaring av sko. Inngangspartiet er av god størrelse og gir plass til at flere kan gjøre seg klar for fjelltur samtidig. Det er gulvvarme i gang. Stue / kjøkken: Hytten har en åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Rommet er av god størrelse og kan innredes med sofagruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som rammer inn den naturskjønne utsikten som strekker seg utenfor hytten. Det er godt med lysinnslipp i rommet og en generøs takhøyde, som skaper en innbydende og trivelig atmosføre i rommet. Peisovnen i stuen kan benyttes på kaldere dager eller for hyggens skyld. Fra stue er det utgang til en herlig altan på ca. 25 m². Her kan man møblere med terrassemøblement og grill - og virkelig nyte den upåklagelige utsikten. Uteplassen er delvis overbygget. Stilrent kjøkken innredet med hvite profilerte fronter, heltre benkeplate og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har en flott kombinasjon av det sjarmerende hyttepreget kombinert med et moderne og tidsriktig kjøkken. Soverom: Hytten har totalt 3 soverom av god størrelse. Soverommene gir plass for innredning av dobbeltseng, garderobe og annet standard soveromsmøblement. Soverommene er i dag innredet med dobbeltsenger, men kan også innredes med køyeseng for flere sengeplasser og maksimal utnyttelse av areal. Bad: Stilrent bad fra 2010 utført av fagfolk. Badet er innredet med dusjdører, servant, møbler, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv. Anneks/Gjestehytte: Annekset er innredet med oppholdsrom, bad og bod, samt hems. Merk at annekset er opprinnelig godkjent som bod, men er benyttet som "gjestehytte".Dette er med å bidra til å gi hytten det lille ekstra. Her kan gjester overnatte og kan også passe perfekt som ungdomsrom.

  Standard
  Hytten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom. Utvendig bod. Anekset inneholder: Stue/soverom/hems, bad, gang og bod. Innvendige overflater: Parkett, oljet furu og bruddskifer på gulver. Eikeparkett stue/kjøkken. Panel på vegger og i himling. Totalt 10 sengeplasser i hytte og anneks. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2 og TG 3. Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 på følgende punkter i sin rapport: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er påvist avvik i fuger. Det er saltutslag i fuger mellom enkelte flser. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Det ble ikke registrert unormale fuktverdier. Det er ikke behov for tiltak. Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverket er under 80 cm høyt. Dagens krav er 1 meter. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Rekkverket bør heves. Dagens krav til høyde på rekkverk er 1 meter. Da bygget ble oppført var kravet 90 cm. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen eiendom sommerstid og så lenge veien holdes åpen. Normalt sett holdes veien åpen ut desember, men dette varierer fra vinter til vinter. Vinterparkering ca. 800 m fra hytten. Utgifter til brøyting og vedlikehold av vei deles mellom de 5 hyttene som benytter veien.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   94 292,- (Omkostninger totalt)   3 184 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Peisovn i stue. Gulvvarme i bad og i gang.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  6205

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer branntilsyn/feiing, slamtømming og eiendomsskatt. Renovasjon blir levert av ekstern aktør; BIR as.

  Formuesverdi sekundær
  1354317

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Festeforhold på tomten ble etablert i 2009 og megler har derfor innhentet tinglyste bestemmelser fra 2009 og frem til dags dato. Heftelser før denne tid har fulgt med over fra hovedbrukets eiendom. Alle heftelsene ville følge med eiendommen videre. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4628/66/9: 27.10.1840 - Dokumentnr: 900025 - Utskifting Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 04.05.1894 - Dokumentnr: 903398 - Erklæring/avtale Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 12.08.1922 - Dokumentnr: 905010 - Erklæring/avtale Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 11.06.1943 - Dokumentnr: 429 - Elektriske kraftlinjer Fosse - Trefall Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 25.07.1949 - Dokumentnr: 573 - Utskifting over innmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 08.08.1952 - Dokumentnr: 747 - Erklæring/avtale Grensegangssak Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 03.02.1960 - Dokumentnr: 990062 - Elektriske kraftlinjer Evanger Kraftverks linjenett. Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 28.02.1961 - Dokumentnr: 378 - Jordskifte over innmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Korrekt dokumentdato i følge Gammel Grunnbok og kopi av pantebok er 28.03.1961 21.07.1962 - Dokumentnr: 876 - Utskifting Overjordskifte over innmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 01.07.1963 - Dokumentnr: 465 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt Bestemmelse om privat avkjørsel Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 16.11.1966 - Dokumentnr: 6748 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vedlikehold av jordbruksvei m.v. Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 31.10.1967 - Dokumentnr: 7034 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:4 Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 24.10.1968 - Dokumentnr: 6792 - Jordskifte over utmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 24.11.1969 - Dokumentnr: 8927 - Jordskifte Overjordskifte over utmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 12.01.1971 - Dokumentnr: 223 - Erklæring/avtale Eier av bnr. 1 og 2 overdrar til BKK nødvendige rettigheter i Loneelven mot erstatning m.v. Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 22.01.1973 - Dokumentnr: 339 - Utskifting over utmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 05.10.1973 - Dokumentnr: 1848 - Erklæring/avtale OVERSKJØNN avhj. 10.03.72. vedk. reg. av Eksingedals- vassdraget m.m. (dbnr 1848 - 1894) Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Diverse påtegning Eventuelle rettigheter med hensyn til erstatningsbeløp, slettes for gnr. 35 bnr. 2. ---------- Diverse påtegning Eventuelle rettigheter med hensyn til erstatningsbeløp slettes for gnr. 66 bnr. 1 20.05.1974 - Dokumentnr: 2795 - Bestemmelse om fiskerett Rettighetshaver: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:4 Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 24.01.1975 - Dokumentnr: 340 - Jordskifte Overjordskifte over utmark Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.1977 - Dokumentnr: 1640 - Erklæring/avtale Grensegangssak Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 10.07.1981 - Dokumentnr: 4976 - Bestemmelse om bebyggelse Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 21.01.1985 - Dokumentnr: 409 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Fnr:2 Bestemmelse om garasje/parkering Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere 31.08.2010 - Dokumentnr: 651495 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere - Veirett og parkeringsplass for 2 biler mot vedlikehold. 31.08.2010 - Dokumentnr: 651495 - Bestemmelse om parkering Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere - Veirett og parkeringsplass for 2 biler mot vedlikehold. - Fester har rett til å grave etter vann på hovedbruket. 08.07.2021 - Dokumentnr: 843147 - Bestemmelse om kloakkrenseanlegg Overført fra: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Gjelder denne registerenheten med flere - Rett til å ha renseanlegg for avløp på gnr 66 bnr 2. Retten gjelder også for avløpsrør som går gra hytten på fnr. 5 til renseanlegg. 15.02.2022 - Dokumentnr: 176671 - Festenummer gitt bruksnummer Utgått festenr: Knr:4628 Gnr:66 Bnr:2 Fnr:5

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for hytte datert 08.11.2022. Dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegninger uthus. - Søknad om tillatelse til tiltak hytte datert 26.06.2009. - Tegninger hytte godkjent 16.07.2009. - Godkjent byggesøknad hytte etter vilkår datert 16.07.2009. - Søknad om tillatelse uten ansvarsrett, uthus med hems datert 15.08.2013. - Godkjent byggesøknad utestue med hems - med funksjonen bod datert 19.09.2013.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er ikke tilknyttet kommunalt vann/avløp. Hytten har utsleppsløyve, og er tilknyttet kommunal tømmeordning for slam. Anneks/Gjestehytte har ikke godkjent utslipp. Eiendommen er tilknyttet privat vei. Kostnad ved brøyting og vedlikehold av vei kommer i tillegg. 5 hytter som bruker felles vei. Ca 800 m fra vinterparkering og frem til hytten. Vann fra brønn på egen eiendom. Privat avløp, med septiktank og overløp til spredningsgrøft.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er ikke regulert, men er avsatt til LNF-spredt område fritidsbebyggelse LSF-13 etter kommuneplanen. Hensynssoner i kommuneplanen: Faresone: Ras og skredfare. Faresone: Flomfare.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   94 292,- (Omkostninger totalt)   3 184 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  94292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,85 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 8 900,-, salgsoppgave kr 1 000,-, visninger kr 3 500, - og tinglysingsgebyr kr. 585 ,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og rimelig vederlag kr 9 900,-. Alle beløp er inkl. mva

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev