aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet
Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet

EIDSVÅGNESET Eidsvågskogen 5B

Flott 4-roms leilighet fra 2017! Fast parkeringsplass | Terrasse| Fin beliggenhet på Eidsvågneset

 • kr 3 390 000
 • BRA 72 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 97 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 487 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 69 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt723 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Eidsvågskogen 5B! Dette er en flott 4-roms leilighet fra 2017 med fin beliggenhet på Eidsvågneset. Her bor man i fine og rolige omgivelser med gangavstand til blant annet skole, barnehage, bussholdeplass, badeplass og turområder. Den daglige handelen kan utføres på Rema 1000 Eidsvåg kun en liten kjøretur unna. For helgehandelen og ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Åsane med blant annet Åsane senter, Horisont og IKEA. Kort oppsummert: - 3 soverom - Varmekabler i alle rom foruten bod - Fast parkeringsplass - Terrasse ca. 6 m² - Felles terrasse - Innvendig og utvendig bod Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!
I stuen er det god plass til å innrede med en hyggelig sofagruppe

Eidsvågskogen 5B, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 72 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 69 kvm Bad, Stue med kjøkkendel, 3 Soverom, Entré
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  723m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles takterrasse på bygg til uteboder. Asfaltert gangarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Eidsvågneset med gangavstand til blant annet skole, barnehage og bussholdeplass. Den daglige handelen kan utføres på Rema 1000 Eidsvåg kun en liten kjøretur unna. For helgehandelen og ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Åsane med blant annet Åsane senter, Horisont og IKEA. Til dagene uten bil er nærmeste bussholdeplass i Tømmervågen like ved leiligheten, og her er gode bussforbindelser mot Åsane og sentrum. For den spreke og turglade er det flere turmuligheter i området med fjellturer over Langevannet, Munkebotn, samt byfjellene. Ellers er området rundt Øvre Hellen et godt alternativ med turveier, hinderløype, klatrevegg m.m. På de varme sommerdagene er badeplassen i Tømmervågen et populært alternativ, sammen med badeplassen på Vollane.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et etablert boligområde med samme type bebyggelse. Eneboliger, rekkehus og flermannsboliger i området. Eiet seksjon i firemannsbolig. Sameiet består av 4 seksjoner. Leilighet i 1. etasje. 4-roms leilighet.

  Byggemåte
  Bygget er fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Saltak. Yttertaket er tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp av metall. Vindskier og regnbord av tre. Utvendige fellestrapper er av tre. Leiligheten disponerer en bod i felles arealer på ca 4,9 m². Felles takterrasse på bygget til uteboder. Bygningen anses å være oppført i henhold til datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. El kontroll. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Utbygger har utbedret utvendig trapp grunnet feil høyde på trappetrinn. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Eidsvågskogen 5B! Dette er en flott 4-roms leilighet fra 2017 med fin beliggenhet på Eidsvågneset. Her bor man i fine og rolige omgivelser med gangavstand til blant annet skole, barnehage, bussholdeplass, badeplass og turområder. Den daglige handelen kan utføres på Rema 1000 Eidsvåg kun en liten kjøretur unna. For helgehandelen og ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Åsane med blant annet Åsane senter, Horisont og IKEA. Bilen parkeres på fast plass på felles biloppstillingsplass, og har man gjester har sameiet egen gjesteparkering. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder: Stue med kjøkkendel, 3 soverom, bad, entrè og innvendig bod. For ytterligere oppbevaringsplass disponerer leiligheten en utvendig bod på ca. 4,9 m². Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet. I stuen er det god plass til både sitte- og spisegruppe. Fra kjøkkenet er det utgang til en trivelig terrasse på ca. 6 m². Her kan man nyte fine sommerdager. Terrassen er delvis overbygget og kan således benyttes selv på gråværsdager. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass og inneholder innredning med slette fronter med demper, nedfelt stål vaskebeslag og laminat benkeplate. Av hvitevarer finner vi innebygd stekeovn, samt integrert kombiskap og oppvaskmaskin. Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng og tilhørende møblement som nattbord og kommode. Praktisk garderobeskap medfølger handelen. Soverom to og tre passer fint til barnerom, gjesterom eller hjemmekontor om man har behov for det. Badet er helfliset og har varme i gulv. Badet inneholder dusjhjørne med foldedører, vegghengt toalett og helstøpt servant. Her er det også baderomsmøbler med slette fronter, samt speilfronter over servant. Praktisk løsning med nisje bak skyvedører for vaskemaskin. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Sameiet har en felles terrasse som kan benyttes av beboerne. Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører: Det er avvik: Det er noe slitasje på altandør. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er avvik: Det er noe slitasje på tredekke. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Utvendig > Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Tiltak: For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Tiltak: Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det er avvik: Det er ikke dokumentasjon på membran som er brukt på gulvet. Tiltak: Innhent dokumentasjon om mulig. Uavhengig kontroll kan ligge hos byggherre. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue med kjøkkendel: Det er avvik: Det er noe slitasje på platetopp. Det er en dårlig overgang mellom benkeplater. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er noe dårlig avrenning på servant på badet. Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. Entreprenør antar det er en utvendig stakekum. Rensing av avløp til servant på badet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger fast parkeringsplass på felles biloppstillingsplass. Ellers gjesteparkering for gjester.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Sameiet består av 4 seksjoner og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter. Det er ikke lagt opp til felleskostnader i sameiet. Fellesutgifter blir fordelt mellom seksjonene. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Gulvvarme i hele leiligheten utenom i boden.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  6732

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  885745

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3188683

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  22/100

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 18.01.2018 - Dokumentnr: 337028 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 22/100

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 24.04.2018. Tiltaket gjelder: Nybygg bolig.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Adkomst fra offentlig vei via privat interne veier. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 50790000 Plannavn: ÅSANE/BERGENHUS. GNR 216, EIDSVÅG Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 27.10.1961 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål: Uten bestemmelser Plantype: Eldre reguleringsplan Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 59,3 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 7890000 Plannavn: ÅSANE. GNR 216 BNR 24, EIDSVÅGNESET Ikrafttredelsesdato: 18.02.1976 Status: Endelig vedtatt arealplan PlanID: 4490100 Plannavn: ÅSANE. GNR 216, EIDSVÅGVEIEN MELLOM TROLLBEKKEN OG GRANLIA, REGULERINGSENDRING Ikrafttredelsesdato: 06.12.1982 Status: Endelig vedtatt arealplan PlanID: 4490000 Plannavn: ÅSANE. GNR 216, EIDSVÅGVEIEN MELLOM KRYSSENE TROLLBAKKEN OG GRANLIA Ikrafttredelsesdato: 21.02.1980. Status: Endelig vedtatt arealplan Andre opplysninger Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   97 792,- (Omkostninger totalt)   3 487 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  97792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag kr 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedspakke kr 19 900,- oppgjørshonorar kr 6900 ,-, visninger kr 2900, - og grunnpakke kr 10 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og grunnpakke. Alle beløp er inkl. mva.

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev