aktiv-eiendomsmegling
Solgt
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Eidsvågskogen 8!
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Eidsvågskogen 8!

EIDSVÅGNESET Eidsvågskogen 8 H0202

Lekker 3-roms eierleilighet over to plan! Bygget i 2020 | Fast parkering | Altan med nydelig utsikt over Eidsvågbukta

 • kr 3 890 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 114 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 004 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 750
 • Tomt1 045.4 m²
 • Eierform tomt -
 • 3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00)) 3750,- (Transportgebyr bortfester)   114 042,- (Omkostninger totalt)   4 004 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Hovedetasjen inneholder: Stue med kjøkkendel, Bad, Soverom, Entré/trapperom
AKTIV Laguneparken v/ Fredrik Tøsdal har gleden av å presentere Eidsvågskogen 8! Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Eidsvågneset med gangavstand til blant annet skole, barnehage og bussholdeplass. Den daglige handelen kan utføres på Rema 1000 Eidsvåg kun en liten kjøretur unna. For helgehandelen og ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Åsane med blant annet Åsane senter, Horisont og IKEA. Kort oppsummert: - Bygget i 2020 - Nybygg-garanti til april 2025 - Fast parkeringsplass med muligheter for påkobling av elbillader - Altan på ca. 17,6 m² med sol til ca. kl 22 på sommerstid - Nydelig utsikt over Eidsvågbukta Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!
I stuen er det god plass til både sitte- og spisegruppe

Eidsvågskogen 8 H0202, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 63 kvm
  3. etasje: 11 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 63 kvm Stue med kjøkkendel, Bad, Soverom, Entré/trapperom
  3. etasje: 11 kvm Soverom  Tomt
  1045.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet fellestomt. Årlig festeavgift er kr 11 895,-. Festeavgift er inkludert i månedlige felleskostnader. Neste regulering er i 2035. Dersom ny fester skulle ønske et uforpliktende tilbud om innløsning kan undertegnede kontaktes. Merk at eventuell innløsning krever at samtlige sameiere innløser tomten samlet. Fester vil motta et tilbud om innløsning til 40 % av tomteverdien på innløsningstidspunktet + omkostninger. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Eidsvågneset med gangavstand til blant annet skole, barnehage og bussholdeplass. Den daglige handelen kan utføres på Rema 1000 Eidsvåg kun en liten kjøretur unna. For helgehandelen og ytterligere servicetilbud er det ikke lange veien til Åsane med blant annet Åsane senter, Horisont og IKEA. Til dagene uten bil er nærmeste bussholdeplass i Tømmervågen like ved leiligheten, og her er gode bussforbindelser mot Åsane og sentrum. For den spreke og turglade er det flere turmuligheter i området med fjellturer over Langevannet, Munkebotn, samt byfjellene. Ellers er området rundt Øvre Hellen et godt alternativ med turveier, hinderløype, klatrevegg m.m. På de varme sommerdagene er badeplassen i Tømmervågen et populært alternativ, sammen med badeplassen på Vollane.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et etablert boligområde med samme type bebyggelse. Eneboliger, rekkehus og flermannsboliger i området. Leilighet over to plan. 3-roms leilighet.

  Byggemåte
  Bygget er fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av tre. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, fasadene er kledd medtrekledning. Felles trapperom, tretrapp med belegg i trinn. Valmtak, utvendig tekket med betongtakstein, yttertaket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Snøfangere på yttertak. Takrenner og nedløp av metall.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Er egen kurs og Kabel er lagt opp og strukket i bakken må bare kobles til. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Ja. Loft er bruksendret til soverom. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? - Ja. Bruksendret og godkjent i 2020. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? - Ja. Eiendommen ble rammet av brann i 2018, hele bygningen inkludert grunnmur ble revet. Gjenoppbygget i sin helhet etter tec 17 og var ferdig bygget i april 2020. Så huset i sin helthet er under garanti frem til april 2025. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Dette er en flott 3-roms leilighet fra 2020 med fast parkeringsplass og hyggelig altan. Eiendommen ble rammet av brann i 2018, og i forbindelse med det ble hele bygget inkludert grunnmur revet. Bygget ble gjenoppbygget og sto ferdig i april 2020. Det foreligger nybygg-garanti frem til april 2025. Leiligheten ligger i byggets 2. og 3.etasje og inneholder stue med kjøkkendel, bad, 2 soverom og entrè/trapperom. For oppbevaring disponerer leiligheten en romslig bod på ca. 10,6 m² i byggets kjeller. Det er også felles vaskerom og tørkekjeller i bygget. I hovedetasjen finner vi stue med kjøkkendel, bad, 1 soverom og entrè/trapperom. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir maksimal utnyttelse av arealet. Det er godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater i rommet. Her kan man trives fra første stund! I stuen er det god plass til både sitte- og spisegruppe. Kjøkkenet er moderne og stilrent og har godt med både skap- og benkeplass. Kjøkkenet inneholder innredning med slette fronter med demper, underlimt utslagsvask og Silestone benkeplate. Av hvitevarer finner vi induksjonsplatetopp, 2 stk innebygd stekeovn (den ene ovnen er kombinert mikrobølgeovn), samt integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarer av type Siemenes studioline. Kjøkkenet har en praktisk kjøkkenøy som kan benyttes som ekstra benkeplass, eller spiseplass for de raske måltidene. Platetopp og vask på kjøkkenøy. Det er integrert ventilator i platetopp. Fra stue/kjøkken er det utgang til en herlig altan på ca. 17,6 m². Her kan man nyte gode solforhold sammen med en fantastisk utsikt mot Eidsvågbukta og nærområdet. På sommerstid har man sol på altanen til ca. kl 22. Soverommet i hovedetasjen er romslig og kan enkelt innredes med dobbeltseng og tilhørende møblement som nattbord og kommode. Praktisk garderobeskap for oppbevaring. Flott helfliset baderom som inneholder dusjbue med foldedører, vegghengt toalett og helstøpt servant. Her er det også baderomsmøbler med slette fronter, samt speilfronter og lys over servant. Varmekabler i gulv. I entreen er det god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra hovedetasjen går turen opp til leilighetens 2.etasje hvor vi finner leilighetens andre soverom. Soverommet måler 11m². Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2 - Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Innvendig > Overflater: Det er avvik: Det er litt sprekk og sår på vegger og overganger. Tiltak: Lokal utbedring av avvik. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Innvendige trapper: Det er avvik: Det er noe små hakk og ripser i trinn i trappen. Tiltak: Det er ikke nødvendig med tiltak. Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Døren til soverom i 2. etasje står skjevt i karmene. Tiltak: Enkelte dører må justeres. Det bør foretas tiltak på enkelte dører.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på felles biloppstillingsplass. Eier opplyser at det er egen kurs og kabel til elbillader. Ikke tilkoblet.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00)) 3750,- (Transportgebyr bortfester)   114 042,- (Omkostninger totalt)   4 004 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe i stue og soverom på loft. Gulvvarme på bad, stue med kjøkkendel og entrè.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9049

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  724427

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2607936

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  750

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal og festeavgift

  Om sameiet
  Leiligheten er tilknyttet Sameiet Eidsvågskogen 8. Se vedlagt vedtekter for informasjon.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Det gjennomføres dugnad to ganger i året.

  Dyrehold
  Husdyr skal godkjennes av styret i sameiet.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/216/421/3: 12.03.1955 - Dokumentnr: 500846 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 99 år ÅRLIG AVGIFT NOK 221 PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE LEIEN KAN REGULERES BEST. OM OVERDRAGELSE 12.03.1955 - Dokumentnr: 500846 - Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Forbud mot visse former for næringsvirksomhet Med flere bestemmelser Forbud mot dyrehold Overført fra: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:421 Gjelder denne registerenheten med flere 12.03.1955 - Dokumentnr: 500846 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år ÅRLIG AVGIFT NOK 221 PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE LEIEN KAN REGULERES BEST. OM OVERDRAGELSE 21.04.1983 - Dokumentnr: 9928 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/4 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 004 SEKSJONER

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 13.03.2020. Tiltaket gjelder: Nybygg bolig. Det gis ferdigattest for boligbygg med 4 enheter.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Fra offentlig til privat vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan på grunnen: PlanID: 50790000 Plannavn: ÅSANE/BERGENHUS. GNR 216, EIDSVÅG Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 27.10.1961 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsformål: Uten bestemmelser Plantype: Eldre reguleringsplan Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 13,0 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 66130000 Plannavn: ÅSANE. GNR 216 BNR 1107 MFL., EIDSVÅGSKOGEN SNUSLØYFE BUSS Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 27.04.2022 Planens hensikt er å regulere snusløyfe for buss på gnr/bnr 216/1107 i Eidsvågskogen/Trolldalen. Snusløyfen skal benyttes av skolebusser som skal transportere elever til paviljongskolen ved Eidsvåg skole, når den er i bruk som erstatningsskole for skoler i Åsane bydel. PlanID: 4490000 Plannavn: ÅSANE. GNR 216, EIDSVÅGVEIEN MELLOM KRYSSENE TROLLBAKKEN OG GRANLIA Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelsesdato: 21.02.1980 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 216/496 Bygningsnr: 139954998 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 05.09.2022 Eiendom: 216/496 Bygningsnr: 301100933 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 05.09.2022 Andre opplysninger Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,00)) 3750,- (Transportgebyr bortfester)   114 042,- (Omkostninger totalt)   4 004 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  114042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag kr 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, markedspakke kr 19 900,- oppgjørshonorar kr 6900 ,-, visninger kr 2900, - og grunnpakke kr 10 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og grunnpakke. Alle beløp er inkl. mva.

Fredrik Tøsdal

Megler

Fredrik Tøsdal

93 02 14 97

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev