aktiv-eiendomsmegling
Solgt
AKTIV Laguneparken v/ Mads Hopen Bjørsvik har gleden av å presentere Eidsvågveien 40A!
AKTIV Laguneparken v/ Mads Hopen Bjørsvik har gleden av å presentere Eidsvågveien 40A!

EIDSVÅGNESET Eidsvågveien 40A

Flott 3-roms med nydelig sjøutsikt | Balkong med meget gode solforhold | Garasjeplass

 • kr 3 290 000
 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 98 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 388 292
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 59 m²
 • Tomt407 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Planskisse. Boligen ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Stue med kjøkkendel, to soverom, bad, gang og entré.
AKTIV Laguneparken v/Mads Hopen Bjørsvik har gleden av å presenterer Eidsvågveien 40A - En flott del av tomannsbolig med fantastisk utsikt og gode solforhold. Enheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder stue med kjøkkendel, to soverom, bad, gang og entré, samt balkong. I underetasjen har boligen en tilhørende bod og parkeringsplass i garasje. Kort oppsummert: - Øverste del av horisondaldelt tomannsbolig - Balkong - Parkeringsplass i garasje - Bod på ca. 18 kvm. - Utstikt utover Byfjorden - Nylagt tre stavs eikeparkett fra 2023 - Busstopp rett ved boligen Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding hos megler!
I underetasjen har boligen en tilhørende bod på ca. 12,2 m² og parkeringsplass i garasje.

Eidsvågveien 40A, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 59 kvm Entré , Bad , Gang , Stue/kjøkken , 2 Soverom  Tomt
  407m²

  Beliggenhet
  Velkommen til Eidsvågveien 40A, en flott tomannsbolig med nydelig utsikt utover Byfjorden. Boligen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Eidsvågneset, med flotte turterreng og badeplasser i umiddelbar nærhet. Fra boligen tar det deg ca. 15 minutter å kjøre til Bergen sentrum, og 10 minutter til Åsane. Det er også gode bussforbindelser rett ved boligen, fra busstoppet Eidsvågneset kan du komme deg både til Bergen sentrum og Åsane på rett i overkant av 20 minutter. Dagligvarebutikken Coop Extra Helleveien er innenfor gangavstand fra boligen, ellers er det flere dagligvarebutikker du kan stoppe innom på vei hjem fra jobb eller skole, som Coop Extra Eidsvåg eller Spar Eikeviken. For den spreke og aktive er det flere fine turmuligheter i område, her kan nevnes Eidsvågsfjellet og Munkebotn. Det er også gode muligheter for andre aktiviteter i nærområdet både i vann ved Njørd Ro og Kajakklubb, eller på land på Åstveit golfbane. Boligen er like ved Eidsvågnesets barnehage. Det er også skoler i nærområdet, her kan nevnes Eidsvåg skole som er innenfor gangavstand, og Åstveit skole som kun er en kort kjøretur unna.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Byggegrunn av fjell. Drenering antas å være fra byggeåret. Grunnmur og fundamenter av betong. Forstøtningsmur mot fortau av betong med rekkverk. Bolig ligger i skrående terreng.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Tidligere eier opplyste følgende ved salg i 2019; Dårlig drenering i rist foran garasjeport. kan komme noe vann inn i garasje ved svært kraftig rein. Siger fort ut igjen når det gir seg, godt fall i garasje så ikke noe stort problem. Har ikke opplevd dette selv. - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Tidligere eier har beskrevet i tilstandsrapport ved salg i 2019, og krysset av for "ja kun av ufaglært/egeninnsats/Dugnad"; Spotter og vifte på bad, varmekabler i gang, flyttet kontakter på kjøkken fra vegg til under skap, skiftet ventilator. Montert dimmer på stue. Flyttet lysbryter på gjesterom fra innside til utside av vegg , 2 kurser 16 amper til bod, og all elektro installasjon i bod. utført i 2013. - Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Nabo som har hus bak eiendommen har en parkeringsplass på utsiden og veirett på oppsiden. Har vært uproblematisk. (tinglyst) Boligen har vært brukt til utleie de siste årene. Ene skyvedøren på ene soverommet er litt skjev, men fungerer optimalt. Har felles husforsikring med naboen som bor under - denne må overføres til ny eier - eller at dere sammen finner en løsning for videreføring av felles forsikring. Det foreligger ingen sameieavtale, men det forventes at begge parter bidrar til vedlikehold av felles eiendom.

  Innhold
  AKTIV Laguneparken v/Mads Hopen Bjørsvik har gleden av å presenterer Eidsvågveien 40A! Flott del av tomannsbolig med nydelig utsikt utover Byfjorden. Boligen er stilren med vegger malt i en lys og nøytral farge, og nylagt tre stavs eikeparkett fra 2023. Boligen ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Stue med kjøkkendel, to soverom, bad, gang og entré. I byggets underetasje har boligen en tilhørende bod på ca. 18 m² og en fast parkeringsplass i garasje. Det er åpen stue- og kjøkken løsning i boligen, som gir maksimal utnyttelse av arealet. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter, laminat benkeplater, nedfelt stål vaskebeslag og induksjonsplatetopp. I stuen er det god plass både til en hyggelig sofagruppe og en spisegruppe. Det er godt med naturlig lysinnslipp i stuen fra glass skyvedørene til boligens balkong. Fra stuen er det utgang til boligens balkong som måler ca. 15 m². På balkongen er det god plass til å innrede med en hyggelig sittegruppe. Her er det også meget gode solforhold. Boligen har to soverom. Hovedsoverommet er romslig og har god plass til dobbeltseng samt nattbord og kommode. Det er skyvedørsgarderobe på begge soverom i tilegg til i entrè. Begge rommene er innredet med lyse farger og har vindu som slipper inn mye naturlig lys til rommet. Det andre soverommet er også av god størrelse og passer fint til gjesterom, barnerom eller hjemmekontor om man har behov for det. Boligen har et bad på ca. 3,8 m². Badet er helfliset og inneholder: vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, servant med underskap samt overskap med speil. På badet er det varmekabler i gulvet. Boligens entré er flislagt og har varmekabler i gulvet. I entreen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i et stort garderobeskap. Ved inngangen er det også en hyggelig terrasse hvor du kan nyte solen. Velkommen til en hyggelig visning - Husk påmelding til megler!

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører: Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Terskel på skyvedør til altan er værslitt. Tiltak: Det må foretas lokal utbedring. Terskel bør lakkes/ males. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: På generelt grunnlag anbefales det at eventuell ny eier foretar radonmåling. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Boligen har skjult installasjon og sikringsskap med automatsikringer med innebygget og automatisk strømavleser. Antall sikringer stemmer ihht. kursfortegnelse. Referer til egenerklæring: Tidligere eier har beskrevet i tilstandsrapport ved salg i 2019, og krysset av for "ja kun av ufaglært/egeninnsats/Dugnad"; Spotter og vifte på bad, varmekabler i gang, flyttet kontakter på kjøkken fra vegg til under skap, skiftet ventilator. Montert dimmer på stue. Flyttet lysbryter på gjesterom fra innside til utside av vegg , 2 kurser 16 amper til bod, og all elektro installasjon i bod. Utført i 2013. Det elektriske anlegget er ikke nærmere vurdert av takstmann, da det krever spesialkompetanse og autorisasjon (godkjent elektroforetak). Hvis takstmannen registrerer øyensynlige avvik, eller blir rapportert tilsvarende avvik, vil dette bli kommentert. Det ble ikke registrert avvik av nevnt karakter, på befaringsdagen. På generelt grunnlag anbefales det at eventuell ny eier bestiller el-kontroll av anlegg. Tiltak: Det ikke er utført el-kontroll de siste 5 år. Det anbefales derfor at det rekvireres el-kontroll. Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er registret at håndtakene på vinduene er trege å åpne/ lukke. Tiltak: Åpne/ lukkesystemet bør smøres.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i garasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  7034

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, søppeltømming og komm.påslag-etterdrift deponier. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  710709

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2558552

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/216/1244/2: 29.04.2009 - Dokumentnr: 299911 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:88 Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:108 Kan ikke avlyses uten samtykke fra Bergen Komune ved vann og avløpsetaten orgnr. 964338531 Overført fra: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:1244 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.2009 - Dokumentnr: 299911 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:108 Overført fra: Knr:4601 Gnr:216 Bnr:1244 Gjelder denne registerenheten med flere 29.06.2021 - Dokumentnr: 787215 - Forbud mot salg og pantsetting uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Hjelle Cathrine Fnr: 290591 40807 Rettighetshaver: Leithe Eirik Fnr: 130190 49900 08.02.2011 - Dokumentnr: 105440 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Det foreligger ferdigattest datert, 13.12.2010, på bruksendring av bolig fra enebolig til tomannsbolig.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offetlig vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 50790000 Plannavn: ÅSANE/BERGENHUS. GNR 216, EIDSVÅG Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 27.10.1961 Dekningsgrad: 86,4 % PlanID: 4510000 Plannavn: ÅSANE. RV 14 EIDSVÅGSNESET, BUSSLOMMER FORTAU M.M. Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 15.02.1979 Dekningsgrad: 13,6 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 58,1 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 41,9 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 17230000 Plannavn: ÅSANE. GNR 216 BNR 16, 87 MFL., EIDSVÅGVEIEN 23 MFL. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 216/47 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 29.01.2020 Adresse: Lyngveien 1 B Eiendom: 216/125 Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil. Status: Bygning godkjent for riving/brenning Dato: 18.08.2022 Status: Igangsettingstillatelse Dato: 28.11.2022 Adresse: Orreveien 6 Eiendom: 216/108 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 03.05.2019 Adresse: Eidsvågveien 40 Eiendom: 216/16 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 02.12.2020 Adresse: Eidsvågveien 21 Eiendom: 216/331 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 07.07.2023 Adresse: Furubotn 36 Eiendom: 216/331 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 07.07.2023 Adresse: Furubotn 36 Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 389 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  98292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjonsbasert vederlag på kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 900,-, oppgjørshonorar kr 6 900,-, innhenting av opplysninger fra kommune kr 7 000,- og markedspakke kr 19 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og vederlag i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og vederlag. Alle beløp er inkl. mva.

Mads Hopen Bjørsvik

Megler

Mads Hopen Bjørsvik

47 03 98 43

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev