aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kronillgutua 10A!

EIDSVOLL Kronillgutua 10A

Nyere halvpart av tomannsbolig. Stor terrasse og utsikt. 3 soverom. Peisovn. Barnevennlig og rolig. Kort vei til alt!

 • kr 3 950 000
 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 114 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 064 892
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 94 m²
 • Tomt272.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kronillgutua 10A! Vi har gleden av å presentere en nyere halvpart av tomannsbolig med fantastisk utsikt i meget hyggelige og rolige omgivelser. Boligen går over to plan og inneholder bla. romslig stue med peisovn, kjøkken med integrerte hvitevarer og vinskap, 3 soverom, bad, vaskerom og gjestetoalett. Fine uteområder rundt boligen med stor solrik terrasse med flott utsikt. Eiendommen ligger landlig og sentralt til i Finstad, et hyggelig og barnevennlig boligfelt midt mellom Dal, Råholt og Eidsvoll sentrum. Her har man kort vei til Steinerskolen og ellers øvrige skoler, barnehager, servicetilbud og svært gode togforbindelser fra Eidsvoll Verk og Eidsvoll Stasjon (ca. 30min til Oslo!). Flotte turområder også i umiddelbar nærhet. Velkommen til visning!

Kronillgutua 10A, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm
  2. etasje: 47 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 47 kvm Entre, gang, vaskerom, toalettrom og stue med åpen kjøkkenløsning.
  2. etasje: 47 kvm Gang med trapp, bad og 3 soverom  Tomt
  272.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat eiet tomt som følger rundt boligen.

  Beliggenhet
  Finstad er et hyggelig og idyllisk lite boligfelt midt mellom Dal, Eidsvoll Sentrum (Sundet) og Råholt (ca. 6km til hver av disse). Dette er et rolig og barnevennlig område med fine friområder rett ved sommer som vinter. Det er kort vei til Eidsvoll Steinerskole (1. - 10.trinn) og kort vei til øvrige skoler og barnehager på Dal, Råholt eller Eidsvoll. Det går skolebuss til disse! Det er svært gode pendlermuligheter her, med ca. 6km til Eidsvoll Verk Stasjon eller Eidsvoll Stasjon med direkte tog til Gardermoen (ca. 5min), Lillestrøm (ca. 20min) og Oslo S (ca. 30min). Toget har avgang hver halvtime fra Eidsvoll Verk og 3 ganger i timen fra Eidsvoll Stasjon. Lokaltog også fra Dal stasjon som stopper på Jessheim og fortsetter mot Oslo samt videre til Drammen. På Råholt finnes også et stort Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, legesenter, tannlege, frisør, etc., Råholt bad svømme- og idrettshall og treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Ca 6 km til Sundet som er sentrum i Eidsvoll kommune hvor kommuneadministrasjonen ligger. Reiser du til Jessheim finner du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg finner man også her Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca. 150 butikker og cafeer. Med bil tar det ca 20 min til Gardermoen og Jessheim og ca 50 min til Oslo. Man har umiddelbar nærhet til gode tur og friluftsmuligheter for rekreasjon, sommer som vinter, med stier og grusveier og gapahuk i åsen i øst og skiløyper som kjøres med egen løypmeaskin på vinteren.. Innen kort rekkevidde har man også blant annet Mistberget for topptur og for båtfolket er det kort vei til Mjøsa og elva Vorma med båtforeninger og gjestehavner midt i Eidsvoll sentrum. En tur med hjuldamperen Skibladner kan anbefales. På Eidsvoll Verk har man tilgang til munningen av Andelva og Hurdalssjøen med flere badeplasser og egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren. På gården Nordli ca 0,5km unna er det et ridesenter, med ridebane, muligheter for rideopplæring og stallplass. Ikke langt unna ligger også Eidsvoll Verk og Grunnlovsbygningen av 1814 som byr på en rekke historiske opplevelser og ligger vakkert til ved Andelva med museumskafé Standpunkt, butikk, kunstgalleriutstillinger i Festiviteten og stor 17. mai feiring med gratis underholdning på friluftscenen i parken. Eidsvoll kommune byr i tillegg på milevis med spennende skogsveier, preparerte skiløyper og sykkelstier. Gangavstand også til idrettsanlegg på Finstad sportsklubb

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Byggemåte
  Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2022. Saltak tekket med takpapp og svart takstein. Støp fundament til grunn. Yttervegger med liggende malt trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater og med varierende overflater.

  Innhold
  Nyere (2022) halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig beliggende på et hyggelig, rolig og barnevennlig lite boligfelt på Finstad midt mellom Eidsvoll Verk/ Råholt, Dal og Eidsvoll sentrum, Sundet. Boligen er svært innholdsrik og arealeffektiv og går over to plan med blant annet 3 soverom, stort bad/ wc + separat vaskerom og wc-rom, stor stue og kjøkken med store vindusflater og flotte uteplasser på stor terrasse med flott utsikt. Boligen er dermed perfekt egnet for en liten kjernefamilie eller for de som ønsker seg litt mer plass. Boligen er bygget av Gusterud Bygg og følger dagens krav og forskrifter gjennom TEK17 og vil derfor ha høy standard i forhold til inneklima og energiforbruk. Boligen inneholder: 1.etasje: Et overbygget inngangsparti tar deg inn i en romslig flislagt entré/ gang som gir videre adkomst til stuen og trapp opp til 2.etasjen. I direkte tilknytning til inngangsparti finnes en praktisk utvendig sportsbod og i tilknytning til entréen/ gangen har man direkte tilgang til en praktisk innvendig bod / vaskerom og et eget toalettrom. Gangen har god plass til både sko- og yttertøy og evt. garderobeløsning. Fra gangen kommer man inn i en romslig lys og luftig stue/spisestue og kjøkken. Her har man god plass til både sofa og TV møblement på den ene siden og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater samt utgang til terrasse sørger for godt med naturlig lys og terrassen vil fungere som en naturlig forlengelse av stuen om sommeren. På kalde vinterdagen er vedovnen med stålpipe perfekt for litt ekstra varme og hygge. På enden av rommet, tilbaketrukket fra resten av stuen er det et romslig og moderne kjøkken med moderne og smakfull innredning levert av Sigdal. Her er det integrerte hvitevarer og rikelig med skap- og benkeplass. Vindu over kjøkkenbenken gir gode og hyggelige lysforhold også på kjøkkenet. Kjøkkenet er ellers forlenget med en praktisk barløsning som gir ekstra benkeplass og et naturlig skille til resten av stuen. 2.etasje: I 2.etasje er det 3 romslige soverom med god plass til garderobeskap og seng. Ett av soverommene er større og vil ha god plass til dobbeltseng og evt. garderobeløsning. Fra hovedsoverommet er det fantastisk utsikt over nærområdet - her blir det hyggelig å våkne! Badet / wc i 2.etasje har moderne fargevalg på fliser på gulv og baderomsplater på vegger og er innredet med vegghengt toalett, stor baderomsservant med tilhørende skap, dusjhjørne og opplegg for badekar. Det er varme i gulv. Utvendig: Fra stuen er det utgang til stor sydvendt terrasse med flott utsikt og gode solforhold. I forkant av boligen er det gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Her blir det hyggelig å bo - velkommen!

  Standard
  Boligen er oppført i 2022 og holder en gjennomgående og god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Innvendige overflater: 1 Etasje vegger: Malte MDF plater og våtromsplater. 1 Etasje tak/himlinger: Malte tak-ess plater. 1 Etasje gulv: Parkett og fliser. 2 Etasje vegger: Malte MDF plater og våtromsplater. 2 Etasje tak/himlinger: Malte tak-ess plater. 2 Etasje gulv: Parkett og fliser. Se forøvrig tilstandsrapport i salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Diverse
  Selger opplyser om at det er avtalt å beise begge tomannsboligene 10A og 10B i samme farge i 2023. Dette må gjøres av den som på den tid er eier av eiendommene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet av varmekabler i entre, vaskerom, toalettrom og på bad. Vedovn i stue. Forøvrig panelovner hvor dette er montert.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7703

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info formuesverdi
  Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, strøm, forsikring og løpende innvendig og utvendig vedlikehold. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 29.03.2022 - Dokumentnr: 343211 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000))

  114 892 (Omkostninger totalt)

  4 064 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  114892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,-, markedsføringspakke kr. 17.000,-, oppgjørshonorar kr. 6.500,- og visninger kr. 2.500, -. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev