aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Morkvegen 38H!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Morkvegen 38H!

EIDSVOLL Morkvegen 38H

Flott nyere 3-roms selveierleilighet i 1. Etasje| Fyring inkludert |Garasjeplass og solrik usjenert markterrasse!

 • kr 3 450 000
 • BRA 75 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 450 000
 • Omkostningerkr 99 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 549 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 71 m²
 • Felleskostnaderkr 3 319
 • Tomt1 631 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 549 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
En nyere 3-roms selveierleilighet med landlig beliggenhet på Eidsvoll
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Morkvegen 38H! En nyere og moderne 3-roms selveierleilighet med landlig beliggenhet på Eidsvoll. Leiligheten ligger i 1. Etasje på bakkeplan og er bestående av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 2 romslige soverom. Det er innvendig bod. Fra stuen følger en flott usjenert terrasse. Det disponeres garasjeplass og sportsbod i kjeller. Leiligheten ligger attraktivt til, med gangavstand til barnehage, barneskole og dagligvarebutikk. Du har også Eidsvoll stasjon knappe 2 km unna, med hyppige togavganger til Oslo S og Gardermoen. Toget har 3 avganger i timen og det tar knappe 35 minutter inn til Oslo. Eidsvoll kan ellers by på vakre friluftsområder sommer som vinter. Ta kontakt med megler for å avtale visning - velkommen!
Leiligheten har åpen stue- kjøkkenløsning, som skaper en luftig atmosfære

Morkvegen 38H, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 75 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 71 kvm Entré, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, soverom 1 og soverom 2.
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Bod.  Tomt
  1631m²

  Beskrivelse av tomt
  Relativ flat tomt med asfaltert internveier til inngangspartier og ned til garasje. Opparbeidet gressplener.

  Beliggenhet
  Morkvegen ligger i landlige omgivelser på Mork i Eidsvoll kommune. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse. Leilighetene ligger kun 3 km fra Sundet, sentrum i Eidsvoll kommune. Området har ellers nærhet til skoler, kollektiv kommunikasjon, samt fasiliteter og servicetilbud. Det er pendlerparkeringer og gode togforbindelser fra både Eidsvoll/Sundet og Eidsvoll Verk. Fasiliteter Morkvegen har en svært sentral og god beliggenhet. Læringsverkstedet barnehage og Doyén Eidsvoll ligger i umiddelbar nærhet. Ås skole med klasser fra 1-7 trinn ligger langs trygg skolevei snaut 500 meter unna. Nærbutikken, Coop Extra Eidsvoll ligger ca. 600 meter unna. Det er også kort vei til tog og busstasjonen på Eidsvoll. Kommunesenteret, Sundet, ligger ca. 5 minutter unna med bil/sykkel. Eidsvoll Grunnlovskommunen Eidsvoll ligger landlig til, men likevel sentralt. Gardermoen og "resten av verden" ligger kun 10 minutter unna med tog. Svært gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo/ Hamar. Nærhet til fine friluftsområder ved Mjøsa, Hurdalssjøen og Romeriksåsen. Eidsvoll har mange gode kvaliteter for små og store. Dette har bidratt til at Eidsvoll er en stadig mer populær kommune å bo i. Avstander Kjørestrekning til Eidsvoll stasjon: ca. 2 km. Kjøretid Ca. 4 minutter Kjørestrekning Gardermoen: ca. 30 km. Kjøretid: ca. 20 minutter Kjørestrekning Oslo Sentrum: ca. 68 km. Kjøretid: ca. 45 minutter Det går buss hvert 15. minutt som korresponderer med togavganger Kjøretid med tog Gardermoen - ca. 10 minutter Oslo Sentrum - ca. 35 minutter, 3 avganger i timen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Boligblokk med bærende konstruksjon i betong. Vegger oppført i betong- og stålkonstruksjoner. Isolerte bindingsverksvegger mellom bærende elementer. Fasader er belag med trepaneler og fasadeplater. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran. Felles trappeoppgang med heis som fører til svalganger.

  Innhold
  1. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Praktisk innvendig bod og sportsbod i kjeller. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt og trivelig entré, som har godt med plass til diverse oppbevaring for sko og annet yttertøy. For annen oppbevaring har du både en praktisk innvendig bod og egen sportsbod i kjeller. Fra entréen følger praktisk adkomst til leilighetens bad. KJØKKEN Leilighetens kjøkken ligger i åpen løsning til stuen og er lyst og moderne. Moderne kjøkken i åpen løsning med stuen. Kjøkkenet er innredet med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøle- og fryseskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. STUE Stuen er romslig og har godt med plass til både spisegruppe og TV/sofa- hjørne. Her har du godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stuen følger utgang til en usjenert og solrik markterrasse, som har godt med plass til utemøblering og hyggelig sikt ut til nærområdet. BAD Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er meget romslig og er innredet med vegghengt toalett, dusj med innfellbare dører i herdet glass, baderomsinnredning og veggskap med speil. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Godt med plass til ekstra oppbevaring ved behov. SOVEROM Leiligheten er bestående av 2 soverom, som begge er av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2, også med plass til dobbeltseng, er godt egnet til for eksempel barnerom, gjesterom eller kontor. Alt etter behov! Fra soverom 2 følger praktisk adkomst til innvendig bod.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Se eierskifterapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Ingen endringer er gjort.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel-TV/Bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Egen garasjeplass i parkeringskjeller medfølger enheten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at det er pliktig medlemskap for sameiet i driftsforeningen som brøyter privat vei, gjesteparkeringsplasser mm.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 549 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer i alle oppholdsrom som er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  15416

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det oppgitte beløpet er årsprognosen for 2023.

  Formuesverdi primær
  802350

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2888459

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader er: Tv/internett (Kabel-Tv/Bredbånd er inkludert i felleskostnadene) Strøm Diverse forsikringer Listen er ikke uttømmende.

  Info vannavgift
  Fakturert beløp vil variere etter forbruk.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  757/32000

  Felleskostnader pr. mnd
  3319

  Felleskostnader inkluderer
  Garasjeplass i sameiet, kabel-Tv/Bredbånd, oppvarming/varmtvann og andre øvrige kostnader.

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  45511

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Morkvegen 38 - 40 boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/147/71/2: 20.12.1924 - Dokumentnr: 900255 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 25.05.1937 - Dokumentnr: 990272 - Elektriske kraftlinjer Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 24.02.1945 - Dokumentnr: 244 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr 147 bnr 25 Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.1959 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:30 Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 10.12.1986 - Dokumentnr: 12256 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 01.12.2010 - Dokumentnr: 945847 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Bestemmelse om parkering Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Rett til bilopstillingsplasser Rett til bruk av utomhusarealer Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2019 - Dokumentnr: 220510 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:64 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:16 Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Gjelder denne registerenheten med flere 14.04.2020 - Dokumentnr: 2328801 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 757/32000

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,00))   99 292,- (Omkostninger totalt)   3 549 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  99292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprisp kr 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 172,- for utskrift av heftelser/servitutter. Alle beløp er inkl. mva. 

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev