aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Morkvegen 40! Leiligheten ligger i et landlig område på Mork i Eidsvoll kommune. Her bor du i naturskjønne omgivelser, men hvor du likevel har nærhet til det du måtte behøve i hverdagen.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Morkvegen 40! Leiligheten ligger i et landlig område på Mork i Eidsvoll kommune. Her bor du i naturskjønne omgivelser, men hvor du likevel har nærhet til det du måtte behøve i hverdagen.

EIDSVOLL Morkvegen 40 203

Moderne & flott 3-roms leilighet i boligblokkens 2.etasje - Solrik og usjenert balkong med landlig utsyn - Garasjeplass!

 • kr 3 390 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 99 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 489 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 68 m²
 • Felleskostnaderkr 3 323
 • Tomt1 631 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   99 190,- (Omkostninger totalt)   3 489 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å presentere en flott og moderne 3-roms leilighet på Mork i Eidsvoll kommune. Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder entré, kjøkken, stue, bad og 2 soverom i tillegg til innvendig bod. Leiligheten har en romslig balkong med usjenert og landlig utsyn over nærområdet. Garasjeplass og bod i garasjeanlegg. Leiligheten ligger i et naturskjønt område med nærhet til Sundet, Eidsvoll sentrum. Her har du kort avstand til dagligvarebutikk, barnehage og skole. Det er flotte turområder i nærområde med turstier sommer som vinter. Området er godt egnet for deg som pendler, med Oslo Lufthavn kun 10 min. unna med tog. Det er svært gode togforbindelser mellom Oslo/Hamar, og muligheter for pendlerparkering på stasjonen. Husk visningspåmelding!
Plantegning

Morkvegen 40 203, Akershus

 • Arealbeskrivelse
  2.etasje:
  Bruksareal
  2. etasje: 72 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 68 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad  Tomt
  1631m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets tomt er pent opparbeidet med asfalterte internveier, grøntområder og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sjarmerende og landlig område på Mork i Eidsvoll kommune. Her bor du i naturskjønne omgivelser, men hvor du likevel har nærhet til det du måtte behøve i hverdagen. Et ypperlig område for deg som ønsker nærhet til flotte naturmuligheter, men enda å bo sentralt. Fra leiligheten er det kun 600 meter til nærmeste dagligvarebutikk, Coop Extra. Tar du bilen 5 minutter kommer du inn til Sundet, sentrum i Eidsvoll kommune. Her har du det lokale kjøpesenteret med flere ulike butikker, i tillegg til cafèer/spisesteder. Tar du turen i omtrent 15 minutter til, kommer du til Jessheim og Jessheim storsenter, hvor du finner alt du måtte behøve av butikker og spisesteder. Det er også kort avstand til både barnehage og barneskole , hvor læringsverkstedet barnehage og Doyén Eidsvoll ligger i umiddelbar nærhet. Ås skole med klasser fra 1-7 trinn ligger langs trygg skolevei snaut 500 meter unna. For deg som er glad i natur- og friluftsliv har Eidsvoll flotte muligheter. Ved Eidsvollbygningen er det fine turstier gjennom alle årstider, med løyper som passer både store og små. Videre finner du også Mistberget en liten kjøretur unna. Berget er en ypperlig tur for hele familien, med utsiktstårn og grillplass på toppen. Området har også meget gode kollektivtilbud, via tog- og busstasjonen på Eidsvoll. Gardermoen og "resten av verden" ligger kun 10 minutter unna med tog, og det er svært gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo/ Hamar. Det går buss hvert 15. minutt som korresponderer med togavganger. Her er det også mulighet for pendlerparkering.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med panel. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille i betong.

  Innhold
  2.etasje; entré, kjøkken, stue, bad, 2 soverom. Leiligheten har lagringsbod og balkong! ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lun og hyggelig entré, malt i en tidsriktig farge. Entréen, som resten av leiligheten, har godt med dagslys. Her har du god plass til ulik oppbevaring av sko og annet. Fra entréen har du praktisk adkomst til leilighetens bad og 2 soverom. KJØKKEN Leilighetens kjøkken er lyst og moderne, med en tidløs innredning fra Aubo. Kjøkkenet har hvite og slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og godt med skapplass. I overgangen fra kjøkken/stue er det, om ønskelig, mulighet til å innrede med en liten spisegruppe. STUE Stuen ligger i åpen løsning til leilighetens kjøkken. Stuen har store og åpne vindusflater, som skaper rikelig med dagsslys. Her har du god plass til sofagruppe og tv-krok. Fra stuen følger utgang til en flott balkong! BAD Leilighetens baderom er flislagt og med varmekabler i gulv. Badet er romslig, med heldekkende servant på underskap med speil og belysning. Vegghengt klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Badet har opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. SOVEROM Leiligheten har 2 romslige og lune soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 er godt egnet som barnerom, gjesterom eller kontor, alt etter behov! Soverom 2 har direkte adkomst til innvendig bodrom, som også er egnet som walk-in garderobe.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Samtlige bygnigsdeler er gitt TG1.  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Viken fiber og Altibox.

  Parkering
  Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjekjeller.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   99 190,- (Omkostninger totalt)   3 489 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Felles varmtvannsystem. Leiligheten blir oppvarmet med via radiatorer med vannbårenvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12849

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter gebyrer for avløp, renovasjon og vann.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune. Eiendomsskatten vil utgjøre 2,9 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.  I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  802350

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2888459

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring og løpende vedlikehold mm.

  Sameiebrøk
  724/32000

  Felleskostnader pr. mnd
  3323

  Felleskostnader inkluderer
  Øvrige kostnader, garasjeplass i sameiet, kabel-TV/Bredbånd, oppvarming/strøm.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Morkvegen 38 - 40 boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/147/71/12: 20.12.1924 - Dokumentnr: 900255 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.05.1937 - Dokumentnr: 990272 - Elektriske kraftlinjer Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.02.1945 - Dokumentnr: 244 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.1959 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:30
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.12.1986 - Dokumentnr: 12256 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.12.2010 - Dokumentnr: 945847 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66
  Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om adkomstrett
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69
  Rett til bilopstillingsplasser
  Rett til bruk av utomhusarealer
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.02.2019 - Dokumentnr: 220510 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:64
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:21
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:22
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:23
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:24
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:25
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:26
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:27
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:28
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66 Snr:29
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:16
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:17
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:18
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:19
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69 Snr:20
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:1
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:2
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:3
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:4
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:5
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:6
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:7
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:8
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:9
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:10
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:11
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:12
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:13
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:14
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:15
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70 Snr:16
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.04.2020 - Dokumentnr: 2328801 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 724/32000


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   99 190,- (Omkostninger totalt)   3 489 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  99190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon 39 900,- Markedspakke 20 000,- Tilrettelegging 16 000,- Oppgjør 6 500,- Inneståelse 6000,- Utlegg 3 084,-

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev