aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Morkvegen 43B!
Velkommen til Morkvegen 43B!

EIDSVOLL Morkvegen 43B

Pen 3-roms selveierleilighet i 1. etasje - Carport m/elbillader - Markterrasse med gode solforhold

 • kr 3 200 000
 • BRA 69 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 200 000
 • Omkostningerkr 93 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 293 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Felleskostnaderkr 2 089
 • Tomt4 002.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling v/ Kidisti Mebrahtu har gleden av å presentere Morkvegen 43B! En strøken og moderne 3-roms leilighet beliggende i første etasje. Leiligheten har en god planløsning med en hyggelig entré, et lyst og pent innredet kjøkken, en romslig stue med gode møbleringsmuligheter, to gode soverom og et moderne bad. Fra stuen er det utgang til en solrik markterrasse. Parkering kan gjøres i carport som har elbillader, og for ytterligere oppbevaring medfølger det en utvendig bod rett ved inngangen. Eiendommen ligger i landlige omgivelser på Mork i Eidsvoll kommune. Det er kort vei til både skoler og kollektiv transport samt nærhet til fine friluftsområder. Sundet, som kan by på flere servicefasiliteter, ligger heller ikke langt unna. Velkommen til visning!

Morkvegen 43B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 69 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm 2 soverom, stue, kjøkken, bad og gang.
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm  Tomt
  4002.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i landlige omgivelser med nærhet til Sundet, sentrum av Eidsvoll kommune. Nærområdet byr på gode friluftsområder ved Mjøsa, Hurdalssjøen og Romeriksåsen. Det er ellers kort vei til både skoler, kollektiv transport og servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra Hammerås som innenfor ca 8 minutters gange. Her finner du også kjeder som Rusta, Jysk, Bohus, Elon og jem & fix. Videre er det et bredere utvalg på Sundet, som ligger noen få minutter unna med bil. Her kan du velge mellom dagligvarebutikkene Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix. Det er også andre tilbud, deriblant Vinmonopolet, Narvesen, Apotek, bensinstasjoner og flere spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du for eksempel ta turen til AMFI Eidsvoll (ca 10 minutter med bil) eller Jessheim storsenter (ca 22 min med bil) som kan by på et bredt utvalg av butikker og spisesteder. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Myrer som ligger ca 300 meter unna. Herfra går det busser i retning Eidsvoll, Eltonåsen, Jessheim, Feiring og Råholt. Fra Eidsvoll stasjon er det gode buss- og togforbindelser. Toget fra Eidsvoll går i retning Oslo, Lillehammer, Drammen og Skien. Det er pendlerparkeringer og gode togforbindelser fra både Eidsvoll/Sundet og Råholt. Avstander med bil: Eidsvoll stasjon: ca 4 minutter (2,2 km) Gardemoen: ca 24 minutter (32 km) Oslo S: ca 50 minutter (68 km)

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage Læringverkstedet Mork barnehage - 1 min (28m) Hoppensprett Camilla aktivitetsbhg - 15 min gange (1,3 km) Åsleia gårdsbarnehage - 5 min med bil (3 km) Barneskole Ås skole - 8 min gange (600 meter) Ungdomssskole Vilberg ungdomsskole - 7 min med bil (4,1 km) Råholt ungdomsskole - 10 min med bil (8,1 km) Videregående skole Eidsvoll videregående skole - 8 min med bil

  Byggemåte
  Leilighet i 4-mannsbolig i 1. etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke og trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass.Boligen har biloppstillingsplass i felles carport. Det er montert elbil-lader.

  Innhold
  Entré/gang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom. Annet: Utebod på ca 5,5 kvm. Carport med elbillader. Entré/Gang: Romslig entré med praktisk skyvedørsgarderobe som rommer mye. Garderoben har også en vannstopper montert slik at vannet stenges av dersom det oppdages lekkasje. Her er det ellers godt med plass til alt av sko og yttertøy. Fra entréen/gangen kommer du til alle boligens rom. Kjøkken: Moderne og lyst kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet er innredet med hvite fronter, nedfelt vaskekum med ett-greps blandebatteri, og med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Her er det også vannstopper og komfyrvakt der sistnevnte kutter strøm til komfyr automatisk dersom sensoren oppdager brann. Ellers har kjøkkenet integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med induksjon. Bad: Baderommet fremstår som moderne og tidsriktig med downlights i taket. Innredet med servant på underskap, speil med skap, vegghenght wc og dusjhjørne med innfellbare dusjdører. Det er også opplegg for vaskemaskin. Stue: Hyggelig stue som byr på flere møbleringsmuligheter og har større vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Fra stuen er det dør ut til en solrik markterrasse på omtrent 5,5 kvm. Utvendig har vinduene screens som har et moderne og tidsriktig uttrykk. Denne er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Dermed skjermer du for lys, ubehagelig varme og får redusert innsyn uten at dette går ut over utsyn. Denne styres med fjernkontroll og/eller app. Soverom: Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har et større garderobeskap samt plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverom 2 passer fint som et soverom/gjesterom eller kontor. Det medfølger en utebod som er plassert ved inngangen samt carport med elbillader.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Yttervegger: Vegg mot carport fremstår noe værslitt i malingen. Det mangler dokumentasjon på termostatbytte. Denne prosessen er igangsatt iht. eier. og det opplyses om at det tar 3 uker fra rapportdato. Forhold som har fått TG3: Ingen forhold som har fått TG3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Carport med elbillader. Sameiet har gjesteparkering tilhørende sameiet.

  Diverse
  Intergrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp medfølger handelen. Vaskemaskin medfølger handelen. Selger opplyser om at den lager noen lyder når det vaskes på lengste vaskesyklus (3 timer) og når rotasjon er på 1400. Rullegardiner innendørs medfølger handelen. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Panelovner. Elektrisk gulvvarme i bad. Varmepumpe.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  19776

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Prognose for 2023. Det ble fakturert 15 121 kr i 2022. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

  Formuesverdi primær
  761059

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2739813

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/16

  Felleskostnader pr. mnd
  2089

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer blant annet tv/internett, vedlikehold og forsikring.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er anledning til dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/147/70/13: 20.12.1924 - Dokumentnr: 900255 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.05.1937 - Dokumentnr: 990272 - Elektriske kraftlinjer Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.02.1945 - Dokumentnr: 244 - Bestemmelse om gjerde Overført fra gnr 147 bnr 25
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.1959 - Dokumentnr: 1321 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:30
  Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.12.1986 - Dokumentnr: 12256 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.12.2010 - Dokumentnr: 945847 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:66
  Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om adkomstrett
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.09.2014 - Dokumentnr: 776971 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:69
  Rett til bilopstillingsplasser
  Rett til bruk av utomhusarealer
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:70
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.2017 - Dokumentnr: 1256970 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 13
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/16
  21.02.2019 - Dokumentnr: 220510 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:1
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:2
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:3
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:4
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:5
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:6
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:7
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:8
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:9
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:10
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:11
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:12
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:13
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:14
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:15
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:16
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:17
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:18
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:19
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:20
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:21
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:22
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:23
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:24
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:25
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:26
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:27
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:28
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:29
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:30
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:31
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:32
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:33
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:34
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:35
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:36
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:147 Bnr:71 Snr:37
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for eiendommen med tilhørende carport/sportbod datert 12.11.18

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til boligbebyggelse- frittliggende småhusbebyggelse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Ved utleie/utlån av seksjonen utover 30 dager, skal leietaker/bruker med kontaktinformasjon registreres hos forretningsfører. Eventuelt registreringsgebyr til forretningsfører dekkes av seksjonseier.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 200 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   93 042,- (Omkostninger totalt)   3 293 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  93042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon 1,3% av salgssum Markedsføringspakke 20 000,- Tilrettelegging 16 000,- Oppgjør 6 500,- Inneståelsesgebyr 3 000 ,- Elektronisk grunnbok 300,- Kommunale opplysninger 5 030,- Opplysninger forretningsfører 5 000,- Panterett med urådighet - Statens Kartverk 540,-

Kidisti Mebrahtu

Megler

Kidisti Mebrahtu

98 47 69 73

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev