aktiv-eiendomsmegling
Nyoppført og moderne enebolig i populært og barnevennlig boligfelt (digital møblering)
Nyoppført og moderne enebolig i populært og barnevennlig boligfelt (digital møblering)

EIDSVOLL Oppgarden Styri 35 (Hus 11)

Siste mulighet, kun denne igjen! Nyoppført enebolig i populært område. 2 bad. 3 sov. Balkong og terrasse over carport

  • kr 5 190 000
  • BRA-i 126 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 5 190 000
  • Omkostningerkr 13 092
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 203 092
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2023
  • Soverom4
  • Tomt5 600 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi)   13 092,- (Omkostninger totalt)   5 203 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2.etasje (NB! det er valgt å ikke ha soverom i 2.etasje for et større stueareal)
Vi har gleden av å presentere en innholdsrik og arealeffektiv, nyoppført enebolig i et hyggelig og barnevennlig boligområde. Boligen er moderne og romslig, går over to plan med en meget god planløsning og inneholder blant annet 3 soverom, 2 bad og en romslig stue med kjøkken. Utvendig blir det mange fine uteplasser med mulighet for hage og balkong i tillegg til takterrasse over carporten. Det er valgt en oppgradert løsning på kjøkken med kjøkkenøy og ekstra skapplass, samt integrerte hvitevarer og platetopp med integrert ventilator. Downlights i store deler av boligen! Her vil man bo i naturskjønne omgivelser med kort vei til tur- og friluftsområder, barnehager og skoler samt butikker i Eidsvoll, Sundet. Fra Sundet er det 3 togavganger i timen til Oslo S - bruker bare 35min.!
Plass for sofa og tv

Oppgarden Styri 35 (Hus 11), Akershus

  • Tomt
    5600m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiet, felles tomt på 5.600kvm. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten rundt huset vil opparbeides grovplanert med stedlige masser. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/ sameievedtekter. Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake deler av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

    Beliggenhet
    Boligen er beliggende i et hyggelig boligområde i Styri i Eidsvoll. Området ligger øst for Eidsvoll sentrum, Sundet. Det er forøvrig 2,5 km til sentrum og skoler i alle trinn samt idrettsplass, idrettshall og svømmehall. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Kiwi og Coop, sistnevnte med post i butikk. I Eidsvoll sentrum har du flere butikker, kaféer/restauranter, frisørsalonger, legekontor, tannlege, treningssentere, kino, bibliotek m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum. Styri er perfekt for den som liker turer i skog og mark. Her er det kort vei til gode friluftsmuligheter sommer som vinter. Like i nærheten finner du blant annet Styrimarka med Bokkedalen og Jøndalsvangen, med hyggelige bålplasser. Her er det et mylder av stier i fint terreng som passer både liten og stor. Ellers har du Finnkolleden med Tynsåktoppen og Wergelandsutsikten, sykkelmuligheter på fine skogsveier i Gullverket, med gruvene og Løntjernbråten (Farmengården). Tar du turen til Minneåsen finner du også flere fine turområder, og på vinteren er det preparerte skiløyper med flere traseer. Langs vorma er det gode fiskemuligheter og båtliv på sommerstid. Ved sentrum ligger Eidsvoll togstasjon med intercitytog som bruker kun 35 min til Oslo (3 avganger i timen). Til Oslo lufthavn tar det 10 min med tog, og Lillestrøm 25 min. Ønsker du å ta bilen er det forøvrig 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen og 55 min til Oslo sentrum.

    Adkomst
    Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksvei 181 mot Eidsvoll sentrum. Følg veien over Eidsvollbrua og hold rett fram i første rundkjøriring. Når du kommer til neste rundkjøring tar du til høyre. Følg denne veien rett fram i ca 800 meter. Ta til ventstre inn på Berte Styris Veg. Området vil være skiltet. Ta kontakt med megler for nærmere beskrivelse og evt visning av området.

    Bebyggelse
    Nyetablert boligfelt som vil bestå av hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse

    Byggemåte
    Se pkt. for standard og leveransebeskrivelse. Boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk og det er ikke utarbeidet tilstandsvurdering fra ekstern takstmann.

    Innhold
    1.etasje: Et hyggelig inngangsparti tar deg inn i en romslig entré/ gang. Her er det fliser og varme i gulv og det er god plass til både sko- og yttertøy i tillegg til garderobeløsning. Boligens 3 soverom befinner seg alle i 1.etasjen. Alle har god størrelse og god plass til både seng og garderobeskap som gjør det enkelt å innrede. Badet / wc i 1.etasje er moderne og romslig og inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. Det er moderne fliser på vegg og gulv og varme i gulv. Her skal det være godt å starte eller avslutte dagen. 2.etasje: I 2.etasjen kommer man direkte inn i et lyst og luftig rom med kjøkkendel til høyre og stuedel til venstre. Peisovn vil bidra til ekstra hygge og varme og mellom kjøkken og stuedel er det god plass til spisestuemøblement. Kjøkkenet er levert av Sigdal og er svært romslig og er tidløst og moderne med mye benke- og skapplass. Det er valgt en større kjøkkenvariant med kjøkkenøy, mye skapplass og integrerte hvitevarer i tillegg til platetopp med integrert ventilator. I andre enden er det ekstra plass, perfekt for sofa og tv-møblement, samt et delikat bad/ wc som er innredet med vegghengt toalett, baderomsservant og dusjhjørne. Om man ønsker et ekstra soverom kan man enkelt be om å få satt opp en lettvegg og dør. (se plantegning) Ute Boligen planlegges med flere flotte uteområder med mulighet for hage, balkong samt terrasse over carporten. Balkongen og terrassen vil kunne fungere som en naturlig forlengelse av stuen og legger til rette for å kunne nyte lange dager og sene kvelder ute. Bilen parkeres enkelt i egen carport. I tilknytning til carporten blir det også en praktisk sportsbod. Her legges alt til rette for at både store og små vil kunne trives både inne og ute! Fordeler med å kjøpe ny bolig: Det er mange fordeler ved å kjøpe en helt ny bolig - her gir vi deg noen av dem: - Lav dokumentavgift: Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her er det store summer å spare - Ingen oppussingsbehov: Alt er nytt! Du trenger ikke tenke på utgifter til oppussing på mange år om du ikke vil. - Tilvalg og endringer: Gode muligheter til å få boligen akkurat som du vil. - Lave bokostnader: Nye boliger er etter de nyeste byggeforskrifter underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. Dette betyr energieffektive boliger som betyr lave kostnader til oppvarming. - 5 års reklamasjonsrett: Du har 5 års reklamasjonsrett på nye boliger. Bare en ny bolig er ny! Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir en helt spesiell følelse.

    Standard
    Boligene får et moderne utseende med gode innvendige og utvendige materialvalg. Utvendig fasade: Malte vinduer og terrasse dører, hvite. Inngangsdør, hvit med vinduer. Utvendig panel dobbelfals grunnet og malt 1 strøk (mellomstrøk). Stående. Tak membran duk. Terrasse over carport med membran og tilfarere og impregnerte bord. Innvendig: Alle vegger og himlinger leveres med malte gipsflater med unntak av våtrom. På gulv leveres det lys grå 1 stavs Pergo laminat i alle rom med unntak av våtrom og gang. Fliser i Hall/Gang. Fliser vegg og gulv på bad 1 etg og 2 etg.med varme i gulv. Kjøkken fra Sigdal med platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap, se tegning. Baderomsinnredning 120 cm i 1 etg og 100 cm i 2 etg. Med speil. Hvite fronter. Vegghengt toalett. Dusjdører. 90x90 Trapp, hvite vanger og tett trinn, oljet eik trinn , stålspiler (runde) i rekkverk. Garderobeskap 5 stk a 1 meter. Kombi garderobe. Innvendig dører Bygg 1 , hvite Listverk 15x58 hvite gulv og karmlister. Taklister 21x34 hvitmalt. 3 stk utelys LED + 2 stk utestikk, lampe og stikk i carport Det tilrettelegges for fiber Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK`10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger. Det henvises forøvrig til leveransebeskrivelse fra utbygger for utfyllende informasjon, vedlagt i prospekt.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det tilrettelegges for fiberoppkobling

    Parkering
    Parkering i egen carport i tilknytning til boligen

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi)   13 092,- (Omkostninger totalt)   5 203 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk med panelovner (ikke inkludert), varme i gulv i gang og bad/wc Peisovn i stue

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil omfatte vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Disse vil bli fastsatt når boligen er bygget og det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Eidsvoll kommune har i tillegg inført eiendomsskatt.

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.09.2017 - Dokumentnr: 991239 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsvarig rett til bygging, drift ,vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3035 Gnr:11 Bnr:180 Gjelder denne registerenheten med flere 12.09.2017 - Dokumentnr: 991239 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3035 Gnr:11 Bnr:180 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.2017 - Dokumentnr: 1427635 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 11 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/14

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse og det skal foreligge ferdigattest når gjenstående utvendige arbeider er fullført

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vann og avløp. Privat stikkveg fra offentlig veg.

    Regulerings- og arealplanner
    Boligen ligger i et område regulert til boligformaål

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan fritt leies ut

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt desember 2023. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 190 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 11 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi)   13 092,- (Omkostninger totalt)   5 203 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    13092

    Betalingsbetingelser
    Hele kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt senest ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetaling skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast provisjon på kr. 43.750,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kostnader til markedsføring. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev