aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Krogsrudtunet!
Velkommen til Krogsrudtunet!

EIDSVOLL Oppgarden Styri 64 (Krogsrudtunet nr. 11)

Stor 2-roms selveierleilighet under oppføring | Terrasse og hageflekk | Egen carport | Rolig og barnevennlig område!

 • kr 2 850 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostningerkr 43 688
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 893 688
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • ArealP-rom 49 m²
 • Felleskostnaderkr 1 082
 • Tomt85.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 7 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 4 070,- (Dokumentavgift) 31 276 (Hvitevarepakke1) 43 688 (Omkostninger totalt)   2 893 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling ved Eirik Off har gleden av å presentere et videresalg for en 2-roms leilighet under oppføring i et nytt og spennende boligfelt like utenfor Eidsvoll sentrum. Boligen vil ha en arealeffektiv og smart planløsning og inneholder stort soverom med tilknyttet bod/ walk-in-garderobe, stue, kjøkken med integrerte hvitevarer og bad/wc. Utvendig vil boligen få terrasse på begge sider, hageflekk og egen carport med praktisk sportsbod. Det leveres peisovn i stuen og moderne farge og materialvalg. (se leveransebeskrivelse i salgsoppgave). Fra boligen er det kort vei til Eidsvoll sentrum (Sundet) med skoler i alle trinn, butikker samt togstasjon hvor toget tar deg til Oslo på bare 35min med 3 avganger i timen! Perfekt for en enkel hverdag - velkommen til visning!
Illustrasjon stue (NB! alle bilder er ment som illustrasjon og bilde er fra en annen bolig med en annen planløsning - se leveransebeskrivelse og plantegning)

Oppgarden Styri 64 (Krogsrudtunet nr. 11), Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 19/5-2017. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal.
  Primærrom
  1. etasje: 49 kvm Følgende rom inngår i primæareal: Entre/ gang, stue/ kjøkken, soverom og bad/wc.  Tomt
  85.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Det vil disponeres tomteareal rundt boligen som vil bli opparbeidet grovplanert. Det som på situasjonskartet viser veiarealer og parkering leveres asfaltert.

  Beliggenhet
  Krogsrudtunet ligger i et hyggelig boligområde i Styri i Eidsvoll. Området ligger øst for Eidsvoll sentrum, Sundet. Det er forøvrig 4 km til sentrum og skoler i alle trinn samt idrettsplass, idrettshall og svømmehall. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Kiwi og Coop, sistnevnte med post i butikk. I Eidsvoll sentrum har du flere butikker, kaféer/restauranter, frisørsalonger, legekontor, tannlege, treningssentere, kino, bibliotek m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum. Styri er perfekt for den som liker turer i skog og mark. Her er det kort vei til gode friluftsmuligheter sommer som vinter. Like i nærheten finner du blant annet Styrimarka med Bokkedalen og Jøndalsvangen, med hyggelige bålplasser. Her er det et mylder av stier i fint terreng som passer både liten og stor. Ellers har du Finnkolleden med Tynsåktoppen og Wergelandsutsikten, sykkelmuligheter på fine skogsveier i Gullverket, med gruvene og Løntjernbråten (Farmengården). Tar du turen til Minneåsen finner du også flere fine turområder, og på vinteren er det preparerte skiløyper med flere traseer. Langs vorma er det gode fiskemuligheter og båtliv på sommerstid. Ved sentrum ligger Eidsvoll togstasjon med intercitytog som bruker kun 35 min til Oslo (3 avganger i timen). Til Oslo lufthavn tar det 10 min med tog, og Lillestrøm 25 min. Ønsker du å ta bilen er det forøvrig 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen og 55 min til Oslo sentrum.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Leveransebeskrivelse vedlagt i prospekt for utfyllende beskrivelse.

  Innhold
  1. etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, soverom. Utvendig og innvendig lagringsbod. Parkering i egen carport. 2-roms leilighetene i prosjektet får en funksjonell og god planløsning med terrasse på begge sider. Fra carporten kommer man inn i en romslig gang med god plass til sko- og yttertøy i tillegg til evt. garderobeløsning. Fra gangen har man tilgang til bad som blir innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. I den ene enden av leiligheten vil man få en romslig stue med kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet vil ha rikelig med skap- og benkeplass og stuen vil enkelt la seg innrede med både sofa og spisebord. Det blir store vindusflater og utgang til en stor terrasse. I andre enden av leiligheten blir det et romslig soverom med god plass til både seng og garderobe, med tilgang til praktisk innvendig bod. Utgang også her til terrasse og hageflekk. KJØKKEN Kjøkkenet leveres av Norema med hvite fronter og grå benkeplate. Integrerte hvitevarer som kombinert kjøl-/ frys, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. BAD Badet leveres med grå, moderne fliser på vegg og gulv, varme i gulv og innredningen vil bestå av vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. ANDRE OPPHOLDSROM Himlinger: Alle innvendige overflater er i gips og leveres sparklet og malt i fargen hvit. vegger: Alle innvendige overflater er i gips og leveres sparklet og malt i farge lys grå. Gulv: gulvene leveres med 1-stavs eikeparkett som standard i stue, kjøkken og soverom; fliser i gang og bad/wc. Det er gjort noen endringer i leiligheten i forhold til standardleveranse - konferer megler!

  Standard
  Se leveransebeskrivelsen vedlagt i salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Leiligheten klargjøres for fiber fra Vikenfiber/ Altibox

  Parkering
  Alle leilighetene har parkering i egen carport i tilknytning til huset.

  Diverse
  Utbygger forbeholder seg retten til å endre, tilpasse eller bruke andre materialer eller produkter så lenge kvalitet og funksjonalitet forblir uendret.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 7 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 4 070,- (Dokumentavgift) 31 276 (Hvitevarepakke1) 43 688 (Omkostninger totalt)   2 893 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk med panelovner og varme i gulv i bad/wc og gang. Panelovner er ikke inkludert i leveransen. Peisovn i stuen.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  iendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Eidsvoll kommune har i tillegg innført eiendomsskatt. Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

  Info om eiendomsskatt
  Eidsvoll kommune har innført eiendomsskatt, men det vil være fritak de første årene ved kjøp av nybygg.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  52/3795

  Felleskostnader pr. mnd
  1082

  Felleskostnader inkluderer
  Forslag til fellesutgifter følger vedlagt i salgsoppgaven i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. I budsjettet er det lagt opp til at felleskostnader blant annet dekker husforsikring samt grunnpakke tv/ internett. Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, som per dags dato ligger på kr. 1 082,-.

  Om sameiet
  Leiligheten er en del av Krogsrudtunet boligsameie som vil bestå av totalt 35 boliger fordelt på 4 rekker.

  Sameiets forsikringsselskap
  If

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/10/217/9: 05.06.1986 - Dokumentnr: 5414 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:35
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.06.2017 - Dokumentnr: 700852 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.09.2017 - Dokumentnr: 952878 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:10 Bnr:217
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.12.2022 - Dokumentnr: 1403144 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 926 743 023
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.09.2021 - Dokumentnr: 1174273 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 52/3795


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse. Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg. Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Boligen kan i sin helhet fritt leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3. Selger skal stille garanti iht. bustadoppføringslovens §12 snarest mulig etter signering av kjøpekontrakt.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 7 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 4 070,- (Dokumentavgift) 31 276 (Hvitevarepakke1) 43 688 (Omkostninger totalt)   2 893 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  43688

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt senest ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetaling skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast provisjon på kr. 15.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kostnader til markedsføring. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev