aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Krogsrudtunet

Eidsvoll Oppgarden Styri 70 (Krogsrudtunet nr. 13 - resalg)

4-roms selveierleilighet over 2 plan under oppføring. 3 soverom. Stor solrik terrasse. Carport. Barnevennlig!

 • 3 790 000
 • BRA 89 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 790 000
 • OMKOSTNINGER137 106
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 927 106
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND1 474
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  91 764,- (Tilvalg)
  7 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 280 683,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  7 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
  30 000,- (Adm. gebyr utbygger videresalg)
  --------------------------------------------------------
  137 106,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 927 106,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligene vil gå over 2 plan og ha en god og arealeffektiv planløsning

2.etasje:
Trapp opp fra carporten i 1.etasje leder deg opp til en meget romslig terrasse og videre inn i boligen. Det blir en romslig gang med god plass til sko- og yttertøy i tillegg til evt. garderobeløsning. Ved siden av gangen blir det et praktisk lite gjestetoalett. Gangen leder deg videre inn til trapperom med stue på en side og kjøkken og ett soverom på andre siden. På kjøkkenet blir det en lys kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass og det blir også plass for lite spisebord. I andre enden blir det en romslig stue som enkelt lar seg innrede med både sofaløsning og spisebord.

3.etasje / loftsetasje:
Loftsetasjen vil bestå av to soverom, praktisk innvendig bod og et romslig bad som blir innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin.

Her blir alt tilrettelagt for at man vil kunne trives både innvendig og ute og man vil bo i barnevennlige og trygge omgivelser med kort vei til barnehage og skole samt alt av servicefasiliteter i Sundet, sentrum av Eidsvoll, samt togstasjon med avganger hele 3 ganger i timen til Oslo S (ca. 35min) og Gardermoen (ca. 10min).

Fordeler med ny bolig:
Det er mange fordeler ved å kjøpe en helt ny bolig - her gir vi deg noen av dem:
•Lav dokumentavgift:Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her er det store summer å spare!
•Ingen budrunder: Vi har faste priser - altså ingen budrunder som øker prisen på boligen!
•Ingen oppussingsbehov: Alt er nytt! Du trenger ikke tenke på utgifter til oppussing på mange år om du ikke vil.
•Lave bokostnader: Nye boliger er etter de nyeste byggeforskrifter underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. Dette betyr energieffektive boliger som betyr lave kostnader til oppvarming.
•5 års reklamasjonsrett: Du har 5 års reklamasjonsrett på nye boliger.

Bare en ny bolig er ny! Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir en helt spesiell følelse.

Oppgarden Styri 70 (Krogsrudtunet nr. 13 - resalg), Viken

 • Salg av kontraktsposisjon
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Kjøkken:
  Kjøkken leveres fra Norema iht. kjøkkenteninger. Her er det valgt fine oppgraderinger hvor kjøkkenet er forlenget under vindu samt at fronter er endret til Norema Ragne, sort. Se kjøkkentegninger i salgsoppgaven.

  Bad/vaskerom:
  På bad / wc leveres 60x60 flis på vegger. På gulv leveres det 10x10 flis i dusjsone og 30x30 for øvrig. Innredningen vil bestå vegghengt toalett, dushjørne med dusjdører i glass, baderomsservant og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder 200 liter plasseres i bod.

  Vegger og himlinger: Alle innvendige overflater er i gips og leveres sparklet og malt i fargen hvit.
  Gulv: gulvene leveres med 1-stavs eikeparkett som standard i stue, kjøkken og soverom; fliser i gang.
  Innvendige dører: Leilighetene har hvite dører inne
  Oppvarming: Varmekabler på bad, wc og gang.

  Se forøvrig leveransebeskrivelse vedlagt i prospekt for utfyllende beskrivelse.
 • Krogsrudtunet ligger i et hyggelig boligområde i Styri i Eidsvoll. Området ligger øst for Eidsvoll sentrum, Sundet. Det er forøvrig 4 km til sentrum og skoler i alle trinn samt idrettsplass, idrettshall og svømmehall.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Kiwi og Coop, sistnevnte med post i butikk. I Eidsvoll sentrum har du flere butikker, kaféer/restauranter, frisørsalonger, legekontor, tannlege, treningssentere, kino, bibliotek m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum.

  Styri er perfekt for den som liker turer i skog og mark. Her er det kort vei til gode friluftsmuligheter sommer som vinter. Like i nærheten finner du blant annet Styrimarka med Bokkedalen og Jøndalsvangen, med hyggelige bålplasser. Her er det et mylder av stier i fint terreng som passer både liten og stor. Ellers har du Finnkolleden med Tynsåktoppen og Wergelandsutsikten, sykkelmuligheter på fine skogsveier i Gullverket, med gruvene og Løntjernbråten (Farmengården).

  Tar du turen til Minneåsen finner du også flere fine turområder, og på vinteren er det preparerte skiløyper med flere traseer.

  Langs vorma er det gode fiskemuligheter og båtliv på sommerstid.

  Ved sentrum ligger Eidsvoll togstasjon med intercitytog som bruker kun 35 min til Oslo (3 avganger i timen). Til Oslo lufthavn tar det 10 min med tog, og Lillestrøm 25 min. Ønsker du å ta bilen er det forøvrig 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen og 55 min til Oslo sentrum.
 • Nyetablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksvei 181 mot Eidsvoll sentrum. Følg veien over Eidsvollbrua og hold rett fram i første rundkjøriring. Når du kommer til neste rundkjøring tar du til høyre. Følg denne veien rett fram i ca 800 meter. Ta til ventstre inn på Berte Styris Veg. Området vil være skiltet. Ta kontakt med megler for nærmere beskrivelse og evt visning av området.
 • Leveransebeskrivelse vedlagt i prospekt for utfyllende beskrivelse.
 • Ca. 89kvm Bra

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 19/5-2017. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

  Boligen nærmer seg ferdigstilt så det vil være begrensede tilvalgs/ endringsmuligheter. Ta gjerne kontakt med megler for å avklare hva som kan være mulig.
 • Elektrisk med panelovner og varme i gulv i bad/wc og gang. Panelovner er ikke inkludert i leveransen.
 • Eiet, felles tomt på ca. 27434 kvm som skal eies av sameiet. Det vil disponeres tomteareal rundt boligen som vil bli opparbeidet grovplanert.

  Det som på situasjonskartet viser veiarealer og parkering leveres asfaltert.

  Tomten opparbeides i henhold til de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake deler av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Alle leilighetene har parkering i egen carport i tilknytning til huset.
 • Offentlig
 • BORI er valgt som forretningsfører
 • Boligen vil bli en del av et eierseksjonssameie.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Boligsameiet vil bli organisert etter Eierseksjonsloven av 23.05.1997. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet sameierne i mellom.
 • Kjøper skal godkjennes av utbygger.
 • Vil være tillatt
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • 1 474 pr. mnd.

  Forslag til fellesutgifter følger vedlagt i salgsoppgaven i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.
  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader
 • Sameiet vil ved oppstart ikke ha lån eller formue
 • Sameiet har ved oppstart ingen lån
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Eidsvoll kommune har i tillegg innført eiendomsskatt.
 • Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm og innboforsikring.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering.
 • Boligen vil fritt kunne leies ut
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 700.000,-. I tillegg skal det betales kr. 3.090.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten. Gebyrer, avgifter og tilvalg er 137.106,-. Total kjøpesum med omkostninger og tilvalg er kr 3.927.106,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 10 Bnr. 217 Snr. 17 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Antatt ferdigstillelse er 1. / 2.kvartal 2023
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast provisjon på kr. 38.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedsføring kr. 8.500,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Geir Illing Nordvik
  Henriette Sundklakk
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev