aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Trollåsen 16! En nyere, frittliggende enebolig med fantastisk utsikt og flott beliggenhet i Eidsvoll.

EIDSVOLL Trollåsen 16

Pen og påkostet enebolig fra 2019 med bergvarme, stor terrasse og hage - Fantastisk usjenert utsikt og gode solforhold!

 • kr 6 500 000
 • BRA 165 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 179 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 679 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 160 m²
 • Tomt1 296.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Trollåsen 16! En innholdsrik og nyere eneboligeiendom fra 2019 med tomt på ca. 1,2 mål med hage og gårdsplass. Boligen inneholder hall, pent kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens, lys stue, 3 gode soverom, walk-in closet, flislagt bad med badekar, praktisk vaskerom, wc og bod. Det er bergvarme i boligen som gir lave strømutgifter. Utgang til stor hellebelagt terrasse på ca. 60 kvm utenfor stuen med gode solforhold og fantastisk utsikt. Balkong utenfor loftsstuen med mulighet for å se flotte solnedganger. Boligen ligger fint og luftig til i Eidsvoll, ca 5 min fra Sundet. I Eidsvoll er det kommuneadministrasjon, skoler i alle trinn, barnehager, dagligvareforretninger, vinmonopol, apotek, m.m. Gode kollektivtilbud med tog og buss til bla. Oslo, Gardermoen og Hamar

Trollåsen 16, Viken

 • Tomt
  1296.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flat og solrik med en god intern beliggenhet. Hage med plen og gruset gårdsplass. Eiendommen grenser mot LNF område ut mot jordet på baksiden, og på tomten nord for Trollåsen 16 er det regulert til felles friområde som gjør at det ikke vil komme naboer der.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på Trollåsen i Eidsvoll kommune, ca 5 minutter med bil fra sentrum av Eidsvoll (Sundet). Her bor du landlig til i et rolig og barnevennlig boligområde. Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma med fine rekreasjonsmuligheter. Her er den kommunale administrasjonen, dagligvarebutikker, treningssenter, frisører, tannlege, legevakt og flere servicetilbud. Eiendommen hører til Vilberg barne- og ungdomsskoler, som begge ligger ca 2,6 km unna. På Vilberg har du også Eidsvoll videregående skole og Eidsvollhallen. Det er også et godt utvalg barnehager i kommunen. Til Råholt er det ca 10 km. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også flott svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Reiser du til Jessheim finner du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, teater og konserter. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Eidsvoll har mye å by på når det gjelder tur- og friluftsmuligheter både sommer og vinter. I nærområdet er det flere fine turområder i blant annet Finnkollen, Gullverket, Åsleia og til Mistberget. Det er lysløype og leke/aktivitetsområde i bla. Finnkollen og for øvrig flotte skogsveier for de som liker å sykle, elver og vann, mye bær og sopp i skogen og muligheter for jakt og fiske. Det er også flotte fiske- og båtmuligheter i Vorma og opp i Mjøsa. Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Gardermoen og Jessheim. For mer info se www.eidsvoll.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll ved Boksrudkrysset og følg FV 181. I første rundkjøring ta til venstre på Trondheimsvegen. I neste rundkjøring ta til høyre inn på Eidsvollvegen og følg denne over Vorma til Eidsvoll sentrum. Etter brua ta rett frem i rundkjøringen og følg Fv181 (Nesvegen). I neste rundkjøring ta til høyre og følg FV 177 (Nesvegen) i ca 1 km. Ta så til venstre opp Styribakken. Ta første vei til venstre inn Trollåsen, og du vil snart finne Trollåsen 16 på din venstre hånd.. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salgs" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger.

  Skolekrets
  Vilberg Skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass er Elvik, og herfra går det busser til bla. Eidsvoll stasjon. Se ruter.no for rutetider. Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere!

  Byggemåte
  Antatt fundamentert med støpt såle/plate på mark konstruksjon til sprengsteinsfylling på fjell. Yttervegger i trebindingsverk kledd med stående bordkledning. Takkonstruksjon i tre tekket med betongtakstein. Boligen har malt trevinduer med 3-lags glass. Stor vestvendt terrasse med støpt dekke utenfor 1. etasje. Terrassen er dels hellelagt og avgrenset med granittstein. Trebalkong utenfor loftstuen i 2.etasje med spaltegulv og rekkverk i tre. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Installert Easee Elbil lader på husvegg. Utført av Bravida Romerike. - Tinglyst på eiendommen: Nettstasjon, adkomsrett og bebyggelse - Vann/kloakk over tomt - Elektriske ledninger/kabler.

  Innhold
  1. etasje 85 kvm. p-rom: Hall, stue, kjøkken, toalettrom og vaskerom. 2. etasje 75 kvm. p-rom: Loftstue, bad, walk-in closet og 3 soverom. Sekundære rom: innvendig bod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Pen, frittliggende enebolig fra 2019 med god standard og fin planløsning. Boligen holder en god standard. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på baderomsgulv. Vegger: Vesentlig fabrikkmalte mdf-plater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Hvite himlingsplater (takess). Kjøkken: Pent kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med grå, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken, herunder stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, microovn og kombiskap. Bad: Svært delikat flislagt bad i 2.etasje. Badet er innredet med vegghengt toalett, dobbel servant i baderomsinnredning, dusjnisje, badekar, 2 vegghengte skap og speil med belysning. Vaskerom: Praktisk vaskerom med egen dør, og flislagte overflater. Innredet med skap- og benkeinnredning med skyllekum, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Toalettrom: Toalettrom med flislagt gulv, innredet med servant i servantskap og vegghengt toalett. Kort fortalt: - Herskapelig enebolig, oppført i 2019! - Hall/entre med flislagt gulv. - Stort og flott kjøkken med mye skap- og benkeplass. - Integrerte hvitevarer i kjøkken fra Siemens. - Lys og romslig stue. - 3 gode soverom. - Walk-in closet til hovedsoverom. - Loftstue med pent utsyn. - Pent flislagt bad med badekar og dobbel servant. - Praktisk vaskerom med egen adkomstdør. - Toalettrom med flislagt gulv. - Vannbåren jordvarme til gulv i hele boligen (utenom bod). - Balansert ventilasjon. - Innvendig bod med lagringsmuligheter. - Stor vestvendt terrasse på ca 60 kvm. - Balkong utenfor loftstue på ca. 9 kvm. - Hage med noe plen. - Easee el-bil lader. - Parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. - Fantastisk utsikt og gode solforhold. - Grenser mot friområde i nord og LFN område i vest. - Landlig og barnevennlig beliggenhet i Eidsvoll med kort vei til det meste! Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er ikke montert rekkverk på terrasse. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte eierskifterapport utført av Hans Petter Lindstad datert 22.05.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er godt med parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring.

  Polisenummer
  91734541

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er bergvarme med vannbåren gulvvarme i begge etasjer i alle rom unntatt bod i 2. etg. Det er installert bergvarmepumpe i boligen.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8275

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkl: vann, avløp, renovasjon og feiing. Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune på 2,9 promille pt. Sum for eiendomsskatt er stipulert årsprognose.

  Formuesverdi primær
  1392942

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  5293181

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, velavgift/veikostnader, snørydding og strømforbruk.

  Velforening
  Det er tinglyst pliktig medlemskap i Velforening, men dette er ikke opprettet/stiftet enda. Det blir et vel som skal dekke de private veiene i hele byggefeltet. Ubygger Jos Bygg estimer en årlig kostnad på ca. 3000-4000 kroner.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/12/57: 24.04.2018 - Dokumentnr: 685309 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Overført fra: Knr:3035 Gnr:12 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 24.04.2018 - Dokumentnr: 685309 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett med motorisert kjøretøy Overført fra: Knr:3035 Gnr:12 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 24.04.2018 - Dokumentnr: 685309 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3035 Gnr:12 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 19.12.2018 - Dokumentnr: 1710585 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Gt Trolldalen AS Org.nr: 919 739 231 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger 19.12.2018 - Dokumentnr: 1710585 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Gt Trolldalen AS Org.nr: 919 739 231 Bestemmelse om fiber Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger 19.12.2018 - Dokumentnr: 1710585 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 27.09.2018 - Dokumentnr: 1332734 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:12 Bnr:33 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1673290 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:12 Bnr:57 Heftelsene omhandler avtale mellom Trolldalen AS og Hafslund(Elvia) om drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon ihht. kart og luftledninganlegg over eiendommen, rett for utbygger til å anlegge og vedlikeholde kabler for vann, avløp, strøm og fiber over eiendommen, byggeplikt og pliktig medlemskap i velforeningen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for enebolig, datert 26.08.2019.

  Vei, vann og avløp
  Trollåsen er en privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og Hensynssone H410 (vedrørende infrastruktur) i reguleringsplan for Trolldalen, gnr/bnr 12/23. H410- området skal benyttes til VA-anlegg ihht. reguleringsplanen. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2021-2031 avsatt til nåværende boligbebyggelse. Del av eiendommen grenser inntil område avsatt til LNFR areal. På naboeiendommen Gnr/bnr 12/33 er det regulert til felles friområde og bevaring av kulturmiljø.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  162 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000))

  179 542 (Omkostninger totalt)

  6 679 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  179542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10.030,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid begrenset oppad til kr. 16.450,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev