aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Carsten Ankers veg 32-34! Der gammel og ny historie møtes. (Bygg A)
Velkommen til Carsten Ankers veg 32-34! Der gammel og ny historie møtes. (Bygg A)

EIDSVOLL VERK Carsten Ankers veg 34, 2074 EIDSVOLL VERK

Kampanje kr 100.000 i avslag ved kjøp i september - innflyttingsklare og eksklusive leiligheter i historisk område!

 • kr 3 550 000 - 7 950 000
 • Priser fra og tilkr 3 550 000 - 7 950 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 3 550 000 - 7 950 000
 • Omkostninger fra og tilkr 28 870 - 28 870
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 3 578 870 - 7 978 870
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til57 - 143 m²
 • Tomt2 891 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 117 BNR. 41
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Jessheim Trondheimsvegen 86 2050 Jessheim
 • OppdragsansvarligAnn Kristin Hoset
 • Oppdragsnummer1208235016
 • 12.500,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 15 000,- (Opprettelse av sameie og seksjonering) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 200,- (Pantattest kjøper) 28.870,- (Omkostninger totalt)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aurskog Sparebank tilbyr grønt boliglån for disse leilighetene.
Fasader.

Carsten Ankers veg 34, 2074 EIDSVOLL VERK, Viken

 • Om prosjektet
  Velkommen til Carsten Ankers Terrasse med en attraktiv beliggenhet langs Andelva på Eidsvoll Verk, hvor du fra de fleste av leilighetene har utsikt over vannet. Carsten Ankers Terrasse byr på unike leiligheter fra 58-143 kvm. Sameiet har en sentral og solrik beliggenhet og består av 24 moderne selveierleiligheter med høy standard fordelt på fire bygningskropper over tre etasjer. Alle leilighetene er arkitetktilpasset og boligene er oppført med materialer i høy kvalitet. Leilighetene har vannbåren bergvarme, takhøyde på minimum 250 cm og 1-stavs eikeparkett. Fasaden har et moderne og spennende uttrykk, ulikt noe annet. Det er parkeringskjeller med mulighet for el-billading, og med kun 15 minutter reise med buss og tog til Oslo lufthavn Gardermoen kan bilen stå i et lukket, oppvarmet garasjeanlegg når man skal ut å reise. I tillegg er det godt med gjesteparkeringsplasser på eget parkeringsområde ute. Leilighetene i Carsten Ankers Terrasse har energiklasse A og kan finansieres med et grønt boliglån. Nøkkelinformasjon - Moderne, flotte leiligheter med høy standard tegnet av Besseggen Arkitekter. - 1-3 soverom. - Fra 57 kvm til 143 kvm. - 1-stavs eikeparkett. - Delikat kjøkken fra Marbodal. - Lekkert baderom med 60x60 keramiske fliser og 5x5 mosaikk på gulv i dusjsone. - Takhøyde på minimum 250 cm, med unntak av der det er nedforede himlinger. - Bergvarme til vannbåren gulvvarme, noe som fører til lave strømutgifter. - Gode og arealeffektive planløsninger. - Gode solforhold. - Direkte utsikt til Andelva fra de fleste leilighetene. - Fellesrom for bruk til selskaper, møtevirksomhet eller overnatting. - Kun 5 minutter fra E6, avkjøring Nebbenes Nord. - Kun 2 minutters gange til buss som korresponderer med tog til bla. OSL Gardermoen og Oslo s. - Flotte turmuligheter sommer som vinter rett utenfor døra (blant annet langs idylliske Andelva , parken ved Eidsvollbygningen, Hurdalssjøen ikke langt unna, Hurdal - ski Hurdal ca 20 min, m.m). - Eidsvoll Verk og Eidsvollsbygningen har flere kafeer og spisemuligheter 5 minutters gange fra prosjektet. - Sentralt, men likevel landlig! - Nytt, moderne og kan flytte rett inn uten å gjøre noe. - Lave omkostninger ved kjøp av ny leilighet.

  Priser fra og til
  kr 3550000 - 7950000

  Omkostninger fra og til
  kr 28870 - 28870

  Garasje/parkering
  Det medfølger en garasjeplass til hver seksjon (bortsett fra snr. 1 H101 i A- bygget som ikke har garasjeplass). Disse følger som tilleggsdel til hver seksjon. Hver leilighet vil få mulighet til å etablere elbil ladeuttak. Bygg A har 15 biloppstillingsplasser, inkludert 1 parkeringsplass for bevegelseshemmede. Bygg B har 10 biloppstillingsplasser, inkludert 1 parkeringsplass for bevegelseshemmede. Videre er det opparbeidet en parkeringsplass med 20 p-plasser på andre siden av veien for sameiet.

  Boder
  Det følger en bod i garasjekjeller til hver leilighet. Hver bod leveres med tette vegger med netting i topp grunnet sprinkelkrav og dør klargjort for hengelås. Overflater i fellesarealet leveres som støvbundet betong.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Leilighetene er ferdigstilt og innflyttingsklare.

  Forsikringsselskap
  Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

  Tomteareal
  2891m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eierform: Eiet tomt. Utearealene planeres med stedlige masser. Det legges på matjord, ferdigplen samt noe beplatning i henhold til utomhusplan. Tomten er fellesareal, det innebærer at sameiet/selskapet eier og disponerer over de aktuelle områdene i fellesskap. Dette gir ikke hver enkelt seksjon/leilighet en eksklusiv rett til å bruke eller å disponere over området/områdene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt/det følger av vedtektene. Kjøper er kjent med at utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene kan bli avholdt, etter overtakelse av eiendommen. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av eiendommen, aksepterer partene at kr. 15.000 av kjøpesummen holdes tilbake dersom annet beløp ikke er avtalt.

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fra Marbodal med hvit, glatt front som standard, laminat benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer av god kvalitet fra Elektrolux (oppvaskmaskin, kjøl/frys, stekeovn og induksjonstopp). Volum avtrekksvifte under overskap.

  Bad
  Bad leveres fra rørlegger med 80 cm bred innredning (noen steder kan det være 60 cm i stedet for 80 cm). Underskap med nedfelt servant med ettgreps servantbatteri og speil med belysning. Dusjen vil bestå av ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr, hovedbad vil leveres med fleksibel slange, hånddusj og takdusj) og dusjhjørne. Vegghengt klosett i hvitt porselen med 2 knapps spylefunksjon. På WC leveres 60 cm baderomsinnredning med ettgreps servantbatteri, speil og vegghengt klosett i hvitt porselen. Videre er det avsatt plass og levert opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. NB, forutsetter kondenstørketrommel.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra utbyggers/arkitekts tegninger. Det gis ikke garanti for at det ikke er skjegg- eller perlekre i boligen ved overlevering. Se vedlegg med info om forekomst av skjeggkre. Eiendommen ligger i område som er ansette som kulturhistorisk landskap av nasjonal interesse med navn " Fra Tingvoll til Eidsvoll Verk langs Andelva".

  Konstruksjon
  Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Takkonstruksjon over betongdekket er i tre med båndtekket ståltak. Leilighetsskillevegger utføres i betong/ stål og robustgips. Tremmegulv over betongdekket med impregnerte terrassebord på balkonger. Rekkverk leveres i kombinasjon med glass og spiler. Se vedlagte leveransebeskrivelse for nøyaktig beskrivelse.

  Fasade
  Leilighetsbyggene er tegnet spesielt for tomten av Besseggen arkitekter i en modernistisk stil, uten å gå på kompromiss med klassiske kvaliteter i verken planløsninger eller materialvalg. Fasadevegger til leilighetene i bindingsverk isolert med mineralull og innvendig kledning med robustgipsplater på vegg. Utvendig kledning leveres ferdig malt.

  Trapper
  Prefabrikkerte eller plasstøpte flislagte trapper i betong. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og repos i malt utførelse. Rekkverk/håndløper med malt/rustfritt stål.

  Heiser
  Heis direkte opp fra garasjekjeller til alle etasjer, unntatt noen få av leilighetene i 1. etg.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjonsanlegg plasseret over kjøkkenventilator eller i bod per leilighet. Dette er fastsatt i detaljprosjekteringen. Ventilasjon leveres med utkast gjennom vegg eller tak.

  Brannsikring
  Brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter. Det leveres brannvarslingsanlegg i.h.t. brannforskriftene.

  Dører og vinduer
  Hovedinngangsdør i gråmalt utførelse/laminat fra fabrikk med lyd- og brannklasse. FG-godkjent lås. Vinduer og balkongdører i tre med energiglass. Karmer leveres i gjennomgående trekarmer malt innvendig og utvendig fra fabrikk med lik farge.

  Overflater og kledning
  Gulv: Enstavs 180 mm eikeparkett i vindfang, gang, stue/kjøkken og soverom. Keramiske grå fliser på bad i størrelsen 60x60 cm med 5x5 cm flis i nedsenket dusjnisje levert av fagflis. Keramiske grå fliser på gulv med sokkelflis på vaskerom i størrelsen 20x20 cm, levert av fagflis. Vegger: Malte gipsvegger, gjelder også vaskerom. Standard farge på veggene vil være bomull, med unntak av brytningsvegg i stuen som vil være Jotun Lady 1359 Macchiato og det største soverommet vil ha fargen Jotun Lady 12180 Present. Innvendige vegger er isolert. Keramiske grå fliser på bad, størrelse 60x60 cm levert av fagflis. 5x5 på gulv i dusjsone. Det tas forbehold om at farger på illustrasjonsbilder både innvendig og utvendig kan avvike fra faktisk leveranse. Himlinger: Nedsenkede himlinger i alle tak, sparklet og malt. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult i vegger og nedforede himlinger i gang, bad, wc. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme innkassinger for ventilasjon i enkelte rom. Himlingshøyde stue og kjøkken ca. 2,5 m. Det gjøres det oppmerksom på at det kan forekomme områder med nedlektet himling minimum 2,2 m ifb ved ventilasjonsføringer.

  Garasjeport
  Det er elektrisk garasjeport som styres med fjernkontroll.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det er medtatt røranlegg for telekommunikasjon. Det leveres 1 stk uttak i hver leilighet, dette gjelder stue. Kjøper betaler selv tilknytnings- og abonnementsavgift.

  El-anlegg
  Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken. På betongoverflater kan det være synlige installasjoner. Det følger med downlights i bad og gang totalt 10 stk. Komfyrvakt er en del av leveransen. Anlegg leveres etter nek 400.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten beregnes med en promillesats vedtatt av kommunestyret. Satsen for år 2023 er på 2,9 promille. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Carsten Ankers Terrasse Sameie er et eierseksjonssameie som består av 24 flotte selveierleiligheter med adresse Carsten Ankers veg 34, 2074 Eidsvoll Verk. Bori er engasjert som forretningsfører for sameiet.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter foreligger.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/117/41: 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083514 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 01.01.2020 - Dokumentnr: 320493 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:117 Bnr:41 29.11.2021 - Dokumentnr: 1498544 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:42 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:16 13.12.2022 - Dokumentnr: 1414734 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:118 Bnr:2 14.03.2023 - Dokumentnr: 271291 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 - til 24 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Gjelder denne registerenheten med flere 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083573 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083573 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 24.06.2021 - Dokumentnr: 768060 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:11 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om gruset gangsti 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om avfallsbrønner 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 08.09.2021 - Dokumentnr: 1112621 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:27 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 08.09.2021 - Dokumentnr: 1112631 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:113 Bnr:1 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler 16.09.2021 - Dokumentnr: 1148852 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:18 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:23 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.2021 - Dokumentnr: 1148852 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:18 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:23 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere Heftelsene omhandler sammenslåing av tomter og seksjonering med bestemmelser, bestemmelser om anleggelse og vedlikehold av vann- og avløpsledninger, bestemmelse om plassering av avfallsbrønner, bestemmelse om adkomst rett og rett for kommunen til å anlegge og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Midlertidig brukstillatelse datert 06.03.2023 foreligger. Gjenstående arbeider omhandler opparbeidelse av lekeplass og ferdigstillelse av utearealer.

  Adgang til utleie
  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

  Vann, vei og avløp
  Carsten Ankers veg er en offentlig vei. Boligene er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler i hver leilighet.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen er regulert i detaljregulering for "Carsten Ankers veg gnr. 117 bnr. 41 med fler". Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, bolig-/blokkbebyggelse, lekeplass og vilkår for bruk av arealer, bygninger og renovasjonsanlegg. Eiendommen er i kommunedelplanen for Eidsvoll, avsatt til boligbebyggelse og sentrumsformål. Eiendommen grenser til område avsatt til LNFR.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse.Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 25 000,- inkl. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52 - 54. Ved avbestilling må kjøper betale vederlag for utført arbeid og erstatning basert på individuell erstatningsutmåling.

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  35000

  Kjøpekontrakt
  Kjøpekontrakt skal underskrives etter aksept av kjøpetilbud.

  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Leveransebeskrivelse Plantegninger fra arkitekt Kart fra kommunen Seksjoneringsbegjæring

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev