aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Carsten Ankers veg 32-34! Der gammel og ny historie møtes.
Velkommen til Carsten Ankers veg 32-34! Der gammel og ny historie møtes.

EIDSVOLL VERK Carsten Ankers veg 34, 2074 EIDSVOLL VERK

Kampanje - inkl. solskjerming utsatte vinduer v/kjøp i mai - leiligheter i attraktivt område - lave omk. - 10 solgt!

 • kr 0 - 7 950 000
 • Priser fra og tilkr 0 - 7 950 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 0 - 7 950 000
 • Omkostninger fra og tilkr 41 940 - 41 940
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 0 - 7 991 940
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 135 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 143 m²
 • Tomt2 891 m²
 • EierformEierseksjon
 • MatrikkelGNR. 117 BNR. 41
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Jessheim Trondheimsvegen 86 2050 Jessheim
 • OppdragsansvarligAnn Kristin Hoset
 • Oppdragsnummer1208235016
 • 12.500,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 15 000,- (Opprettelse av sameie og seksjonering) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 240,- (Pantattest kjøper) 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 41 940,- (Omkostninger totalt)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aurskog Sparebank tilbyr grønt boliglån for disse leilighetene.
Fasader og flott utsyn over nærområdet.

Carsten Ankers veg 34, 2074 EIDSVOLL VERK, Akershus

 • Om prosjektet
  Velkommen til Carsten Ankers Terrasse med en attraktiv beliggenhet langs Andelva på Eidsvoll Verk, hvor du fra de fleste av leilighetene har utsikt over vannet. Carsten Ankers Terrasse byr på unike leiligheter fra 58-143 kvm. Sameiet har en sentral og solrik beliggenhet og består av 24 moderne selveierleiligheter med høy standard fordelt på fire bygningskropper over tre etasjer. Alle leilighetene er arkitetktilpasset og boligene er oppført med materialer i høy kvalitet. Leilighetene har vannbåren bergvarme, takhøyde på minimum 250 cm og 1-stavs eikeparkett. Fasaden har et moderne og spennende uttrykk, ulikt noe annet. Det er parkeringskjeller med mulighet for el-billading, og med kun 15 minutter reise med buss og tog til Oslo lufthavn Gardermoen kan bilen stå i et lukket, oppvarmet garasjeanlegg når man skal ut å reise. I tillegg er det godt med gjesteparkeringsplasser på eget parkeringsområde ute. Leilighetene i Carsten Ankers Terrasse har energiklasse A og kan finansieres med et grønt boliglån. Nøkkelinformasjon - Moderne, flotte leiligheter med høy standard tegnet av Besseggen Arkitekter. - 1-3 soverom. - Fra 57 kvm til 143 kvm. - 1-stavs eikeparkett. - Delikat kjøkken fra Marbodal. - Lekkert baderom med 60x60 keramiske fliser og 5x5 mosaikk på gulv i dusjsone. - Takhøyde på minimum 250 cm, med unntak av der det er nedforede himlinger. - Bergvarme til vannbåren gulvvarme, noe som fører til lave strømutgifter. - Gode og arealeffektive planløsninger. - Gode solforhold. - Direkte utsikt til Andelva fra de fleste leilighetene. - Fellesrom for bruk til selskaper, møtevirksomhet eller overnatting. - Kun 5 minutter fra E6, avkjøring Nebbenes Nord. - Kun 2 minutters gange til buss som korresponderer med tog til bla. OSL Gardermoen og Oslo s. - Flotte turmuligheter sommer som vinter rett utenfor døra (blant annet langs idylliske Andelva , parken ved Eidsvollbygningen, Hurdalssjøen ikke langt unna, Hurdal - ski Hurdal ca 20 min, m.m). - Eidsvoll Verk og Eidsvollsbygningen har flere kafeer og spisemuligheter 5 minutters gange fra prosjektet. - Sentralt, men likevel landlig! - Nytt, moderne og kan flytte rett inn uten å gjøre noe. - Lavere omkostninger ved kjøp av ny leilighet.

  Priser fra og til
  kr 0 - 7950000

  Omkostninger fra og til
  kr 41940 - 41940

  Garasje/parkering
  Det medfølger en garasjeplass til hver seksjon (bortsett fra snr. 1 H101 i A- bygget som ikke har garasjeplass). Disse følger som tilleggsdel til hver seksjon. Hver leilighet vil få mulighet til å etablere elbil ladeuttak. Bygg A har 15 biloppstillingsplasser, inkludert 1 parkeringsplass for bevegelseshemmede. Bygg B har 10 biloppstillingsplasser, inkludert 1 parkeringsplass for bevegelseshemmede. Videre er det opparbeidet en parkeringsplass med 20 p-plasser på andre siden av veien for sameiet.

  Boder
  Det følger en bod i garasjekjeller til hver leilighet. Hver bod leveres med tette vegger med netting i topp grunnet sprinkelkrav og dør klargjort for hengelås. Overflater i fellesarealet leveres som støvbundet betong.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Leilighetene er ferdigstilt og innflyttingsklare.

  Forsikringsselskap
  Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

  Tomteareal
  2891m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eierform: Eiet tomt. Utearealene planeres med stedlige masser. Det legges på matjord, ferdigplen samt noe beplatning i henhold til utomhusplan. Tomten er fellesareal, det innebærer at sameiet/selskapet eier og disponerer over de aktuelle områdene i fellesskap. Dette gir ikke hver enkelt seksjon/leilighet en eksklusiv rett til å bruke eller å disponere over området/områdene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt/det følger av vedtektene.

 • Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fra Marbodal med hvit, glatt front som standard, laminat benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer av god kvalitet fra Elektrolux (oppvaskmaskin, kjøl/frys, stekeovn og induksjonstopp). Volum avtrekksvifte under overskap.

  Bad
  Bad er levert fra rørlegger med 80 cm bred innredning (noen steder kan det være 60 cm i stedet for 80 cm). Underskap med nedfelt servant med ettgreps servantbatteri og speil med belysning. Dusjen vil bestå av ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr, hovedbad vil leveres med fleksibel slange, hånddusj og takdusj) og dusjhjørne. Vegghengt klosett i hvitt porselen med 2 knapps spylefunksjon. På WC er det levert 60 cm baderomsinnredning med ettgreps servantbatteri, speil og vegghengt klosett i hvitt porselen. Videre er det avsatt plass og levert opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. NB, forutsetter kondenstørketrommel.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Det gis ikke garanti for at det ikke er skjegg- eller perlekre i boligen ved overlevering. Eiendommen ligger i område som er ansette som kulturhistorisk landskap av nasjonal interesse med navn " Fra Tingvoll til Eidsvoll Verk langs Andelva".

  Konstruksjon
  Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål. Takkonstruksjon over betongdekket er i tre med båndtekket ståltak. Leilighetsskillevegger utføres i betong/ stål og robustgips. Tremmegulv over betongdekket med impregnerte terrassebord på balkonger. Rekkverk leveres i kombinasjon med glass og spiler. Se vedlagte leveransebeskrivelse for nøyaktig beskrivelse.

  Fasade
  Leilighetsbyggene er tegnet spesielt for tomten av Besseggen arkitekter i en modernistisk stil, uten å gå på kompromiss med klassiske kvaliteter i verken planløsninger eller materialvalg. Fasadevegger til leilighetene i bindingsverk isolert med mineralull og innvendig kledning med robustgipsplater på vegg. Utvendig kledning leveres ferdig malt.

  Trapper
  Prefabrikkerte eller plasstøpte flislagte trapper i betong. For øvrig er vegger levert, samt undersiden av trappeløp og repos i malt utførelse. Rekkverk/håndløper med malt/rustfritt stål.

  Heiser
  Heis direkte opp fra garasjekjeller til alle etasjer, unntatt noen få av leilighetene i 1. etg.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjonsanlegg plasseret over kjøkkenventilator eller i bod per leilighet. Dette er fastsatt i detaljprosjekteringen. Ventilasjon leveres med utkast gjennom vegg eller tak.

  Brannsikring
  Brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter. Det er levert brannvarslingsanlegg i.h.t. brannforskriftene.

  Dører og vinduer
  Hovedinngangsdør i gråmalt utførelse/laminat fra fabrikk med lyd- og brannklasse. FG-godkjent lås. Vinduer og balkongdører i tre med energiglass. Karmer er levert i gjennomgående trekarmer malt innvendig og utvendig fra fabrikk med lik farge.

  Overflater og kledning
  Gulv: Enstavs 180 mm eikeparkett i vindfang, gang, stue/kjøkken og soverom. Keramiske grå fliser på bad i størrelsen 60x60 cm med 5x5 cm flis i nedsenket dusjnisje levert av fagflis. Keramiske grå fliser på gulv med sokkelflis på vaskerom i størrelsen 20x20 cm, levert av fagflis. Vegger: Malte gipsvegger, gjelder også vaskerom. Standard farge på veggene er bomull, med unntak av brytningsvegg i stuen som er Jotun Lady 1359 Macchiato og det største soverommet vil ha fargen Jotun Lady 12180 Present. Innvendige vegger er isolert. Keramiske grå fliser på bad, størrelse 60x60 cm levert av fagflis. 5x5 på gulv i dusjsone. Det tas forbehold om at farger på illustrasjonsbilder både innvendig og utvendig kan avvike fra faktisk leveranse. Himlinger: Nedsenkede himlinger i alle tak, sparklet og malt. Rørføringer vil i all hovedsak være skjult i vegger og nedforede himlinger i gang, bad, wc. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme innkassinger for ventilasjon i enkelte rom. Himlingshøyde stue og kjøkken ca. 2,5 m. Det gjøres det oppmerksom på at det kan forekomme områder med nedlektet himling minimum 2,2 m ifb ved ventilasjonsføringer.

  Garasjeport
  Det er elektrisk garasjeport som styres med fjernkontroll.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det er medtatt røranlegg for telekommunikasjon. Det er 1 stk uttak i hver leilighet, dette gjelder stue. Kjøper betaler selv tilknytnings- og abonnementsavgift.

  El-anlegg
  Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken. På betongoverflater kan det være synlige installasjoner. Det følger med downlights i bad og gang totalt 10 stk. Komfyrvakt er en del av leveransen. Anlegg leveres etter nek 400.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten beregnes med en promillesats vedtatt av kommunestyret. Satsen for år 2024 er på 2,9 promille. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Organisasjonsform
  Carsten Ankers Terrasse Sameie er et eierseksjonssameie som består av 24 flotte selveierleiligheter med adresse Carsten Ankers veg 34, 2074 Eidsvoll Verk. Bori er engasjert som forretningsfører for sameiet.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter foreligger.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/117/41: 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083514 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 01.01.2020 - Dokumentnr: 320493 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0237 Gnr:117 Bnr:41 29.11.2021 - Dokumentnr: 1498544 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:42 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:16 13.12.2022 - Dokumentnr: 1414734 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3035 Gnr:118 Bnr:2 14.03.2023 - Dokumentnr: 271291 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 - til 24 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Gjelder denne registerenheten med flere 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083573 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen 19.11.2015 - Dokumentnr: 1083573 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:117 Bnr:28 Snr:2 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere 24.06.2021 - Dokumentnr: 768060 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:11 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om gruset gangsti 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om avfallsbrønner 06.07.2021 - Dokumentnr: 830896 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:120 Bnr:1 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 08.09.2021 - Dokumentnr: 1112621 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:1 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:27 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 08.09.2021 - Dokumentnr: 1112631 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:113 Bnr:1 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler 16.09.2021 - Dokumentnr: 1148852 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:18 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:23 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.2021 - Dokumentnr: 1148852 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:18 Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:112 Bnr:23 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Gjelder denne registerenheten med flere Heftelsene omhandler sammenslåing av tomter og seksjonering med bestemmelser, bestemmelser om anleggelse og vedlikehold av vann- og avløpsledninger, bestemmelse om plassering av avfallsbrønner, bestemmelse om adkomst rett og rett for kommunen til å anlegge og drifte vann- og avløpsledninger over eiendommen.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det foreligger ferdigattest for to boligblokker, datert 06.07.2023.

  Adgang til utleie
  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

  Vann, vei og avløp
  Carsten Ankers veg er en offentlig vei. Boligene er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikkledninger. Det er installert vannmåler i hver leilighet.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen er regulert i detaljregulering for "Carsten Ankers veg gnr. 117 bnr. 41 med fler". Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, bolig-/blokkbebyggelse, lekeplass og vilkår for bruk av arealer, bygninger og renovasjonsanlegg. Eiendommen er i kommunedelplanen for Eidsvoll, avsatt til boligbebyggelse og sentrumsformål. Eiendommen grenser til område avsatt til LNFR.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt for mer 6 mnd siden.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Viktig informasjon
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  35000

  Kjøpekontrakt
  Kjøpekontrakt skal underskrives etter aksept av kjøpetilbud.

  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Leveransebeskrivelse Arealrapport Plantegninger fra arkitekt Kart fra kommunen Seksjoneringsbegjæring

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev