aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Fransstuvegen 32 C! En lys og pen 3-roms selveierleilighet i 1. etasje, oppført i 2016.

EIDSVOLL VERK Fransstuvegen 32C

Lys og pen 3-roms selveierleilighet med carport og terrasseplatting mot grøntområde - meget sentralt og barnevennlig!

 • kr 3 490 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 60 m²
 • Felleskostnaderkr 1 520
 • Tomt3 583.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Fransstuvegen 32 C! En meget fin 3-roms selveierleilighet i 1. etasje med god planløsning og standard. Leiligheten inneholder gang, kjøkken med god skap- og benkeplass, hyggelig stue med peisovn, 2 gode soverom, flislagt bad med gulvvarme og innvendig bod med sentralstøvsuger. Det er utgang fra stuen til trivelig terrasseplatting på ca 11 kvm. Det følger carport i rekke til leiligheten med sportsbod i bakkant. Gangavstand til Amfi kjøpesenter med forretninger som bla. apotek, kleskjeder, vinmonopol og spisesteder. Det er også flere matvarekjeder, svømme- og idrettshall, treningssentre, skoler, barnehager, tannlege- og legesenter i nærområdet. Det tar kun 5 minutter å gå til Eidsvoll Verk stasjon, der det ofte går tog til/fra OSL Gardermoen (6 min) og Oslo (30 min).

Fransstuvegen 32C, Viken

 • Tomt
  3583.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets felles tomt er delvis flat, delvis kupert og opparbeidet med plen, beplanting, asfaltert parkering og lekeplass. Seksjonseiere i 1. etasje disponerer og har bruksrett til grøntområde utenfor sin seksjon på baksiden. Området skal vedlikeholdes og klippes med normal hyppighet.

  Beliggenhet
  Leiligheten har meget fin beliggenhet på Eidsvoll Verk, ca 5 minutters gåtur til Eidsvoll Verk Stasjon med gode tog og bussforbindelser. Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse og eneboliger. Det er kort avstand til barnehager, Eidsvoll Verk- og Bønsmoen barneskole og Råholt ungdomsskole, kollektiv transport med tog og buss, treningssentre og mange andre servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 like i nærheten, Kiwi, Spar eller Extra. Det er gangavstand til Amfi Eidsvoll, et kjøpesenter som inneholder ca 50 forretninger og servicesteder. Her finner du alt fra fine cafeer, flere apotek, gullsmed, sportsbutikk, populære kles- og interiørkjeder, dagligvarebutikker og andre fasiliteter. Det finnes flere videregående skoler på Øvre Romerike bla. Eidsvoll, Jessheim og Nannestad. Det er mange fine tur og rekreasjonsmuligheter for løping, sykkel og ski i nærområdet hvor du kan være i både skog og mark i Staviåsen. Eller ta en topptur til feks Mistberget (663 moh) som har et av de fineste utsiktspunktene på øvre Romerike. Like i nærheten ligger Hurdalsjøen hvor det er mye bade- og båtliv, og du kan fiske både her og i Andelva. Ved Eidsvollbygningen har man en flott park, kafe og Galleri Festiviteten. Reiser du til Jessheim har du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino med flere saler, kunstgalleri, teater og konserter. I tillegg har du også Jessheim storsenter som for tiden er ett av Norges største med ca 140 butikker og cafeer. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Med bil tar det ca: Jessheim 15 min. Gardermoen 15 min. Oslo 45 min. Hamar 50 min. For mer info om Råholt / Eidsvoll Verk / Eidsvoll søk: www.eidsvoll.kommune.no.

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 på Dal-krysset og følg Kolonivegen mot Råholt/Dal. Ta rett frem i første kryss og følg på Trondheimsvegen i ca 3 km gjennom Råholt sentrum. Du vil så komme til rundkjøringen ved Eidsvoll Verk stasjon. Ta til venstre i rundkjøringen og kjør over jernbanen. Etter ca 150 meter ta til venstre inn Fransstuvegen. Følg denne innover og boligen vil ligge nesten innerst på venstre hånd. Man kan også ta av E6 ved Ormlia mot Eidsvoll Verk og Råholt.

  Skolekrets
  Bønsmoen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Fra Eidsvoll Verk stasjon går det tog til Oslo Lufthavn Gardermoen, Lillestrøm og Oslo S. Leiligheten er derfor perfekt for pendlere til OSL Gardermoen (ca 6 min) og Oslo (ca 30 min).

  Byggemåte
  Boligbygg over to etasjer, oppført i 2016. Betongdekke mot grunnen. Bygget er oppført i trebindingsverk med antatt isolasjon og diffusjonssperre lagt på innsiden, tekket med plater. Utvendig kledd med liggende panel og dels med fasadeplater. Saltak i tre tekket med takstein. Malte trevinduer med 2-lags glass. Terrasseplatting på ca 11 kvm utenfor stuen med spaltegulv på trebjelker og levegg av tre. Carportbygg oppført på støpte fundamenter med murvegger i underetasje og overbygg av trebindingsverk med liggende panel på fasader. Støpt dekke. Saltak av tre tekket med takstein. Innredet sportsbod i bakkant av carport. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Ladeboks i carport installert juni 2021. - Utbyggning i nærområde. - Har egen luft måler fra Airtings. Radonmåling i 2023. Ingen unormal verdi. - Det var organisert sprøyting i 2020 pga. mistanke om skjeggkre i en leilighet i sameiet.

  Innhold
  1. etasje 60 kvm p-rom: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod på ca 3 kvm. Det medfølger carport og sportsbod i leiligheten.

  Standard
  Lys og fin 3-roms selveierleilighet fra 2016 i 1. etasje, med god planløsning. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser i gang og bad. Vegger: Smart panel. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Hvite, folierte himlingsplater (tak-ess). Redusert romhøyde i gang og bad. Kjøkken: Kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte stekeovn og platetopp i kjøkken, og avsatt plass til frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer i kjøkken medfølger i handelen. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med toalett, servant i baderomsinnredning, speil med belysning, dusjhjørne med svingabre glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Fin 3-roms selveierleilighet i 1. etasje. - Gang med gulvvarme. - Kjøkken med god skap- og benkeplass. - Lys stue med trivelig peisovn. - 2 gode soverom. - Flislagt bad med gulvvarme. - Praktisk innvendig bod/teknisk rom på ca 3 kvm. - Sentralstøvsuger. - Terrasseplatting utenfor stuen på ca 11 kvm. - Bruksrett til hyggelig hagedel utenfor leiligheten. - Carport med ladepunkt til el-bil. - Sportsbod i bakkant av carport. - Sentral og attraktiv beliggenhet på Råholt/Eidsvoll Verk med kort vei til det meste. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Innvendig - Radon: Bygget er opplyst utført med radonsperre men ingen dokumentasjon foreligger. Takstmann har ikke vurdert tilstands på takkonstruksjon/loft. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 02.05.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Canal digital.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass i carport til leiligheten. Det er opplegg for el-bil ladeboks i carporten. Det er felles gjesteparkering på sameiets tomt.

  Radonmåling
  Bygget er opplyst utført med radonsperre men ingen dokumentasjon foreligger i følge tilstandsrapporten.

  Diverse
  Det må påregnes flystøy over Eidsvoll Verk, samt noe støy fra jernbanen på denne eiendommen. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i gang og bad, og panelovner for øvrig.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  13510

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkl: vann, avløp, renovasjon, feiing og eiensomsskatt. Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, pt. på 2,9 promille.

  Formuesverdi primær
  761993

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2895573

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  64/1152

  Felleskostnader pr. mnd
  1520

  Felleskostnader inkluderer
  Felles vann, felles strøm, tv-pakke fra Canal digital, snørydding, felles bygningsforsikring og honorarer. Felleskostnadene faktureres kvartalsvis med kr 4.560,-.

  Om sameiet
  Fransstua boligsameie består av 16 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 127 Bnr. 90 i Eidsvoll kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Protector forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  - Det er tillatt å lade el-bil inntil 9 amper. - Enhver beboer har selv ansvar for måking av snø utenfor sitt inngangsparti og foran sin carport ved behov. - Det er ikke tillatt med at husdyr oppbevarer seg på lekeplassen.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  4500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/127/90/3: 16.06.2015 - Dokumentnr: 537342 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:129 Bnr:167 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:129 Bnr:167 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:129 Bnr:167 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:129 Bnr:167 Snr:4 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3035 Gnr:127 Bnr:90 Gjelder denne registerenheten med flere 02.09.2016 - Dokumentnr: 793996 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 64/1152 Heftelsene omhandler veirett for seksjonene over grunneiendommen ihht. kart og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for to 8-mannsboliger med garasjeanlegg, datert 15.11.2016.

  Vei, vann og avløp
  Fransstuvegen er en privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i eldre reguleringsplan for Fransstua - Råholt. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til nåværende boligbebyggelse og grønn grense. Det er planlagt bygging i bakkant av sameiets eiendom på Gnr/bnr 129/171. Område er regulert til konsentrert boligbebyggelse. Det må påregnes byggestøy ifm. utbyggingen av tomten.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev