aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Granhaugkroken 20B.
Velkommen til Granhaugkroken 20B.

EIDSVOLL VERK Granhaugkroken 20B

Nyere rekkehus i veletablert boligområde- 3/4 soverom- 2 bad- fine uteplasser- 2.elbilladere- sentralt og barnevennlig.

 • kr 5 450 000
 • BRA 134 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 450 000
 • Omkostningerkr 149 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 599 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår2020
 • Soverom4
 • ArealP-rom 129 m²
 • Tomt201.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 599 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
2.etg.
Velkommen til Granhaugkroken 20B et nyere rekkehus over tre plan fra 2020 med midt.beliggenhet. Boligen er gjennomgående stilfull med moderne løsninger, arealsmart romløsning og tidsriktige fargevalg. Boligen kan også skilte med flotte uterom, asfaltert innkjørsel, 2 stk. elbilladere, familievennlig område med nærhet til lekeplass, skole og barnehager. Her bor du også svært sentralt til med nærhet til Råholt Sentrum og Eidsvoll Verk stasjon. Området byr også på fine turområder og badeplasser. Boligen går over tre plan og inneholder gang og bad i 1.etg. Hovedetasjen har kjøkken og stue i fin, åpen løsning. I 3.etg finner man et lekkert bad, 3 flotte soverom, ett kontorrom/soverom med utgang til balkong. Med boligen har du også garasje, teknisk rom og to uteboder. Velkommen til visning.
1.etg.

Granhaugkroken 20B, Viken

 • Tomt
  201.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Lett skrånet tomt med asfaltert adkomstområdet og opparbeidet plen på baksiden av boligen.

  Beliggenhet
  Granhaugkroken 20B har en sentral og fin beliggenhet i nærheten av Råholt sentrum. Boligen ligger i gangavstand til skoler, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud. Gangavstand til kjøpesenter, togstasjon, treningssentre og kino. Området passer perfekt for alle som ønsker å bo sentralt og med alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet. Butikker og servicetilbud: For daglighandel er Rema 1000 og Spar Råholt nær boligen hvor du får det meste av det du trenger. Boligen har gangavstand til Amfi Eidsvoll som er et storsenter og inneholder over 50 butikker og serveringssteder. Videre tilbyr Råholt dagligvarebutikker, kafé, restauranter, Råholt bad og andre fasiliteter. Litt lenger sør ligger Jessheim som har ytterliggere by-fasiliteter og servicetilbud. Fritidstilbud: Fra boligen er det nærhet til skog og mark. Eidsvoll tilbyr mange turmuligheter for de som liker naturskjønne omgivelser. Kort biltur unna ligger Romeriksåsen som gir et utvidet friluftstilbud med mulighet for å gå på ski, fiske og sykle. På vinteren kjøres det opp lysløyper hvor du kan stå på ski mens du har med deg varm kakao og kvikklunsj i sekken. Du kan nyte naturen hele året og det meste ligger til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv. Hurdalsjøen ligger like en kort kjøretur unna og byr på flere fine badeplasser. Kollektiv transport: Boligen ligger perfekt til for de som ønsker å pendle. Det er gåavstand til Eidsvoll verk togstasjon med avganger til Oslo Lufthavn, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 5 minutter til Oslo Lufthavn, ca. 19 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 20 minutter til Jessheim, ca. 30 minutter til Lillestrøm og ca. 41 min til Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Offentlig kommunikasjon
  Gode tog og bussforbindelser fra Eidsvoll Verk stasjon.

  Byggemåte
  Rekkehus oppført i 2020 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke. Flatt tak tekket med asfalttakbelegg. Liggende beiset/malt trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/gips med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): 1 Etasje vegger: Malt gips, malte plater og våtromsplater. 1 Etasje tak/himlinger: Malt gips. 1 Etasje gulv: Fliser. 2 Etasje vegger: Malt gips. 2 Etasje tak/himlinger: Malt gips. 2 Etasje gulv: Parkett. 3 Etasje vegger: Malt gips og fliser. 3 Etasje tak/himlinger: Malt gips. 3 Etasje gulv: Parkett og fliser. VESENTLIGE ENDRINGER ETTER BYGGEÅR: Eier opplyser om: Bygget frittstående utebod med innlagt strøm. Asfaltert ekstra biloppstillingsplass foran huset. Montert innredning på vaskerom. Montert 2 elbilladere. Oppgradert hovedsikring. Skiftet termostater og montert smart-bryter til varmtvannsbereder. Tettet overbygg over terrasse, samt montert downlights. Skiftet parkett på stue/kjøkken, hovedsoverom og gang 2.etg (reklamasjon). Slipt garasjegulv (reklamasjon). Lagt ekstra stikk og downlights på terrasse Viser til vedlagt rapport i salgsoppgaven. Selger opplyser også: - Taket er forberedt for takterrasse av utbygger. - Boligen ble beiset sommer 2022.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært Montert 2stk elbilladere - Oppgradert hovedsikring - Skiftet gulvtermostater - Montert smart-bryter på VVB - Lagt opp strøm i utebod - ekstra stikk og downlights på terrasse. Utført av Dal Elektriske. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - 2stk easee deler felles 3x32A kurs (22kW). Lastbalansering mot hovedsikring. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Tettet overbygg over terrasse med TIL-TAK Light.

  Innhold
  1.etg: Gang, bad/vaskerom. 2.etg: Stue og kjøkken. 3.etg: Gang, bad, 3/4 soverom.

  Standard
  Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Takstmannens vurdering ved TG2: 6.1 Balkonger, verandaer og lignende Terrassebord på samtlige dekker har små tørrsprekker og har behov for behandling. TG2  

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. TV- feste og fastmontert TV-benk i stue medfølger ikke. Det må påregnes bruksmerker og skruehull etter disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger i salget. Hvitevarer utover dette medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Fibertilknytning.

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt garasje.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7498880

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  - Godt med bodplass. - Montert utekran på begge sider av boligen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 599 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet av varmekabler på begge bad og i entre, peisovn i stue, varmepumpe montert i trapp 3 etasje, panelovner på soverom og i stue.

  Energiklasse
  A

 • Kommunale avgifter
  13705

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er årsprognose for 2023 gitt av Eidsvoll kommune. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men det er ikke fastsatt noe gebyr pt. Nyoppført bygning som helt eller delvis brukes som bolig fritas etter eiendomsskatteloven § 7 c i tre år fra den tid boligen er ferdigstilt, eller til kommunestyret endrer eller opphever fritaket. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1100005

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3960019

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Listen er ikke uttømmende.

  Årlig velavgift
  1800

  Velforening
  Veilag: Granhaugåsen Grendelag. Inkluderer: Snømåking, strøing og feiing av velets veier, gressklipping og vedlikehold av fellesområder. Kr 1800 i året.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/128/266: 01.04.1987 - Dokumentnr: 2854 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:93
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:130
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.01.2002 - Dokumentnr: 644 - Erklæring/avtale RETT FOR ØSTNETT AS TIL BYGGING, DRIFT OG VEDLIKEHOLD
  AV HØYSPENNINGSKABELANLEGG
  Bestemmelse om bebyggelse
  Rettighetshaver ØSTNETT AS
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.09.2017 - Dokumentnr: 991307 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsvarig rett til bygging, drift ,vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.09.2017 - Dokumentnr: 991307 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.06.2018 - Dokumentnr: 947877 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om spillvannsledninger.
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.06.2018 - Dokumentnr: 947877 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.06.2018 - Dokumentnr: 947988 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  26.10.2018 - Dokumentnr: 1464416 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:244
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.04.2019 - Dokumentnr: 400538 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:245
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:246
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:247
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.11.2019 - Dokumentnr: 1313159 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:250
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:251
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:252
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:253
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:254
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:255
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:256
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:257
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:258
  Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:259
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.05.2020 - Dokumentnr: 2451089 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:261
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.11.2020 - Dokumentnr: 3349469 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Elektronisk innsendt
  23.11.2020 - Dokumentnr: 3375135 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:85
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:128 Bnr:224
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 11.03.21

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Tilkomst via privat veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Delareal 201 m Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse Feltnavn B2 Boligen ligger i et område som er berørt av flystøy.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 450 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 599 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  149292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon på kr. 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6500,- og visninger kr. 2500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 40 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev