aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Puttetjennvegen 10B!

Eidsvoll verk Puttetjennvegen 10B

Attraktiv 3-roms halvpart av tomannsbolig. Stor privat terrasse. Carport. Lave felleskostnader. Gangavstand til tog!

 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER94 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 384 392
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 005
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 65 m²
 • FELLESKOST./MND600
 • TOMT375 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 3 290 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 250,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  94 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 384 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Fin, innholdsrik og gjennomgående 3-romsleilighet i småhusbebyggelse/ tomannsbolig over 2 etasjer. Boligen ligger i 2.etasje og har en god planløsning.

Entré/ gang
Det første som møter deg er en romslig entré med god plass til både sko- og yttertøy. Det er i tillegg et stort praktisk garderobeskap. Fra gangen er det adkomst til begge soverom, bad/wc og stuen.

Bad/ wc / vaskerom
Stort bad som er flislagt på gulv og vegger. Det er tidløse fargevalg på flisene og varme i gulv. Badet er innredet med dusjkabinett, toalett, opplegg for vaskemaskin og stor baderomsservant med speil og overskap over. Montert nyere varmtvannsbereder.

Soverom I og II
Soverommene ligger ved siden av hverandre og er begge av god størrelse. Hovedsoverom har god plass til både dobbeltseng og garderobeskap og soverom II har plass til det du måtte ønske, om det skal brukes som barnerom, gjesterom, treningsrom eller som hjemmekontor.

Stue / kjøkken
I andre enden av boliger er stuen med kjøkkendel tilbaketrukket på venstre side. Stuen fremstår som lys og luftig med store og mange vindusflater. Den gode planløsningen gjør det enkelt å innrede med stor sofa og stort spisebord ved vinduene i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkkenet har en moderne og mørk innredning med mørke, glatte fronter og mye både skap- og benkeplass. Det er integrert stekeovn og platetopp, avsatt plass for oppvaskmaskin samt stort kombi kjøle- og fryseskap.

Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Terrasse/ utearealer:
I tilknytning til inngangsparti er det en stor, skjermet og privat terrasse med stuen er det utgang til en stor, skjermet terrasse med hyggelig utsikt over nærområdet og gode solforhold. I tillegg disponeres det hageareal nede sammen med Puttetjennvegen 10 A hvor det er oppført hyggelig lekestativ.

Det er gode lagringsmuligheter i loft og egen sportsbod i felles bodhus og det disponeres egen biloppstillingsplass i felles carportrekke.

Puttetjennvegen 10B, Viken

 • Innvendige overflater:
  Stue: Nyere 1-stavs parkett på gulv og malt panel på vegger. Takess og downlights i himling. Vedovn.

  Kjøkken: Norema-kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte og gråmalte MDF-fronter. 28mm tykk og plastlaminert benkeplate i spon med imitasjon av eikfinér og overlimt dobbeltkum i børstet stål med ettgreps blandebatteri i rustfritt stål fra Oras. og lyse og mørke 11x45cm flis over benkeplate. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp og frittstående kombi Kjøl/fryseskap med integrert isbitdispenser.

  Bad: Mørke 20x20cm flis på gulv og mørke 20x30cm flis på de 3 første radene på vegger, så en 20x10cm brodde flis etterfulgt av hvite 20x30cm flis på de 5 siste radene på vegger. Takess og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, bereder, rørfordelingsskap og dusjkabinett med to dusjhoder og tre styringspaneler i rustfritt stål. 90cm bredt servantskap med glatte og hvitlaminerte fronter i spon og hvit keramisk enkel servant med ettgreps blandebatteri i rustfritt stål fra Oras. Speil med overhengende lyslist over servanten og 30cm bredt overskap til venstre for servanten. Gulvstående toalett.

  Soverom 1: 4-stavs parkett på gulv og malt panel på vegger. Takess i himling med loftluke. Panelovn. Garderobeskap.

  Soverom 2: 4-stavs parkett på gulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Garderobeskap.

  Entre: Laminat på gulv med imitasjon av fliser og malt panel på vegger. Takess i himling. Sikringsskap og garderobeskap med speilfronter.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG3:
  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredningen fremstår med normalt god tilstand i henhold til alder. Det registreres lekkasje fra frittstående kjøleskap og fuktskade i skjøt på parkettgulv.
  Utbedringskostnader: Under 10 000
  Forhold som har fått TG2:
  Terrasse/ utvendig trapp:
  Det er for stor avstand mellom tilfarererne/ skruehullene i synlige terrassebord. Det registreres fuktskade, sopp og alger i konstruksjonen. Rekkverk er lavt (ca. 93cm) i henhold til dagens referansenivå på 100 cm. Med bakgrunn i byggeår er det ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav på 100cm.

  Vinduer/ dører:
  Utvendig overflater har høy slitasjegrad, og må påregnes vedlikehold. Omramming rundt vindu går for langt ned på vannbrett. Ytterdør og baderomsdør subber på i karm.

  Renner og nedløp:
  Ett nedløpsrør ved ett hjørne i 1.etasje har ødelagt festet og er borte

  Taktekking og beslag:
  Det er mosegrodd tak

  Ildsted:
  Det er foretatt en visuell kontroll av synlige deler av pipemur i boligen og utvendig over tak. Toppen av skorsteien mangler overdekkene pipehatt på pipeløpet. Visuell kontroll viser ellers ingen sprekker eller tegn til skader i pipemur.

  Bad:
  Totalvurdering overflater:
  Det registreres riss / sprekker i flis på gulv og små avskallinger på fliser i utvendig hjørne, og "bom" i gulvflis (mangelfull heft mot underlag) foran servantskap. Jeg registrerer også riss/sprekk i flisfuge på vegg.

  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  TG-2 settes pga det ikke blir registrert membran under klemring i sluk.

  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
  Jeg registrerer fuktskader på fronter på servantskapet. fuktskader på fronter på servantskapet.

  Se forøvrig hele tilstandsrapporten i salgsoppgaven.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eidsvoll Verk og Råholt er de siste årene blitt et meget populært boligområde mye grunnet de gode pendlermulighetene med tog. Togstasjonen Eidsvoll Verk ligger i gangavstand fra boligen, bare 500m, hvor det er halvtimes avganger mot Oslo (30 min.), Gardermoen (5 min) og Lillestrøm (20 min). Med bil tar det ca. 13 min til Eidsvoll, 15 min til Oslo lufthavn og 50 min til Oslo S.

  Eiendommen ligger ellers i et usjenert, etablert og barnevennlig boligområde med kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, idrettshall, treningssenter og bibliotek m.m. I nærheten ligger også munningen av Andelva og Hurdalssjøen med flere badeplasser og egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren. Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Svømmehallen har stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad.

  Det er kort vei / gangavstand til Eidsvoll Verk barneskole med SFO og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Råholt ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 Råholt, Kiwi Råholt, Spar Råholt og Coop Marked på Råholt Amfi. Råholt Amfi har for øvrig også over 50 butikker og 3 restauranter. Ellers er det også kort vei til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Halvpart av 2-mannsbolig som er oppført i én etasje. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk av tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med takstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.
 • Bruksareal (BRA) 2. etasje: 65m²
  Bruksareal (BRA) totalt: 65m²

  Primærareal (P-ROM) 2. etasje: 65m².
  Primærareal (P-ROM) totalt: 65m².

  Sekundærareal (S-ROM) 2. etasje: 0m².
  Sekundærareal (S-ROM) totalt: 0m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/ gang, 2 soverom, bad/wc og stue/kjøkken
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk med panelovner og vedfyring med peisovn.
 • Eiet, felles tomt som disponeres av begge seksjonene i fellesskap.
 • Egen biloppstillingsplass i carport i rekke.
 • Offentlig
 • Sameiet består av kun 2 seksjoner og har ingen forretningsfører
 • Sameie som består av 2 enheter, Puttetjennvegen 10 A og B.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets husordensregler og vedtekter.
 • Gjensidige
 • Formuesverdi som primærbolig kr 522 124 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 879 647 per 31.12.20
 • 600 pr. mnd.

  Felleskostnadene dekker blant annet forsikring, snøbrøyting og vedlikehold av plen
 • Sameiet har ingen lån eller formue
 • Sameiet har ingen lån eller formue
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 13 352 pr. år

  Årsprognose for 2022 som inkluderer gebyr for vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Størrelsen på kommunale avgifter vil avhenge av vannforbruk som avregnes en gang pr. år.
 • Felleskostnader, kommunale avgifter, innboforsikring, strøm, evt. medieabonnement og løpende innvendig og utvendig vedlikehold.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Boligen kan i sin helhet fritt leies ut.
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Boligen er vasket før visning og vil ikke bli ytterligere vasket før overtakelse.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 129 Bnr. 139 Snr. 2 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast provisjon på kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.000,-, markedsføringspakke kr. 17.000,-, oppgjørshonorar kr. 6.500,- og inneståelsesgebyr på kr. 3.000,-. Meglerforetaket har i tillegg krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mona Holter Ildahl
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev