aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sundbyhagan trinn 3!

Sundbyhagan trinn 3. Ny 2-roms eierleilighet i 2. etg. Garasjeplass. Balkong. 500m til togstasjon - 30min til Oslo!

 • 2 860 000
 • BRA 56 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 860 000
 • OMKOSTNINGER31 342
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 891 342
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 47 m²
 • FELLESKOST./MND1 880
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 860 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  26 250,- (Etablering og omkostninger inkl. veilag)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  3 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 150 000,-))
  --------------------------------------------------------
  31 342,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 891 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten vil ligge i 2.etasje og inneholde entré/gang, soverom, bad/wc med fliser og varme i gulv og stue med kjøkken i åpen løsning. Hvitevarer er inkludert på kjøkkenet. Fra stuen blir det utgang til hyggelig balkong med utsyn over fellesområder.

Leiligheten vil i tillegg disponere egen garasjeplass og bod i felles garasjeanlegg.

Statsrådvegen 116 A (Sundbyhagan trinn 3, leil. 2-4), Viken

 • Her vil man få en leilighet som bygges etter de nyeste forskrifter etter TEK17.

  På gulv vil det som standard leveres 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og på bad blir det grå fliser i størrelsen 10x10.

  Veggene leveres med malte trefiberplater og på bad blir det fliser i størrelsen 20x50.

  Himling leveres hvitmalt.

  Kjøkkeninnredningen leveres av typen AUBO, Venezia hvit med hvitevarer.

  Baderomsinnredningen vil bestå av baderomsmøbel fra VIKING bad type ELI, vegghengt toalett, vannbesparende dusj m/ batteri og slangeholder, Dusjhjørne type Harmoni Driva 90x90 eller tilsvarende.

  Se for øvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for fullstendig beskrivelse.

  Utdrag fra utbyggers salgsoppgave:
  Generelt god nøkkelklar standard
  Gjennomtenkte løsninger av høy kvalitet
  Gode materialvalg fra anerkjente leverandører
  Flere kostnadsfrie tilvalg
  Innfelte downlights som grunnbelysning
  Robotstøvsuger i kjøkkensokkel
  Oppgradert kjøkken og baderom
  Alle dører og toalettsete med "softclose"
  Profilerte garderobeskap
  Profilerte innerdører
  Dusjhjørner med nedsenk
  Systemnøkler
  Utstrakt utvendig belysning
  Hvitlasert eikeparkett
  Oppgradert ytterdør med vinduer
  Ferdigmalte /behandlede levegger og søyler
  Mulighet for elbillader på P-plass

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte
 • Sundbyhagan er beliggende med kort vei til Råholt sentrum. Leiligheten ligger i gangavstand til skoler, offentlig kommunikasjon og andre servicetilbud. Kort vei til kjøpesenter og gangavstand til togstasjon, treningssentre og svømmehall. Området passer perfekt for alle som ønsker å bo sentralt og med alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

  Butikker og servicetilbud:
  For daglighandel er Rema 1000 og Spar Råholt nær boligen hvor du får det meste av det du trenger. Boligen har gangavstand til Amfi Eidsvoll som inneholder over 50 butikker og serveringssteder. Videre tilbyr Råholt dagligvarebutikker, kafé, restauranter, Råholt bad og andre fasiliteter. Ønsker du et ytterligere tilbud er Jessheim sentrum bare en liten kjøretur unna.

  Fritidstilbud:
  Fra leiligheten er det nærhet til skog og mark. Eidsvoll kan by på mange turmuligheter for de som liker naturskjønne omgivelser. En kort biltur unna ligger Minneåsen med mulighet for å gå på ski, fiske og sykle. På vinteren kjøres det opp løyper hvor du kan gå på ski mens du har med deg varm kakao og kvikklunsj i sekken. Ellers har du flotte badeplasser rundt Hurdalssjøen, og med et yrende båtliv på sommerstid. Du kan nyte naturen hele året og det meste ligger til rette for et aktivt og spennende kultur- og friluftsliv.

  Kollektiv transport:
  Sundbyhagan ligger perfekt for de som ønsker å pendle. Det er gangavstand til Eidsvoll verk togstasjon med avganger til Oslo Lufthavn, Lillestrøm og Oslo. Det tar henholdsvis ca. 5 minutter til Oslo Lufthavn, ca. 19 minutter til Lillestrøm og ca. 30 minutter til Oslo. For de som ønsker å benytte seg av bil ligger også E6 like i nærheten. Med bil tar det ca. 20 minutter til Jessheim, ca. 30 minutter til Lillestrøm og ca. 41 min til Oslo.
 • Boligområde består av en blanding av leilighetsbebyggelse, eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Fra Råholt / Trondheimsvegen, ta av inn på Sagmovegen og så inn på Sundbyvegen.

  Se vedlagte kart.
 • Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgave.
 • 2.etasje: 56kvm Bra, 47kvm P-rom

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/ gang, soverom, bad/wc og stue/kjøkken

  Arealberegning er angitt i henhold til Veileder for NS3940.

  Arealet angis i BRA og P-rom:
  P-rom: består vanligvis av oppholdsrom, soverom, kjøkken, entre/vindfang/gang, bad/dusjrom/toalett/ vaskerom/badstu og rom for kommunikasjon inkl. trapp, mellom nevnte rom.

  BRA: består i tillegg til p-rom vanligvis av boder, tekniske rom og garasje. Det tas forbehold om mindre avvik for de angitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Arealene er gitt av arkitekt/utbygger, har ikke kontrollmålt arealene.
 • Følgende utstyr kan nevnes:
  Hvitevarer på kjøkken
  Garderobeskap
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  Opplegg til fiber
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.
 • Konferer megler
 • Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal, samt lekeområde som eies i felleskap med øvrige boligsameier. Fellesarealene vil bli levert med asfalterte gangarealer og gårdsplass. I tillegg blir områdene opparbeidet med plen og beplantning, herunder også beplantning med hekk som skiller terrassearealer til leilighetene i 1. etasje. Det vil bli montert moderne og tidsriktig utebelysning ved hovedinngang, garasjeport, svalganger og på alle terrasser/balkonger.
 • Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Det medfølger en garasjeplass til alle leilighetene. Det forberedes for ladepunkt for el-bil. Ladestasjon vil være tilvalg. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og sportsboder bestemmes av selger. Utbygger forbeholder seg retten til å bestemme antall utvendige biloppstillingsplasser og gjesteparkering, samt plassering av sykkelparkering på terreng og i kjeller. Det vil bli etablert 2 stk. handicap plasser i parkeringsanlegget i henhold til offentlige krav. Enkelte av leilighetene vil få tildelt en HCplass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC-plass. Jfr. eierseksjonslovens §26. Bruken av HC-plasser administreres av det fremtidige styret i sameiet.
 • Adkomst fra privat vei. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp
 • Utbygger vil velge forretningsfører for sameiet
 • Eierseksjonen vil høre til boligsameie Sundbyhagan 3 sameie, under stiftelse.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold vil være tillatt
 • Eiendommen vil holdes forsikret av utbygger fram til overlevering. Deretter vil sameiet tegne felles utvendig forsikring og den enkelte seksjonseier må tegne egen innboforsikring.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • 1 880 pr. mnd. Felleskostnader er stipulert, se salgsoppgave. I tillegg kommer fast månedlig kostnad for grunnpakke TV/ internett

  Estimerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring og varmtvann, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold, trapperenhold, styrehonorar, felleskostnader til driftssameiet m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Felleskostnader skal fordeles mellom seksjonseierne med 30 prosent av utgiftene med like store beløp på hver seksjon, mens øvrige 70 prosent av utgiftene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken. Det gjelder ikke bredbånd/TV som skal fordeles med like store beløp på hver seksjon. Basert på erfaringstall og utkast til driftsbudsjett vil dette beløpe seg til gjennomsnittlig ca. kr. 40,- pr. kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer basisabonnement til TV og internett, stipulert med ca kr 400,- mnd. (Utbygger planlegger å
  inngå avtale om levering av tv- og internettjenester til sameiet med bindingstid.) Driftsbudsjett og størrelse på felleskostnader vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets konstituerende generalforsamling. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte
  sameiebrøker. Utbygger er ansvarlig for felleskostnader for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.
 • Sameiet vil ved stiftelse verken ha gjeld eller formue.
 • Ikke aktuelt
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter/eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdigstilt, og betales av den enkelte sameier direkte til kommunen.
 • Felleskostnader, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring og løpende innvendig vedlikehold.

  Listen er ikke uttømmende.
 • Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før innflytting
 • Leiligheten vil fritt kunne leies ut
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr 202.000,-. I tillegg skal det betales kr 2.658.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen samt omkostninger på kr. 31.342,-. Total kjøpesum er kr 2.891.342,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 97 Bnr. 144 i Eidsvoll kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Utbyggers frist til å ha boligen klar til overtakelse er 01.02.2023.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fast provisjon på kr. 31.000,- for salg av kontrakten, kostnader til markedsføring kr. 7.500,- og oppgjørshonorar kr. 6.500,-. Alle beløp er inkl. mva
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Faizan Mahmud
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev