aktiv-eiendomsmegling
Fasade.

Eidsvoll / Vilbergkroken Søndre byggetrinn 2 - Flott prosjektert rekkehus med 3 soverom, 2 bad, hems, carport og balkong

 • 5 390 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 390 000
 • OMKOSTNINGER24 696
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 414 696
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 627 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  206,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  13 320,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 533 000,-))
  5 000,- (Seksjonering av eiendommen)
  5 000,- (Etablering av sameiet)
  --------------------------------------------------------
  24 696,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 414 696,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Gang, bad og 2 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom.
Det blir også hems.

Det følger carport med sportsbod i bakkant.
Fasade Øst.

Vilbergkroken 44, Viken

 • Utbygger har lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort, samt tidsriktig standard i prosjektet.

  Overflater:
  Gulv: Gulv i tørre rom leveres med trestavs eikeparkett. Gulv i gang blir levert med 30 x 60 cm mørk grå gulvflis, med varmekabler. Fliser på baderomsgulv leveres i 20x20cm grå flis.
  Vegger: Innvendige vegger leveres med hvite panelplater. Vegger på bad leveres i hvit standardflis.
  Himlinger: Leveres med hvit takess.

  Kjøkken:
  Kjøkken med slette hvite fronter fra kjøkkenleverandøren Sigdal. Referansemodell Vidde. Det leveres med integrerte hvitevarer.

  Bad:
  Badet leveres med skuffeseksjon i hvit høyglans 45cm og 60cm. Det leveres speil med LED belysning, som er tilpasset størrelsen på baderomsinnredningen. Det blir levert dusjsett og 90 cm glassvegger, vegghengt toalett og 200 l bereder, samt opplegg for vaskemaskin.

  For ytterligere informasjon se vedlagte leveransebeskrivelse.

  Kort fortalt:
  - Gang/entre.
  - Flott Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer.
  - Lys og romslig stue med peisovn.
  - 3 gode soverom.
  - 2 flislagte bad.
  - Hems med moderne rekkverk i glass.
  - Sportsbod for lagring.
  - Carport.
  - Balkong utenfor stuen i 2. etg.
  - Bruskrett til egen hagedel.
  - Barnevennlig og attraktriv beliggenhet i Eidsvoll med kort vei til det meste.
 • Prosjektet ligger nært Sundet i Eidsvoll sentrum og kalles Vilbergkroken Søndre.

  Det er en fin beliggenhet på Vilberg i Eidsvoll, med kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Kort vei er det også til den kommunale administrasjonen, dagligvarebutikker, treningssenter, frisører, vinmonopol, tannlege, legevakt og flere servicetilbud. Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma med fine rekreasjonsmuligheter.

  Det er i ca 1,2 km gange til Vilberg barneskole, og ca 1,5 km til ungdoms- og videregående skole. Det finnes flere barnehager i nærområdet.

  Til Råholt er det ca 12 km. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, tannlege, frisør, etc. På Råholt er det også flott svømme- og idrettshall, samt flere treningssenter. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier.

  Reiser du til Jessheim finner du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, teater og konserter. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker.

  I nærområdet er det flere fine turområder i blant annet Åsleia, Bokkedalen og til Mistberget. Eidsvoll kan by på gode jakt- og fiskemuligheter når det er sesong, og gode skimuligheter i oppkjørte løyper om vinteren.

  Fra Eidsvoll har du kommunikasjon med buss til bla. Eidsvoll Verk og Jessheim, samt Eidsvoll stasjon som ligger like over Vorma. Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere! Nærmeste bussholdeplass er Gruemyra.

  Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Gardermoen og Jessheim.

  For mer info se www.eidsvoll.kommune.no.
 • Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksveg 181 over Vorma mot Eidsvoll sentrum. Kjør rett frem i første rundkjøring og ta deretter første vei til høyre inn Vilbergkroken. Hold venstre og du får tomten etterhvert på venstre hånd.
 • Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk, fullisolert. Utvendig leveres huset med vedlikeholdsvennlig ytterkledning. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. Hvor det benyttes GU, gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting. Huset trykktestes av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet. Vinduer blir levert i mørk farge med rettkant profil innvendig.

  Leveranser utføres i henhold til TEK'17 på dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.
 • 1.etg: 39 kvm BRA
  2.etg: 62 kvm BRA

  Carport: 15, 6 kvm BRA
  Bod: 5, 5 kvm BRA

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 18/1-2018. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal, og selger tar forbehold om dette. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Det følger hvitevarer i kjøkken. Boligene blir levert med brannslukking- og brannalarmutstyr ihht. forskrifter.
  Det følger peisovn av typen DS01 - Wood burningsstove fra LOGE.
 • Balansert ventilasjon iht. TEK17 fra System Air.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet egne tilvalgspakker hos utbygger som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Eiet tomt på ca 3.627 kvm som skal eies av sameiet i fellesskap.

  Ideelle andeler av tomtenes størrelser blir satt når eiendommene blir seksjonert, og hver bolig vil få sin egen hagedel.

  Utomhus vil hele området bli tilrettelagt med grøntarealer, en lekeplass og felles avfallshåndtering i Molok løsning (se kart for plassering). Privat hage bak hvert rekkehus blir tilsådd med plen. Adkomstveier asfalteres og felles grøntarealer tilsås for plen. Noe beplantning vil bli gjort der dette er naturlig. Det blir utendørs belysning på området.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr. 15.000 av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid, og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Det følger carport til boligen, og det er også parkeringsmuligheter foran denne.
 • Vann og avløp skal påkobles offentlig nett, med private stikkledninger.
  Eiendommen ligger til offentlig vei, og det vil bli private stikkveier på området.
 • Sameie/realsameie er pr i dag ikke opprettet.

  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Det foreligger utkast til vedtekter. Boligsameiet vil bli organisert etter Eierseksjonsloven av 23.05.1997.
 • Dyrehold vil være tillatt så lenge de ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no
 • Eiendommenes månedlige felleskostnader er stipulert til ca kr 1000-1500,- for første driftsår. Felleskostnadene skal betales fra overtakelse av eiendommen.
  Felleskostnader skal betales fra overtagelse og skal dekke drift- og vedlikeholdskostnader på sameiets felles vei og felles forsikringer. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. og fordeles iht. vedtektene Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer. Utbygger betaler felleskostnader for usolgte boliger ved ferdigstillelse.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter vil bli satt når boligene tas i bruk. Dette kommer i tillegg til fellesutgifter.
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune.
 • Eier vil stå ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, strøm, m.m.
 • Det vil foreligger midlertidig brukstillatelse / ferdigattest innen overtagelse.
 • Hele boligen kan leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det står garasje på byggetegningene, med det er altså carport som følger boligen.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Det er en servitutt på eiendommen som gir kommunen rett til å legge og vedlikehold vann og avløpsledninger gjennom eiendom gbnr. 17/75 iht. skisse. Retten gjelder for 15 boenheter plassert henholdsvis på gbnr. 17/294 og 13/96. Skissen er datert 30.05.2017. Ved behov gis det også rett til å fjerne eventuelle busker/småtrær.

  Boligene overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen er regulert i detaljregulering av gbnr. 17/294 og del av 13/96 m.fl. - Vilbergkroken søndre under felt BKS1 til konsentrert småhusbebyggelse.

  Innenfor felt BKS1 kan det oppføres konsentrert småhusbebyggelse i form av rekkehus/ kjedehus. Maksimalt tillatt grad av utnyttelse %BYA = 40%.
 • Gnr. 17 Bnr. 294 i Eidsvoll kommune
  Boligene vil få eget seksjonsnummer.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler kr. 100.000,- ved kontraktsinngåelse og resterende ifølge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Boligen er forventet ferdigstillt 3. kvartal 2023. Forbehold om salg av 3 enheter (50%) innen 01.07.2023. Igangsettingstillatelse til bygging er gitt.
 • Selger tar forbehold om byggestart av prosjektet når 3 enheter er solgt.

  Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges boligen iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Eidsvoll Eiendomsutvikling AS Gusterud
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev