aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vilbergkroken! Nyoppførte, flotte og moderne rekkehus med sentral beliggenhet i Eidsvoll.

Eidsvoll Vilbergkroken

14 moderne funkis rekkehus med god standard og carport - lave omk, sentrumsnært, ca 50 min til Oslo - 11 SOLGT!

 • 5 490 000
 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 490 000
 • OMKOSTNINGER10 000
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 500 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT3 627 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 490 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  5 000,- (Seksjonering)
  5 000,- (Etablering av sameie)
  --------------------------------------------------------
  10 000,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 500 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vedlikeholdsvennlige fasader.

Vilbergkroken, Viken

 • Vilbergkroken er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn.
  Eiendommen ligger på felt BKS1 i områdets reguleringsplan. Det nye området vil bli bestående av til sammen 14 boenheter.

  Utbyggere har vært opptatt av å gjøre Vilbergkroken til et allsidig og spennende nabolag, og det vil være forskjellige boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives.

  Innhold Vilbergkroken 36 og 38 (Trinn 1):
  1. etasje: Gang, stue og kjøkken.
  2. etasje: Loftsstue, bad og 3 soverom.

  Innhold Vilbergkroken 42, 44 og 46 (Trinn 2):
  1. etasje: Gang, bad og 2 soverom.
  2. etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad.
  Det følger også hems.

  Det følger en carport med sportsbod i bakkant til hver bolig.
 • Overtagelse for Vilbergkroken 36 og 38 etter avtale, ca oktober-november 2022.

  Boligene i trinn 2 (Vilbergkroken 42, 44 og 46) er forventet ferdigstilt 4. kvartal 2023 eller 1. kvartal 2024.

  Det vil bli en dialog fortløpende med kjøpere vedrørende overtagelse.
 • Prosjektet ligger nært Sundet i Eidsvoll sentrum og kalles Vilbergkroken Søndre. Fra Vilbergkroken er det gangavstand til både barnehager, skoler i alle trinn og butikker. Nærområdet er i utvikling og består av eldre og nyere eneboliger og flermannsboliger, samt noen nye fine blokker. Området er rolig og fredelig og består av beboere i alle aldre. Det er mange barnefamilier som bor i området.

  Det er gangavstand til togstasjon og bussholdeplass. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Coop Prix Eidsvoll (ca 400 meter), eller hos Kiwi og Rema 1000 som ligger i Sundet, Eidsvoll sentrum (ca 750 meter). Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma og tilbyr blant annet fasiliteter som apotek, butikker og cafèer.
  Vil man på kjøpesenter finner man Amfi Eidsvoll på Råholt (ca 12 km). Her er det over 50 butikker, treningsstudio, vinmonopol og ulike restauranter. For ytterligere tilbud kan man ta turen til Jessheim (ca 26 km) der du har Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder.

  Det er mye utbygging av både boliger og næringsliv i området. Nærheten til Gardermoen Oslo Lufthavn og gangavstand til både tog og buss gjør Vilbergkroken til
  en rolig og fredelig plass med rask adkomst til både Oslo og resten av verden.
  Fra Eidsvoll har du kommunikasjon med buss til bla. Eidsvoll Verk og Jessheim, samt Eidsvoll stasjon som ligger like over Vorma (ca 2,4 fra boligen). Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere!

  I Eidsvoll er det fine turmuligheter i blant annet Bokkedalen, Åsleia og til Mistberget. Bygda kan by på jakt- og fiskemuligheter når det er sesong, og gode skimuligheter i oppkjørte løyper om vinteren.

  Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og OSL Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Gardermoen og Jessheim.

  For ytterligere informasjon se www.eidsvoll.kommune.no
 • Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksveg 181 over Vorma mot Eidsvoll sentrum. Kjør rett frem i første rundkjøring og ta deretter første vei til høyre inn Vilbergkroken. Hold venstre og du får prosjektet etterhvert på venstre hånd.
 • Leveranser utføres i henhold til TEK'17 på dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Byggemåte Trinn 1:
  Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjert ihht. gjeldene krav. Yttervegger består i hovedsak av 198 mm bindingsverk, fullisolert.
  Utvendig leveres boligene med vedlikeholdsvennlig ytterkledning. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. Hvor det benyttes GU, gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting. Huset trykktestes av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet.
  Gulv i carport leveres i betong og på veggene er det kledd med utvendig kledning. Gulv i sportsbod leveres i betong med uisolerte vegger.
  Huset trykktestes av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet. Vinduer blir levert i mørk farge med rettkant profil innvendig.

  Byggemåte Trinn 2:
  Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk, fullisolert. Utvendig leveres huset med vedlikeholdsvennlig ytterkledning. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. Hvor det benyttes GU, gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting. Huset trykktestes av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet. Vinduer blir levert i mørk farge med rettkant profil innvendig.

  Standard Trinn 1:
  Overflater:
  Gulv: Lyst tregulv leveres fra Golvabia. Gulv i gang blir levert med mørk grå gulvflis med varmekabler. Fliser på baderomsgulv med grå fliser og gulvvarme.
  Vegger: Panelplater på innvendige vegger. Hvite standardfliser på baderomsvegger.
  Himlinger: Levers med hvit takess.

  Kjøkken:
  Pent kjøkken med fronter i Sand fra Sigdal. Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, kjøl-fryseskap og oppvaskmaskin.

  Bad:
  Flislagt bad med gulvvarme. Badet levers med 20x20 cm grå flis på gulv og hvite standardfliser på vegger. Badet er innredet med servantskap med skuffeseksjon i hvit, speil med LED belysning, dusjhjørne med 90 cm glassvegger, vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder er plassert i baderom.

  Standard Trinn 2:
  Overflater:
  Gulv: Gulv i tørre rom leveres med trestavs eikeparkett. Gulv i gang blir levert med 30 x 60 cm mørk grå gulvflis, med varmekabler. Fliser på baderomsgulv leveres i 20x20cm grå flis.
  Vegger: Innvendige vegger leveres med hvite panelplater. Vegger på bad leveres i hvit standardflis.
  Himlinger: Leveres med hvit takess.

  Kjøkken:
  Kjøkken med slette hvite fronter fra kjøkkenleverandøren Sigdal. Referansemodell Vidde. Det leveres med integrerte hvitevarer.

  Bad:
  Badet leveres med skuffeseksjon i hvit 60 cm og 90 cm. Det leveres speil med LED belysning, som er tilpasset størrelsen på baderomsinnredningen. Det blir levert dusjsett og 90 cm glassvegger, vegghengt toalett og 200 l bereder, samt opplegg for vaskemaskin.

  For ytterligere informasjon se vedlagte leveransebeskrivelse.

  Tilvalg i visningsbilde(på bilder) kan avvike fra boligen som selges.

  Kort fortalt:
  - Flott funkisrekkehus med carport!
  - Kjøkken og stue i moderne og åpen løsning.
  - Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.
  - Delikat bad med gulvvarme.
  - 3 fine soverom.
  - Parkering i carport og foran denne.
  - Praktisk sportsbod.
  - Vedlikeholdsvennlige fasader.
  - Hyggelig fellesområde vil bli opparbeidet.
  - Solide utbyggere med god lokalkunnskap.
  - TEK 17 standard.
  - Lavere kjøpsomkostninger ved kjøp av nybygg.
  - Garanti og 5 års reklamasjonsrett.
  - Ingen oppussing, flytt rett inn!
 • Trinn 1:

  109 kvm BRA.
  1. etasje: 41 kvm.
  2. etasje: 68 kvm.

  Carport: 15 kvm.
  Sportsbod: 5 kvm.

  Trinn 2:

  101 kvm BRA.
  1. etasje: 39 kvm.
  2. etasje 62 kvm.

  Carport: 15 kvm.
  Sportsbod: 5 kvm.

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 12.06.2020 for trinn 1 og 14.03.2022 for trinn 2. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal, og selger tar forbehold om dette. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på ca 3627 kvm som skal eies av sameiet.
  Ekslusivt uteoppholdsarel reguleres i vedtektene.
 • Parkering i tilhørende carport og forøvrig i fremkant av denne.
 • Det følger en sportsbod på ca 5 kvm i bakkant av carport.
 • Boligene blir levert med brannslukking- og brannalarmutstyr ihht. forskrifter. Hvitevarer i kjøkken fra Elektrolux.

  I boligene i trinn 2 følger peisovn av typen DS01 - Wood burningsstove fra LOGE.

  El-bil lader følger boligene i trinn 1 og er mulig som tilvalg i trinn 2.
 • Det er inngått avtale med Viken Fiber med 5 års bindingstid for sameiet. Viken Fiber leverer TV og internett fra Altibox.
 • Balansert ventilasjon iht. TEK17 fra SystemAir.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utomhus er området tilrettelagt med grøntarealer, en lekeplass og felles avfallshåndtering i Molok løsning (se kart for plassering). Hagedel foran hvert rekkehus blir tilsådd med plen. Adkomstveier asfalteres og felles grøntarealer tilsås for plen. Noe beplantning vil bli gjort der dette er naturlig. Det blir utendørs belysning utenfor hver enkelt bolig. Det er vedtektsfestet ekslusivt uteoppholdsarel i vedlagte vedtekter.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligene.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr. 15.000,- dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid, og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Se prislisten hos megler for gjeldene priser.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca NOK 533.000 per seksjon. Dette gir en dokumentavgift på ca kr 13.320 ,- per enhet . Det tas forbehold om endring i offentlige gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585 ,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585 ,-
  Gebyr for pantattest kr 206 ,-
  Seksjoneringsgebyr kr 5.000 ,-
  Etableringsgebyr samie kr 5.000 ,-

  Totale omkostninger kr 24.696 ,-

  Forskudd
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler kr 100.000,- ved kontraktsinngåelse, og det resterende beløpet ved overtagelse. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Overnevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingsloves bestemmelser om ytelse mot ytelse.
 • Eiendommenes månedlige felleskostnader er stipulert til ca kr 1000-1500,- for første driftsår. Felleskostnadene skal betales fra overtakelse av eiendommen.

  Størrelsen på felleskostnader er ikke fastsatt. Felleskostnader skal dekke drift/vedlikeholds kostnader på sameiets felles vei og felles forsikringer. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, vedlikeholdsbehov, sameiets egne vedtak mv. og fordeles iht. vedtektene Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer Utbygger betaler felleskostnader for usolgte boliger ved ferdigstillelse.
 • Kommunale avgifter vil bli satt når boligene tas i bruk. Dette kommer i tillegg til fellesutgifter.
 • Det gjøres oppmerksom på at det er innført eiendomsskatt i Eidsvoll kommune. Eiendomsskatten vil pr i dag utgjøre 1,9 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Sameiet Vilbergkroken Søndre.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Utkast til vedtekter foreligger.
 • Dyrehold vil være tillatt så lenge de ikke er til sjenanse for andre beboere.
 • Utleie vil være tillatt.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Boligene leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31.
 • Matrikkel: Gnr. 17 Bnr. 294 i Eidsvoll kommune. Enhetene har egne seksjonsnummer.
 • Vann og avløp skal påkobles offentlig nett, med private stikkledninger.
  Eiendommen ligger til offentlig vei, og det vil bli private stikkveier på området.
 • Det er en servitutt på eiendommen som gir kommunen rett til å legge og vedlikehold vann og avløpsledninger gjennom eiendom gbnr. 17/75 iht. skisse. Retten gjelder for 15 boenheter plassert henholdsvis på gbnr. 17/294 og 13/96. Skissen er datert 30.05.2017. Ved behov gis det også rett til å fjerne eventuelle busker/småtrær.

  Boligene overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen er regulert i detaljregulering av gbnr. 17/294 og del av 13/96 m.fl. - Vilbergkroken søndre under felt BKS1 til konsentrert småhusbebyggelse.
  Innenfor felt BKS1 kan det oppføres konsentrert småhusbebyggelse i form av rekkehus/ kjedehus. Maksimalt tillatt grad av utnyttelse %BYA = 40%.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

  Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 10.000,- eks. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Når handel er kommet i stand har oppdragstaker krav på kr. 30.000 ,- eks. mva i vederlag for hvert enkelt salg. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr-/oppgjørshonorar på kr. 5.000,- eks. mva pr. enhet.
  20 visninger er inkludert i tilbudet. For visninger utover dette faktureres kr. 1.500 ,- per stk. eks. mva.

  Dersom oppdraget avsluttes uten at handel er kommet i stand har oppdrgastaker krav på dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 1.875 ,- pr. time.
 • Aktiv eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika gruppen AS og konserets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
 • Eidsvoll Eiendomsutvikling AS Gusterud
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev