aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vilbergkroken på Eidsvoll! For salg er nå 2 flotte og nye rekkehus med tilhørende carport og hems.
Velkommen til Vilbergkroken på Eidsvoll! For salg er nå 2 flotte og nye rekkehus med tilhørende carport og hems.

EIDSVOLL Vilbergkroken

Innflyttingsklare rekkehus m/carport i meget barnevennlig område - sentralt - lave omkostninger ved kjøp - kun 2 igjen!

 • kr 0 - 5 490 000
 • Priser fra og tilkr 0 - 5 490 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 0 - 5 490 000
 • Omkostninger fra og tilkr 0 - 24 696
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 0 - 5 514 696
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til0 - 101 m²
 • Tomt3 627 m²
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 17 BNR. 294
 • Informasjon om meglerforetaketBankenes Boligmegler AS avdeling Jessheim Trondheimsvegen 86 2050 Jessheim
 • OppdragsansvarligAnn Kristin Hoset
 • Oppdragsnummer1208235010
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca NOK 533.000 per seksjon. Dette gir en dokumentavgift på ca kr 13.320 ,- per enhet . Det tas forbehold om endring i offentlige gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585 ,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585 ,- Gebyr for pantattest kr 206 ,- Seksjoneringsgebyr kr 5.000 ,- Etableringsgebyr sameie kr 5.000 ,- Totale omkostninger kr 24.696 ,-

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2.etasje (Trinn 2).
Bolig nr. 42. Boligene er terrasseplatting ved inngangsparti på fremside.

Vilbergkroken, Akershus

 • Om prosjektet
  Det er nå kun 2 innholdsrike familieboliger igjen. Vilbergkroken er et utbyggningsområde som nå er ferdigstilt. Eiendommene ligger på felt BKS1 i områdets reguleringsplan. Det nye området består nå av 14 nye boenheter. Utbyggerne har vært opptatt av å gjøre Vilbergkroken til et allsidig og spennende nabolag. Med blant annet fin inngang til feltet, med fontene, blomsterbed og skilt. Vedlikeholdsvennlige fasader, felles molokkanlegg, postkassestativ, hyggelig fellesarealer og lekeområdet. Her er det et flott bomiljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives. Det 2 siste boligene er like i størrelse, men ulik farge på fasade og størrelse på uteområde. På de 2 siste boligene er det gjort flere tilvalg utover standard leveranse. Som terrasseplatting i front, eikespiler i gang, oppgradert peis og oppgradert kjøkken fra kvalitetsleverandører Sigdal. Innhold Vilbergkroken 42, og 46 (trinn 2): 1. etasje: Gang, bad og 2 soverom. 2. etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad. 3. etasje: Hems. Det følger en carport med sportsbod i bakkant til hver bolig. Kort fortalt: - Flotte funkisrekkehus med carport! - Kjøkken og stue i moderne og åpen løsning. - Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. - Delikat bad med gulvvarme. - 3 fine soverom. - Parkering i carport og foran denne. - Praktisk sportsbod. - Vedlikeholdsvennlige fasader. - Hyggelig opparbeidet fellesområde. - Solide utbyggere med god lokalkunnskap. - TEK 17 standard. - Lavere kjøpsomkostninger ved kjøp av nybygg. - Garanti og 5 års reklamasjonsrett. - Ingen oppussing, flytt rett inn! - På de tre siste boligene er det gjort flere tilvalg utover standard leveranse.

  Priser fra og til
  kr 0 - 5490000

  Omkostninger fra og til
  kr 0 - 24696

  Garasje/parkering
  Parkering i tilhørende carport og for øvrig i fremkant av denne.

  Boder
  Det følger en sportsbod på ca 5 kvm i bakkant av carport.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Boligene i Vilbergkroken er ferdigstilt og innflyttingsklare.

  Tomteareal
  3627m²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Eiet tomt på ca 3627 kvm som skal eies av sameiet. Ekslusivt uteoppholdsarel reguleres i vedtektene. Utomhus er området tilrettelagt med grøntarealer, en lekeplass og felles avfallshåndtering i Molok løsning (se kart for plassering). Hagedel foran hvert rekkehus blir tilsådd med plen. Adkomstveier asfalteres og felles grøntarealer tilsås for plen. Noe beplantning vil bli gjort der dette er naturlig. Det blir utendørs belysning utenfor hver enkelt bolig. Det er vedtektsfestet ekslusivt uteoppholdsarel i vedlagte vedtekter.

 • Kjøkken
  Det leveres unike kjøkken med integrerte hvitevarer i hver enkelt bolig fra kjøkkenleverandøren Sigdal.

  Bad
  Badet leveres med skuffeseksjon i hvit 60 cm og 90 cm. Det leveres speil med LED belysning, som er tilpasset størrelsen på baderomsinnredningen. Det blir levert dusjsett og 90 cm glassvegger, vegghengt toalett og 200 l bereder, samt opplegg for vaskemaskin.

  Diverse
  Tilvalg i visningsbilder (på bilder) kan avvike fra boligen som selges.

  Konstruksjon
  Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav. Yttervegg består i hovedsak av 198 mm bindingsverk, fullisolert. Utvendig leveres huset med vedlikeholdsvennlig ytterkledning. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. Hvor det benyttes GU, gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting. Huset trykktestes av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet. Vinduer blir levert i mørk farge med rettkant profil innvendig. Leveranser utføres i henhold til TEK'17 på dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. For ytterligere informasjon se vedlagte leveransebeskrivelse.

  Ventilasjon
  Balansert ventilasjon iht. TEK17 fra SystemAir.

  Overflater og kledning
  Gulv: Gulv i tørre rom leveres med 1-stavs tregulv (Ek natur- Golvabia). Gulv i gang blir levert med 30 x 60 cm mørk grå gulvflis, med varmekabler. Fliser på baderomsgulv leveres i 20x20cm grå flis. Vegger: Innvendige vegger leveres med hvite panelplater. Vegger på bad leveres i hvit standardflis. Himlinger: Leveres med hvit takess.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det er inngått avtale med Viken Fiber med 5 års bindingstid for sameiet. Viken Fiber leverer TV og internett fra Altibox.

 • Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det er innført eiendomsskatt i Eidsvoll kommune. Eiendomsskatten vil pr i dag utgjøre 1,9 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

  Tilbud på lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/17/294/1: 03.01.1995 - Dokumentnr: 51 - Jordskifte Sak nr.31/1990 :Krav om grensegang rundt gnr.13/2 Overført fra: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:294 Gjelder denne registerenheten med flere 24.10.2022 - Dokumentnr: 1198350 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 Gjelder denne registerenheten med flere 21.09.2022 - Dokumentnr: 1056223 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/14 Det er en servitutt på eiendommen som gir kommunen rett til å legge og vedlikehold vann og avløpsledninger gjennom eiendom gbnr. 17/75 iht. skisse. Retten gjelder for 15 boenheter plassert henholdsvis på gbnr. 17/294 og 13/96. Skissen er datert 30.05.2017. Ved behov gis det også rett til å fjerne eventuelle busker/småtrær. Boligene overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det foreligger ferdigattest for 6 rekkehusboliger, datert 31.01.2024.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Vann, vei og avløp
  Vann og avløp skal påkobles offentlig nett, med private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei, og det vil bli private stikkveier på området. Boligene skal tilknyttes vannmålere.

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Eiendommen er regulert i detaljregulering av gbnr. 17/294 og del av 13/96 m.fl. - Vilbergkroken søndre under felt BKS1 til konsentrert småhusbebyggelse. Innenfor felt BKS1 kan det oppføres konsentrert småhusbebyggelse i form av rekkehus/ kjedehus. Maksimalt tillatt grad av utnyttelse %BYA = 40%.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringsloven). Bustadoppføringsloven bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven. Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.

  Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

  Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Forskudd Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler kr 100.000,- ved kontraktsinngåelse, og det resterende beløpet ved overtagelse. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Overnevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingsloves bestemmelser om ytelse mot ytelse. Resterende del av kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 40.000,- eks. mva. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

  Avbestilling
  Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54.Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr 30.000,- (inkl. mva). og ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 5 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

  Viktig informasjon
  Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.
  Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger. (jf. buofl. § 10).
  Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.
  Selger har rett til tilleggsfrist uten kompensasjon til kjøper etter reglene i bustadoppføringslova § 11. Forhold som gjelder her er:
  ? Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
  ? Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
  ? Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

  Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

  Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
  1. dagmulkt
  2. heve avtalen
  3. kreve erstatning
  4. tilbakeholde deler av kjøpesum

  Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.
  Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med megler dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved ev. salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Kjøpekontrakt
  Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.

Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev