aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vormvikstubben 13!

EIDSVOLL Vormvikstubben 13

Nyere, Koselig 3-R med romslig balkong og carport. Nærhet til off.kommunikasjon- Sentrumsnært.

 • kr 2 750 000
 • BRA 50 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 84 962
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 838 024
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 47 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt1 559.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 753 062 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 820 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000))

  84 962 (Omkostninger totalt)

  2 838 024 (Totalpris inkl. omkostninger)
En pen og velholdt 3- roms selveierleilighet fra 2018. Leiligheten byr på en romslig entré/gang med stor og god garderobe, åpen stue-/kjøkkenløsning, pent flislagt baderom, 2 soverom, samt en romslig balkong med utsikt over nærområdet. I tillegg disponerer leiligheten parkering i felles carportanlegg, samt en utebod. Leiligheten har en gjennomgående god standard med lite bruksslitasje. Fra boligen er det gangavstand til Eidsvoll sentrum, Sundet. Her finner du et godt utvalg av ulike butikker, serveringssteder, kino og togstasjon. Fra Eidsvoll stasjon tar toget deg til Oslo lufthavn på 10 min, Lillestrøm på 25 min og Oslo S på 35 min.

Vormvikstubben 13, Viken

 • Tomt
  1559.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat fellestomt som er asfaltert inn til carport og gruset internveier til inngangspartier. Opparbeidet plen med beplanting.

  Beliggenhet
  Vormvikstubben 13 befinner seg like i utkanten av Sundet som er kommunesentrum i Eidsvoll. Sundet er et koselig sentrum rett ved Vorma. Her er det et godt utvalg av ulike butikker, serveringssteder, kino og Eidsvoll stasjon. Nær leiligheten finner du også barne-, ungdoms-, og videregående skole. Det er også flere barnehager i nærområdet. Eidsvoll har mange gode kvaliteter for små og store og dette har bidratt til at kommunen er en stadig mer populær kommune å bo og etablere seg i. Det er et bredt tilbud for de som ønsker en aktiv hverdag. Fra leiligheten er det korte avstander til fine friluftsområder ved Mjøsa, Hurdalssjøen, Romeriksåsen og i Gullverket. Mistberget, Ninabben og Carsten Ankers lysthus er populære turmål. I Eidsvoll finner man idrettshall, svømmehall, tennisbane, fotballbaner samt flotte tur- og skiområder. Om sommeren er det også gode båtmuligheter ved Vorma/Mjøsa. For de som ønsker å benytte seg av kollektivtrafikk går det tog fra Eidsvoll stasjon som tar deg til Gardermoen på ca. 10 minutter, ca. 25 minutter til Lillestrøm og ca. 35 minutter til Oslo. Avganger 3 ganger i timen til Oslo. Det er pendlerparkering ved stasjonen. Det er også kort vei til E6-aksen dersom man ønsker å benytte seg av bil.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Vilberg skole

  Byggemåte
  Frittliggende flermannsbolig oppført i 2018 i tradisjonell bindingsverkkonstruksjon på ett støpt betongdekke. Saltak, tekket med papp og takstein. Liggende beiset trepanel kledning. Trebjelkelag i etasjeskiller og innervegger oppført i tre/plater/gips med varierende overflater. BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv): Vegger: Malt gips. Fliser på bad. Tak/himlinger: Malt gips. Gulv: Parkett, fliser på bad, entre og i bod. Viser til vedlagt tilstandsrapport datert: 20.02.2023

  Innhold
  Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken i åpen løsning. Med boligen følger egen utebod og en plass i felles carportanlegg.

  Standard
  Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Takstmannens vurdering ved TG2: 3.1 Andre rom Parkettgulv har stedvis små riper og fuktmerker ved overgangslist i entre. TG2 Ingen forhold har fått Tg3 i vedlagt rapport.

  Innbo og løsøre
  Integrerte hvitevarer medfølger. HVitevarer utover dette medfølger ikke.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger. Hvitevarer utover dette medfølger ikke.

  TV/Internett/bredbånd
  Internett og TV kan tegnes separat fra Homenet som leverer Fiber.

  Parkering
  En plass i felles carportanlegg følger seksjonen.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 753 062 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 820 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000))

  84 962 (Omkostninger totalt)

  2 838 024 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet av panelovner, varmekabler på bad, i entre og i bod. Boligen har pipe med mulighet for tilkobling av fyringsovn. For detaljert informasjon og krav anbefales kontakt med lokal brann- og feievesen

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  17705

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Oppgitt beløp er fakturerte kommunale avgifter for 2022 om omfatter vann og avløp etter forbruk, eiendomsskatt, renovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi har ikke latt seg innhente.

  Andre utgifter
  I tillegg til de offentlige/kommunale avgiftene samt utgifter til sameie tilkommer innboforsikring, TV og internett, strøm etter forbruk mm. Listen er ikke uttømmende. - Sameiet har bestemt at hver leilighet skal innbetale 22 000,- for maling av byggene. Beløpet skal innbetales i løpet av mars 2023 og dekkes av selger.

  Velforening
  Pliktig medlemskap i velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/8

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Felles drift og vedlikehold, bygningsforsikring, pliktig medlemskap i velforening, ventilasjonsfilter årlig, sameiets medlemskap i huseiernes landsforbund, Sameieavgift vedlikehold Fiber til Homenet, felles hageredskaper, hageslange mm, styrehonorar, advokatutgifter, snømåking og gressklipping- samt generelt vedlikehold.

  Andel fellesgjeld
  3062

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  3933

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen felles lån.

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett i sameie.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper forplikter seg til gjennomføre handelen selv om styregodkjennelse ikke foreligger, men eiendommen kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. For det tilfelle det er endelig avklart at erververen ikke godkjennes, kan borettslaget kreve andelen tvangssolgt, jf. lov om Burettslag § 4-8

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Beboer forplikter seg å delta på fellesdugnader

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/17/391/4: 08.01.2018 - Dokumentnr: 298002 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:277
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune
  Org.nr: 964 950 113
  Rettighetshaver er også gnr 520 bnr 1 i Eidsvoll kommune
  Bestemmelser om nedgraving av kabelanlegg
  Rettigheten gjelder også fremtidige parseller og enheter av avgivers eiendom
  Overført fra: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:391
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.05.2018 - Dokumentnr: 820604 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/8
  10.10.2018 - Dokumentnr: 1388952 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:390
  Rettighet hefter i: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:404
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for to stk. firemannsboliger med tilhørende carporter og sportsboder datert 21.11.2018 Selger opplyser at sameiet er i en tvist vedr. sportsbodene mot utbygger. Det er avdekket skjevheter i bodene. Saken er ikke avklart.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet vann og avløp via private stikkledninger. Tilkomst fra privat veg.

  Regulerings- og arealplanner
  1.et: 50 Bra Følgende rom inngår i primærareal: Entre, soverom 1, soverom 2, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 753 062 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  68 820 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000))

  84 962 (Omkostninger totalt)

  2 838 024 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  84962

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon på kr. 35 000,-for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16000 ,- oppgjørshonorar kr. 6500 ,- og visninger kr.2500 , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 35 000,-.  Markedsføringspakke kr. 18000,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.

Kristina Birkeland

Megler

Kristina Birkeland

91 10 27 84

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev