aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vormvikstubben 33! En lys og pen 2-roms selveierleilighet beliggende i Eidsvoll.
Velkommen til Vormvikstubben 33! En lys og pen 2-roms selveierleilighet beliggende i Eidsvoll.

EIDSVOLL Vormvikstubben 33

Lys og fin 2-roms selveierleilighet med terrasse, utebod og felles parkeringsplass - perfekt førstegangsbolig!

 • kr 2 390 000
 • BRA 37 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 390 000
 • Omkostningerkr 72 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 462 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom1
 • ArealP-rom 37 m²
 • Felleskostnaderkr 1 400
 • Tomt2 857.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Vormvikstubben 33! Dette er en lys og pen 2-roms selveierleilighet fra 2018, beliggende i 1. etasje. Leiligheten inneholder entre/gang, lys stue, kjøkken med spiseplass og skapplass, soverom med garderobeskap, innvendig bod/kontor og flislagt bad med gulvvarme. Det er utgang fra stuen til en trivelig overbygget, støpt terrasse på ca. 8 kvm. Det medfølger utebod på ca. 5 kvm, og det er felles parkeringsplass på sameiets tomt. Leiligheten ligger fint til i Eidsvoll, ca. 1,3 km unna sentrum i Sundet. I Sundet finner du flere servicetilbud, og det er heller ikke lange veien til skoler og barnehager i Eidsvoll. På andre siden av Vorma ligger Eidsvoll stasjon, hvor det er hyppige avganger med tog i retning Gardermoen og Oslo, samt regiontog i retning Hamar.
Leiligheten har en god planløsning og utnyttelse av plassen med en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Vormvikstubben 33, Viken

 • Tomt
  2857.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet som er opparbeidet med asfaltert parkeringsplass, og områder med plen og internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i nærheten av Sundet i Eidsvoll. Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma med fine rekreasjonsmuligheter. Her er den kommunale administrasjonen, dagligvarebutikker, treningssenter, frisører, tannlege, legevakt og flere servicetilbud. Eidsvoll har mye å by på når det gjelder tur- og friluftsmuligheter både sommer og vinter. I nærområdet er det flere fine turområder i blant annet Finnkollen, Gullverket, Åsleia og til Mistberget. Det er lysløype og leke/aktivitetsområde i bla. Finnkollen og for øvrig flotte skogsveier for de som liker å sykle, elver og vann, mye bær og sopp i skogen og muligheter for jakt og fiske. Det er også flotte fiske- og båtmuligheter i Vorma og opp i Mjøsa. Til Råholt er det ca 10 km. Her er det Amfi kjøpesenter med butikker, bank, apotek, tannlege, frisør, treningssenter, etc. Råholt bad har et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Reiser du til Jessheim finner du i tillegg Ullensaker kulturhus. Her tilbys det kino, teater og konserter. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Fra Eidsvoll er det 4-felts motorveg hele vegen inn til Oslo og OSL Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Gardermoen og Jessheim. For ytterligere informasjon se www.eidsvoll.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksveg 181 over Vorma mot Eidsvoll sentrum. Kjør rett frem i første rundkjøring og ta deretter første vei til høyre inn Vilbergkroken og ta til høyre. Du vil da komme inn på Kastellvegen. Hold til venstre her og følge Kastellvegen og Kastellstubben til du kommer til Vormvikstubben.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen hører til Vilberg barne- og ungdomsskoler, som begge ligger ca 2,8 km unna. På Vilberg har du også Eidsvoll videregående skole og Eidsvollhallen. Det er også et godt utvalg barnehager i kommunen.

  Skolekrets
  Vilberg skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Eidsvoll stasjon ligger like over Vorma(ca. 2,5 km fra boligen). Herfra har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere! Nærmeste bussholdeplass er Gruemyra, som ligger i Nesvegen.

  Byggemåte
  Firemannsbolig oppført med betongdekke på grunnen. Yttervegger i trebindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Saltak i tre tekket med takstein. Bygningen har PVC vinduer med 3-lags glass. Utgang fra stuen til støpt uteplass på ca. 8 kvm. Utebod i felles bodhus for firemannsboligen. Innlagt strøm for lys. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Vattenskada som kom från ett rör i väggen mellom sovrum och bad. Polygon expert utbedret på vannskada och fuktskador utförde reparationen av skadan och satte in avfuktare. Dokumenter kan ses hos megler.

  Innhold
  1. etasje 37 kvm. p-rom: Gang/entre, kjøkken/stue, bad, soverom og innvendig bod. Det følger en utebod på ca. 5 kvm og det er felles parkeringsplass for sameiet

  Standard
  Fin 2-roms selveierleilighet fra 2018, beliggende i 1. etasje i en firemannsbolig. Leiligheten holder en normalt god standard. Overflater: Gulv: Parkett. Fliser på baderomsgulv og i del av entre. Vegger: Malte mdf-plater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Hvite, malte plater. Senket himling med downlights på bad. Kjøkken: Kjøkkendel med god skapplass. KJøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og laminat benkeplate. Det er integrert stekeovn og platetopp. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, toalett og opplegg for vaskemaskin. Kort fortalt: - Lys og fin 3-roms selveierleilighet fra 2018! - Entre med flislagt del med gulvvarme. - Kjøkken og stue i åpen løsning. - Kjøkken med god skapplass, samt integrert stekeovn og platetopp. - Hovedsoverom med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Innvendig bod/kontor. - Balansert ventilasjon. - Overbygget terrasse på ca. 8 kvm. - P-plass. - Utebod på ca. 5 kvm i bodhus. - Fin førstegangbolig eller utleieobjekt. - Kort vei til skoler, barnehager, kollektivtransport og butikker. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Rørgjennomføring under servant er ikke fuget til omsluttende flater. - Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulvet. Innvendig bod har blitt benyttet som soverom, men er ikke godkjent til dette. Det er ikke søkt om bruksendring av rommet hos kommunen. Takstmann har ikke vurdert tilstand på takkonstruksjon/loft. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Hans Petter Lindstad, datert 05.09.2023. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kjøleskap medfølger ikke i handelen. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Felles avtale for kabel-tv gjennom sameiet betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Felles parkeringsplass for beboerne i sameiet.

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad, del av stue/kjøkken og flislagt del i entre. Panelovn i stue/kjøkken.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  9554

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk. Kommunale avgifter inkl. vann, avløp, feiing og renovasjon.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Eidsvoll kommune på 2,9 promille per 2023.

  Formuesverdi primær
  541107

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2056205

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, velkontigent, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Velforening
  Pliktig medlemskap i vellet for hver beboer, medlemskontingenten er pr. d.d kr. 2.000,- pr år.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/16

  Felleskostnader pr. mnd
  1400

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, kabel-tv, felles bygningsforsikring og kontingenter.

  Andel fellesformue
  30697

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Vormvikstubben boligsameie består av 16 boligseksjoner fordelt på 4 bygninger på eiendommen Gnr. 17 Bnr. 329 i Eidsvoll kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring asa

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan ses hos megler på forespørsel.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  - Ta kontakt med styret i forbindelse med El-billading og etablering av ladestasjon. - Alle seksjoner i byggenes første etasje har midlertidig enerett til bruk av areal utenfor leilighetene på bygningenes vestlige side inntil 15 kvm. Eventuelle oppføring av gjerder, hekk eller lignende krever godkjenning fra styret.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, slik at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3035/17/392/9: 08.01.2018 - Dokumentnr: 298002 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg Rettighetshaver: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:277 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll Kommune Org.nr: 964 950 113 Rettighetshaver er også gnr 520 bnr 1 i Eidsvoll kommune Bestemmelser om nedgraving av kabelanlegg Rettigheten gjelder også fremtidige parseller og enheter av avgivers eiendom Overført fra: Knr:3035 Gnr:17 Bnr:392 Gjelder denne registerenheten med flere 23.05.2018 - Dokumentnr: 791292 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/16 Heftelsene omhandler bestemmelser om nedgraving av kabelanlegg fra Hafslund på eiendommen og seksjoneirngsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 4 stk 4-mannsboliger, datert 07.12.2018.

  Vei, vann og avløp
  Vormvikstubben er en privat vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er installert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, renovasjonsanlegg og parkeringsplasser i reguleringsplan for Kastellåsen felt K4. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for Eidsvoll avsatt til nåværende boligbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om alle leieforhold i sameiet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 390 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,00))   72 792,- (Omkostninger totalt)   2 462 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  72792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris på provisjon kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10.500,-. Utleggene omfatter fotograf, forretningsførerinfo og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr   16.450,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev